Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

On 10/11/2020 at 11:55 ΜΜ, Agatte είπε:

Εύχομαι η επόμενη εγκυμοσύνη, να μην αργήσει καθόλου και να έρθει για να μείνει! 

Κορίτσια βοήθεια! Κοιτάω τα τεστ ωορρηξίας κι έχω καταμπερδευτει! Ποιο να πάρω μωρέ; το πιο εύκολο μου φάνηκε αυτό το clearblue με τα 35 ευρώ που πιάνει 2 ορμόνες. Για πείτε, τι χρησιμοποιείτε εσείς; 

Expand  

Καλημέρα @Agatte, αν το αντέχεις οικονομικά, πάρε αυτό το μήνα και της hometest και το clear blue για να καταλάβεις πως λειτουργούν και τα 2 και για μη μπερδευτείς - αγχωθείς και μετά παίρνεις τα οικονομικά. Της hometest καλό είναι να κανείς 2 τη μέρα για να εντοπίσεις την ωορρηξία. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 11/11/2020 at 12:39 ΜΜ, Ria_ είπε:

Παραγγειλα πρώιμης ανίχνευσης αλλά λέω να το κάνω Δευτέρα - Τρίτη. Είμαι 29 και ο άντρας μου 45 , ξεκινήσαμε τον Αύγουστο να κοιτάμε πιο πολύ γόνιμες , στης διακοπές μετά το γάμο ήμουν σε γόνιμες και ήταν η πρώτη μας προσπαθία ,στην ουσία 3ος μήνας τώρα αλλά πιο στοχευμένα ο 1ος γιατί τελικά διαπίστωσα ότι μια έκανα ωορηξια νωρίς μια πιο αργά και τον έπεισα να το πάμε με πρόγραμμα μέρα παρά μέρα. .Εσύ??

Expand  

Εμείς από τον Ιούνιο έχουμε ξεκινήσει..εγώ 27 είμαι...για να δούμε τι θα δούμε....εγώ τ άλλο σκ λέω για τεστ αννν δεν έχει έρθει.

On 11/11/2020 at 12:46 ΜΜ, kons27 είπε:

Εμείς από τον Ιούνιο έχουμε ξεκινήσει..εγώ 27 είμαι...για να δούμε τι θα δούμε....εγώ τ άλλο σκ λέω για τεστ αννν δεν έχει έρθει.

Expand  

Μακάρι να μην έρθει... Εγώ τόσο πολύ δεν αντέχω ,χαχα αν τρίτη δεν πιστεύω θα τ κάνω να δω... Τουλάχιστον να ξέρω !

Καλημέρα σας κορίτσια. Λοιπόν αυτό με τις επαφες είναι ένα θέμα.Εμένα ο δικός μου λες κ κάτι παθαίνει τις μέρες που είναι οι γόνιμες κ δν μπορει , με το ζόρι αυτή τη φορά κάναμε 3 μέρες συνεχόμενα από το θετικό τεστ ωορρηξιας. Δλδ πραγματικά ζηλεύω την @Emilly κ τον άντρα της που κάνουν κάθε μέρα :) Τώρα τον έχω τιμωρία του είπα δν έχει μέχρι να μου έρθει η περιοδος κ να ξεκινήσουν πάλι οι γόνιμες γτ μόλις τελειώνουν τότε λες κ παθαίνει κάτι κ θέλει να το κάνουμε κ του λέω δν συγχρονίζεσαι έτσι όμως. 

• Χαχα 4

On 11/11/2020 at 12:49 ΜΜ, Ria_ είπε:

Μακάρι να μην έρθει... Εγώ τόσο πολύ δεν αντέχω ,χαχα αν τρίτη δεν πιστεύω θα τ κάνω να δω... Τουλάχιστον να ξέρω !

Expand  

Καλά κ εγώ έτσι τ λέω σιγά μην κρατηθώ... χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 11/11/2020 at 11:22 ΠΜ, Dimitra94 είπε:

Ουρολόγο-Ανδρολόγο ναι.. αν ξέρει καμμία κάποιον καλό, ας μας πει:D

Expand  

ειναι ουρολογος που είχε πάει ο αντρας μου,βασικα μαζί πήγαμε αλλα πρεπει να δω αν εχω την κάρτα του.λογικα και ανδρολογος πρεπει να ειναι.θα ψάξω κ θα σας πω.

• Ευχαριστώ 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

On 11/11/2020 at 11:24 ΠΜ, Emilly είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα.εννοειτσι μόνο βράδυ....κοιμούνται όλα;;;;;πως τα συντονιζεις βρε ζουζούνα;;;;;όλα μαζί;;;;ήσυχα είναι τα παιδάκια σου;;;;εμένα ο δικός μου από δύο χρόνων που κ πάλι με το ζόρι κοιμόταν μεσημέρι το έκοψε κ γενικά είναι το παιδί που δεν νυστάζει ποτέ....με το ζόρι το βράδυ ...μέχρι πρώτη δημοτικού 8,30 τον έβαζα για ύπνο κ τώρα Τετάρτη με την μαγκιά 10...περιμένω και ξερισταλιαζω να πάρει τον βαθύ τον ύπνο με το να πάω για την επαφή...καμιά φορά που αργεί κ να τον πάρει ο ύπνος....και λέω τι θα κάνουμε όταν πάει εφηβεία..που θα θέλει ξενύχτια...λέω τον δικό μου μετά θα θέλουμε ειδικό δοματειο πενήντα αποχρώσεις του γκρι χαχαχαχαχα.

Expand  

ναι δεν ξερω συντονιζονται μονα τους!!χαχαχαχα 9 ακριβώς πανε τα αγόρια με τον άντρα μου κ εγω την μικρη ,εμενα η μικρη σε 10 λεπτά ειναι τεζα αν και ξυπνάει νωρις μετα 6,30 με 7 αντε 7,30 το πολυ.ολα ομως μετα ξυπνούν νωρις. δεν με πειράζει όμως 

On 11/11/2020 at 2:11 ΜΜ, kons27 είπε:

Χοριακη κορίτσια πόσες ημέρες μετά την ωορρηξία μπορεί ν δείξει???

Expand  

λογικά από ότι είχα ρωτήσει 10 μερες μετα την σύλληψη αντε πες για σιγουριά 2 με 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Εγώ πάλι από τι μου έδειξε το τεστ ωορρηξία είχα την 10ή 11ή και 12η μέρα φατσούλα χαμογελαστή (clear blue). Σήμερα που ξανά έκανα τεστ από περιέργεια  δεν είχα άλλο φατσούλα. 

Είναι δυνατόν να έκανα ωορρηξία από την 9ήμερα;

Εμείς στο μεταξύ μια μέρα μετά το τέλος της περιόδου μου είχαμε επαφή μέρα πάρα ημερα μέχρι και την 12ή,λέτε να έγινε τιποτα; ποτέ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

Δυστυχώς ακριβώς πως είναι ο κύκλος μου δεν μπορώ να σας πω γιατί πρόσφατα ήμουν έγκυος  (δεν είχαμε καλή κατάληξη) και μου ήρθε τώρα τον Οκτώβριο πρώτη φορά

Επίσης ξέρετε αν η γυναίκα είναι πιο γονιμη λόγο πρόσφατης εγκυμοσύνης;

On 11/11/2020 at 3:19 ΜΜ, Sofia89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

Εγώ πάλι από τι μου έδειξε το τεστ ωορρηξία είχα την 10ή 11ή και 12η μέρα φατσούλα χαμογελαστή (clear blue). Σήμερα που ξανά έκανα τεστ από περιέργεια  δεν είχα άλλο φατσούλα. 

Εμείς στο μεταξύ μια μέρα μετά το τέλος της περιόδου μου είχαμε επαφή μέρα πάρα ημερα μέχρι και την 12ή,λέτε να έγινε τιποτα; ποτέ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

Δυστυχώς ακριβώς πως είναι ο κύκλος μου δεν μπορώ να σας πω γιατί πρόσφατα ήμουν έγκυος  (δεν είχαμε καλή κατάληξη) και μου ήρθε τώρα τον Οκτώβριο πρώτη φορά

Expand  

λογικά εισαι γόνιμη σιγουρα!

On 11/11/2020 at 4:36 ΜΜ, Sofi_ABC είπε:

Vasiliki mou den peirazei, pame oles gia xristougenniatika mwrakia! :wub:

Expand  

Κ εγώ μέσα έχω πεισμωσει 

Παρ όλα τ άσχημα που μου συμβαίνουν 

Πιστεύω σ αυτό το πλάσμα που θα γεμίσει χαρά τη ζωή μου 

Και θα πάω δυναμικά αυτό το μήνα 

Θα προσπαθήσω να έχω πολλές επαφές και στοχευμένες 

Για να έρθει το θαύμα των Χριστουγέννων 

• Μου αρέσει 12

On 11/11/2020 at 3:19 ΜΜ, Sofia89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

Expand  

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για την γονιμότητα μετά την πρόσφατη εγκυμοσύνη, αλλά σε μένα δεν έχει επιβεβαιωθεί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...