Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

κανεις την 14η παντα ωορρηξια? αν αυριο ειναι η 9η μερα τοτε θα έχεις σίγουρα 15η 14η 13η 12η με κενό την 11η κ αν θες κανε την 10η αλλιως ασε την κενό από 1 φορα την ημερα κ προσπάθησε να απέχουν ενα 24ωρο απο την προηγούμενη φορά 

Τον προηγουμενο κυκλο εκανα την 13η. Γιατι αδιαθετησα 14 μερες μετα την ωορρηξια. Ειχα θετικο τεστ την 11η. Την 12η ηταν αρνητικο. Στον προπροηγουμενο εκανα την 14η. Θετικο τεστ ωορρηξιας την 12η. Ο κυκλος σταθερος...27 συνηθως. Το πολυ 28.

Just now, vasiliki2020 είπε:

Ναι σήμερα οπότε να είναι λάθος δεν παίζει θα ερθει η ακατανομαστη

Τι έκανες βασιλική τεστ;;;;σήμερα είναι μέρα περιόδου;;;από αύριο καθυστέρηση;;;αρνητικό ήταν;;;;εντάξει περίμενε ...έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά κιόλας αλλά όσο δεν έρχεται όλα πιθανά τα βλέπω....νιώθεις προ περιόδου ενοχλήσεις;;;;;

Εμας μας ειπαν αν θυμαμαι καλα 20€ η καλλιεργεια και 35€το σπερμοδιαγραμμα. Σε 20 λεπτα το πολυ πρεπει να δωσεις το δειγμα. Αυριο θα το κανουμε μαλλον, επομενως θα σας πω σιγουρα.

Just now, kons27 είπε:

Εσυ τι κύκλο έχεις??εγώ είμαι στην 22η μέρα.... Έχω κύκλο 32 ημερών αλλά τώρα π πήγα στην γυναικολόγο κ είδε τ αυγό Μ ,Μ είπε ότι θα κάνω μικρότερο κύκλο...

Έχω κύκλο περίπου 31 ημερών είμαι στην 27η τώρα , απλά επειδή τον.προηγουμενο μηνα έκανα και 37 λέω ότι από Δευτέρα μέχρι την άλλη Πέμπτη Παρασκευή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Τι έκανες βασιλική τεστ;;;;σήμερα είναι μέρα περιόδου;;;από αύριο καθυστέρηση;;;αρνητικό ήταν;;;;εντάξει περίμενε ...έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά κιόλας αλλά όσο δεν έρχεται όλα πιθανά τα βλέπω....νιώθεις προ περιόδου ενοχλήσεις;;;;;

Εχθες έπρεπε να αδιαθετησω αλλα παντα μπορει να αδιαθετω 1 μερε πριν η 1 μερα μετα.ενοχλησεις περιοδου εχω σχεδον 8 μερες χαχαχα.το αισθάνομαι ότι θα ερθει και ειμαι προετοιμασμενη

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, vasiliki2020 said:

Εχθες έπρεπε να αδιαθετησω αλλα παντα μπορει να αδιαθετω 1 μερε πριν η 1 μερα μετα.ενοχλησεις περιοδου εχω σχεδον 8 μερες χαχαχα.το αισθάνομαι ότι θα ερθει και ειμαι προετοιμασμενη

Κοιτα λογικα παντα και για να πουμε την αληθεια, ενα αχνο θα εβγαινε. Τωρα υπαρχει κ η πιθανοτητα λαθους ή να κανεις μεγαλο κυκλο κ να εχουμε ακομα ελπιδα (εφοσον δεν σταματησες επαφες κ συνεχισες βεβαια). Αναμενουμε λοιπον!

• Μου αρέσει 1

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καλά....θα δούμε...εγώ εχω άλλες 11 μέρες για να πάρω τα βουνά...μαρεσει αυτη η αναισθησία...

• Μου αρέσει 2

Just now, Ria_ είπε:

Έχω κύκλο περίπου 31 ημερών είμαι στην 27η τώρα , απλά επειδή τον.προηγουμενο μηνα έκανα και 37 λέω ότι από Δευτέρα μέχρι την άλλη Πέμπτη Παρασκευή..

Εσύ έχεις κ κάτι περίεργες καούρες ε?εμένα το στήθος Μ είναι παααρα πολύ πρησμένο...κ τ περίεργο είναι ότι πριστηκε στην ωορρηξία κ έμεινε έτσι να πονάει...

Just now, kons27 είπε:

Εσύ έχεις κ κάτι περίεργες καούρες ε?εμένα το στήθος Μ είναι παααρα πολύ πρησμένο...κ τ περίεργο είναι ότι πριστηκε στην ωορρηξία κ έμεινε έτσι να πονάει...

Ναι ναι και ένα σπυρί που μου έχει βγει πολύ νωρίτερα και δε λέει να φυγει, γενικά έχω ένα καλό προαισθημα αλλά δε ξέρω φοβάμαι θα πέσω απότομα απ' την άλλη θα δείξει... Μακάρι να έχουμε θετικά και οι δυο μας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Ναι ναι και ένα σπυρί που μου έχει βγει πολύ νωρίτερα και δε λέει να φυγει, γενικά έχω ένα καλό προαισθημα αλλά δε ξέρω φοβάμαι θα πέσω απότομα απ' την άλλη θα δείξει... Μακάρι να έχουμε θετικά και οι δυο μας.

Σας το εύχομαι κοριτσια !

• Μου αρέσει 2

Just now, sofiadu είπε:

Ταυτιζομαι απολυτα συν οτι δεν εχω τον αντρα μου σπιτι τα βραδια για προσπαθειες! χοχο!!!

Εμεις ισως παμε για προσπαθειες απο τον νεο χρονο. Μαλλον κ ο Δεκεμβρης θα παει για καψιμο με τις βαρδιες... ο,τι να ναι...

κ δεν τον στελνεις;; γιατι να χανεις χρονο αφου το θελει κ αυτος; αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα (ελπιζω οχι) κριμα ειναι να προσπαθειτε και να απογοητευεστε αδικα, ενω μπορείτε να το δειτε απο τωρα, να γινει θεραπεια  κ τσακ μπαμ να πιασετε παιδακι. Γιατι να το καθυστερεις;;

Εμενα αυτα τα "μετα απο ενα χρονο" που λενε οι γιατροι με εκνευριζουν πολυ. Οταν ενα ζευγαρι θελει να ψαχτει, ειναι πολυ σημαντικο να ακουσουμε την αναγκη του αυτη. ΣΗμαινει οτι δεν θελει να χασει χρονο. Αν ειναι να περιμενω ενα χρονο χωρις επιτυχια, μετα εξετασεις-θεραπειες (στη καλυτερη 4-5 -6 μηνες) μετα παλι προσπαθειες για εγκυμοσυνη κ αλλους 9 μηνες κυηση, οκ πανε τα 2,5 - 3 χρονια. Γιατι να τα χασει αυτα ενα ζευγαρι;;;;; ακομα κ οταν ειναι σε μικρη ηλικια κ υποτιθεται εχει χρονικο περιθωριο; απλες εξετασεις μπορουν ολοι μας να κανουν , δεν ζητησαμε και την σουπερ εξειδικευεμενη εξεταση απο τους πρωτους μηνες αποτυχιων. ελεος πια κ αυτοι οι γιατροι...για αυτο καλυτερα να ψαχνομαστε μονες μας...πηγαινε τον κοριτσι μου αφου θελει, μη χανετε χρονο. κ αν δεν ειναι κατι , ακομα καλυτερα να μη το εχετε κ αγχος!

Συμφωνώ απολυτότατα!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria_ είπε:

Θα κάνεις τεστ???

Just now, kons27 είπε:

Θα κάνεις τεστ???

Ποιος μήνας προσπαθειών είναι για εσένα κ πόσο χρονών είσαι ,ria  μου?

Παραγγειλα πρώιμης ανίχνευσης αλλά λέω να το κάνω Δευτέρα - Τρίτη. Είμαι 29 και ο άντρας μου 45 , ξεκινήσαμε τον Αύγουστο να κοιτάμε πιο πολύ γόνιμες , στης διακοπές μετά το γάμο ήμουν σε γόνιμες και ήταν η πρώτη μας προσπαθία ,στην ουσία 3ος μήνας τώρα αλλά πιο στοχευμένα ο 1ος γιατί τελικά διαπίστωσα ότι μια έκανα ωορηξια νωρίς μια πιο αργά και τον έπεισα να το πάμε με πρόγραμμα μέρα παρά μέρα. .Εσύ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...