Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

αν εχεις σταθερό κυκλο ναι προλαβαίνει να κανει απλα θελει κ 3 με 4 μερες αποχή 

είμαι τυχερή γιατι κοιμούνται 9 ολα το βραδυ ,κοιμούνται κ το μεσημέρι αλλα οι ρπαφες κυριως ηταν βραδυ που κοιμοντουσαν ολα!απλα θελει οργανώσει...επιπλέον αν βασιζομουνα μονο στο 1ο τεστ θα την ειχα χάσει την ωορρηξια!βασικά οκ την 1η απλα η εντονη εγινε μετα απο 5 μερες περίπου κ αν δεν ειχα το 1ο τεστ και η θερμοκρασία που ειδη ειχε αρχίσει  να ανεβαίνει την 1η φορα δεν θα το πιστευα.

Να σου πω κάτι, παρόλο που δυο χρόνια τώρα το προσπαθώ αρκετά για τρίτο παιδί και το θέλω όσο τίποτα, παρά τις τρεις ατυχίες , είναι φορές που από τη δουλειά, το σπίτι, τα εξωσχολικά των παιδιών τα διαβάσματα τους κλπ που έχω τέτοια κούραση που με παίρνει ο υπνος στο λεπτό.. για καθημερινές επαφές δηλαδή δεν μπορώ με τίποτα σαν την @Emilly την πρωταθλήτρια! Χαχαχα!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, sofiadu είπε:

Ωχου βρε Δημητρουλα μου μα τι ραντεβου ειναι αυτο;;;! Καλως ηρθες κ εσυ στο κλαμπ του Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου! χαχα

Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτη η αντιστροφη μετρηση.....

η @*ζουζουνα*!!! εμεινε, ευχομαι τουλαχιστον εκεινη να πιασουμε 1/6 βρε παιδιακι μου! τι πανωλεθρια φαγαμε αυτο το μηνα ολες;;; ποποοο

Καλημέρα κορίτσια! 

Εντάξει ήταν λίγο άτυχος αυτός ο μήνας. Ο επόμενος θα είναι καλύτερος, θα πλησιάζουν κι οι γιορτές! Πάμε δυνατά:D

Κορίτσια ο άντρας μου το πήρε κατάκαρδα εχθές με την περίοδο και θέλει να πάει για εξετάσεις. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς καθώς και η γυναικολόγος μου είχε πει μετά τον χρόνο. Αλλά μήπως να τον στείλω τώρα που το πήρε απόφαση χαχα;

• Μου αρέσει 3

καλυτερα οχι κάθε μέρα από την αρχή κοιτα εγω τι έκανα, το πήγαινα καθε μερα παρα μερα και κοντα στην ωορρηξια 4 με 5 μερες σερι. ή τωρα αυτήν την φορά εκανα στην πολυ αρχη μερα παρα μερα μετα κενο μετα 2 φορες σερί μετα κενο 2 μερες σερί και κοντα στις γόνιμες ειχα 5 μερες σερι(κσι επειδη ειχα μαλλον διπλη ωορρηξία)ειχα μια μερα κενη κ μετα αλλες 5 μερες σερι 1 κενη κ μετα 2 σερι...Χαχαχαχα...σε μπερδεψα?

καλημερα σοφακι!!!είναι κ η Emilly που περιμενει την αλλη βδομαδα. αλήθεια μονο εγω εμεινα?δεν ξερω αν θα πέσω μεσα ,εχω καλο προαίσθημα γενικα...αν οντως ειμαι θα σας πω τα συμπτώματα μετα!

Κ εγώ κ εγώ μαζί σάς!!!την άλλη εβδομάδα!!

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

αν εχεις σταθερό κυκλο ναι προλαβαίνει να κανει απλα θελει κ 3 με 4 μερες αποχή 

είμαι τυχερή γιατι κοιμούνται 9 ολα το βραδυ ,κοιμούνται κ το μεσημέρι αλλα οι ρπαφες κυριως ηταν βραδυ που κοιμοντουσαν ολα!απλα θελει οργανώσει...επιπλέον αν βασιζομουνα μονο στο 1ο τεστ θα την ειχα χάσει την ωορρηξια!βασικά οκ την 1η απλα η εντονη εγινε μετα απο 5 μερες περίπου κ αν δεν ειχα το 1ο τεστ και η θερμοκρασία που ειδη ειχε αρχίσει  να ανεβαίνει την 1η φορα δεν θα το πιστευα.

Εχω σταθερο κυκλο. Εχουμε ηδη σημερα 3 μερες αποχη. Θα την κανει αυριο το πρωι που θα ειναι η 4η. Μετα ποτε να εχουμε επαφες; καθε μερα; καθε 2; θα ειναι καραγονιμες μου..

Just now, Flolipop said:

Να σου πω κάτι, παρόλο που δυο χρόνια τώρα το προσπαθώ αρκετά για τρίτο παιδί και το θέλω όσο τίποτα, παρά τις τρεις ατυχίες , είναι φορές που από τη δουλειά, το σπίτι, τα εξωσχολικά των παιδιών τα διαβάσματα τους κλπ που έχω τέτοια κούραση που με παίρνει ο υπνος στο λεπτό.. για καθημερινές επαφές δηλαδή δεν μπορώ με τίποτα σαν την @Emilly την πρωταθλήτρια! Χαχαχα!

Ταυτιζομαι απολυτα συν οτι δεν εχω τον αντρα μου σπιτι τα βραδια για προσπαθειες! χοχο!!!

Εμεις ισως παμε για προσπαθειες απο τον νεο χρονο. Μαλλον κ ο Δεκεμβρης θα παει για καψιμο με τις βαρδιες... ο,τι να ναι...

Just now, Dimitra94 said:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εντάξει ήταν λίγο άτυχος αυτός ο μήνας. Ο επόμενος θα είναι καλύτερος, θα πλησιάζουν κι οι γιορτές! Πάμε δυνατά:D

Κορίτσια ο άντρας μου το πήρε κατάκαρδα εχθές με την περίοδο και θέλει να πάει για εξετάσεις. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς καθώς και η γυναικολόγος μου είχε πει μετά τον χρόνο. Αλλά μήπως να τον στείλω τώρα που το πήρε απόφαση χαχα;

κ δεν τον στελνεις;; γιατι να χανεις χρονο αφου το θελει κ αυτος; αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα (ελπιζω οχι) κριμα ειναι να προσπαθειτε και να απογοητευεστε αδικα, ενω μπορείτε να το δειτε απο τωρα, να γινει θεραπεια  κ τσακ μπαμ να πιασετε παιδακι. Γιατι να το καθυστερεις;;

Εμενα αυτα τα "μετα απο ενα χρονο" που λενε οι γιατροι με εκνευριζουν πολυ. Οταν ενα ζευγαρι θελει να ψαχτει, ειναι πολυ σημαντικο να ακουσουμε την αναγκη του αυτη. ΣΗμαινει οτι δεν θελει να χασει χρονο. Αν ειναι να περιμενω ενα χρονο χωρις επιτυχια, μετα εξετασεις-θεραπειες (στη καλυτερη 4-5 -6 μηνες) μετα παλι προσπαθειες για εγκυμοσυνη κ αλλους 9 μηνες κυηση, οκ πανε τα 2,5 - 3 χρονια. Γιατι να τα χασει αυτα ενα ζευγαρι;;;;; ακομα κ οταν ειναι σε μικρη ηλικια κ υποτιθεται εχει χρονικο περιθωριο; απλες εξετασεις μπορουν ολοι μας να κανουν , δεν ζητησαμε και την σουπερ εξειδικευεμενη εξεταση απο τους πρωτους μηνες αποτυχιων. ελεος πια κ αυτοι οι γιατροι...για αυτο καλυτερα να ψαχνομαστε μονες μας...πηγαινε τον κοριτσι μου αφου θελει, μη χανετε χρονο. κ αν δεν ειναι κατι , ακομα καλυτερα να μη το εχετε κ αγχος!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Αφου θελει να παει γιατι οχι;; θα βοηθησει και ψυχολογικα μια καλη εξεταση. Τωρα αν κατι βρεθει το λυνεις πιο γρηγορα και προχωρας. Μια χαρα μπραβο του που θελει τοσο νωρις. 

• Μου αρέσει 3

Just now, sofiadu είπε:

Ταυτιζομαι απολυτα συν οτι δεν εχω τον αντρα μου σπιτι τα βραδια για προσπαθειες! χοχο!!!

Εμεις ισως παμε για προσπαθειες απο τον νεο χρονο. Μαλλον κ ο Δεκεμβρης θα παει για καψιμο με τις βαρδιες... ο,τι να ναι...

κ δεν τον στελνεις;; γιατι να χανεις χρονο αφου το θελει κ αυτος; αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα (ελπιζω οχι) κριμα ειναι να προσπαθειτε και να απογοητευεστε αδικα, ενω μπορείτε να το δειτε απο τωρα, να γινει θεραπεια  κ τσακ μπαμ να πιασετε παιδακι. Γιατι να το καθυστερεις;;

Λες ε; Τώρα που το πήρε απόφαση μην το μετανοιώσει χαχα

Ωραία, θα το ψάξω να του κλείσω ένα ραντεβούB) Έχετε να μου προτείνετε κάποιον για Αθήνα;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! 

Δημητρουλα καλημερα! Αφου ειναι ζεστος ας παει, δεν εχετε να χασετε τιποτα! 

Το πιθανοτερο ειναι πως δεν εχει τιποτα ο ανθρωπος, αλλα το να γνωριζετε πως ολα ειναι καλα θα σας χαλαρωσει περισσοτερο!

Ο δικος μου εχει κανει επεμβαση κιρσοκηλης το 2017, ηταν σχετικα καλα τα σπερδογραμματα τοσο πριν οσο και μετα την επεμβαση αλλα το τελευταιο εγινε το 2018 - οποτε εχει κλεισει να παει παλι το Δεκεμβρη. Και παιρνει σεληνιο και Q10 εδω κ ενα διμηνο.

Να σκεφτεσαι πως παιδακι θα κανετε οπωσδηποτε! Ειναι θεμα χρονου! :wub:

Καλημερα σε ολες! :-D

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

Εχω σταθερο κυκλο. Εχουμε ηδη σημερα 3 μερες αποχη. Θα την κανει αυριο το πρωι που θα ειναι η 4η. Μετα ποτε να εχουμε επαφες; καθε μερα; καθε 2; θα ειναι καραγονιμες μου..

κανεις την 14η παντα ωορρηξια? αν αυριο ειναι η 9η μερα τοτε θα έχεις σίγουρα 15η 14η 13η 12η με κενό την 11η κ αν θες κανε την 10η αλλιως ασε την κενό από 1 φορα την ημερα κ προσπάθησε να απέχουν ενα 24ωρο απο την προηγούμενη φορά 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Λες ε; Τώρα που το πήρε απόφαση μην το μετανοιώσει χαχα

Ωραία, θα το ψάξω να του κλείσω ένα ραντεβούB) Έχετε να μου προτείνετε κάποιον για Αθήνα;

Δυστυχως δεν εχω ιδεα εγω αλλα θα ηθελα να μαθω και εγω λεπτομερειες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

Κ εγώ κ εγώ μαζί σάς!!!την άλλη εβδομάδα!!

αντε μαζί με την Emilly θα είσαι, εγω περιμενω σε 2 με 3 μερες αντε 4 το πολυ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Flolipop είπε:

Βρε κορίτσια εγώ είναι που δεν δουλεύω.εχω κ ένα παιδί είναι διαφορετικα

αντε μαζί με την Emilly θα είσαι, εγω περιμενω σε 2 με 3 μερες αντε 4 το πολυ.

Εγώ σε 6 με 10 το πολύ....

Just now, kons27 είπε:

Εγώ σε 6 με 10 το πολύ....

Εσύ emilly πότε???

Just now, sofiadu είπε:

Δυστυχως δεν εχω ιδεα εγω αλλα θα ηθελα να μαθω και εγω λεπτομερειες...

για ουρολόγο λετε? εγω είχαν πάει σε έναν στον γκιζι νομιζω τωρα,δεν θυμάμαι ποιος μου τον σύστησε. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...