Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Flolipop είπε:

Χαχαχα! Εγώ αυτό το μήνα θα επιδιώξω φουλ επαφές μέρα παρά μέρα κ στις γόνιμες καθημερινά. Ελπίζω να αντέξω!!!! ! Φουλ προσπάθειες η γενιά μας έτσι; Πρώτη απ όλες εσυ @tina79

Κορίτσια δοκιμάστε ένα μήνα φουλ κ ένα μήνα μετά παρά μέρα ένα μήνα κάθε τρεις....να δούμε....και το κάθε μέρα εμένα καθόλου δεν βοήθησε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Flolipop είπε:

Ζουζουνα γιατί είναι νωρίς; Αν έκανες πχ ωορρηξία την 20η ημέρα, δηλαδή δυο μέρες μετά το θετικό τεστ της ωορρηξίας ,που είδα ότι είχε πέσει η θερμοκρασία σου,  σήμερα είναι 18 μέρες μετά, έτσι δεν είναι; Το αποκλείεις; Εγώ πιστεύω ότι η χοριακη σου θα είναι μεγάλη σχετικά. 

αν εκανα θα έκανα 19η γιατι την 20η ειδη ανεβαινε η θερμοκρασία...εκτος αν έπιασα απο εκει αν κ τεστ ειχα κανει κ την προηγούμενη βδομάδα εγω παντως επειδη παρακολουθούμε κ τράχηλο αυτη την φορα ηταν πάρα πολύ μαλακος την 19η με 20η και την 25η με 26η πάρα πολύ μαλακος κ πολυ ανοιχτός γιαυτο πιστευω σε διπλή ωορρηξια τωρα πια εχει πιασει δεν ξερω...χαχαχα 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 39 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Ζουζούνα  μου τι ωραία νέα είναι αυτα;;!! Συγχαρητήριααααααα!!! Σου εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη χαρούμενη εγκυμοσύνη!!!❤❤❤❤

Just now, tina79 said:

Τι να κανω? Εδω στα ιδια, ακομα με ποναει το στηθος μου εμενα, τι να πω, τα εχω παιξει η γυναικα! Τι μου συμβαινει δεν ξερω.. Πηγαινε σε παρακαλω να της αναψεις ενα κερακι..κατι θελει, πηγαινε να την μνημονευσεις λιγο στην εκκλησια. Το λοιπον τωρα..

Συμμαθητριες @TATAKI @Flolipop @Emilly @Τονιαα  μαζευτειτε, συγκεντρωθειτε, ανοιξτε χερια ποδια, χαχαχαχαχχαχααχχα, θελω να ειστε οι επομενες!!!!!

Ολες μαζι συμμαθήτριες όλες θα τα καταφέρουμε 

• Μου αρέσει 4

Just now, Evouska είπε:

Ζουζούνα  μου τι ωραία νέα είναι αυτα;;!! Συγχαρητήριααααααα!!! Σου εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη χαρούμενη εγκυμοσύνη!!!❤❤❤❤

κοριτσακι μου!!!!! σε ευχαριστώ τοοοοσο πολυ!!!!με το καλο και σε σένα!!@

Just now, Emilly είπε:

Κορίτσια δοκιμάστε ένα μήνα φουλ κ ένα μήνα μετά παρά μέρα ένα μήνα κάθε τρεις....να δούμε....και το κάθε μέρα εμένα καθόλου δεν βοήθησε...

εγω παντως σας είπα πως το έκανα αυτή την φορά.στις πολυ γονιμες 5 μερες σερι που ομως να απέχει 24ωρο απο την προηγούμενη φορά.και πιο πριν εκανα στην πολυ αρχη μερα παρα μερα κ μετα 2 ναι μια όχι χαχαχα κατι σαν το προ πο χαχαχα

*** σας έβαλα κ το θετικο τεστ ωορρηξιας να δειτε***

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, tina79 είπε:

Τι να κανω? Εδω στα ιδια, ακομα με ποναει το στηθος μου εμενα, τι να πω, τα εχω παιξει η γυναικα! Τι μου συμβαινει δεν ξερω.. Πηγαινε σε παρακαλω να της αναψεις ενα κερακι..κατι θελει, πηγαινε να την μνημονευσεις λιγο στην εκκλησια. Το λοιπον τωρα..

Συμμαθητριες @TATAKI @Flolipop @Emilly @Τονιαα  μαζευτειτε, συγκεντρωθειτε, ανοιξτε χερια ποδια, χαχαχαχαχχαχααχχα, θελω να ειστε οι επομενες!!!!!

Άσχετο τώρα που είπες να ανάψεις ένα κεράκι θέλω κ γω τόσο να πάω να ανάψω ένα κεράκι στη γιαγιά μου που τόσο πολύ η καημένη ηθελε να με προλαβει με παιδάκι κ δε τα κατάφερε. Και σκέφτομαι την κωλοκαραντινα κ φοβάμαι να πάω γιατί απ' όσο ξέρω απαγορεύεται.

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

24 μέρα εγώ κορίτσια.... κανένα συμπτώμα προς το παρόν μόνο ανεβασμένη θερμοκρασία 37 με 37.1 και πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια χαχα

Ναι βρε κορίτσια τώρα να πω την αλήθεια πάντα τα συμπτώματα τα είχα μετά την καθυστέρηση..μη κοροιδευομαστε τώρα ..αφού στις τρεις από τις τέσσερις εγκυμοσύνες τεστ έκανα από πέντε ως οχτώ μέρες καθυστέρησης....φυσικά στην μια ούτε τεστ πήγα απλά γυναικολόγο γιατί νόμιζα ότι πεθαίνω είχα αιματακι κ μου λέει αυτή πήγαινε κάνε χοριακη αχνοφαινοτσν εγκυμοσύνη ....συμπτώματα.....εκεί λίγο μετά την ημερομηνία περιόδου λες ααα δεν ήρθε ακόμα μμμμ και νιώθω υπνηλία κ λίγο καούρα.αλλα μια εβδομάδα πριν ούτε καν.

Just now, Feniamam είπε:

Άσχετο τώρα που είπες να ανάψεις ένα κεράκι θέλω κ γω τόσο να πάω να ανάψω ένα κεράκι στη γιαγιά μου που τόσο πολύ η καημένη ηθελε να με προλαβει με παιδάκι κ δε τα κατάφερε. Και σκέφτομαι την κωλοκαραντινα κ φοβάμαι να πάω γιατί απ' όσο ξέρω απαγορεύεται.

Σε νιώθω....πριν τρία χρόνια πέθαινε η γιαγιά ( μαμά στην ουσία) και δεν πήγαινε νοσοκομείο...εγώ ως τότε δεν ήθελα δεύτερο παιδί κ αυτή πάντα έλεγε κάνε ένα ακόμη με πολύ αγάπη...της λέω γιαγιά πήγαινε νοσοκομείο κ εγώ ξεκινάω για δεύτερο παιδί...δηλαδή υπόσχεση στην γιαγιά μου ήταν το δεύτερο...πεθαίνει η γιαγιά Δεκέμβριο κ εγώ Φεβρουάριο ήμουν έγκυος....αλλά δεν πήγε καλά κ τέλος πάντων τρία χρόνια τώρα λέω αχ βρε γιαγιακα τι στόχο μου έβαλες κ κάηκα.ισως επειδή ήταν Αγία γυναίκα αυτός ήταν ο Γολγοθάς που μου προέτρεψε να ανέβω..ίσως κάτι καλό βγει στο τέλος.

• Μου αρέσει 6

Just now, Emilly είπε:

Ναι βρε κορίτσια τώρα να πω την αλήθεια πάντα τα συμπτώματα τα είχα μετά την καθυστέρηση..μη κοροιδευομαστε τώρα ..αφού στις τρεις από τις τέσσερις εγκυμοσύνες τεστ έκανα από πέντε ως οχτώ μέρες καθυστέρησης....φυσικά στην μια ούτε τεστ πήγα απλά γυναικολόγο γιατί νόμιζα ότι πεθαίνω είχα αιματακι κ μου λέει αυτή πήγαινε κάνε χοριακη αχνοφαινοτσν εγκυμοσύνη ....συμπτώματα.....εκεί λίγο μετά την ημερομηνία περιόδου λες ααα δεν ήρθε ακόμα μμμμ και νιώθω υπνηλία κ λίγο καούρα.αλλα μια εβδομάδα πριν ούτε καν.

ΕΣΥ και έκανες τέστ 5-8 ημέρες μετα την καθυστέρηση??????????

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

λοιπόν ναι αν εκανες οντως εκει κ σου ξανα να ανέβει αυριο η θερμοκρασία δλδ να είσαι τωρα απο 7η με 8η μερα απι εκει περίπου μπορει να είσαι στην εμφύτευση γενικα μετα θέλουμε ανοδο μετα την καθοδο

Καταλαβα σε ευχαριστώ πολύ ,άρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή μπορεί να πέφτει κοντά στην εμφύτευση και μετά θέλουμε άνοδο ..σε ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

24 μέρα εγώ κορίτσια.... κανένα συμπτώμα προς το παρόν μόνο ανεβασμένη θερμοκρασία 37 με 37.1 και πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια χαχα

παρα πολυ καλη θερμοκρασία σου!!!εύχομαι να δεις ++++

Just now, Ria_ είπε:

Καταλαβα σε ευχαριστώ πολύ ,άρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή μπορεί να πέφτει κοντά στην εμφύτευση και μετά θέλουμε άνοδο ..σε ευχαριστώ

ναι βέβαια δεν είναι απόλυτο ότι πεφτει πάντα εγω το ειδα τωρα κ το ειχα δει και στην 3η εγκυμοσύνη μου στην 2η μμμμ δεν ειμαι σιγουρη αλλα ισως...στο 1ο παιδι ειχα συνέχεια 36,9 με 37,0 κ το πήρα χαμπάρι αφου εβλεπα 20 μερες αυξημένη θερμοκρασία κ την ημερα του τεστ ειχα 37,2 λεω ενταξει κατι παίζει χαχαχαχα χαμπάρι τοτε!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

ΕΣΥ και έκανες τέστ 5-8 ημέρες μετα την καθυστέρηση??????????

Ήμουν άλλος άνθρωπος πριν...φυσιολογικός χαχααχαχαχαχα.παιδι μου δεν μετρούσα μέρες...ήξερα κ δεν ήξερα πότε ακριβώς είχα περίοδο....απλά ερχόντουσαν εύκολα οι εγκυμοσύνες.δεν είχα πρόβλημα να κάτσω να ψάχτω...αλλά μετά αφού άρχισα να πιάνω κ να τα χάνω χονδρικά να σου πω λίγο άρχισα κ τα μελέτησα όλα κ οργανώθηκαν ψαχτηκα αγχώθηκα.το μεγαλύτερο διάστημα που έκανα να πιάσω εγκυμοσύνη ήταν οχτώ μήνες.τωρα είμαι στους εφτά.μπορει κ ποτέ να μην ξαναπιάσω βεβαια.θα δω όταν περάσει τώρα το κύμα το βαρύ με τον κορονοιο κ θα πάω σαλπιγγογραφια.θα πάω να με ξεβουλωσουν.

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly είπε:

Ήμουν άλλος άνθρωπος πριν...φυσιολογικός χαχααχαχαχαχα.παιδι μου δεν μετρούσα μέρες...ήξερα κ δεν ήξερα πότε ακριβώς είχα περίοδο....απλά ερχόντουσαν εύκολα οι εγκυμοσύνες.δεν είχα πρόβλημα να κάτσω να ψάχτω...αλλά μετά αφού άρχισα να πιάνω κ να τα χάνω χονδρικά να σου πω λίγο άρχισα κ τα μελέτησα όλα κ οργανώθηκαν ψαχτηκα αγχώθηκα.το μεγαλύτερο διάστημα που έκανα να πιάσω εγκυμοσύνη ήταν οχτώ μήνες.τωρα είμαι στους εφτά.μπορει κ ποτέ να μην ξαναπιάσω βεβαια.θα δω όταν περάσει τώρα το κύμα το βαρύ με τον κορονοιο κ θα πάω σαλπιγγογραφια.θα πάω να με ξεβουλωσουν.

Ίσως φίλη Μ να ευθύνεται κ τ άγχος σου... είδες? Μόνη σ τ είπες.....όσο δεν τ έψαχνες ερχόταν! Να μην λες  τέτοια θα έρθει... Να ηρεμήσεις χρειάζεται!

Just now, kons27 είπε:

Ίσως φίλη Μ να ευθύνεται κ τ άγχος σου... είδες? Μόνη σ τ είπες.....όσο δεν τ έψαχνες ερχόταν! Να μην λες  τέτοια θα έρθει... Να ηρεμήσεις χρειάζεται!

Ναι γλυκούλα ευχαριστώ...καμιά φορά θλίβεσαι τι να κάνουμε...ιδίως οι γυναίκες με απώλειες παθαίνουν αυτό το ,,,έφτασα στην πηγή κ δεν ήπια νερό και μια κ δύο κ τρεις μετά λες δεν ξέρω πότε θα πω τέλος....έχει ο Θεός.

• Μου αρέσει 2

Just now, Flolipop said:

Άνοιξε το δρόμο για όλες μας Τονια ! Περιμένουμε το θετικό σου τεστ!

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ θετική νοιώθω ότι κάτι καλό έχω κάνει αυτό το μήνα άσε που ο Νοέμβρης είναι ο αγαπημένος μου μήνας...

Ούτε εγώ σκεφτόμουν για 3 παιδί άλλα ονειρεύτηκα την Παναγία πριν 3 χρόνια που μού είπε ότι έχω πολύ όμορφο γιο....με της λέω Παναγιά μού 2 κορίτσια έχω έχεις μου λέει και έναν γιό τον ΑΝΤΡΈΑ  πολύ ωραίο παιδάκι να σου ζήσει...

Ε και από τότε παλευα να πείσω τον άντρα μου που μού έλεγε "Αντρέας και δικός μου αποκλείεται να είναι μάλλον με άλλον θα τον κάνεις " Χαχαχαχα άλλα τώρα το θέλει πιο πολύ από μένα...τον βλέπω κρατάει κάνα παιχνιδάκι για γουρι όταν υπάρχει η υποψία...

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...