Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Ria_ είπε:

Θα συμφωνήσω με την. @Emilly καλύτερα Δευτέρα , θα τ κάνω κ εγώ τότε λέω.. Αν και πείτε με τρελή έχω μια σιγουριά ,πωπω να δω ποιος θα με μαζεύει μετά που φοβάμαι ότι μπορεί να φάω τα μούτρα μου...

Ωραία Δευτέρα πρωί μαζί!!!! Μακάρι ρε κορίτσι μ μακάρι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ria_ είπε:

Συγχαρητήριαααα με το καλοο το νέο μέλος,  ,σε θαυμάζω και μπράβο σου που πήγες για 4ο. Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη..

Επειδή σε βλέπω πολύ εξπερ σε συμπτώματα εγώ περιμένω μεταξύ 16-19 κάπου εκεί πιστεύω... Γενικά έχω περίεργα πονάκια άρχισα να μετράω θερμοκρασία απ' την 20η μέρα άλλες μέρες 36.7 το πρωί και σήμερα πχ 36.4 αλλά τ βράδυ εγώ έχω ανεβασμένη δηλαδή 36.9 και 36.8 .. Επίσης εχτές ενοιωθα αυτό που λες έτρεχε λίγο η μύτη μου μετά σα να Μ έφυγε...και σήμερα παρατήρησα ότι το στήθος μ γενικά είναι σκούρο πάντα αλλά πέρα απ' αυτό άρχισε γύρω γύρω να κάνει κάτι μικρά σημάδια σα να σκουρενει παραπάνω..αχ δε ξέρω έχω καλό προαισθημα αλλά απ' την άλλη φοβάμαι... Λέω πάλι τα φαντάζομαι όλα...

γενικα η έγκυρη θερμοκρασια ειναι μπνο πρωι ,εγω φαντασου μετα ολη την υπόλοιπη μέρα εχω απο 37 μεχρι 37,3 που ειδα εχθες μονο...το 36,7 ειναι πολυ καλο αν αυριο μετα το 36,4 σου ανεβει ειναι καλό σημάδι ισως ειναι η εμφύτευση. σε ποια μερα εισαι τωρα?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 είπε:

Πονάει πολύ το στήθος μου εμένα...κ είναι πολύ πρησμένο...μακάρι να έρθουν τα ευχάριστα!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα.αυτο είναι το πιο αστείο που έχω πάθει εδώ μέσα βρε γλυκούλα...ξέρεις τι;;;ξεχνάω λόγω ηλικίας χαχαχαχα.μην με παρεξηγεις.

Just now, Ria_ είπε:

Θα συμφωνήσω με την. @Emilly καλύτερα Δευτέρα , θα τ κάνω κ εγώ τότε λέω.. Αν και πείτε με τρελή έχω μια σιγουριά ,πωπω να δω ποιος θα με μαζεύει μετά που φοβάμαι ότι μπορεί να φάω τα μούτρα μου...

Είναι καλό να είσαι θετική....η μαυρίλα που έχουμε καμιά φορά είναι χειρότερο κ μας μπλοκάρει κιολας

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα.αυτο είναι το πιο αστείο που έχω πάθει εδώ μέσα βρε γλυκούλα...ξέρεις τι;;;ξεχνάω λόγω ηλικίας χαχαχαχα.μην με παρεξηγεις.

Είναι καλό να είσαι θετική....η μαυρίλα που έχουμε καμιά φορά είναι χειρότερο κ μας μπλοκάρει κιολας

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά ναι ήταν όντως πολύ αστείο....με τ που σ είδα να γράφεις τότε για τεστ λέω καλά πλάκα Μ κάνει??? Έτρωγα τα λυσακα Μ για να κρατηθώ κ έρχεται η άλλη κυριααααααα κ Μ κοτσαρει το τεστ.... Ε οχιιιι...χαχαχαχα

Just now, kons27 είπε:

Πονάει πολύ το στήθος μου εμένα...κ είναι πολύ πρησμένο...μακάρι να έρθουν τα ευχάριστα!!!!!!

Μακάρι για όλες μας.

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

γενικα η έγκυρη θερμοκρασια ειναι μπνο πρωι ,εγω φαντασου μετα ολη την υπόλοιπη μέρα εχω απο 37 μεχρι 37,3 που ειδα εχθες μονο...το 36,7 ειναι πολυ καλο αν αυριο μετα το 36,4 σου ανεβει ειναι καλό σημάδι ισως ειναι η εμφύτευση. σε ποια μερα εισαι τωρα?

Είμαι 28η ,με κύκλο περίπου 31 ημερών. Βάση τ ημερολογίου μ λέει ότι 15 περιμένω αλλά εγώ πιστεύω ότι έκανα ωορηξια η 2/11 ή 4/11 είχα έντονα πονάκια εκείνες της δύο μέρες , οπότε λέω περίπου μέχρι 18 να μην μου έρθει..

Just now, Emilly είπε:

Σωστό και αυτό ναι .... Όλα καλά θα πάνε για όλες μας με ένα σπορακι στη κοιλιτσα

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Συμμαθήτριά τι κάνεις;;;κοίτα να δεις επειδή εγώ δεν περιμένω να μου ρθει περίοδος για να μαυρίσω είμαι ήδη μαύρη...δεν νιώθω τίποτα από ενοχλήσεις άρα έρχεται το σιχαμα σε δέκα μέρες.οποτε πεστε καμία βλακεία γιατί χανόμαστε...άσε βλέπω κ εφιάλτες κάθε μέρα την πεθαμένη την γιαγιά μου που την βλέπω πριν μου έρθει περίοδος σχεδόν πάντα...η ψυχολογία που λέγαμε......

Τι να κανω? Εδω στα ιδια, ακομα με ποναει το στηθος μου εμενα, τι να πω, τα εχω παιξει η γυναικα! Τι μου συμβαινει δεν ξερω.. Πηγαινε σε παρακαλω να της αναψεις ενα κερακι..κατι θελει, πηγαινε να την μνημονευσεις λιγο στην εκκλησια. Το λοιπον τωρα..

Συμμαθητριες @TATAKI @Flolipop @Emilly @Τονιαα  μαζευτειτε, συγκεντρωθειτε, ανοιξτε χερια ποδια, χαχαχαχαχχαχααχχα, θελω να ειστε οι επομενες!!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly είπε:

Αααααα κατεβαίνει εεε;;;;;αφού πιάσεις όμως κ μετά;;;;;;ποτέ την έκανες εσύ;;;;;

Πάντως εγώ κορίτσια 22 μέρα σήμερα δεν νιώθω το απόλυτος τίποτα.καλα το στήθος μου ποτέ αλλά ποτέ εεεεε καμία ενοχλησουλα αλλά ποτέ πριν περίοδο πόνο πονο.και γενικά είμαι βυθισμένη στην αναισθησία μου...επίσης να σας πω ότι ρώτησα τώρα που πήγα στον γιατρό αν μαραζωσαν οι ωοθήκες και μπήκαν ..δηλαδή αν μίκρυναν γιατί καμιά φορά...βρε φίλε νιώθω σαν να κατάπια τα γυναικολογικα μου...εντάξει δεν τα κατάπια τελικά...αλλά τον ρώτησα γιατί πραγματικά ώρες ώρες απορρω πια

ναι λοιπόν κατέβηκε από 1 που ειχα πριν 1 μηνα κ εχω παρει κ 3 κιλά δεν εξηγούσε την μείωση που στις 27/10 ηταν 0,33 με θερμοκρασία τοτε 36,2 και πονο κ υγρα ωορρηξιας!!! τωρα παλι που έκανα στις 6/11 ηταν 0,49 ακομα χαμηλη μου ειπε...οντως ειναι απο εγκυμοσύνη αφήσαμε το ιδιο χαπι,σε 1 μηνα έλεγχο παλι

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσακι μου γλυκό!! αντε απο εδω κ πέρα να βλέπω θετικα τεστ!!! για όλες σας!!!

σε ευχαριστώ πολυ κοριτσακι μου!!!εύχομαι τα καλύτερα σε ολες σας!!!

καλα ε στα τεστ σε πέρασα χαχαχα δεν μπορείς να δεις πόσα εχω κανει χαχαχαχα,πιο πολυ γιατι δεν το πίστευα τοσο νωρίς! τα παιδια ακουσα να ξέρετε για την ημερα

μακάρι να ηξερα!!! θέλω να δω την χοριακη κοίτα εγώ περιμένω εστω ενα 70 καλα θα ειμαι περίπου.

Ζουζουνα γιατί είναι νωρίς; Αν έκανες πχ ωορρηξία την 20η ημέρα, δηλαδή δυο μέρες μετά το θετικό τεστ της ωορρηξίας ,που είδα ότι είχε πέσει η θερμοκρασία σου,  σήμερα είναι 18 μέρες μετά, έτσι δεν είναι; Το αποκλείεις; Εγώ πιστεύω ότι η χοριακη σου θα είναι μεγάλη σχετικά. 

Just now, tina79 είπε:

Ωωωωωω τι εχουμε εδωωωω???? Πολλα πολλα συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!! Με το καλο να κρατησεις ενα υγιες μωρο στην αγκαλια σου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!! Υγεια κ αγαπη να εχετε στην ομορφη οικογενεια σας!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ειπα ακομα δεν το πιστεύω,περιμενω να δω κ την χοριακή αυριο!!!

Just now, kons27 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά ναι ήταν όντως πολύ αστείο....με τ που σ είδα να γράφεις τότε για τεστ λέω καλά πλάκα Μ κάνει??? Έτρωγα τα λυσακα Μ για να κρατηθώ κ έρχεται η άλλη κυριααααααα κ Μ κοτσαρει το τεστ.... Ε οχιιιι...χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχαχα.δεν έχω εκφράσεις και θυμάμαι ακριβώς από την αγωνία μου έπαθα κρίση στέλνω τον άλλο φαρμακείο το κάνω κ πάω να σας γράψω κ γράφεις..επ...δεν είπαμε τρίτη;;;και είχα πεθάνει στο γέλιο...κ σου κάνα κ κυρηγμα μη το κάνεις κ μη το κάνεις..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly said:

22 είμαι κ εγώ αλλά ούτε καν για τεστ έκανα 13 με 14 μέρα ωορηξια θα περιμένω γιατί είναι κ δύσκολοι καιροί αν τα φάω όλα δεν θα χω για τον άλλο μήνα κατάλαβες;;;;άσε να περισσέψει κ τίποτα...αχρειαστο δεν θα ναι...την ξέρω την μοίρα μου...μην το κάνεις ακόμα περίμενε μέχρι Δευτέρα και σου υπόσχομαι δεν θα σου την ξανάφερω όπως τον προηγούμενο μήνα χαχαχαχαχα.θα κάνω μετά από σένα.

24 μέρα εγώ κορίτσια.... κανένα συμπτώμα προς το παρόν μόνο ανεβασμένη θερμοκρασία 37 με 37.1 και πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια χαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Ria_ είπε:

Μακάρι για όλες μας.

Είμαι 28η ,με κύκλο περίπου 31 ημερών. Βάση τ ημερολογίου μ λέει ότι 15 περιμένω αλλά εγώ πιστεύω ότι έκανα ωορηξια η 2/11 ή 4/11 είχα έντονα πονάκια εκείνες της δύο μέρες , οπότε λέω περίπου μέχρι 18 να μην μου έρθει..

Σωστό και αυτό ναι .... Όλα καλά θα πάνε για όλες μας με ένα σπορακι στη κοιλιτσα

Ria ακριβώς τότε πρέπει να έκανα κ εγώ ωορρηξία....

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Τι να κανω? Εδω στα ιδια, ακομα με ποναει το στηθος μου εμενα, τι να πω, τα εχω παιξει η γυναικα! Τι μου συμβαινει δεν ξερω.. Πηγαινε σε παρακαλω να της αναψεις ενα κερακι..κατι θελει, πηγαινε να την μνημονευσεις λιγο στην εκκλησια. Το λοιπον τωρα..

Συμμαθητριες @TATAKI @Flolipop @Emilly @Τονιαα  μαζευτειτε, συγκεντρωθειτε, ανοιξτε χερια ποδια, χαχαχαχαχχαχααχχα, θελω να ειστε οι επομενες!!!!!

Χαχαχα! Εγώ αυτό το μήνα θα επιδιώξω φουλ επαφές μέρα παρά μέρα κ στις γόνιμες καθημερινά. Ελπίζω να αντέξω!!!! ! Φουλ προσπάθειες η γενιά μας έτσι; Πρώτη απ όλες εσυ @tina79

• Μου αρέσει 2

Just now, tina79 είπε:

Εγώ είπα αν μου έρθει κ τώρα θα τον βάλω τιμωρία τον σεξουαλα που θέλει κάθε μέρα κ θα βγάλω μια προγραμματαρα όπου την μέρα ωορηξιας θα έχει να με δει τρεις μέρες....τα πήρα τώρα....βγάζω τα τεφτέρια μου.θα βγάλω αλγόριθμο επαφων.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Ria_ είπε:

Μακάρι για όλες μας.

λοιπόν ναι αν εκανες οντως εκει κ σου ξανα να ανέβει αυριο η θερμοκρασία δλδ να είσαι τωρα απο 7η με 8η μερα απι εκει περίπου μπορει να είσαι στην εμφύτευση γενικα μετα θέλουμε ανοδο μετα την καθοδο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...