Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Agatte είπε:

Η γνωστή τοκοφερολη! Ε ρε... Ντοκτορά θα πάρουμε μέχρι να μείνουμε έγκυες! 

Ρε συ... Τι κούραση... 

Χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτη, για ποιο λόγο σου τα σύστησε όλα αυτά; ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη σου; αυτή τη μία αποβολή είχες; 

Όχι δν ήταν προχωρημένη ούτε υπέρηχο δν πρόλαβα να κάνω. Βιοχημικη ήταν κ αυτή. 2 βιοχημικεσ είχα.Έχω λεπτό ενδομήτριο κ για να μην υποχωρήσει το πάχος μετά την ωορρηξία πρέπει να παίρνω cyclacur κ utrogestan. Βέβαια στον τελευταίο υπέρηχο μετά την ωορρηξία ήταν αρκετά παχύ για τα δεδομένα τα δικά μου. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Queen10 είπε:

Όχι δν ήταν προχωρημένη ούτε υπέρηχο δν πρόλαβα να κάνω. Βιοχημικη ήταν κ αυτή. 2 βιοχημικεσ είχα.Έχω λεπτό ενδομήτριο κ για να μην υποχωρήσει το πάχος μετά την ωορρηξία πρέπει να παίρνω cyclacur κ utrogestan. Βέβαια στον τελευταίο υπέρηχο μετά την ωορρηξία ήταν αρκετά παχύ για τα δεδομένα τα δικά μου. 

Εύχομαι η επόμενη εγκυμοσύνη, να μην αργήσει καθόλου και να έρθει για να μείνει! 

Κορίτσια βοήθεια! Κοιτάω τα τεστ ωορρηξίας κι έχω καταμπερδευτει! Ποιο να πάρω μωρέ; το πιο εύκολο μου φάνηκε αυτό το clearblue με τα 35 ευρώ που πιάνει 2 ορμόνες. Για πείτε, τι χρησιμοποιείτε εσείς; 

Just now, Agatte είπε:

Εύχομαι η επόμενη εγκυμοσύνη, να μην αργήσει καθόλου και να έρθει για να μείνει! 

Κορίτσια βοήθεια! Κοιτάω τα τεστ ωορρηξίας κι έχω καταμπερδευτει! Ποιο να πάρω μωρέ; το πιο εύκολο μου φάνηκε αυτό το clearblue με τα 35 ευρώ που πιάνει 2 ορμόνες. Για πείτε, τι χρησιμοποιείτε εσείς; 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Κ συ σύντομα εγκυουλα Ευχομαι. Λοιπόν εγώ ωορρηξιας παίρνω τα hometest κου είναι κ οικονομικά κ αξιόπιστα. Τα 35 € είναι πολλά για κάτι που κάνει την ίδια δουλειά. Απλά αν τα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά τα hometest μπορεί να δυσκολευτείς στο πως λειτουργούν.Αν κ γω δν είχα θέμα, ξεκίνησα τα τεστ την μέρα που έγραφαν οι οδηγίες σύμφωνα με την τελευταία περίοδο κ όταν είδα το θετικό καταλαβα ότι θα κάνω ωορρηξία κ από τον πόνο που ένιωθα όποτε έπεσε μέσα το τεστ.

• Ευχαριστώ 1

Γεια σας κοριτσια σας παρακολουθώ καιρο χαχα και ειπα και εγω με την σειρα μου να γραψω ..

Προσπαθουμε περιπου 8 μηνες με τον αντρα μου για ενα παιδακι αλλα ενω ακολουθουσαμε κανονικα γονιμες μερες δυστυχως δεν ειχε προκύψει κατι..επισης το τελευταιο διμηνο ενω ειχα στην ωρα  μου περιοδο δλδ 28 ημερες ερχοταν η περιοδος για 1.5 μερα (πριν ειχα 5 μερες)

Πηγα λοιπόν στον γυναικολογο και του ειπα το προβλημα μου και μου ειπε πως εχω πολυκυστικες ..αυτο φανηκε δλδ ενω ειχα ξαναπαει αρχες χρονου και δεν ειχαμε δει κατι τετοιο..βεβαια απο οτι μ ειπε ευθύνεται το οτι παιρνω  και χανω κιλα πολλα κ ολας σε μικρα χρονικα διαστηματα!

Με τα πολλα μου έδωσε  ενα συμπλήρωμα για γυναικες με πολυκυστικες συγκεκριμένα το ινοτζεστ ..

Αυτον τον μηνα ειλικρινα ελπιζονταςοτι βοηθησαν τα συμπληρωματα ..εχω 2 μέρες καθυστερηση και περα απο αυτο εχω συχνοουρια αλλα τα 3 τελευταια βραδυα ξυπναω με εντονους πονους σαν περιοδου για να παω τουαλετα και απλα ειναι η αναγκη για ούρηση..;;

Αυτα λοιπον απο μενα ..ελπίζοντας και εγω γιατι το θελω παρα πολυ !

• Μου αρέσει 3

Just now, Angelina95 είπε:

Γεια σας κοριτσια σας παρακολουθώ καιρο χαχα και ειπα και εγω με την σειρα μου να γραψω ..

Προσπαθουμε περιπου 8 μηνες με τον αντρα μου για ενα παιδακι αλλα ενω ακολουθουσαμε κανονικα γονιμες μερες δυστυχως δεν ειχε προκύψει κατι..επισης το τελευταιο διμηνο ενω ειχα στην ωρα  μου περιοδο δλδ 28 ημερες ερχοταν η περιοδος για 1.5 μερα (πριν ειχα 5 μερες)

Πηγα λοιπόν στον γυναικολογο και του ειπα το προβλημα μου και μου ειπε πως εχω πολυκυστικες ..αυτο φανηκε δλδ ενω ειχα ξαναπαει αρχες χρονου και δεν ειχαμε δει κατι τετοιο..βεβαια απο οτι μ ειπε ευθύνεται το οτι παιρνω  και χανω κιλα πολλα κ ολας σε μικρα χρονικα διαστηματα!

Με τα πολλα μου έδωσε  ενα συμπλήρωμα για γυναικες με πολυκυστικες συγκεκριμένα το ινοτζεστ ..

Αυτον τον μηνα ειλικρινα ελπιζονταςοτι βοηθησαν τα συμπληρωματα ..εχω 2 μέρες καθυστερηση και περα απο αυτο εχω συχνοουρια αλλα τα 3 τελευταια βραδυα ξυπναω με εντονους πονους σαν περιοδου για να παω τουαλετα και απλα ειναι η αναγκη για ούρηση..;;

Αυτα λοιπον απο μενα ..ελπίζοντας και εγω γιατι το θελω παρα πολυ !

Κανε ενα τεστακι αμα εχεις καθυστερηση κιολας θα ειναι αξιοπιστο!Ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Queen10 είπε:

εγω που ειχα μια βιοχημικη ανάμεσα στο 1ο κ 2ο παιδι έπαιρνα οταν εμεινα εγκυος έπαιρνα προληπτικά σαλοσπιρ των 100 νομιζω,και το ιδιο κ στην 3η εγκυμοσύνη μου ,ενώ δεν έκανα εξετάσεις απλα επειδή ετυχε αυτό.

καλημερα!!!! εγω καλα τα ίδια κσι βλεπουμε...

• Μου αρέσει 3

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

εγω που ειχα μια βιοχημικη ανάμεσα στο 1ο κ 2ο παιδι έπαιρνα οταν εμεινα εγκυος έπαιρνα προληπτικά σαλοσπιρ των 100 νομιζω,και το ιδιο κ στην 3η εγκυμοσύνη μου ,ενώ δεν έκανα εξετάσεις απλα επειδή ετυχε αυτό.

καλημερα!!!! εγω καλα τα ίδια κσι βλεπουμε...

Εγώ η αμετανόητη δηλώνω επαφές όλο τον μήνα καθημερινή βάση εκτός από την Πέμπτη που ήμουν άρρωστη.αν ήταν αυτή η μέρα...την κάτσαμε....αλλά από τον επόμενο μήνα θα του πω του δικού μου στην αρχή κάθε τρεις μέρες αυστηρά μέχρι την 13 μέρα....θα οργανώσω τις επαφές επακριβώς με πρόγραμμα έτσι ώστε να γεμίσει η δεξαμενή.....πιο πρόγραμμα πεθαίνεις....εεεε δεν υπάρχει άλλο να κάνω....θα τρελαθεί από τα νεύρα του.

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, Dimitra94 said:

Μόλις μου ήρθε κι εμένα η κοκκινομούρα.. δεν μπορώ να πω πάντως, εγγλέζα.. 2 εβδομάδες ακριβώς μετά την ωορρηξία

@sofiadu έρχομαι στο κλαμπ, άνοιξέ μου:P

Ωχου βρε Δημητρουλα μου μα τι ραντεβου ειναι αυτο;;;! Καλως ηρθες κ εσυ στο κλαμπ του Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου! χαχα

Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτη η αντιστροφη μετρηση.....

η @*ζουζουνα*!!! εμεινε, ευχομαι τουλαχιστον εκεινη να πιασουμε 1/6 βρε παιδιακι μου! τι πανωλεθρια φαγαμε αυτο το μηνα ολες;;; ποποοο

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly είπε:

Εγώ η αμετανόητη δηλώνω επαφές όλο τον μήνα καθημερινή βάση εκτός από την Πέμπτη που ήμουν άρρωστη.αν ήταν αυτή η μέρα...την κάτσαμε....αλλά από τον επόμενο μήνα θα του πω του δικού μου στην αρχή κάθε τρεις μέρες αυστηρά μέχρι την 13 μέρα....θα οργανώσω τις επαφές επακριβώς με πρόγραμμα έτσι ώστε να γεμίσει η δεξαμενή.....πιο πρόγραμμα πεθαίνεις....εεεε δεν υπάρχει άλλο να κάνω....θα τρελαθεί από τα νεύρα του.

καλυτερα οχι κάθε μέρα από την αρχή κοιτα εγω τι έκανα, το πήγαινα καθε μερα παρα μερα και κοντα στην ωορρηξια 4 με 5 μερες σερι. ή τωρα αυτήν την φορά εκανα στην πολυ αρχη μερα παρα μερα μετα κενο μετα 2 φορες σερί μετα κενο 2 μερες σερί και κοντα στις γόνιμες ειχα 5 μερες σερι(κσι επειδη ειχα μαλλον διπλη ωορρηξία)ειχα μια μερα κενη κ μετα αλλες 5 μερες σερι 1 κενη κ μετα 2 σερι...Χαχαχαχα...σε μπερδεψα?

Just now, sofiadu είπε:

Ωχου βρε Δημητρουλα μου μα τι ραντεβου ειναι αυτο;;;! Καλως ηρθες κ εσυ στο κλαμπ του Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου! χαχα

Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτη η αντιστροφη μετρηση.....

η @*ζουζουνα*!!! εμεινε, ευχομαι τουλαχιστον εκεινη να πιασουμε 1/6 βρε παιδιακι μου! τι πανωλεθρια φαγαμε αυτο το μηνα ολες;;; ποποοο

καλημερα σοφακι!!!είναι κ η Emilly που περιμενει την αλλη βδομαδα. αλήθεια μονο εγω εμεινα?δεν ξερω αν θα πέσω μεσα ,εχω καλο προαίσθημα γενικα...αν οντως ειμαι θα σας πω τα συμπτώματα μετα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

καλυτερα οχι κάθε μέρα από την αρχή κοιτα εγω τι έκανα, το πήγαινα καθε μερα παρα μερα και κοντα στην ωορρηξια 4 με 5 μερες σερι. ή τωρα αυτήν την φορά εκανα στην πολυ αρχη μερα παρα μερα μετα κενο μετα 2 φορες σερί μετα κενο 2 μερες σερί και κοντα στις γόνιμες ειχα 5 μερες σερι(κσι επειδη ειχα μαλλον διπλη ωορρηξία)ειχα μια μερα κενη κ μετα αλλες 5 μερες σερι 1 κενη κ μετα 2 σερι...Χαχαχαχα...σε μπερδεψα?

καλημερα σοφακι!!!είναι κ η Emilly που περιμενει την αλλη βδομαδα. αλήθεια μονο εγω εμεινα?δεν ξερω αν θα πέσω μεσα ,εχω καλο προαίσθημα γενικα...αν οντως ειμαι θα σας πω τα συμπτώματα μετα!

Όχι θέλει να βγάλω το ημερολόγιο να σημειώσω ...λοιπόν 13 μέρα θα κάνω κ θα έχω τρεις μέρες κενό πριν....κ μετά μέρα παρά μέρα...το κάθε μέρα πραγματικά δεν θα είχα ποτέ αρκετό υλικό....

Αααα τώρα το είδα ....καλά και αυτός ο μήνας πατατούλα θα είναι....και άρρωστη στις μέρες κ ότι θες...ομολογώ δεν πήρα καλά τις βιταμίνες μου....βρε θα πάθω τοξικότητα πόσα χρόνια πια;;;;;βέβαια η λευκού d3 συγκεκριμένα μου είπε για πάντα.

Just now, Emilly said:

Όχι θέλει να βγάλω το ημερολόγιο να σημειώσω ...λοιπόν 13 μέρα θα κάνω κ θα έχω τρεις μέρες κενό πριν....κ μετά μέρα παρά μέρα...το κάθε μέρα πραγματικά δεν θα είχα ποτέ αρκετό υλικό....

Καλημερα...για βοηθηστε και εμενα κοριτσια...αυριο θα ειμαι 9η μερα. Λεω να στειλω τον δικο μου για σπερμοδιαγραμμα και να ξεκινησω τις επαφες 11η μερα. Συνηθως εχω θετικο τεστ ωορρηξιας 11η με 12η μερα. Τι λετε; να κανουμε την εξεταση την 9η μερα ή θα χασουμε επαφη ετσι; να το αφησω για αλλη μερα του κυκλου ή δεν επηρεαζει γιατι ειναι νωρις;

Κι εγώ έχω προαίσθημα @*ζουζουνα*!!! ότι σύντομα από τρίτεκνη θα γίνεις πολύτεκνη!!! Πείτε ρε κορίτσια πως να οργανώσουμε τις επαφές , μπερδεύτηκα.... πάντως ζουζούνια με τρία παιδιά σ αυτές τις ηλικίες και τόσες επαφές .... πραγματικά υποκλίνομαι... μπράβο σας!

Just now, TATAKI είπε:

Καλημερα...για βοηθηστε και εμενα κοριτσια...αυριο θα ειμαι 9η μερα. Λεω να στειλω τον δικο μου για σπερμοδιαγραμμα και να ξεκινησω τις επαφες 11η μερα. Συνηθως εχω θετικο τεστ ωορρηξιας 11η με 12η μερα. Τι λετε; να κανουμε την εξεταση την 9η μερα ή θα χασουμε επαφη ετσι; να το αφησω για αλλη μερα του κυκλου ή δεν επηρεαζει γιατι ειναι νωρις;

αν εχεις σταθερό κυκλο ναι προλαβαίνει να κανει απλα θελει κ 3 με 4 μερες αποχή 

Just now, Flolipop είπε:

Κι εγώ έχω προαίσθημα @*ζουζουνα*!!! ότι σύντομα από τρίτεκνη θα γίνεις πολύτεκνη!!! Πείτε ρε κορίτσια πως να οργανώσουμε τις επαφές , μπερδεύτηκα.... πάντως ζουζούνια με τρία παιδιά σ αυτές τις ηλικίες και τόσες επαφές .... πραγματικά υποκλίνομαι... μπράβο σας!

είμαι τυχερή γιατι κοιμούνται 9 ολα το βραδυ ,κοιμούνται κ το μεσημέρι αλλα οι ρπαφες κυριως ηταν βραδυ που κοιμοντουσαν ολα!απλα θελει οργανώσει...επιπλέον αν βασιζομουνα μονο στο 1ο τεστ θα την ειχα χάσει την ωορρηξια!βασικά οκ την 1η απλα η εντονη εγινε μετα απο 5 μερες περίπου κ αν δεν ειχα το 1ο τεστ και η θερμοκρασία που ειδη ειχε αρχίσει  να ανεβαίνει την 1η φορα δεν θα το πιστευα.

Καλημερα κορίτσια ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα εχθές έπρεπε κανονικά αλλά μπορεί να καθυστερώ μια μέρα εκανα βέβαια και τεστ αλλα αρνητικο.απλα περιμένω να έρθει τι να κανω;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...