Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

Προσπαθώ κορίτσι μου!! Εσύ τι κάνεις?? Δυστυχώς δεν έχουν σταματήσει ναυτίες κ ζαλάδες (και όχι μόνο). Σήμερα θα πάω στον γυναικολόγο να δει τις εξετάσεις, ώστε να ξεκινήσω τουλάχιστον σίδηρο κ βιταμίνες. Παρ όλο που είμαι χάλια συνέχεια, δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω κ ήδη έχω παχύνει πολύ. Αυτό με ξενερώνει αρκετά.. και πρέπει να βάλω ένα πρόγραμμα. Αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι αυτή τη φορά. Και φυσικά.. δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά. Ούτε για ένα φαγητό..

Αχ γλυκιά μου μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, πώς να σαι τέλεια στη διατροφή ούσα έγκυος με μικρό παιδί και χωρίς βοήθεια?? Αφού το έχεις κάνει μια φορά στο παρελθόν θα το ρυθμίσεις ξανά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

Δεν είχα στην εγκυμοσύνη ζαλάδες ναυτία οπότε δεν μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα αλλά πρέπει να ναι ζόρι. Εύχομαι να σου προτείνει τρόπους ανακούφισης ο γιατρός.

Για τη βοήθεια σε καταλαβαίνω όμως απόλυτα,κι εγώ ούτε μισή βοήθεια σε τίποτα, νά ναι καλά ο άντρας μου...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 56 λεπτά , vasiliki2020 είπε:

Ηρθε η κυρια και σε εμένα παμε για τον αλλο μήνα τωρα

Πάμε για τον επόμενο κορίτσι...και εσείς μπροστά και εγώ να τρέχω η μαύρη να σας φτάσω...κάποτε είχαμε μαζί τις περιόδους τώρα χωρίστηκαν οι δρόμοι μας...

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Πάμε για τον επόμενο κορίτσι...και εσείς μπροστά και εγώ να τρέχω η μαύρη να σας φτάσω...κάποτε είχαμε μαζί τις περιόδους τώρα χωρίστηκαν οι δρόμοι μας...

Θα ξανά συναντηθούν οι δρόμοι μας όταν έχουμε ένα σπορακι μεσα μας

• Μου αρέσει 3

18 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Η βιταμινη Ε βοηθαει στην ποιοτητα των ωαριων. Σου εχει πει ο γιατρος σου κατι;

Ναι, γι' αυτό τρώμε αμύγδαλα και καρύδια. Βρίσκεται και στο ελαιόλαδο. 3-4 κσ σούπας/μέρα αρκούν.

2 ώρες πρίν, Sofia89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

Εγώ πάλι από τι μου έδειξε το τεστ ωορρηξία είχα την 10ή 11ή και 12η μέρα φατσούλα χαμογελαστή (clear blue). Σήμερα που ξανά έκανα τεστ από περιέργεια  δεν είχα άλλο φατσούλα. 

Είναι δυνατόν να έκανα ωορρηξία από την 9ήμερα;

Εμείς στο μεταξύ μια μέρα μετά το τέλος της περιόδου μου είχαμε επαφή μέρα πάρα ημερα μέχρι και την 12ή,λέτε να έγινε τιποτα; ποτέ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

Δυστυχώς ακριβώς πως είναι ο κύκλος μου δεν μπορώ να σας πω γιατί πρόσφατα ήμουν έγκυος  (δεν είχαμε καλή κατάληξη) και μου ήρθε τώρα τον Οκτώβριο πρώτη φορά

Επίσης ξέρετε αν η γυναίκα είναι πιο γονιμη λόγο πρόσφατης εγκυμοσύνης;

Όταν είναι η φατσούλα χαμογελαστή δεν έχεις ωορρηξία? Μήπως τέλιωσε τώρα η ωορρηξία? Τι μέρα του κύκλου είσαι?

Just now, Manoulitsa75 είπε:

Ναι, γι' αυτό τρώμε αμύγδαλα και καρύδια. Βρίσκεται και στο ελαιόλαδο. 3-4 κσ σούπας/μέρα αρκούν.

Όταν είναι η φατσούλα χαμογελαστή δεν έχεις ωορρηξία? Μήπως τέλιωσε τώρα η ωορρηξία? Τι μέρα του κύκλου είσαι?

Όχι από όσο ξέρω όταν εμφανίζει χαμογελαστή φατσούλα σημαίνει ότι αυξάνεται ηLH και τις επόμενημέρα θα έχει ωορρηξία! Σήμερα ειμαι στην 15η μέρα του κύκλου μου.

Επίσης κορίτσια τρώμε Ε φορές την εβδομάδα σαρδέλα βοηθάει επίσης :wink:

Just now, Sofia89 είπε:

Όχι από όσο ξέρω όταν εμφανίζει χαμογελαστή φατσούλα σημαίνει ότι αυξάνεται ηLH και τις επόμενημέρα θα έχει ωορρηξία! Σήμερα ειμαι στην 15η μέρα του κύκλου μου.

Επίσης κορίτσια τρώμε Ε φορές την εβδομάδα σαρδέλα βοηθάει επίσης :wink:

Συγνώμης 2 φορές ήθελα να πω

Διαφημίσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Μπραβοοοο!μεχτο καλοοοο! Όλες ήμασταν σίγουρες για σενα!μηπως είσαι έγκυος από την πρώτη ωορρηξία ;;;

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

Καλημερα ελα ρε κοριτσακι πωωωωω συγχαρητήρια με έκανες και χαμογέλασα.ειναι θετικότατη χίλια μπραβοοοοοοο ποσο χάρηκα τώρα. Γιατί δεν πας σημερα;;;;;

Συγχαρητήρια κοπέλα Μ γλυκιά.... μπράβο μπράβο με το καλό όλα να πάνε κατά ευχήν!!!

Διαφημίσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καλημερα ελα ρε κοριτσακι πωωωωω συγχαρητήρια με έκανες και χαμογέλασα.ειναι θετικότατη χίλια μπραβοοοοοοο ποσο χάρηκα τώρα. Γιατί δεν πας σημερα;;;;;

ευχαριστώ πολυ!!! * μονο να χαμογελας* δεν μπορούσα σημερα,θα με παει ο αντρας μου αυριο αφου αφήσουμε τον μεγάλο στο πούλμαν κ να εχουνε τα 2 μονο...γιατί ζαλίζομαι λιγο ,εχω ειδη τάση για εμετο,τα πονακια χαμηλα οκ...

Just now, Flolipop είπε:

Μπραβοοοο!μεχτο καλοοοο! Όλες ήμασταν σίγουρες για σενα!μηπως είσαι έγκυος από την πρώτη ωορρηξία ;;;

δεν ξερω παντως ο Σταύρος ελεγε εχθες 2 ακομα μωρα 2 κοριτσια τελικα σημερα εμεινε στο ενα κοριτσι...Χαχαχαχα γερο να ειναι βεβαια!!!αυτό παρακαλάω τοτε! πάντως οι γιοι μου έπεσαν μεσα μου είχαν πει για 11 με 12 οτι θα ερθει το μωρο ,ήρθε!

Just now, kons27 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα Μ γλυκιά.... μπράβο μπράβο με το καλό όλα να πάνε κατά ευχήν!!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!!εύχομαι σε ολες σας γρήγορα εγκυουλες!!!καλα εδω θα μαι να βλέπω θετικα τεστ!!!

• Μου αρέσει 4

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

ευχαριστώ πολυ!!! δεν μπορούσα σημερα,θα με παει ο αντρας μου αυριο αφου αφήσουμε τον μεγάλο στο πούλμαν κ να εχουνε τα 2 μονο...γιατί ζαλίζομαι λιγο ,εχω ειδη τάση για εμετο,τα πονακια χαμηλα οκ...

δεν ξερω παντως ο Σταύρος ελεγε εχθες 2 ακομα μωρα 2 κοριτσια τελικα σημερα εμεινε στο ενα κοριτσι...Χαχαχαχα γερο να ειναι βεβαια!!!αυτό παρακαλάω τοτε! πάντως οι γιοι μου έπεσαν μεσα μου είχαν πει για 11 με 12 οτι θα ερθει το μωρο ,ήρθε!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!!εύχομαι σε ολες σας γρήγορα εγκυουλες!!!καλα εδω θα μαι να βλέπω θετικα τεστ!!!

Δεν χωρταινω να το κοιτάω το τέστ σ....!!!

• Μου αρέσει 1

ευχαριστώ πολυ!!! δεν μπορούσα σημερα,θα με παει ο αντρας μου αυριο αφου αφήσουμε τον μεγάλο στο πούλμαν κ να εχουνε τα 2 μονο...γιατί ζαλίζομαι λιγο ,εχω ειδη τάση για εμετο,τα πονακια χαμηλα οκ...

Μπραβο κοριτσι ολα θα πανε καλα θα έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.μην μας ξεχάσεις εμας εδω τωρα:-(

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Δεν χωρταινω να το κοιτάω το τέστ σ....!!!

Χαχαχαχα εκανα κι αλλο της hometest πιο έντονο βγήκε τωρα αλλα δεν ηταν παλι πυκνά τα ουρα απλα πιο λιγα.θα το βάλω αργότερα...μαζεψτε με καλε...Χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Τι ωραία που θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια σας! Να είστε όλοι σας υγιείς και χαρούμενοι πάντα. Είναι πολύ συγκινητικο! Εγώ πιστεύω πάντως ότι η πρώτη ήταν η ωορρηξία σου Γι αυτό κ είναι ήδη Τοσο υψηλή η χοριακη σου και το τεστ τόσο Τόσο θετικό! Μήπως μετά τα συμπτώματα ωορρηξίας που είχε ήταν τελικά η εμφύτευση ;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...