Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Emilly said:

Αααα 10 είναι εσένα...ωχ δύσκολη τάξη...αγόρι είναι;;;;αρχίζουν τα νεύρα τώρα κ προεφηβεια.εγω τον έχω μεταλλαγμένο πλέον χαχαχαχα.δεν τον αναγνωρίζω.

Κοριτσι ειναι.... με αποψη κιολας απο μικρη. Μοναχοπαιδι.... ξερεις...νευρα; να δεις νευρα το πρωι που δεν της καθεται το μαλλι...να σου ερχεται να την κουρεψεις επιτοπου χαχαχα

Νομιζω πως αν ειχε αδελφακι θα ηταν ολα διαφορετικα. Εκεινη το ζηταει χρονια. Εμεις ειχαμε ολη μας την προσοχη σε εκεινη, δουλειες απαιτητικες και ολο το αναβαλλαμε. Τωρα μας ηρθε..τωρα που περασαν τα χρονια ..ισως να ειναι αργα αλλα ας προσπαθησουμε ειπαμε...οτι γινει.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, linaa είπε:

καλε τα τεστ ωορηξιας δεν τα κανουν πρωι η ορμονη ανεβαινει σε ολους απτο μεσημερι κ μετα. το γραφουν κ οι οδηγιες οτι δεν τα κανεις με πρωινα ουρα.

Αυτο που εχω της clearblue το ψηφιακο τεστ ωορρηξιας λεει με τα πρωινα ουρα για αυτο το ειπα.. Και 4 μηνες που το χρησιμοποιω τους δυο το εκανα τα πρωινα και την μια φορα δεν μου βρηκε ωορρηξία την αλλα μου βρηκε και τον προηγούμενο το εκανα απογευμα για να βγει θετικο και τωρα παλι απογευμα βγηκε θετικό.. Για αυτο ειπα δεν ισχυει αυτο που γραφει για πρωινα ουρα.. 

Just now, Sofiamar93 είπε:

Αυτο που εχω της clearblue το ψηφιακο τεστ ωορρηξιας λεει με τα πρωινα ουρα για αυτο το ειπα.. Και 4 μηνες που το χρησιμοποιω τους δυο το εκανα τα πρωινα και την μια φορα δεν μου βρηκε ωορρηξία την αλλα μου βρηκε και τον προηγούμενο το εκανα απογευμα για να βγει θετικο και τωρα παλι απογευμα βγηκε θετικό.. Για αυτο ειπα δεν ισχυει αυτο που γραφει για πρωινα ουρα.. 

αυτα τα clear blue εκτος απο πανακριβα ειναι κ λιγο αναξιοπιστα. εμενα μια φορα που ειχα παρει μου εβγαζε για ενα μηνα ωορηξια λεω παει εχω προβλημα . με τα ιδια λεφτα περνεις για τρεις μηνες τεστ απο το ιντερνετ

Just now, linaa είπε:

αυτα τα clear blue εκτος απο πανακριβα ειναι κ λιγο αναξιοπιστα. εμενα μια φορα που ειχα παρει μου εβγαζε για ενα μηνα ωορηξια λεω παει εχω προβλημα . με τα ιδια λεφτα περνεις για τρεις μηνες τεστ απο το ιντερνετ

Ναι.. Δεν θα τα ξαναπαρω.. Απλα τα ειχα παρει απο το ιντερνετ δυο κουτια οταμ ειχε προσφορα και περιμςνω να τα τελειωσω.. Ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενη με αυτα γιατι σε αγχωνςι το γεγονος οταν σου βγαζει καθε μερα κυκλο.προτιμω να βλεοω γραμμουλες αχνες και σιγα σιγα να γινονται πιο εντονες.. Αν δεν γινει το θαυμα αυτον τον μηνα θα παραγγειλω τα hometest που μου ειπαν τα κοριτσια

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Agatte said:

Όπως τα λες ακριβώς... Ακούω γύρω μου για συνομηλικες και μεγαλύτερες γυναίκες να μένουν για πλάκα, χωρίς να το περιμένουν, από ατύχημα κι ενώ χαίρομαι, έχω και το τσίμπημα...

Και βλέπω μετα και τα μικρακια που θα ήταν τώρα στην ίδια ηλικία και το δικό μου... 

Το καλό είναι πως εκεί που πέφτω, τουλάχιστον ξανασηκωνομαι. Δεν πτοούμαι για πολύ. Τι μηχανισμοί μέσα στο κεφάλι μας το κάνουν όλο αυτό... Αντε πάμε γερά! Θα κάνω shopping και καινούριες βιταμίνες για τον έρωτα, τούρμπο θα τον κάνω! 

Μα εκεί είναι το θέμα. Τρώμε καθημερινά τρελή πίεση και άγχος με τις δουλειές μας, με τα απαιτητικά μας προγράμματα, με τις υποχρεώσεις μας και μέσα σε όλα αυτά προστίθεται το βάρος μια υγιούς εγκυμοσύνης η οποία απλά δεν έρχεται! 

Ω για πες άμα ξέρεις καμία καλή βιταμίνη μήπως και τον κάνουμε τούρμπο αχχαχα

3 hours ago, Agatte said:

Έτσι ακριβώς... Εδώ όταν απεβαλα, μετά από κανένα μήνα του είπα πως μου κάνει εντύπωση που δεν το συζητάει. Μου είπε πως δεν ήθελε να με σταναχωρησει και πίστευε πως αν δεν το συζητούσαμε με τον καιρό θα ξεχνιοταν. Του εξήγησα πως για μένα ήταν σημαντικό να το βγάλω από μέσα μου και τότε ξεκλειδωθηκε κι αυτός και μίλησε κι έβγαλε όλη του τη στεναχώρια. Με το τσιγγελι δηλαδή του τα βγάζω. Στρειδι ρε παιδί μου. Είναι αυτό που είπες, οι άντρες είναι και πιο σφιχτοι και σπάνια είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι για να μη συνδέσουν ένα κακό σπερμοδιαγραμμα με τον ανδρισμό τους. 

Κορίτσια δυστυχώς έτσι είναι οι άντρες, αποδεδειγμένα και επιστημονικά ο εγγεφαλος τους έχει διαφορετική χημική σύσταση αχαχα αντιδρούν με διαφορετικο τρόπο δείχνουν την αγάπη τους αλλιώς κ λοιπά σας προτείνω να διαβάσετε το οι γυναίκες ποτέ δεν ξεχνούν οι άντρες ποτέ δεν θυμούνται ή Αντρές από τον Άρη και γυναίκες από την Αφροδίτη (ε ναι από άλλους πλανήτες είμαστε χάχα) Και μιας κ λέμε για βιβλία, βιβλιοφάγος εδώ αχαχχα είχα διαβάσει όταν ήμουν πιο μικρή που τότε ούτε σαν ιδέα δεν μου περνούσε η εγκυμοσύνη το βιβλίο Τέκνο-ποίηση ήταν αστείο, συγκινητικό αν θυμάμαι καλά με ένα ζευγάρι που προσπαθεί να τεκνοποιησει και περνούν από τραγελαφικές καταστάσεις αχχ θα θελα πολύ να το ξαναδιαβάσω τώρα να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει μιας και είμαι σε αυτό το στάδιο της ζωης μου 

2 hours ago, ΒαλεντιναΧ said:

Στις 25 περιμένω εγώ!! Μαζί είμαστε

Συμφωνώ εγώ είχα μόνο πόνους περιόδου και μετά στη μία εβδομάδα καθυστέρηση πρήστηκε το στήθος πολυυυυ

Που είναι η κοπέλα που κάπνιζε?.. νομίζω η @SerafinaPekala να της πω τα κατορθώματα μου εκεί που το εκωψα για 20μερες το ξεκίνησα πάλι λέω άι στο καλό αν είναι να έρθει θα το κωψω μόλις μείνω βέβαια κάνω καμιά 5την ημέρα!!! Χαχαχαχ

Εγωωω είμαι αχχ να σε πω μη νιώθεις μωρέ τύψεις κ γ αυτό 5 τσιγαράκια δεν πειράζουν σαν εμένα να μην εισαι μόνο που καπνίζω σαν φουγάρο αν φτάσω εγώ στα 5 θα είναι θαύμα! Παιρνω κουράγιο κ απ την φίλη μου που κάπνιζε τόσο πολύ σαν κ μένα κ πολλά χρόνια και στις εγκυμοσύνες κατάφερε κ το κόψε μαχαίρι, υγιέστατα παιδάκια έκανε, μην τα ψειρίζουμε όλα, εγώ θα θελα να το κόψω για μένα πάνω από όλα γιατί το παράκανα τόσα χρόνια αλλά μου αρέσει το άτιμο κ μου είναι πολύ δύσκολο σνιφ

2 hours ago, Agatte said:

Να κάνω και μια αδιάκριτη ερώτηση; πόσο συχνά έχετε επαφές; ο ανδρολογος είπε στον άντρα μου πως πολλά ζευγάρια και μάλιστα νεότερα ηλικιακά, καταλήγουν στην σπερματέγχυση γιατί δεν έχουν ικανοποιητικα συχνές επαφές κι έτσι αργεί η εγκυμοσύνη και απογοητεύονται. Τρομερό; σε μας με τα χρόνια μας και το σπέρμα μας το ταλαιπωρημενο, σύστησε μόνο καθημερινές επαφές. Να είναι εκεί το μυστικό της επιτυχίας; 

Άστα μη σε πω εγώ πόσες φορές δεν το κάνουμε θα κλάψουν μανούλες, μάλιστα άρχισα να κάνω κ μούτρα ποια εγώ που τον καταλαβαίνω καλύτερα από όλους γιατί έκανα κ εγώ πριν πολύ κουραστική δουλειά... Ελπίζω να είναι εκεί το μυστικο επιτυχίας τουλάχιστον να το απολαύσουμε στην πορεία κ λίγο χεχε

25 minutes ago, Vasiliki33 said:

Χαχαχαχαχα...αυτο να κανεις!!!ναι ενταξει οτι εχουμε φτασει στο θετικο με ξεπερναει...ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα ειναι θετικο αλλα φοβαμαι να το κανω μηπως και απογοητευτω...τι αγχος και αυτο!!

Καλη επιτυχια κοριτσι μου...θετικοτατο να ειναι!!

Αντε κορίτσια μου όλες εσείς που ΔΕΝ. περιμένετε βγάλτε μας ασπροπροσωπες!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Κοριτσι ειναι.... με αποψη κιολας απο μικρη. Μοναχοπαιδι.... ξερεις...νευρα; να δεις νευρα το πρωι που δεν της καθεται το μαλλι...να σου ερχεται να την κουρεψεις επιτοπου χαχαχα

Νομιζω πως αν ειχε αδελφακι θα ηταν ολα διαφορετικα. Εκεινη το ζηταει χρονια. Εμεις ειχαμε ολη μας την προσοχη σε εκεινη, δουλειες απαιτητικες και ολο το αναβαλλαμε. Τωρα μας ηρθε..τωρα που περασαν τα χρονια ..ισως να ειναι αργα αλλα ας προσπαθησουμε ειπαμε...οτι γινει.

Χαχαχαχαχαχα.γλυκουλα μου...εννοείται θα προσπαθήσουμε.δεν θα σκάβουμε ...σ,,ξ θα κάνουμε.ασε που μερχεται καμιά φορά λέω ξελεω κ σκέφτομαι να τραβούσα μια σε εξωσωματικο αλλά χωρίς φάρμακα....κ μετά με επαναφέρω στην ταξη

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly είπε:

Χαχαχαχαχαχα.γλυκουλα μου...εννοείται θα προσπαθήσουμε.δεν θα σκάβουμε ...σ,,ξ θα κάνουμε.ασε που μερχεται καμιά φορά λέω ξελεω κ σκέφτομαι να τραβούσα μια σε εξωσωματικο αλλά χωρίς φάρμακα....κ μετά με επαναφέρω στην ταξη

Να σου πω 

Δεν είναι κακό 

Κάνε καμιά κουβέντα αν ξέρεις κανέναν

Έτσι για να μάθεις δύο τρία πράγματα

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσια μου χαθηκα λιγο εχθες και σημερα.. Γιόρταζα τον ερωτα μου με τον αντρουλη μου.. Το πρωι λιγο απογοητευτηκα γιατί παλι εδειχνε αρνητικο το τεστ και μου φανηκε παραξενο γιατι ημουν σιγουρη οτινθα γινει η ωορρηξία καθως οπως προείπα εχθες στην επαφη πονουσα οπως ποναω οταν εχω ωορρηξια.. Και ξανα εκανα τωρα αφου ολη μερα εχω τσιμπηματα και βγηκε χαμογελάκι.. Χοχοοχοχ.. Αποτι καταλαβα παντως δεν ισχυει αυτο που λεει για τα πρωινά ουρα. Γιατι και τον προηγουμενο μηνα παλι ετσι ωρα το εκανα και βγηκε θετικο.. Αρα εμενα η ορμονη μου ανεβαινει το απογευμα.. Ειδα επιτέλους το χαμογελακι.. Ειναι 17η μερα του κυκλου μου. Και τον προηγουμενο 17η μερα εγινε και ο κυκλος μου ηταν 30ρης..βασικα στην 30η μερα ειχε ερθει η περιοδος αρα 29 μερες ηταν ο προηγουμενο οχι 30..anyway αρα θα εχω και σημερα το βραδυ επαφουλα και αυριο για να πεσω μεσα και ο θεος βοηθος

Γλυκούλα στον γιο μου έκανα την μια μέρα σ,,,ξ κ αβγό έριξα την άλλη.γιατι μου είχε κάνει μια δώρο τεστ ωορηξιας που της περισεψαν τότε κόστιζαν 60 ευρώ κ κάνω κ βγαίνει χαμόγελο χαχχαχαχα.ετσι σου εύχομαι να γίνει.κ σ,,,ξ δεν έκανα εκείνη την μέρα ήμουν στην μάνα μου 

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Γλυκούλα στον γιο μου έκανα την μια μέρα σ,,,ξ κ αβγό έριξα την άλλη.γιατι μου είχε κάνει μια δώρο τεστ ωορηξιας που της περισεψαν τότε κόστιζαν 60 ευρώ κ κάνω κ βγαίνει χαμόγελο χαχχαχαχα.ετσι σου εύχομαι να γίνει.κ σ,,,ξ δεν έκανα εκείνη την μέρα ήμουν στην μάνα μου 

Αχχχ απτο στομα σου και στου θεου ταυτιιιιι.. ❤️❤️❤️ Θα ειναι δωρο για την επετειο μας.. Θα το θυμαμαι μια ζωη αν γινει τωρα γιατι θα λεω σε πιασαμε στην επετειο μας.. Χαχχαχα ερωτας μεγαλος..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Ellidr είπε:

Να σου πω 

Δεν είναι κακό 

Κοίτα μπορεί γιατί είμαι με τις στιγμές μου εγώ κ αποφασίζω πάντα η τώρα η ποτέ κ τέτοια...κ είπαμε με τον άντρα μου ίσως αν είναι χωρίς φαρμακα να το δούμε.εχω συγκεκριμένη στο μυαλό εδώ Θεσσαλονίκη τσεβελ έτσι ξεκινά το επώνυμο κ έχει δώσει πολλές επιτυχίες.την κολητη μου αυτή σπερματεγχυση με την μια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Vasiliki33 said:

Ποσο ωραιο;;;να εχεις ευχαριστα στην επετειο σας...να το κανεις!!!και εγω αυτο θα κανω...δυο με τρεις μερες νωριτερα...αν φυσικα συνεχισω να νιωθω περιεργα...αλλιως θα περιμενω να ερθει!!!σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.... :) 

Βασιλική ανυπομονώ για σένα! Να επαναλάβεις την ιστορία!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Βασιλική ανυπομονώ για σένα! Να επαναλάβεις την ιστορία!!! 

Σε ευχαριστω σοφια μου...μακαρι να γινει επαναληψη!!! <3 λες να ειναι τοσο τυχαιο;;;οι ημερομηνιες και τα συμπτωματα;;;

• Μου αρέσει 2

Just now, Ellidr είπε:

Να σου πω 

Δεν είναι κακό 

Η μέση μου πονάει πολύ.παιζει το μυαλό παιχνίδια.εμενα μέση σε εγκυμοσύνη πονούσε.δεν αντέχω άλλο.ξερεις κάθε μήνα έρχεται ένα καραμπινατη σύμπτωμα που ειχα σε εγκυμοσύνη.αλλα στο πιο μετά κατάλαβες;;;;τότε που το παρατηρούσα κ έλεγα από εγκυμοσύνη είναι.πριν δεν καταλάβαινα θεό.τωρα η μέση....χθες πέθανα στο γέλιο...καλά δεν πήρες χαμπάρι που έλα γλυκό κορίτσι καινούριο το μάλωνα να μην κάνει τεστ περιμένουμε περίπου μαζί...κ της λέω θα το κάνουμε μαζί τρίτη κ μετά πάω κ παίρνω τεστ κ μου λέει εεεπ.αφου είπες μαζί θα το κάνουμε..χαχαχαχαχαχα.φιλε έκλαιγα.

22 ώρες πρίν, kons27 είπε:

Μόνο για σένα κρατήθηκα κ δεν τ έκανα σήμερα για να έχω παρηγοριά....έλα άντε καντο αφού δεν κρατιεσαιιι.. εγώ πήρα αυτό π έχει 2 μέσα...π λέει 5 ημέρες μετά την σύλληψη

Γλυκούλα μου σε θυμήθηκα κ πάλι γελάω.λοιπον βαστά γερά μη κάνεις τα δικά μου τα καραγκιοζιλικια είχα δέκα κοπέλες εδώ να μου εύχονται χαχαχαχα.περιμενω τα νέα σου.

• Χαχα 3

Just now, Emilly είπε:

Η μέση μου πονάει πολύ.παιζει το μυαλό παιχνίδια.εμενα μέση σε εγκυμοσύνη πονούσε.δεν αντέχω άλλο.ξερεις κάθε μήνα έρχεται ένα καραμπινατη σύμπτωμα που ειχα σε εγκυμοσύνη.αλλα στο πιο μετά κατάλαβες;;;;τότε που το παρατηρούσα κ έλεγα από εγκυμοσύνη είναι.πριν δεν καταλάβαινα θεό.τωρα η μέση....χθες πέθανα στο γέλιο...καλά δεν πήρες χαμπάρι που έλα γλυκό κορίτσι καινούριο το μάλωνα να μην κάνει τεστ περιμένουμε περίπου μαζί...κ της λέω θα το κάνουμε μαζί τρίτη κ μετά πάω κ παίρνω τεστ κ μου λέει εεεπ.αφου είπες μαζί θα το κάνουμε..χαχαχαχαχαχα.φιλε έκλαιγα.

Γλυκούλα μου σε θυμήθηκα κ πάλι γελάω.λοιπον βαστά γερά μη κάνεις τα δικά μου τα καραγκιοζιλικια είχα δέκα κοπέλες εδώ να μου εύχονται χαχαχαχα.περιμενω τα νέα σου.

Δηλαδή το πρωί 

Πόσες θα κάνουμε τεστ ;;;

Εμένα θα είναι καταλυτικό 

Η τελευταία μου ελπίδα 

Γιατί θα είμαι 28 μέρα 

Οπότε ότι πει αυτό θα είναι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...