Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Vasiliki33 είπε:

Κοριτσια καλημερα!!!!!τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο...καθε μερα και ευτυχως οχι ολη την ημερα εχω πρηξιμο φοβερο στην κοιλια...προχτες δεν μπορουσα να φορεσω το τζιν μου...ενω χτες ευτυχως μου μπηκε καπως πιο ευκολα...τσιμπηματακια στη μεση...και πονο στην κοιλια σαν να μου ερχετε περιοδος...ολα αυτα απο την 14ημερα...και εχω αλλες 9 μερες ως την περιοδο χωρις πολυ μεγαλη σιγουρια γιατι τπυς τελευταιους 2 μηνες η περιοδος μου ενω ηταν σταθερη αλλαξε...τον πρωτο μηνα αδιαθετησα στις 29 μερες και τον δευτερο στις 24...ενω συνηθως εχω 26 αρι κυκλο...να ελπιζω σε κατι ευχαριστο η απλα με επιασαν οι πονοι παρα πολυ νωρις;;;;και να σημειωσω οτι ποτε δεν με ποναει η μεση μου...α και καποιες φορες με ποναει για πολυ λιγο χαμηλα...

αν εχεις συνηθως 26αρι κυκλο ωορρηξια κανεις την 12η μερα οποτε αυτό το πρήξιμο και τα τσιμπηματα μηπως ειναι ωορρηξιας συμβαινει να πρηζομαστε στην κοιλιά στην ωορρηξια.καλημερα!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Wannabemama είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου. Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό.. ανδρολογο κ μας είμαι ότι έχει ο άντρας μου κυρσοκυλη... Καταλαβαίνετε ότι μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλι... Μας έγραψε κ σπερματοδιαγραμμα κ είπαμε ότι επειδή είμαι σε γόνιμες μέρες να το αφήσουμε αυτό από βδομάδα. Του έγραψε κ ορμονολογικες αλλά θα πάει μεθαύριο η την Δευτέρα γτ από ότι καταλαβαινετε είμαστε επιρρεασμενοι κάπως!! Είμαι κ στινς γόνιμες θα δω αν καταφέρουμε σήμερα καμία επαφή αλλά δεν περιμένω κ πολλά αυτό το μήνα.. θες ψυχολογικά από αυτά που μάθαμε.. θες ότι μας είπε ότι ρίχνει την απόδοση του σε ένα χαμηλότερο ποσοστο καταλαβαίνετε ότι οι πιθανοτητες δεν είναι με το μέρος μας..

Εντάξει αυτό λύνεται.απλα νομίζω επεμβασουλα χρειάζεται.

6 ώρες πρίν, Agatte είπε:

Καλησπέρα σε όλες και ευχαριστώ τη Βαλεντινα για την πρόσκληση! 

Μακάρι να είναι γουρλίδικο το ποστ και να έχουμε όλες ευχάριστα σύντομα! 

Εγώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου έρθει. Από χθες περιμένω μέχρι την Κυριακή. Αλλά παρόλο που είχαμε καθημερινές επαφές, λόγω προβλημάτων στο σπερμα δεν πιστεύω πως καταφέραμε κάτι. Θα έπρεπε κανονικά να είμαι σε ποστ εξωσωματικής, αλλά ο άντρας μου είναι αρνητικός επειδή έχουμε ήδη ένα παιδί. Έτσι λοιπόν, κοροϊδευομαστε και περιμένουμε κάθε μήνα. Να τώρα πχ, φαντάζομαι συμπτώματα. Κι ενώ ξέρω πως θα μου έρθει, πάλι θα απογοητευτώ μόλις την δω. Μεγάλη μεγαιρα η ελπίδα! 

Sorry για τη ζαλουρα και τη γκρίνια (ακόμα δε συστήθηκα η αθεοφοβη, το ριξα στις εξομολογησεις) 

Καλημέρα κορίτσι.συμφωνω το ότι έχεις ένα παιδί κάπως σε φρενάρει από την απόφαση για εξωσωματικη.ομοιως εγώ είμαι 40 με έναν εννιάχρονο κ παλεύω τρία χρόνια για δεύτερο κ είχα κ κάτι αποτυχιες,κ δεν στο κρύβω ότι το χω σκεφτεί για εξωσωματική επειδή το θέλω τρέλα κ μετά αρχίζω ζυγίζω...πρώτον θέλει ένα σκασμός εξετάσεις κ επεμβατικές διαδικασίες,πράγματα να αποκλείσουμε υστεροσκοπισεις κλπ( και έχω ήδη κουραστεί έχω ήδη τρεις αποξεσεις στην πλάτη) δεύτερον δεν θέλω να πάρω φάρμακα τρίτον τα ογκώδη ποσά που θα παιχτούν κ άντε να πετύχω αν δεν πετύχει είναι χρήματα που θα στερήσω από το παιδί μου...πολλά πράγματα στο μυαλό.

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

αν εχεις συνηθως 26αρι κυκλο ωορρηξια κανεις την 12η μερα οποτε αυτό το πρήξιμο και τα τσιμπηματα μηπως ειναι ωορρηξιας συμβαινει να πρηζομαστε στην κοιλιά στην ωορρηξια.καλημερα!!!

Καλημερα!!ναι το ξερω αλλα σημερα ειμαι στην 19η μερα και συνεχιζονται ολα αυτα!!δεν ηταν για μια δυο μερες μονο

Just now, Emilly είπε:

Εντάξει αυτό λύνεται.απλα νομίζω επεμβασουλα χρειάζεται.

Καλημέρα κορίτσι.συμφωνω το ότι έχεις ένα παιδί κάπως σε φρενάρει από την απόφαση για εξωσωματικη.ομοιως εγώ είμαι 40 με έναν εννιάχρονο κ παλεύω τρία χρόνια για δεύτερο κ είχα κ κάτι αποτυχιες,κ δεν στο κρύβω ότι το χω σκεφτεί για εξωσωματική επειδή το θέλω τρέλα κ μετά αρχίζω ζυγίζω...πρώτον θέλει ένα σκασμός εξετάσεις κ επεμβατικές διαδικασίες,πράγματα να αποκλείσουμε υστεροσκοπισεις κλπ( και έχω ήδη κουραστεί έχω ήδη τρεις αποξεσεις στην πλάτη) δεύτερον δεν θέλω να πάρω φάρμακα τρίτον τα ογκώδη ποσά που θα παιχτούν κ άντε να πετύχω αν δεν πετύχει είναι χρήματα που θα στερήσω από το παιδί μου...πολλά πράγματα στο μυαλό.

Καλημερα κορίτσια . Μην πτοείστε. Αφού έχουμε ήδη κάνει παιδι(α) , θα τα καταφέρουμε ξανά. Θέλει αφοσίωση στον στόχο, ηρεμία, επιμονή στις προσπάθειες και ψυχολογική προετοιμασία για τις ατυχίες που (ίσως) προκύψουν , οι οποίες λόγω ηλικίας μπορεί να είναι περισσότερες. Γυναίκα που πιάνει παιδί , κάνει παιδί, έτσι δεν λένε;.  

• Μου αρέσει 3

Just now, Flolipop είπε:

Καλημερα κορίτσια . Μην πτοείστε. Αφού έχουμε ήδη κάνει παιδι(α) , θα τα καταφέρουμε ξανά. Θέλει αφοσίωση στον στόχο, ηρεμία, επιμονή στις προσπάθειες και ψυχολογική προετοιμασία για τις ατυχίες που (ίσως) προκύψουν , οι οποίες λόγω ηλικίας μπορεί να είναι περισσότερες. Γυναίκα που πιάνει παιδί , κάνει παιδί, έτσι δεν λένε;.  

Να σου πω εγώ το μόνο που φοβάμαι περισσότερο είναι αυτές ακριβώς οι αποτυχίες.δηλαδη προτιμώ να μην ξαναπιάσω ποτέ από το να ξαναζήσω αποβολή.δεν το αντέχω ρε συ.κ εγώ ήταν στην 11 εβδομάδα τα δύο κ το άλλο στην διακοπή 12,5 δηλαδή δεν μπορώ ...

Just now, Flolipop είπε:

Πόσο χρονών είναι τα ζουζούνια σου;;;;εμένα που είναι εννιαμιση κ ακόμα κ τώρα να επιανα θα είχαν τουλάχιστον δέκα χρόνια διαφορά κ ποτέ δεν θα παίζανε μαζί κ στην ουσία θα μεγάλωνα δύο μοναχοπσιδια...δεν ξέρω..μάλλον για μένα το κάνω πιο πολύ πάρα για αδερφάκι.ο δικός μου μεγάλωσε.απο τα εξιμιση του προσπαθώ για αδερφάκι τότε ήταν οριακά καλουτσικα.τωρα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Vasiliki33 είπε:

Καλημερα!!ναι το ξερω αλλα σημερα ειμαι στην 19η μερα και συνεχιζονται ολα αυτα!!δεν ηταν για μια δυο μερες μονο

ωραια τοτε μηπως εχει γινει ωορρηξια και ειναι καλό αν τα έχεις αυτα...μήπως ερθει μωράκι?για να δούμε!!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Emilly είπε:

Να σου πω εγώ το μόνο που φοβάμαι περισσότερο είναι αυτές ακριβώς οι αποτυχίες.δηλαδη προτιμώ να μην ξαναπιάσω ποτέ από το να ξαναζήσω αποβολή.δεν το αντέχω ρε συ.κ εγώ ήταν στην 11 εβδομάδα τα δύο κ το άλλο στην διακοπή 12,5 δηλαδή δεν μπορώ ...

Πόσο χρονών είναι τα ζουζούνια σου;;;;εμένα που είναι εννιαμιση κ ακόμα κ τώρα να επιανα θα είχαν τουλάχιστον δέκα χρόνια διαφορά κ ποτέ δεν θα παίζανε μαζί κ στην ουσία θα μεγάλωνα δύο μοναχοπσιδια...δεν ξέρω..μάλλον για μένα το κάνω πιο πολύ πάρα για αδερφάκι.ο δικός μου μεγάλωσε.απο τα εξιμιση του προσπαθώ για αδερφάκι τότε ήταν οριακά καλουτσικα.τωρα....

Κι εμένα ο μεγάλος είναι 9 και ο μικρός 5. Κι εγώ πριν δυο χρόνια που ξεκίνησα για τρίτο ήλπιζε σε μικρότερη ηλικιακή διαφορά αλλά δεν μου βγήκε τελικα. Μην σκέφτεσαι πολλά και φορτώνεις το μυαλό σου με άσχημες σκεψεις. Ίσως τελικά αυτό το άγχος να μας μπλοκάρει τι ναπω. Έχεις δίκιο βέβαια γιατί οι εγκυμοσύνες σου είχαν προχωρήσει αρκετά και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία περισσοετρο.. εμένα η μια μόνο είχε φτάσει ως 12 η εβδομάδα. Οι άλλες ήταν βιοχημικές αρκετά νωρις. 

• Λυπημένη/-ος 1

12 hours ago, Kelly_V said:

Μάλλον δηλαδή καθυστέρησε πολύ αυτόν τον μήνα ε; Γενικά έχεις σταθερό κύκλο;

Τι'ν'αυτός ρε συ! Χαχαχα μα καλά; Μήπως πιστεύει ότι έχει το χάρισμα; Όχι γιατί αυτό είναι χρήσιμο ταλέντο!

Απο το καλοκαιρι με πρηζει! Με εχει δει να εχω ανοιχτη τη σελιδα του φορουμ και σου λεει αυτη ειναι εγκυος! Φιλε αν ημουν εγκυος δεν θα ημουν εδω, θα ημουν σπιτακι μου με τη πανδημια! ασε με στο πονο μου ψαχνω να βρω τη μερα της ωορρηξιας κ εχω πηξει στους αλγοριθμους εχω κ σενα !!! οφουυυυυυ δ@ολε τσαπολιμαρες σου,  που ελεγε κ η γιαγια μου στη Κρητη !!!

11 hours ago, Sadri09 said:

Κοριτσια μου... Καλησπερα... Εμενα τελικα ηρθε η περιοδος... Αλλα δν μπορω κ να κανω εξετασεις.. Ειμαι σε καραντινααα :( Στην πολη μου (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) γινεται χαμος απο κρουσματα.. Κ λογω δυσπνοιας δεκατα και κουραση με χωσανε καραντινα καθαρα προλιπτηκα διοτι εγω δν κυκλοφορω αλλα ενα σουπερ θα παω.. Πφφφ

αα καλεεε το καλοκαιρι ημουν κοντα σου! Παραμυθια και Σύβοτα!!!! 

Σε εβαλαν 2 βδομαδες καραντίνα;;; πες παρακαλω βαλτε και τον αντρα μου να κανουμε δουλιτσα!!! Να το εκμεταλευτεις βρε παιδακι μου!! ΚΟυραγιο και υπομονη κοριστισ μου....

• Χαχα 5

Just now, Flolipop είπε:

Κι εμένα ο μεγάλος είναι 9 και ο μικρός 5. Κι εγώ πριν δυο χρόνια που ξεκίνησα για τρίτο ήλπιζε σε μικρότερη ηλικιακή διαφορά αλλά δεν μου βγήκε τελικα. Μην σκέφτεσαι πολλά και φορτώνεις το μυαλό σου με άσχημες σκεψεις. Ίσως τελικά αυτό το άγχος να μας μπλοκάρει τι ναπω. Έχεις δίκιο βέβαια γιατί οι εγκυμοσύνες σου είχαν προχωρήσει αρκετά και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία περισσοετρο.. εμένα η μια μόνο είχε φτάσει ως 12 η εβδομάδα. Οι άλλες ήταν βιοχημικές αρκετά νωρις. 

Και εσένα μεγάλα είναι...λες να με παίρνει;;;;;;κ να χαρεί ο μικρός αν δει το κουτάβι;;;;;χαχαχα.τι να πω.αρχιζω να βαραινω ψυχολογικά κ να κουράζομαι...θα δείξει.θα κάνω κ εξετάσεις αν μου ρθει τώρα να έχω μια ιδέα τουλάχιστον.δεν έχω κάνει ποτέ ορμονικές.φαντασου τι γιατρούς είχα.

• Μου αρέσει 1

8 hours ago, Ellidr said:

Λοιπόν με τόσες που μαζευόμαστε θα πρέπει να προσαρμοστούμε να έχουμε όλες τον ίδιο κύκλο για να μη μπερδευομαστε 

Μαζί στη περίοδο μαζί στην ωορρηξία ,μαζί στα τεστ εγκυμοσύνης 

Ω ρεεεεε χαμός θα γίνει

Συμφωνω!! Να μκανουμε ολες μαζι επαφες να νιωθουμε ετσι πιο δυνατες ρε παιδακι μου!!!!

Τελευταια μερα περιοδου κ νομιζω οτι θα κανω πολυ μικρο κυκλο αυτη τη φορα. Συνηθως μετα απο μεγαλο εχω μικρο κυκλό. Θα ξεσκιστω το σκ μια που μονο τοτε μπορουμε κ θα ξεκινησω κ τα τεστακια. Αν οντως κανω μικρο κυκλό παιζει να κανω ωορρηξια μεσα στο σκ...

8 hours ago, Wannabemama said:

Λοιπόν κορίτσια μου. Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό.. ανδρολογο κ μας είμαι ότι έχει ο άντρας μου κυρσοκυλη... Καταλαβαίνετε ότι μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλι... Μας έγραψε κ σπερματοδιαγραμμα κ είπαμε ότι επειδή είμαι σε γόνιμες μέρες να το αφήσουμε αυτό από βδομάδα. Του έγραψε κ ορμονολογικες αλλά θα πάει μεθαύριο η την Δευτέρα γτ από ότι καταλαβαινετε είμαστε επιρρεασμενοι κάπως!! Είμαι κ στινς γόνιμες θα δω αν καταφέρουμε σήμερα καμία επαφή αλλά δεν περιμένω κ πολλά αυτό το μήνα.. θες ψυχολογικά από αυτά που μάθαμε.. θες ότι μας είπε ότι ρίχνει την απόδοση του σε ένα χαμηλότερο ποσοστο καταλαβαίνετε ότι οι πιθανοτητες δεν είναι με το μέρος μας..

κοριτσι μου ειχε ο αντρας μου και το ανακαλυψε γυρω στα 20 του απο μια αλλη παθηση και εκανε εγχειρηση και εχουμε ηδη ενα παιδακι! Ποσο χρονων ειστε; δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Δεν ειναι απαραιτητο να χρειαζεστε επεμβαση μπορει κ να θεραπευτει πιο ηπια με θεραπεια αλλα ακομα κ επεμβαση να χρειαστει μη τρομαξετε! Οι περισσοτεροι αντρες ανακαλυπτουν οτι εχουν κυρσοκυλη οταν προσπαθουν να κανουν παιδι. Και πιστεψε με ειναι πολλοι!!!! Αν κανει θα ειναι σουπερ μετα, μην το βλεπετε αρνητικα. καταλαβαινω οτι τωρα σας ηρθε ξαφνικο κ οσο να ναι ειναι ενα νεο που αναστατωνει την ολη κατασταση. Λιγους μηνες αποκατασταση κ μετα δεν θα πιανεστε! Περιμενετε να δειτε τις εξετασεις μπορει κ να ειναι κατι πιο απλο! Θα τον ρωτησω το απογευμα λεπτομερειες αν θες γιατι δεν τις ξερω ολες να σου πω. σχετικα με την αποκατασταση κυριως ποσο καιρο του πηρε αν κ νομιζω ειναι σχετικο ολο αυτο. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Βεβαια μην ξεχναμε οτι μπορει ναμ η χρειαστειτε καν χειρουργειο! σου στελνω θετικη ενεργεια!!! 

Just now, Sofiamar93 said:

Καλημερα κοριτσια μου.. Σημερα ειναι η 16η μερα του κυκλου. Υποτίθεται εχω ωορρηξια σημερα αλλα δεν ποναω ουτε βγηκε το τεστ θετικο.. Τον προηγουμενο εγινε την 17η μερα οποτε θα δουμε.. Απλα ανησυχώ μηπως δεν γινει αυτον τον μηνα γιατι δεν νιωθω απολυτως τιποτα.. Ουτε μια τοση δα ενόχληση. Στενοχωρεθηκα λιγο

Μπορει να κανεις πιο μεγαλο κυκλό!! Βλεπω ολες μας απο τη στιγμη που αποφασισαμε για παιδι ο κυκλος κανει τα δικα του. τον κυνηγαμε με το τουφεκι πια!!! Εμενα μεγαλωσε δυο μηνες κατα πολυ απο μια βδομαδα εως 10 μερες! κανε τεστ κ αυριο κ μεθαυριο κ βασικα παρακολουθα κ υγρα! ακομα κ τεστ θετικο να μη δεις αν δεις τα υγρα που λεμε βουρ στην επαφη!!!!

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

ζουζουνι εκανες ωορρηξιας ή σε λιγο;;;;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Καλημέρα! Έχεις περάσει πολλά, όμως μην το σκέφτεσαι για τη διαφορά ηλικίας. Ήμουν μοναχοπαίδι ως το Λύκειο που γεννήθηκε η αδελφή μου και πραγματικά είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω! Και ας "άργησε" να έρθει. Όποτε και να έρθει το 2ο, το δέσιμο μεταξύ τους θα είναι δυνατό και όσο μεγαλώνουν, η διαφορά θα μικραίνει και το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα έχουν ο ένας τον άλλον. Γι αυτό μην το βάζεις κάτω, όσος καιρός κι αν περάσει. Σου εύχομαι να έρθει σύντομα:-D

• Μου αρέσει 2

Just now, Vasiliki33 said:

εμενα τον προηγουμενο μηνα 5 μερες σερι φουλ υγρα και πονους ωορρηξιας. σε ολες τις γονιμες δλδ. Δεν ειχε ξαναγινει!!! λογικα απο αυριο θα ηρεμησουν τα πονακια! Επαφη θυμησε μου ποτε εκανες;;; Ελπιζω να εμφυτευεται κατι εκει μεσα κ να νιωθεις αυτο!

Just now, Emilly said:

Και εσένα μεγάλα είναι...λες να με παίρνει;;;;;;κ να χαρεί ο μικρός αν δει το κουτάβι;;;;;χαχαχα.τι να πω.αρχιζω να βαραινω ψυχολογικά κ να κουράζομαι...θα δείξει.θα κάνω κ εξετάσεις αν μου ρθει τώρα να έχω μια ιδέα τουλάχιστον.δεν έχω κάνει ποτέ ορμονικές.φαντασου τι γιατρούς είχα.

Η κορη του αφεντικου μου, 41 ετων , ειναι εγκυος! τιποτα δεν τελειωσε κοριτσιαααααααααααααααααααααααα

Κυριακη τεστακι Εμιλυ ή το εκαψες ήδη;;

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Συμφωνω!! Να μκανουμε ολες μαζι επαφες να νιωθουμε ετσι πιο δυνατες ρε παιδακι μου!!!!

Τελευταια μερα περιοδου κ νομιζω οτι θα κανω πολυ μικρο κυκλο αυτη τη φορα. Συνηθως μετα απο μεγαλο εχω μικρο κυκλό. Θα ξεσκιστω το σκ μια που μονο τοτε μπορουμε κ θα ξεκινησω κ τα τεστακια. Αν οντως κανω μικρο κυκλό παιζει να κανω ωορρηξια μεσα στο σκ...

κοριτσι μου ειχε ο αντρας μου και το ανακαλυψε γυρω στα 20 του απο μια αλλη παθηση και εκανε εγχειρηση και εχουμε ηδη ενα παιδακι! Ποσο χρονων ειστε; δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Δεν ειναι απαραιτητο να χρειαζεστε επεμβαση μπορει κ να θεραπευτει πιο ηπια με θεραπεια αλλα ακομα κ επεμβαση να χρειαστει μη τρομαξετε! Οι περισσοτεροι αντρες ανακαλυπτουν οτι εχουν κυρσοκυλη οταν προσπαθουν να κανουν παιδι. Και πιστεψε με ειναι πολλοι!!!! Αν κανει θα ειναι σουπερ μετα, μην το βλεπετε αρνητικα. καταλαβαινω οτι τωρα σας ηρθε ξαφνικο κ οσο να ναι ειναι ενα νεο που αναστατωνει την ολη κατασταση. Λιγους μηνες αποκατασταση κ μετα δεν θα πιανεστε! Περιμενετε να δειτε τις εξετασεις μπορει κ να ειναι κατι πιο απλο! Θα τον ρωτησω το απογευμα λεπτομερειες αν θες γιατι δεν τις ξερω ολες να σου πω. σχετικα με την αποκατασταση κυριως ποσο καιρο του πηρε αν κ νομιζω ειναι σχετικο ολο αυτο. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Βεβαια μην ξεχναμε οτι μπορει ναμ η χρειαστειτε καν χειρουργειο! σου στελνω θετικη ενεργεια!!! 

Μπορει να κανεις πιο μεγαλο κυκλό!! Βλεπω ολες μας απο τη στιγμη που αποφασισαμε για παιδι ο κυκλος κανει τα δικα του. τον κυνηγαμε με το τουφεκι πια!!! Εμενα μεγαλωσε δυο μηνες κατα πολυ απο μια βδομαδα εως 10 μερες! κανε τεστ κ αυριο κ μεθαυριο κ βασικα παρακολουθα κ υγρα! ακομα κ τεστ θετικο να μη δεις αν δεις τα υγρα που λεμε βουρ στην επαφη!!!!

Υπαρχει περίπτωση δηλαδη να γινει ωορρηξία αλλα να μην φανει στο τεστ? 

Just now, Sofiamar93 said:

Υπαρχει περίπτωση δηλαδη να γινει ωορρηξία αλλα να μην φανει στο τεστ? 

Μπορει 1/1000 το τεστ να εχει ληξει, το τεστ να ειναι αυτο που λεμε αστοχια υλικου, να μη το εκανες καλα (λεμε τωρα!!), εγω σκεφτομαι που μου τα στελνει ο κουριερ πανω στη μηχανη με τοση ζεστη οτι η θερμοκρασια πιανει 40αρια εκει μεσα , μηπως χαλασει κ τσαμπα κατουραω, μπορει να τυχει να μη βγει ενδειξη καν. 1000 μπορει!!! μπορει να εχασες τη κορυφωση. Αν κανεις 1 την ημερα μπορει να κανεις κορυφωση μεταξυ των τεστ κ μεχρι να ξανακανεις να πεσει λιγο η ορμονη στα ουρα.Περα απο τα τεστ παρακολουθα κ το σωμα σου. Εμενα τον Ιουλιο μου εβγαινε επι 10 μερες θετικο! Κατι πηγαινε στραβα, δεν ξερω τι! 

Παρακολουθα για υγρα και για πονακια. κ ασχετως τι λεει το τεστ κανε κ επαφη εφοσον μπορειτε. ισως κανεις αργοτερα ωορρηξια κ μεγαλωσε ο κυκλος αυτη τη φορα...κανε μια επαφη να εισαι ησυχη και συνεχισε τα τεστακια να δουμε τι  θα βγαλουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...