Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , dimi.tra είπε:

Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου που γύρισες στη δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως θα το ρυθμίσω αυτό το πράγμα να συγκεντρωθώ και στη δουλειά! Λογικό είναι η αγωνία σου και η ανυπομονησία σου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ετσι για να τα δεις γραμμένα άλλη μια φορά μήπως και σε βοηθήσει κάπως: τα συμπτώματα τόσο νωρίς είναι κατά βάση από τα φάρμακα. Έλλειψη συμπτωμάτων δεν σημαίνει αρνητική χοριακή όπως και η ύπαρξη συμπτωμάτων δεν σημαίνει θετική χοριακή. Οπότε τζάμπα βασανίζεσαι! 
      Να έχεις μια τεράστια χοριακη και να είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ έγκυος την πέμπτη 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην δουλειά, αλλά και το να κάθεσαι στο σπίτι και να περιμένεις να περάσουν οι μέρες είναι εξίσου δύσκολο. Στην δουλειά όλο και κάπως θα ξεχαστείς. Βέβαια η παραγωγικότητα είναι μηδέν! 

Όσον αφορά τα συμπτώματα δεν ψάχνω να βρώ κάτι γιατί ξέρω πως δεν έχει νόημα. Αυτό που με ζορίζει είναι πως την προηγούμενη φορά είχα θετική χοριακή και διπλασιασμούς και δυστυχώς την 6η εβδομάδα το χάσαμε. Τώρα διαβάζοντας για στατιστικές και κορίτσια που δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην αξιολόγηση των βλαστοκύστεων, νιώθω αμήχανα με τις δυο άριστες μου να έχουν αποτύχει και να περιμένω αποτέλεσμα από τις δυο μέτριες που έχω βάλει.

Δεν θα χάσω βέβαια την αισιοδοξία μου, απλά θα είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και θα συνεχίσω να στέλνω θετική ενέργεια στα δυο μικροσκοπικά εμβρυάκια μου που προσπαθούν να μας κάνουν γονείς.

Κρατάω λοιπόν την ευχή σου για μια τεράστια χοριακή και να είμαι πολύ πολύ πολύ έγκυος την Πέμπτη και αυτή την φορά να πάμε μέχρι το τέλος!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Σου εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή και να πάνε όλα καλά! Υπομονή γιατί οι δυο-τρεις τελευταίες μέρες πάντα είναι δύσκολες! 🤞🏼💐

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Συγνώμη ρε κορίτσια αν είναι άκυρο...αλλά με το τσιγάρο τι κάνετε???εγώ δεν μπορώ να τ κόψω τελείως..είπα μόλις μείνω μαχαίρι

Δεν έχω καπνίσει ποτέ ..κοίτα προσπάθησε να το ελαττώσεις έτσι ώστε να μην σου φανεί βουνό μετά....να σου πω εγώ το μόνο που έκανα πριν μείνω έγκυος έναν ελληνικό την ημέρα ...με το που εμένα έγκυος δεν μπορούσα ούτε να τον πλησιάσω...κατάλαβες;;;;δεν γίνεται καμία φορά έχεις τόσο αναγουλα...αλλά μείωσε το ώστε εύκολα μετά να το κόψεις μαχαίρι...μετά δεν κάνει καθόλου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, TATAKI είπε:

Ζουζουνα εισαι μεγαλη ζουζουνα τελικα.

Συγχαρητηρια βρε κουκλα. Με το καλο...να χαιρεσαι την ομορφη και μεγαλη οικογενεια σου...μπραβο...πουλμανακι θα θελετε τωρα χαχαχα

Χαχαχαχα καλα γελάω μονη μου με αυτά που λες!!! χαχαχα σιγουρα βαν!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

λοιπόν κατσε να στα γράψω να δεις

18η μέρα του κύκλου είχα θετικό τεστ θερμοκρασία ήταν 36,2 

19η ηταν 36,2 

20η ηταν 36,5 εχω πονους κ υγρα

21η ηταν 36,7 ενω πονους κ υγρά 

22η ηταν 36,2 πονους υγρά ισως θετικο τεστ το απογευμα αλλα δεν εκανα 

23η ηταν 36,2 πονους συν υγρα 

24η ηταν 36,4 πονους συν υγρα 

25η ηταν 36,4 πονους συν πολλα υγρα 

26η ηταν 36,3 πονους συν πολλα υγρα 

27η ηταν 36,4 λιγα τσιμπηματα 

28η ηταν 36,5

29η ηταν 36,6παρα πολλα υγρα λιγο πονο 

30η ηταν 36,8 

31η ηταν 36,9 

32η ηταν 36,7 πιθανή εμφυτευση 1 τριχουλα ροζ

33η ηταν 36,8 υγρα 

34η ηταν 36,9

35η ηταν 36,7 υγρά 

36η ηταν 36,7 εντονο πονο το βραδυ δεξια κ αριστερα 

37η ηταν 36,8 εντονο πονο το πρωι θετικο τεστ 

38η ηταν 36,8 πονακια χαμηλά συν υγρα διαφανα θετικα τεστ ολα!! 

Χαχαχαζαζαχαζαχαζαχαχα.με πέθανες...ναι και εγώ έτσι κρατάω...τώρα θα στα μελετήσω.αλλα αυτό τον μήνα δεν κράτησα...μόνο αφού πήγα γιατρό για να δω αν τελικά έγινε..εδώ κ πέντε μέρες περίπου 36,7

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό να έρθει το νέο μέλος στην οικογένεια σας! Τι μεγάλη χαρά! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχει και ένα γερό μωράκι!

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Χαχαχαζαζαχαζαχαζαχαχα.με πέθανες...ναι και εγώ έτσι κρατάω...τώρα θα στα μελετήσω.αλλα αυτό τον μήνα δεν κράτησα...μόνο αφού πήγα γιατρό για να δω αν τελικά έγινε..εδώ κ πέντε μέρες περίπου 36,7

ααα ξέχασα να πω οτι την 1η φορα που επεσε λιγο η θερμοκρασία στο 36,7 ειχα συμπτώματα κρυολογηματος,λιγο δλδ μπούκωμα τπτ αλλο.

Just now, Olia s. είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό να έρθει το νέο μέλος στην οικογένεια σας! Τι μεγάλη χαρά! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχει και ένα γερό μωράκι!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

Μπράβο ζουζουνα συγχαρητήρια ορίστε ήρθε το σπορακι σου σου εύχομαι τα τελειομηνη εγκυμοσυνη....

Just now, sofiadu είπε:

Συγχαρητηρια ζουζουνιτσα μου!!!
Με το καλο να ερθει το νεο μελος !!!!!! Εσπασες τη γκαντεμια του μηνα!!!!!!!!!! 

κοριτσακι μου γλυκό!! αντε απο εδω κ πέρα να βλέπω θετικα τεστ!!! για όλες σας!!!

Just now, Τονιαα είπε:

Μπράβο ζουζουνα συγχαρητήρια ορίστε ήρθε το σπορακι σου σου εύχομαι τα τελειομηνη εγκυμοσυνη....

σε ευχαριστώ πολυ κοριτσακι μου!!!εύχομαι τα καλύτερα σε ολες σας!!!

Just now, Emilly είπε:

καλα ε στα τεστ σε πέρασα χαχαχα δεν μπορείς να δεις πόσα εχω κανει χαχαχαχα,πιο πολυ γιατι δεν το πίστευα τοσο νωρίς! τα παιδια ακουσα να ξέρετε για την ημερα

Just now, Flolipop είπε:

Τι ωραία που θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια σας! Να είστε όλοι σας υγιείς και χαρούμενοι πάντα. Είναι πολύ συγκινητικο! Εγώ πιστεύω πάντως ότι η πρώτη ήταν η ωορρηξία σου Γι αυτό κ είναι ήδη Τοσο υψηλή η χοριακη σου και το τεστ τόσο Τόσο θετικό! Μήπως μετά τα συμπτώματα ωορρηξίας που είχε ήταν τελικά η εμφύτευση ;;;

μακάρι να ηξερα!!! θέλω να δω την χοριακη κοίτα εγώ περιμένω εστω ενα 70 καλα θα ειμαι περίπου.

• Μου αρέσει 2

κοριτσακι μου γλυκό!! αντε απο εδω κ πέρα να βλέπω θετικα τεστ!!! για όλες σας!!!

σε ευχαριστώ πολυ κοριτσακι μου!!!εύχομαι τα καλύτερα σε ολες σας!!!

καλα ε στα τεστ σε πέρασα χαχαχα δεν μπορείς να δεις πόσα εχω κανει χαχαχαχα,πιο πολυ γιατι δεν το πίστευα τοσο νωρίς! τα παιδια ακουσα να ξέρετε για την ημερα

Τι κύκλο έχεις δεν μας είπες

Just now, Emilly είπε:

Κοίτα μην εξαφανιστεις και εσύ και μείνουμε χωρίς πληροφορίες..χαχαχαχαχα.σε θέλω μάχιμη...θερμοκρασίες μέτρημα τα κλπ εδώ να δίνεις τα φώτα σου.

Ναι αυτός ο μήνας ήταν τόσο απελπισία...όλα τα κορίτσια πήραν ρεπό...με έπιασε μαυρίλα σου λέω...εντωμεταξυ παίζει να είμασταν η πιο τρελό παρέα του φόρουμ(εννοώ σε σχέση με άλλα θέματα κλπ) και τώρα μερχεται να πάω πόρτα πόρτα να τις πω όλες ξυπνήστε....πρωί πρωί μου στέλνει η αδερφή μου μια γυναίκα 60 χρονών που έκανε δίδυμα μετά από χρόνια που δεν έπιανε κ τώρα τα καμαρώνει φοιτητές...πέθανα στο γέλιο ...λέω ρε βλαμενη έτσι με βλέπεις χαχαχαχαχα.

δεν εχω λαικ εννοείται εδω θα ειμαι!εχω βαλει θερμοκρασίες πιο πίσω δες αναλυτικά 

Just now, kons27 είπε:

Τι κύκλο έχεις δεν μας είπες

μακάρι να ηξερα χαχαχαχα νομιζα οτι θα πήγαινε 33 μερες βάσει του 1ου θετικού τεστ αλλα ισως ειχα κ 2ο θετικο οποτε να πηγαινε τωρα 40 με 41 μερες 

** η tsh που κατέβηκε ξαφνικα ηταν οντως εγκυμοσύνη τελικα καλα μου το είπε η ενδοκρινολογος

Διαφημίσεις

δεν εχω λαικ εννοείται εδω θα ειμαι!εχω βαλει θερμοκρασίες πιο πίσω δες αναλυτικά 

μακάρι να ηξερα χαχαχαχα νομιζα οτι θα πήγαινε 33 μερες βάσει του 1ου θετικού τεστ αλλα ισως ειχα κ 2ο θετικο οποτε να πηγαινε τωρα 40 με 41 μερες 

** η tsh που κατέβηκε ξαφνικα ηταν οντως εγκυμοσύνη τελικα καλα μου το είπε η ενδοκρινολογος

Ναι τώρα είσαι 38η μέρα του κύκλου σωστά??? Άρα αν ήταν να είναι 33 έχεις καθυστέρηση...για αυτό έδειξαν κ τ τέστ

Just now, kons27 είπε:

Ναι τώρα είσαι 38η μέρα του κύκλου σωστά??? Άρα αν ήταν να είναι 33 έχεις καθυστέρηση...για αυτό έδειξαν κ τ τέστ

δεν παιζει να ειχα 33αρι κυκλο βάσει θερμοκρασίας μονο αν αργησε να ανέβει η θερμοκρασία μετα την ωορρηξια αλλα δεν νομιζω ειναι ξεκάθαρο, απλα μαλλον πρέπει να έγινε η εμφύτευση νωρις δλδ 5η μερα μετα την ωορρηξια...δεν ξερω θα δω την χοριακη αυριο κ θα σας πω το απογευμα.σηνερα ναι ειμαι 38η ..περιμενα αυριο ή μεθαύριο ετσι πιστευω.

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

λοιπόν κατσε να στα γράψω να δεις

18η μέρα του κύκλου είχα θετικό τεστ θερμοκρασία ήταν 36,2 

19η ηταν 36,2 

20η ηταν 36,5 εχω πονους κ υγρα

21η ηταν 36,7 ενω πονους κ υγρά 

22η ηταν 36,2 πονους υγρά ισως θετικο τεστ το απογευμα αλλα δεν εκανα 

23η ηταν 36,2 πονους συν υγρα 

24η ηταν 36,4 πονους συν υγρα 

25η ηταν 36,4 πονους συν πολλα υγρα 

26η ηταν 36,3 πονους συν πολλα υγρα 

27η ηταν 36,4 λιγα τσιμπηματα 

28η ηταν 36,5

29η ηταν 36,6παρα πολλα υγρα λιγο πονο 

30η ηταν 36,8 

31η ηταν 36,9 

32η ηταν 36,7 πιθανή εμφυτευση 1 τριχουλα ροζ

33η ηταν 36,8 υγρα 

34η ηταν 36,9

35η ηταν 36,7 υγρά 

36η ηταν 36,7 εντονο πονο το βραδυ δεξια κ αριστερα 

37η ηταν 36,8 εντονο πονο το πρωι θετικο τεστ 

38η ηταν 36,8 πονακια χαμηλά συν υγρα διαφανα θετικα τεστ ολα!! 

Οταν σου ειπα εγω πως εχεις μαστερ στο θερμοδιαγραμμα εσυ γελασες. Εσυ εισαι διδακτωρ γλυκια μου...οχι μαστερ απλο, διδακτορικο εχεις

• Χαχα 1

Συγχαρητήριαααα με το καλοο το νέο μέλος,  ,σε θαυμάζω και μπράβο σου που πήγες για 4ο. Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη..

Επειδή σε βλέπω πολύ εξπερ σε συμπτώματα εγώ περιμένω μεταξύ 16-19 κάπου εκεί πιστεύω... Γενικά έχω περίεργα πονάκια άρχισα να μετράω θερμοκρασία απ' την 20η μέρα άλλες μέρες 36.7 το πρωί και σήμερα πχ 36.4 αλλά τ βράδυ εγώ έχω ανεβασμένη δηλαδή 36.9 και 36.8 .. Επίσης εχτές ενοιωθα αυτό που λες έτρεχε λίγο η μύτη μου μετά σα να Μ έφυγε...και σήμερα παρατήρησα ότι το στήθος μ γενικά είναι σκούρο πάντα αλλά πέρα απ' αυτό άρχισε γύρω γύρω να κάνει κάτι μικρά σημάδια σα να σκουρενει παραπάνω..αχ δε ξέρω έχω καλό προαισθημα αλλά απ' την άλλη φοβάμαι... Λέω πάλι τα φαντάζομαι όλα...

• Μου αρέσει 2

Αααααα κατεβαίνει εεε;;;;;αφού πιάσεις όμως κ μετά;;;;;;ποτέ την έκανες εσύ;;;;;

Πάντως εγώ κορίτσια 22 μέρα σήμερα δεν νιώθω το απόλυτος τίποτα.καλα το στήθος μου ποτέ αλλά ποτέ εεεεε καμία ενοχλησουλα αλλά ποτέ πριν περίοδο πόνο πονο.και γενικά είμαι βυθισμένη στην αναισθησία μου...επίσης να σας πω ότι ρώτησα τώρα που πήγα στον γιατρό αν μαραζωσαν οι ωοθήκες και μπήκαν ..δηλαδή αν μίκρυναν γιατί καμιά φορά...βρε φίλε νιώθω σαν να κατάπια τα γυναικολογικα μου...εντάξει δεν τα κατάπια τελικά...αλλά τον ρώτησα γιατί πραγματικά ώρες ώρες απορρω πια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...