Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Flolipop είπε:

Έχεις δίκιο @Ellidr. Απλά ο σύζυγος το λέει για τη δίκη μας περίπτωση που έχουμε ήδη δυο παιδια.   Θα μπορούσα πράγματι να μην έχω άγχος , αλλά μέχρι κι εγώ μετά την πρώτη αποτυχία - παλινδρομη που μου συνέβη , κυριεύτηκα από αγχος. 

Τελικά έχω καταλάβει εδώ μέσα ότι δεν έχει σημασία πόσα παιδιά έχεις ήδη 

Αν θέλεις κ άλλο παιδί και δεν έρχεται πάλι έχεις άγχος 

Το βλέπω εδώ μέσα από κοπέλες που παλευουνε και αγχώνονται ακριβώς όπως κ εμείς που δεν έχουμε κανένα παιδί 

Άρα είναι κατανοητό 

Μην απολογεισαι

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να φανταστείς την πρωτη φορά νόμιζε ήταν άρρωστη και έκανε εμετούς επερνε τα χάπια με την σεσουλα ήρθε Ελλάδα γιατί ήταν Γερμανία και της είπε η αδερφή της κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν ήδη στα τέλη του δεύτερου μήνα!!!

Just now, sofiadu είπε:

Εχει πεσει πολυ! Εγω μεσα σε 2 μερες εμαθα 5 εγκυμοσυνες! Αντε η 6η ελπιζω να ειναι απο το φορουμ κοριτσια!!! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Ellidr said:

Ναι ρε συ και εγώ του το πα του γυναικολόγου μου 

Που μου το ξαναειπε 

Έχεις πολύ άγχος 

Του λέω γιατρέ αυτό το άγχος θα το έχω και πορευσου με αυτό ,δε πρόκειται ν αλλάξει και με ύφος κιόλας του τα πα έτσι;;;

Δε μίλησε ο έρημος ,τι να πει.

καλα του ειπες! ελα πια με αυτη τη πιπιλα!!!!
ελα στη θεση μου πες του να δω αν θα ειχες αγχος. καμια συμβουλη πιο χειροπιαστη δεν εχεις; 

κ εγω τον μικρο ναι μεν τον επιασα τον πρωτο μηνα αλλα δεν σου κρυβω οτι ειχα αγχος κ τοτε, οχι οσο τωρα αλλα ειχα. κ ολες εχουν!!!! ολες απο το φορουμ που πετυχαινουν τι ηταν; αναισθητες;;; θα πιασουμε με αγχος!!!! κ ολα καλα θα πανε!!!!!

κ οσο για το σπερμα κ τον κυκλό που ειπες, ισχυει. αν γενικα δεν εκανε εκσπερματωση μεσα ο αντρας κ ξεκινησε τωρα το σωμα μας δεν εχει συνηθισει αυτο το καινουργιο γενετικο υλικο, ειναι ξενο κ θελει το χρονο του να το δεχτει. οχι παντα αλλα ισχυει...

Just now, sofiadu είπε:

καλα του ειπες! ελα πια με αυτη τη πιπιλα!!!!
ελα στη θεση μου πες του να δω αν θα ειχες αγχος. καμια συμβουλη πιο χειροπιαστη δεν εχεις; 

κ εγω τον μικρο ναι μεν τον επιασα τον πρωτο μηνα αλλα δεν σου κρυβω οτι ειχα αγχος κ τοτε, οχι οσο τωρα αλλα ειχα. κ ολες εχουν!!!! ολες απο το φορουμ που πετυχαινουν τι ηταν; αναισθητες;;; θα πιασουμε με αγχος!!!! κ ολα καλα θα πανε!!!!!

κ οσο για το σπερμα κ τον κυκλό που ειπες, ισχυει. αν γενικα δεν εκανε εκσπερματωση μεσα ο αντρας κ ξεκινησε τωρα το σωμα μας δεν εχει συνηθισει αυτο το καινουργιο γενετικο υλικο, ειναι ξενο κ θελει το χρονο του να το δεχτει. οχι παντα αλλα ισχυει...

Θυμάμαι πάντως τον μήνα που έπιασα οι επαφές ήταν ότι να ναι σας το έχω ξαναπεί και έλεγα ούτε καν δεν πιάσαμε είχαμε μια επαφή στις γόνιμες μέρες στις πρώτες καμία σχέση με ωορρηξία και μια την τελευταία των γόνιμων όποτε το είχα αποκλείσει αλλά και πάλι το σκεφτόμουν ότι αν είμαι τελικά!!! Το πρώτο μήνα ξυπνουσα και κοιμόμουν με το αν εμεινα

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ said:

Και το περίεργο είναι ότι την πρώτη φορά έμεινε με τα υγρά δηλαδή με την μέθοδο τραβήγματος και αυτήν την φορά απλά το εκαναν κάνα δυο φορές είπε δεν το επιδίωκαν στοχευμένα....:shock:

εμενα η κουμπαρα μου που γεννησε ΑΠριλη και δεν ειχε περιοδο κ εκανε σεξ πριν 2 μηνες. μια φορα. κ φιλε βρηκε τη μερα ωορρηξιας για σεξ κ εμεινε εγκυος. το καταλαβε τωρα που πριστηκε λιγο! λεω φιλε νταξει μερικες κ με τη μυρωδια πιανουν! εμεις με αλγοριθμο να βγαλουμε ποια μερα μεσα στο 10μερο εχουμε ωορρηξια κ τη χανουμε κ η αλλη τη πετυχε με κλειστα ματια στο 5 μηνο!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να πιαναμε ολες τοσο ευκολα!!!! Να ναι καλα να εχουν ομορφες εγκυμοσυνες τα κοριτσια κ να μας κολλησουν αυτη την ευκολια !!!!

Just now, ΒαλεντιναΧ said:

Θυμάμαι πάντως τον μήνα που έπιασα οι επαφές ήταν ότι να ναι σας το έχω ξαναπεί και έλεγα ούτε καν δεν πιάσαμε είχαμε μια επαφή στις γόνιμες μέρες στις πρώτες καμία σχέση με ωορρηξία και μια την τελευταία των γόνιμων όποτε το είχα αποκλείσει αλλά και πάλι το σκεφτόμουν ότι αν είμαι τελικά!!! Το πρώτο μήνα ξυπνουσα και κοιμόμουν με το αν εμεινα

εμενα κ τοτε ηταν στοχευμενες επαφες λογω ωραριων του συζυγου. μερα παρα μερα το πηγαμε για ενα 10ημερο κ επιασα. δεν ηταν χωρις αγχος ουτε τυχαιες επαφες...ετυχε γονιμο αυγο, επεσα κ στις γονιμες κ εγινε το θαυμα! απλα! ουτε χαλαρη ημουν, ουτε τυχαιες επαφες , ουτε οτι δεν το περιμενα! απλα δεν ειχα μπει σε τρυπακια οπως τωρα οτι περνανε οι μηνες κ δεν τα καταφερνω...αυτο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Ετσι πρωινο πρωινο σεξακι!!!!! 

σκ@τ@ θα ελεγα αλλα θα προσπαθησω να ειμαι αισοδοξη και θα πω καλα, εσεις;

Με εχει πιασει τρελα κ κανω γενικη! Α στο καλο ελεγα παντα να προσεχω, να μη κουραζομαι, να μη σηκωνω βαρος, να..,να.., βαρεθηκα!

Βαρεθηκα να προσεχω δυο χρονια τωρα, μην τυχον κ ειμαι εγγυος...

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

εμενα η κουμπαρα μου που γεννησε ΑΠριλη και δεν ειχε περιοδο κ εκανε σεξ πριν 2 μηνες. μια φορα. κ φιλε βρηκε τη μερα ωορρηξιας για σεξ κ εμεινε εγκυος. το καταλαβε τωρα που πριστηκε λιγο! λεω φιλε νταξει μερικες κ με τη μυρωδια παινουν! εμεις με αλγοριθμο να βγαλουμε ποια μερα μεσα στο 10μερο εχουμε ωορρηξια κ η αλλη τη πετυχε με κλειστα ματια στο 5 μηνο!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να πιαναμε ολες τοσο ευκολα!!!! Να ναι καλα να εχουν ομορφες εγκυμοσυνες τα κοριτσια κ να μας κολλησουν αυτη την ευκολια !!!!

εμενα κ τοτε ηταν στοχευμενες επαφες λογω ωραριων του συζυγου. μερα παρα μερα το πηγαμε για ενα 10ημερο κ επιασα. δεν ηταν χωρις αγχος ουτε τυχαιες επαφες...ετυχε γονιμο αυγο, επεσα κ στις γονιμες κ εγινε το θαυμα! απλα! ουτε χαλαρη ημουν, ουτε τυχαιες επαφες , ουτε οτι δεν το περιμενα! απλα δεν ειχα μπει σε τρυπακια οπως τωρα οτι περνανε οι μηνες κ δεν τα καταφερνω...αυτο!

γιατι καλε δεν ειχα εγω αγχος ολο τον προηγουμενο μηνα που προσπαθουσαμε; μια χαρα επισα με αγχος! δε γινεται να μην αγχωνεσαι και να μην το σκεφτεσαι το μονο που γινεται ειναι να εισαι θετικη και να κανεις οσο πιο πολλες επαφες μπορεις! τωρα να σας πω την αληθεια εγω προσωπικα αυτους που λενε οτι δεν προσπαθουσαν και απλα ''ετυχε'' δεν τους πολυπιστευω! σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις που πιανουν με τα ματια κλειστα βεβαια! 

• Μου αρέσει 3

Just now, tina79 said:

Με εχει πιασει τρελα κ κανω γενικη! Α στο καλο ελεγα παντα να προσεχω, να μη κουραζομαι, να μη σηκωνω βαρος, να..,να.., βαρεθηκα!

εγω απο τον ιουνιο λεω στον μικρο να προσεχει οταν παιζει μη με χτυπησει στη κοιλια. κ τι καταλαβα κυρια μου;;;;;;;;;;;;; τσαμπα το αγχος!!!

χθες πηγαμε παιδικη χαρα κ εβλεπε μωρακια κ ετρεχε κοντα τους! μαμα μου αρεσουν τα μωρακια.

Just now, Evouska said:

γιατι καλε δεν ειχα εγω αγχος ολο τον προηγουμενο μηνα που προσπαθουσαμε; μια χαρα επισα με αγχος! δε γινεται να μην αγχωνεσαι και να μην το σκεφτεσαι το μονο που γινεται ειναι να εισαι θετικη και να κανεις οσο πιο πολλες επαφες μπορεις! τωρα να σας πω την αληθεια εγω προσωπικα αυτους που λενε οτι δεν προσπαθουσαν και απλα ''ετυχε'' δεν τους πολυπιστευω! σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις που πιανουν με τα ματια κλειστα βεβαια! 

Ισχυει Ευακι ναι!!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ωραια τοτε μηπως εχει γινει ωορρηξια και ειναι καλό αν τα έχεις αυτα...μήπως ερθει μωράκι?για να δούμε!!!

Μακαρι μακαρι μακαρι...δεν ξερεις ποσο το θελω...

• Μου αρέσει 1

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Καλημέρα κορίτσια δίνω το παρόν και εγω....πως πάει περίμενουμε κανένα κορίτσι νομίζω την @Emilly 

Μη με περιμένετε κ πολύ...δεν μπορώ κ να σας διαφωτισω τα έκαψα όλα τα τεστ χαχαχαχαχαχα.

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Συμφωνω!! Να μκανουμε ολες μαζι επαφες να νιωθουμε ετσι πιο δυνατες ρε παιδακι μου!!!!

Τελευταια μερα περιοδου κ νομιζω οτι θα κανω πολυ μικρο κυκλο αυτη τη φορα. Συνηθως μετα απο μεγαλο εχω μικρο κυκλό. Θα ξεσκιστω το σκ μια που μονο τοτε μπορουμε κ θα ξεκινησω κ τα τεστακια. Αν οντως κανω μικρο κυκλό παιζει να κανω ωορρηξια μεσα στο σκ...

κοριτσι μου ειχε ο αντρας μου και το ανακαλυψε γυρω στα 20 του απο μια αλλη παθηση και εκανε εγχειρηση και εχουμε ηδη ενα παιδακι! Ποσο χρονων ειστε; δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Δεν ειναι απαραιτητο να χρειαζεστε επεμβαση μπορει κ να θεραπευτει πιο ηπια με θεραπεια αλλα ακομα κ επεμβαση να χρειαστει μη τρομαξετε! Οι περισσοτεροι αντρες ανακαλυπτουν οτι εχουν κυρσοκυλη οταν προσπαθουν να κανουν παιδι. Και πιστεψε με ειναι πολλοι!!!! Αν κανει θα ειναι σουπερ μετα, μην το βλεπετε αρνητικα. καταλαβαινω οτι τωρα σας ηρθε ξαφνικο κ οσο να ναι ειναι ενα νεο που αναστατωνει την ολη κατασταση. Λιγους μηνες αποκατασταση κ μετα δεν θα πιανεστε! Περιμενετε να δειτε τις εξετασεις μπορει κ να ειναι κατι πιο απλο! Θα τον ρωτησω το απογευμα λεπτομερειες αν θες γιατι δεν τις ξερω ολες να σου πω. σχετικα με την αποκατασταση κυριως ποσο καιρο του πηρε αν κ νομιζω ειναι σχετικο ολο αυτο. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Βεβαια μην ξεχναμε οτι μπορει ναμ η χρειαστειτε καν χειρουργειο! σου στελνω θετικη ενεργεια!!! 

Μπορει να κανεις πιο μεγαλο κυκλό!! Βλεπω ολες μας απο τη στιγμη που αποφασισαμε για παιδι ο κυκλος κανει τα δικα του. τον κυνηγαμε με το τουφεκι πια!!! Εμενα μεγαλωσε δυο μηνες κατα πολυ απο μια βδομαδα εως 10 μερες! κανε τεστ κ αυριο κ μεθαυριο κ βασικα παρακολουθα κ υγρα! ακομα κ τεστ θετικο να μη δεις αν δεις τα υγρα που λεμε βουρ στην επαφη!!!!

ζουζουνι εκανες ωορρηξιας ή σε λιγο;;;;

λοιπόν καλημερα!!!όχι δεν εχει γινει .κοριτσια ειναι πιο αχνό απο χθες και μου κάνει εντύπωση, κανει σκαμπανεβασματα η lh? @Emillyεσυ τι λες?

Just now, sofiadu είπε:

εγω απο τον ιουνιο λεω στον μικρο να προσεχει οταν παιζει μη με χτυπησει στη κοιλια. κ τι καταλαβα κυρια μου;;;;;;;;;;;;; τσαμπα το αγχος!!!

χθες πηγαμε παιδικη χαρα κ εβλεπε μωρακια κ ετρεχε κοντα τους! μαμα μου αρεσουν τα μωρακια.

Ισχυει Ευακι ναι!!!!

αχου μωρε τι γλυκούλης!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, tina79 είπε:

Το τι δουλειές τραβούσα κ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος δεν λέγεται.καλα αυτό τον μήνα.....κ κουβαλούσαμε μπαγκαζια στο τριήμερο κ στρώματα σήκωσα να καθαρίζω κ σ,,,,ξ έκανα κ κάνω μόνο από πολυέλαιο δε κρεμάστηκα και πεζοπορία στο νησί και χωθηκαμε στα παγωμένα νερά κ κάναμε μπάνιο ότι θες κ πολύ ποτό άσε με τώρα θα κάτσω κ θα αποτρελαθω σε λίγο άι σιχτιρ βαρέθηκα το σώμα μου πλέον αρνείται να κάνει καταναγκαστικό έργο.εχουμε την ζωή μας κ είναι πολύτιμη να την χαρούμε.

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

λοιπόν καλημερα!!!όχι δεν εχει γινει .κοριτσια ειναι πιο αχνό απο χθες και μου κάνει εντύπωση, κανει σκαμπανεβασματα η lh? @Emillyεσυ τι λες?

αχου μωρε τι γλυκούλης!!!

Τίποτα γλυκειά μου περιμένω κ απλά είχα πονακια δύο μέρες σήμερα πιο χαλαρά κ θερμοκρασία στα ψηλά της για αυτόν τον μήνα 36,7 αλλά πριν την περίοδο δίνω ένα ανέβασμα κ μετά πέφτει.δεν έχω τρελές προσδοκίες καταπώς φαίνεται θα μερθει ως την Κυριακή.

Just now, Emilly είπε:

Το τι δουλειές τραβούσα κ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος δεν λέγεται.καλα αυτό τον μήνα.....κ κουβαλούσαμε μπαγκαζια στο τριήμερο κ στρώματα σήκωσα να καθαρίζω κ σ,,,,ξ έκανα κ κάνω μόνο από πολυέλαιο δε κρεμάστηκα και πεζοπορία στο νησί και χωθηκαμε στα παγωμένα νερά κ κάναμε μπάνιο ότι θες κ πολύ ποτό άσε με τώρα θα κάτσω κ θα αποτρελαθω σε λίγο άι σιχτιρ βαρέθηκα το σώμα μου πλέον αρνείται να κάνει καταναγκαστικό έργο.εχουμε την ζωή μας κ είναι πολύτιμη να την χαρούμε.

Καλέ όταν έμεινα έγκυος πριν το μάθω ειχαμε ένα αυτοκίνητο καινουργιο αλλά με παραδομένες πινακίδες και το είχαμε μέσα στην αυλή και ήταν τότε με τις πολλές βροχές που πλημμύρισαν πολλές περιοχές έτσι και εμείς και μπήκα με σφουγγάρι και χλωρίνη ξαπλωμένη πάνω στα καθίσματα τα πίσω να τρίβω τα πατώματα που είχαν πρασινίσει και έλεγα μην μας χαλάσει το αυτοκίνητο και μετά από πέντε μέρες έκανα το τεστ χαχαχχα

Just now, sofiadu είπε:

θελει πολυ μωρακι κ οποτε μου το λεει δαγκωνομαι....

Πω πω αλήθεια είναι πολύ δύσκολο θα δαγκωνομουνα και εγώ στην θέση σου μακάρι να πιάσουμε πριν μάθει να μιλάει και ζητάει η δικια μας

Η μαμά μου λέει όταν δεν το ξέρεις στο προσέχει ο θεός μόλις το μάθεις εσύ!!!!

Just now, Evouska είπε:

Η μαμά μου τον αδερφό μου τον έπιασε χωρίς να τελειώσει ο μπαμπάς μου ποτέ μέσα!!!! Όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος ήμουν 22μηνων και αν ήταν στο χέρι της φυσικά δεν θα έκανε τόσο γρήγορα δεύτερο γιατί ήμουν πολύ πολύ δύσκολο παιδί

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...