Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου ένα ξεματιασμα σας παρακαλώ, ecoli πάλι ουρεοπλασμα ,και τώρα είμαι στο νοσοκομείο γιατί έπαθα λογικά κολικούς νεφρού από την αντιβίωση.... αυτά τα λίγα περιμένω τα αποτελέσματα... δεν παλεύεται αλλο

καλα για το ουρεοπλασμα και το ικολι μην τρελαινεσαι. το ικολι φευγει πανευκολα (μεταφερεται συνηθως απ τον πρωκτο με το σκουπισμα κλπ). για το ουρεοπλασμα πλεον συμφωνα με τις τελευταιες οδηγιες του ΠΟΥ αν δεν σου προκαλει συμπτωματα κλπ, δεν υπαρχει καν λογος θεραπειας, γιατι ειναι ενα μικροβιο που εκριζωνεται πολυ δυσκολα εως σπανια. ακομα και στις εγκυμονουσες πλεον για ουρεοπλασμα δεν δινουν αντιβιωση αν δεν υπαρχει συμπτωματολογια. το γνωριζω η ιδια γιατι ταλαιπωριομουν αρκετα χρονια και ψαχτηκα σε 4-5 διαφορετικους γυναικολογους. ολοι το ιδιο μου λεγανε. λογικα με την αντιβιωση σε δυο βδομ θα σου φυγει, απλα μην φοβηθεις αν μετα απο καποιους μηνες το ξαναδεις, ειναι το πλεον συνηθες. για τον κολικο περαστικα. σπασμολυτικα και παυσιπονα. κουραγιο. δεν υποφερεται.

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Ria_ είπε:

Συγχαρητήριαααα με το καλοο το νέο μέλος,  ,σε θαυμάζω και μπράβο σου που πήγες για 4ο. Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη..

Επειδή σε βλέπω πολύ εξπερ σε συμπτώματα εγώ περιμένω μεταξύ 16-19 κάπου εκεί πιστεύω... Γενικά έχω περίεργα πονάκια άρχισα να μετράω θερμοκρασία απ' την 20η μέρα άλλες μέρες 36.7 το πρωί και σήμερα πχ 36.4 αλλά τ βράδυ εγώ έχω ανεβασμένη δηλαδή 36.9 και 36.8 .. Επίσης εχτές ενοιωθα αυτό που λες έτρεχε λίγο η μύτη μου μετά σα να Μ έφυγε...και σήμερα παρατήρησα ότι το στήθος μ γενικά είναι σκούρο πάντα αλλά πέρα απ' αυτό άρχισε γύρω γύρω να κάνει κάτι μικρά σημάδια σα να σκουρενει παραπάνω..αχ δε ξέρω έχω καλό προαισθημα αλλά απ' την άλλη φοβάμαι... Λέω πάλι τα φαντάζομαι όλα...

Ria λες να κάνουμε κ εμείς κανένα τεστακι??? Θα δείξει λες??δεν κρατιεμαι τώρα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, kons27 είπε:

Ria λες να κάνουμε κ εμείς κανένα τεστακι??? Θα δείξει λες??δεν κρατιεμαι τώρα...

Εγώ τα παραγγειλα ,ήρθαν αλλά δε τα έχω ακόμα γιατί τα παραγγειλα να πάνε στη κολλητή μου γιατί θα λέει ο άντρας μου μη βιάζεσαι μην αγχώνεσαι χαχα, αν τα είχα θα τ έκανα χαχα. ..Λέω να αντέξω μέχρι Δευτέρα ...εσύ??

Just now, kons27 είπε:

Είδες;;;ακούς ευχάριστα κ μετά σε πιάνει ρε παιδί μου..ας μην είχα εγώ ένα σκασμός μέρες ακόμα κ θα σας έλεγα 

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Ωωωωωω τι εχουμε εδωωωω???? Πολλα πολλα συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!! Με το καλο να κρατησεις ενα υγιες μωρο στην αγκαλια σου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!! Υγεια κ αγαπη να εχετε στην ομορφη οικογενεια σας!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria_ είπε:

Εγώ τα παραγγειλα ,ήρθαν αλλά δε τα έχω ακόμα γιατί τα παραγγειλα να πάνε στη κολλητή μου γιατί θα λέει ο άντρας μου μη βιάζεσαι μην αγχώνεσαι χαχα, αν τα είχα θα τ έκανα χαχα. ..Λέω να αντέξω μέχρι Δευτέρα ...εσύ??

Δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξω....

Just now, Emilly είπε:

Είδες;;;ακούς ευχάριστα κ μετά σε πιάνει ρε παιδί μου..ας μην είχα εγώ ένα σκασμός μέρες ακόμα κ θα σας έλεγα 

Ναι έτσι...δεν κρατιέσαι...σε ποια ημέρα είσαι εσύ? Εγώ 23η...έχω self clear πρώιμης.... Πότε να τ κάνω λες??? Χαχα

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

Ναι έτσι...δεν κρατιέσαι...σε ποια ημέρα είσαι εσύ? Εγώ 23η...έχω self clear πρώιμης.... Πότε να τ κάνω λες??? Χαχα

Εγώ είμαι 28η.. Το ημερολόγιο μου λέει σε 3 μέρες αλλά εγώ πιστεύω λίγο παραπάνω.  Εσύ ποτέ περιμένεις κανονικά?

Just now, Ria_ είπε:

Εγώ είμαι 28η.. Το ημερολόγιο μου λέει σε 3 μέρες αλλά εγώ πιστεύω λίγο παραπάνω.  Εσύ ποτέ περιμένεις κανονικά?

Εμένα τ ημερολόγιο Μ λέει σε 9 μέρες αλλά αποκλείεται να είναι τόσες πολλές έκανα νωρίτερα ωορρηξία...βάση γυναικολόγου

Ποτέ περίπου δηλαδή έκανες ωορηξια ?

Just now, kons27 είπε:

Εμένα τ ημερολόγιο Μ λέει σε 9 μέρες αλλά αποκλείεται να είναι τόσες πολλές έκανα νωρίτερα ωορρηξία...βάση γυναικολόγου

Just now, kons27 είπε:

22 είμαι κ εγώ αλλά ούτε καν για τεστ έκανα 13 με 14 μέρα ωορηξια θα περιμένω γιατί είναι κ δύσκολοι καιροί αν τα φάω όλα δεν θα χω για τον άλλο μήνα κατάλαβες;;;;άσε να περισσέψει κ τίποτα...αχρειαστο δεν θα ναι...την ξέρω την μοίρα μου...μην το κάνεις ακόμα περίμενε μέχρι Δευτέρα και σου υπόσχομαι δεν θα σου την ξανάφερω όπως τον προηγούμενο μήνα χαχαχαχαχα.θα κάνω μετά από σένα.

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

22 είμαι κ εγώ αλλά ούτε καν για τεστ έκανα 13 με 14 μέρα ωορηξια θα περιμένω γιατί είναι κ δύσκολοι καιροί αν τα φάω όλα δεν θα χω για τον άλλο μήνα κατάλαβες;;;;άσε να περισσέψει κ τίποτα...αχρειαστο δεν θα ναι...την ξέρω την μοίρα μου...μην το κάνεις ακόμα περίμενε μέχρι Δευτέρα και σου υπόσχομαι δεν θα σου την ξανάφερω όπως τον προηγούμενο μήνα χαχαχαχαχα.θα κάνω μετά από σένα.

Χαχαχαχαχα κοίτα μην δω δημοσίευση σου το σαβ/Κο ότι έκανες τέστ.....

Just now, TATAKI είπε:

Οταν σου ειπα εγω πως εχεις μαστερ στο θερμοδιαγραμμα εσυ γελασες. Εσυ εισαι διδακτωρ γλυκια μου...οχι μαστερ απλο, διδακτορικο εχεις

Χαχαχαχα καλα τα παραλές!! χαχαχαχα πες κι άλλα πες κι άλλα χαχαχα δεν εχω λαικ

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 είπε:

13η με 15η μέρα

Θα συμφωνήσω με την. @Emilly καλύτερα Δευτέρα , θα τ κάνω κ εγώ τότε λέω.. Αν και πείτε με τρελή έχω μια σιγουριά ,πωπω να δω ποιος θα με μαζεύει μετά που φοβάμαι ότι μπορεί να φάω τα μούτρα μου...

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Χαχαχαχαχα κοίτα μην δω δημοσίευση σου το σαβ/Κο ότι έκανες τέστ.....

Πονάει πολύ το στήθος μου εμένα...κ είναι πολύ πρησμένο...μακάρι να έρθουν τα ευχάριστα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Ωωωωωω τι εχουμε εδωωωω???? Πολλα πολλα συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!! Με το καλο να κρατησεις ενα υγιες μωρο στην αγκαλια σου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!! Υγεια κ αγαπη να εχετε στην ομορφη οικογενεια σας!!

Συμμαθήτριά τι κάνεις;;;κοίτα να δεις επειδή εγώ δεν περιμένω να μου ρθει περίοδος για να μαυρίσω είμαι ήδη μαύρη...δεν νιώθω τίποτα από ενοχλήσεις άρα έρχεται το σιχαμα σε δέκα μέρες.οποτε πεστε καμία βλακεία γιατί χανόμαστε...άσε βλέπω κ εφιάλτες κάθε μέρα την πεθαμένη την γιαγιά μου που την βλέπω πριν μου έρθει περίοδος σχεδόν πάντα...η ψυχολογία που λέγαμε......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...