Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, TATAKI είπε:

Αφου θελει να παει γιατι οχι;; θα βοηθησει και ψυχολογικα μια καλη εξεταση. Τωρα αν κατι βρεθει το λυνεις πιο γρηγορα και προχωρας. Μια χαρα μπραβο του που θελει τοσο νωρις. 

Just now, Sofi_ABC είπε:

Δημητρουλα καλημερα! Αφου ειναι ζεστος ας παει, δεν εχετε να χασετε τιποτα! 

Το πιθανοτερο ειναι πως δεν εχει τιποτα ο ανθρωπος, αλλα το να γνωριζετε πως ολα ειναι καλα θα σας χαλαρωσει περισσοτερο!

Ο δικος μου εχει κανει επεμβαση κιρσοκηλης το 2017, ηταν σχετικα καλα τα σπερδογραμματα τοσο πριν οσο και μετα την επεμβαση αλλα το τελευταιο εγινε το 2018 - οποτε εχει κλεισει να παει παλι το Δεκεμβρη. Και παιρνει σεληνιο και Q10 εδω κ ενα διμηνο.

Να σκεφτεσαι πως παιδακι θα κανετε οπωσδηποτε! Ειναι θεμα χρονου! :wub:

Καλημερα σε ολες! :-D

Τέλεια! Θα το κανονίσουμε να πάει τότε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, sofiadu είπε:

Δυστυχως δεν εχω ιδεα εγω αλλα θα ηθελα να μαθω και εγω λεπτομερειες...

Σοφία εγώ πήρα τηλέφωνο την μικροβιολόγο μου κ σπερμοδιαγραμμα χωρίς να το γράψω μου το κάνει με 20 χωρίς την καλιεργεια....άντε να βγει 40 με καλιεργεια.αλλα πως πειθώ τον άλλο που με τίποτα...να τον καλοπιασω και να τον παραπλάνησω λες κ να έχω έτοιμο τον ουροσυλεκτη;;;;;;

• Χαχα 1

Just now, Emilly είπε:

Βρε κορίτσια εγώ είναι που δεν δουλεύω.εχω κ ένα παιδί είναι διαφορετικα

ουτε εγω δουλεύω ευτυχως αλλα λογο των παιδιών, επαφες μονο βραδυ εκτός το σκ που μπορούμε μεσημερι γιατι κοιμούνται ολα!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, vasiliki2020 said:

Καλημερα κορίτσια ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα εχθές έπρεπε κανονικά αλλά μπορεί να καθυστερώ μια μέρα εκανα βέβαια και τεστ αλλα αρνητικο.απλα περιμένω να έρθει τι να κανω;)

καλημερα, σημερα το πρωι το εκανες;

Just now, Dimitra94 said:

Αν μάθω κάτι θα σας το γράψω εδώ. Κι εσύ Αθήνα είσαι;

ναι Αθηνα ειμαι κ εγω! ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Α μαζί είμαστε εμείς. !!!

Εσυ τι κύκλο έχεις??εγώ είμαι στην 22η μέρα.... Έχω κύκλο 32 ημερών αλλά τώρα π πήγα στην γυναικολόγο κ είδε τ αυγό Μ ,Μ είπε ότι θα κάνω μικρότερο κύκλο...

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

για ουρολόγο λετε? εγω είχαν πάει σε έναν στον γκιζι νομιζω τωρα,δεν θυμάμαι ποιος μου τον σύστησε. 

Ουρολόγο-Ανδρολόγο ναι.. αν ξέρει καμμία κάποιον καλό, ας μας πει:D

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ουτε εγω δουλεύω ευτυχως αλλα λογο των παιδιών, επαφες μονο βραδυ εκτός το σκ που μπορούμε μεσημερι γιατι κοιμούνται ολα!

Χαχαχαχαχαχαχα.εννοειτσι μόνο βράδυ....κοιμούνται όλα;;;;;πως τα συντονιζεις βρε ζουζούνα;;;;;όλα μαζί;;;;ήσυχα είναι τα παιδάκια σου;;;;εμένα ο δικός μου από δύο χρόνων που κ πάλι με το ζόρι κοιμόταν μεσημέρι το έκοψε κ γενικά είναι το παιδί που δεν νυστάζει ποτέ....με το ζόρι το βράδυ ...μέχρι πρώτη δημοτικού 8,30 τον έβαζα για ύπνο κ τώρα Τετάρτη με την μαγκιά 10...περιμένω και ξερισταλιαζω να πάρει τον βαθύ τον ύπνο με το να πάω για την επαφή...καμιά φορά που αργεί κ να τον πάρει ο ύπνος....και λέω τι θα κάνουμε όταν πάει εφηβεία..που θα θέλει ξενύχτια...λέω τον δικό μου μετά θα θέλουμε ειδικό δοματειο πενήντα αποχρώσεις του γκρι χαχαχαχαχα.

• Χαχα 4

Just now, Emilly said:

Σοφία εγώ πήρα τηλέφωνο την μικροβιολόγο μου κ σπερμοδιαγραμμα χωρίς να το γράψω μου το κάνει με 20 χωρίς την καλιεργεια....άντε να βγει 40 με καλιεργεια.αλλα πως πειθώ τον άλλο που με τίποτα...να τον καλοπιασω και να τον παραπλάνησω λες κ να έχω έτοιμο τον ουροσυλεκτη;;;;;;

δλδ συγνωμη, εμεις εχουμε διπλα στο σπιτι ενα διαγνωστικο. τον βαζω να τα βαλει σε ουροσυλλεκτη ποτηρακι κ τα παω κ λεω παρτε τα για σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια; ετσι απλα;;;;;; ποση ωρα ζει αυτο στο ποτηρακι; τα παω αμεσως;;; γιατι σιγα που θα τα παει αυτος θα ειναι η γη να ανοιξει να τον καταπιει!

• Χαχα 1

Just now, sofiadu είπε:

Ταυτιζομαι απολυτα συν οτι δεν εχω τον αντρα μου σπιτι τα βραδια για προσπαθειες! χοχο!!!

Εμεις ισως παμε για προσπαθειες απο τον νεο χρονο. Μαλλον κ ο Δεκεμβρης θα παει για καψιμο με τις βαρδιες... ο,τι να ναι...

κ δεν τον στελνεις;; γιατι να χανεις χρονο αφου το θελει κ αυτος; αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα (ελπιζω οχι) κριμα ειναι να προσπαθειτε και να απογοητευεστε αδικα, ενω μπορείτε να το δειτε απο τωρα, να γινει θεραπεια  κ τσακ μπαμ να πιασετε παιδακι. Γιατι να το καθυστερεις;;

Εμενα αυτα τα "μετα απο ενα χρονο" που λενε οι γιατροι με εκνευριζουν πολυ. Οταν ενα ζευγαρι θελει να ψαχτει, ειναι πολυ σημαντικο να ακουσουμε την αναγκη του αυτη. ΣΗμαινει οτι δεν θελει να χασει χρονο. Αν ειναι να περιμενω ενα χρονο χωρις επιτυχια, μετα εξετασεις-θεραπειες (στη καλυτερη 4-5 -6 μηνες) μετα παλι προσπαθειες για εγκυμοσυνη κ αλλους 9 μηνες κυηση, οκ πανε τα 2,5 - 3 χρονια. Γιατι να τα χασει αυτα ενα ζευγαρι;;;;; ακομα κ οταν ειναι σε μικρη ηλικια κ υποτιθεται εχει χρονικο περιθωριο; απλες εξετασεις μπορουν ολοι μας να κανουν , δεν ζητησαμε και την σουπερ εξειδικευεμενη εξεταση απο τους πρωτους μηνες αποτυχιων. ελεος πια κ αυτοι οι γιατροι...για αυτο καλυτερα να ψαχνομαστε μονες μας...πηγαινε τον κοριτσι μου αφου θελει, μη χανετε χρονο. κ αν δεν ειναι κατι , ακομα καλυτερα να μη το εχετε κ αγχος!

Τώρα διάβασα και το υπόλοιπο κείμενό σου. Ωραία, θα ψάξω να βρω ιατρό και θα του κλείσω για τον άλλο μήνα. Θα πάω κι εγώ να κάνω κάποιες εξετάσεις με το νέο έτος, ώστε να ξεκινήσουμε ακόμα πιο δυναμικά το 2021 (αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει το ευχάριστο)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

δλδ συγνωμη, εμεις εχουμε διπλα στο σπιτι ενα διαγνωστικο. τον βαζω να τα βαλει σε ουροσυλλεκτη ποτηρακι κ τα παω κ λεω παρτε τα για σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια; ετσι απλα;;;;;; ποση ωρα ζει αυτο στο ποτηρακι; τα παω αμεσως;;; γιατι σιγα που θα τα παει αυτος θα ειναι η γη να ανοιξει να τον καταπιει!

Ναι ναι εύκολο και το πας αμέσως ομως

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly said:

Ναι ναι εύκολο και το πας αμέσως ομως

κ κατι τελευταιο εμιλακι. Να ειναι σπερμα οχι απο αποχη πολλες μερες ετσι; δλδ εμεις τωρα που ειμαι αδιαθετη δεν εχουμε επαφη, συν μετα που θα ειναι νυχτες παλι δεν θα εχουμε επαφη. να του πω να ξεδωσει χειροκινητα καμια μερα (χαχαχαχα) κ την αλλη μερα να τα βαλουμε ποτηρακι; μη παω υλικο απο απραγια πολλων ημερων. τι λες; παιζει ρολο; καλα δεν το σκεφτηκα;

Just now, sofiadu είπε:

κ κατι τελευταιο εμιλακι. Να ειναι σπερμα οχι απο αποχη πολλες μερες ετσι; δλδ εμεις τωρα που ειμαι αδιαθετη δεν εχουμε επαφη, συν μετα που θα ειναι νυχτες παλι δεν θα εχουμε επαφη. να του πω να ξεδωσει χειροκινητα καμια μερα (χαχαχαχα) κ την αλλη μερα να τα βαλουμε ποτηρακι; μη παω υλικο απο απραγια πολλων ημερων. τι λες; παιζει ρολο; καλα δεν το σκεφτηκα;

Όχι θέλει αποχή τρεις μέρες σίγουρα μην το πας τσαγακι

Just now, sofiadu είπε:

αν θελει αποχη , το χουμε! το πιο ευκολο για την περιπτωση μας χχαχαχαχαχαχα

Και εγώ όμως φίλη αν μου ρθει περίοδος και τώρα έχει να φάει μια τιμωρία .....παλιοσεξουλιαρης τσάμπα ξεπατωνομαι.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...