Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, tina79 είπε:

Μην στενοχωριεσαι αγαπη... Θα κανετε τις επαφουλες σας, θα τσεκαρεις κ την ωορηξια σου κ ολα καλα θα πανε!!!!

Just now, vasiliki2020 είπε:

Τον επόμενο μήνα σου εύχομαι να το πετύχεις. Μην απογοητευεσαι ενταξει;

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια , στεναχωρέθηκα δε το κρύβω γιατί λέω με τόσες μέρες καθυστέρηση ξαφνικά δε μπορεί αλλά ... Εντάξει αρχή των προσπαθειων μας είναι ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια μου. Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό.. ανδρολογο κ μας είμαι ότι έχει ο άντρας μου κυρσοκυλη... Καταλαβαίνετε ότι μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλι... Μας έγραψε κ σπερματοδιαγραμμα κ είπαμε ότι επειδή είμαι σε γόνιμες μέρες να το αφήσουμε αυτό από βδομάδα. Του έγραψε κ ορμονολογικες αλλά θα πάει μεθαύριο η την Δευτέρα γτ από ότι καταλαβαινετε είμαστε επιρρεασμενοι κάπως!! Είμαι κ στινς γόνιμες θα δω αν καταφέρουμε σήμερα καμία επαφή αλλά δεν περιμένω κ πολλά αυτό το μήνα.. θες ψυχολογικά από αυτά που μάθαμε.. θες ότι μας είπε ότι ρίχνει την απόδοση του σε ένα χαμηλότερο ποσοστο καταλαβαίνετε ότι οι πιθανοτητες δεν είναι με το μέρος μας..

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

@Olia s. @Agatte εδώ είστε κορίτσια μου εδώ είμαστε πολλές που προσπαθούμε είτε για πρώτο είτε για 4ο!!!

Αχ ωραία! Ευχαριστώ, δεν ήξερα πως να το κάνω!

Just now, Ria_ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια , στεναχωρέθηκα δε το κρύβω γιατί λέω με τόσες μέρες καθυστέρηση ξαφνικά δε μπορεί αλλά ... Εντάξει αρχή των προσπαθειων μας είναι ακόμα. 

Εννοείται πως είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι εδω εμείς προσπαθουμε καιρο και πάλι μας ρίχνει αλλα δεν θα το βάζουμε κάτω ολα καλα θα πανε:x

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες και ευχαριστώ τη Βαλεντινα για την πρόσκληση! 

Μακάρι να είναι γουρλίδικο το ποστ και να έχουμε όλες ευχάριστα σύντομα! 

Εγώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου έρθει. Από χθες περιμένω μέχρι την Κυριακή. Αλλά παρόλο που είχαμε καθημερινές επαφές, λόγω προβλημάτων στο σπερμα δεν πιστεύω πως καταφέραμε κάτι. Θα έπρεπε κανονικά να είμαι σε ποστ εξωσωματικής, αλλά ο άντρας μου είναι αρνητικός επειδή έχουμε ήδη ένα παιδί. Έτσι λοιπόν, κοροϊδευομαστε και περιμένουμε κάθε μήνα. Να τώρα πχ, φαντάζομαι συμπτώματα. Κι ενώ ξέρω πως θα μου έρθει, πάλι θα απογοητευτώ μόλις την δω. Μεγάλη μεγαιρα η ελπίδα! 

Sorry για τη ζαλουρα και τη γκρίνια (ακόμα δε συστήθηκα η αθεοφοβη, το ριξα στις εξομολογησεις) 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Agatte είπε:

Εγώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου έρθει. Από χθες περιμένω μέχρι την Κυριακή. Αλλά παρόλο που είχαμε καθημερινές επαφές, λόγω προβλημάτων στο σπερμα δεν πιστεύω πως καταφέραμε κάτι. Θα έπρεπε κανονικά να είμαι σε ποστ εξωσωματικής, αλλά ο άντρας μου είναι αρνητικός επειδή έχουμε ήδη ένα παιδί. Έτσι λοιπόν, κοροϊδευομαστε και περιμένουμε κάθε μήνα. Να τώρα πχ, φαντάζομαι συμπτώματα. Κι ενώ ξέρω πως θα μου έρθει, πάλι θα απογοητευτώ μόλις την δω. Μεγάλη μεγαιρα η ελπίδα! 

Sorry για τη ζαλουρα και τη γκρίνια (ακόμα δε συστήθηκα η αθεοφοβη, το ριξα στις εξομολογησεις) 

Καλησπέρα και καλως ήρθες.δεν μας ζαλίζεις εδω λέμε τα πάντα όλα Χαχαχα. Να χαίρεσαι το παιδάκι που έχεις και σύντομα το δεύτερο.τι πρόβλημα έχει δεν διορθώνεται με κάποια Θεραπεία;

@Agatte 38,5 εγώ, και εγώ απογοητευμένη είμαι. Παλεύω να το δω θετικά, φοβάμαι κ όλας. Από τη μία παρακαλάω να έρθει, απ την άλλη φοβάμαι, περνάνε σκέψεις ότι τα ωάρια μου δεν είναι και τόσο καλά και γ αυτό απέβαλα και στο τέλος πεισμώνω και λέω θα προσπαθήσω μέχρι τέλους ...Παράνοια ε;; :roll:Τέλος πάντων, ας κάνει ο Θεός το καλύτερο, και ας μας δώσει δύναμη. Καλή τύχη σε όλες μας λοιπόν! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Wannabemama είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου. Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό.. ανδρολογο κ μας είμαι ότι έχει ο άντρας μου κυρσοκυλη... Καταλαβαίνετε ότι μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλι... Μας έγραψε κ σπερματοδιαγραμμα κ είπαμε ότι επειδή είμαι σε γόνιμες μέρες να το αφήσουμε αυτό από βδομάδα. Του έγραψε κ ορμονολογικες αλλά θα πάει μεθαύριο η την Δευτέρα γτ από ότι καταλαβαινετε είμαστε επιρρεασμενοι κάπως!! Είμαι κ στινς γόνιμες θα δω αν καταφέρουμε σήμερα καμία επαφή αλλά δεν περιμένω κ πολλά αυτό το μήνα.. θες ψυχολογικά από αυτά που μάθαμε.. θες ότι μας είπε ότι ρίχνει την απόδοση του σε ένα χαμηλότερο ποσοστο καταλαβαίνετε ότι οι πιθανοτητες δεν είναι με το μέρος μας..

Έλα κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι.δεν του είπε για εγχείρηση;δεν είναι κάτι που δεν διορθωνεται

Με εσένα τι γίνεται ρε κοριτσι;κανόνισε και εσυ και ολες μας.μεχρι τελος του χρόνου θελω να είμαστε όλες με ένα σπορακι στη κοιλιά 

Μακάρι βρε κορίτσι μου ,αλήθεια το εύχομαι με όλη μου τη ψυχή 

Και μετά θα θυμόμαστε αυτές τις κουβέντες μας και θα γελάμε 

Κ αυτό θα γίνει θα δεις

Εγώ τίποτα 25 μέρα καμιά ιδιαίτερη ενόχληση 

Θα δείξει

• Μου αρέσει 1

Just now, Wannabemama said:

Μην πέφτετε τόσο πολύ! Εγώ πάλι ξέρω ότι σε ένα ποσοστό επηρεάζεται το σπέρμα αλλά όχι για όλους όσους έχουν κιρσοκηλη.

Δηλαδή κάντε το σπερμοδιαγραμμα πρώτα γιατί από εκεί φαίνεται η κατάσταση. Επίσης αναλόγως την ηλικία αντιμετώπιση υπάρχει με βιταμίνες ή εγχείρηση.

aynVp2.png

Διαφημίσεις

Έλα κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι.δεν του είπε για εγχείρηση;δεν είναι κάτι που δεν διορθωνεται

Μας είπε να κάνει σπερμοδιαγραμμα κ μετά το βλέπουμε...

Just now, Kelly_V είπε:

Μην πέφτετε τόσο πολύ! Εγώ πάλι ξέρω ότι σε ένα ποσοστό επηρεάζεται το σπέρμα αλλά όχι για όλους όσους έχουν κιρσοκηλη.

Δηλαδή κάντε το σπερμοδιαγραμμα πρώτα γιατί από εκεί φαίνεται η κατάσταση. Επίσης αναλόγως την ηλικία αντιμετώπιση υπάρχει με βιταμίνες ή εγχείρηση.

Του είπε ότι το έχει από παλιά απλά τώρα το ανακαλύψαμε.. μετά την εξέταση αυτή θα φανεί αν θέλει επέμβαση.. υπάρχουν πιθανότητες για εγκυμοσύνη με αυτό αλλά μειώνεται το ποσοστό.. μας δυσκολεύει!! Ας ελπίσουμε το σπερμοδιαγραμμα να είναι καλό.. επαφή σήμερα με τίποτα!!! Είχαμε χτες όμως κ από αύριο πάλι στον αγώνα.. τώρα τι να πω!! 13η μέρα σήμερα χτες είχα κτ ποναλακια .. η εφαρμογή δείχνει Σάββατο βέβαια..

πρίν από 35 λεπτά , Wannabemama είπε:

Κοριτσακι μου γλυκο μη σε αγχώνει η κιρσοκηλη γιατί πρώτον μπορεί να βγει καλό το σπερμοδιαγραμμα (έχει και ο άντρας μου αλλα το σπέρμα του ειναι μια χαρά) αλλα και αν δεν είναι ειναι το μονο εύκολο να διορθωθεί....ειτε με βιταμίνες ειτε με επέμβαση...απλα να μάθετε οσο μπορείτε πιο γρήγορα που να δεις και πως θα προχωρήσετε!!!!μη χάνεις μήνες άδικα!!!

πρίν από 28 λεπτά , Agatte είπε:

Καλως ηρθες στο θεματακι αυτο και σου εύχομαι να ειναι όντως το τυχερό σου!!!το πρώτο παιδάκι το πιάσατε φυσιολογικα ε??

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

απλα γενικα λενε 10 με 20.00 που ειναι αυξημενη συνηθως η ορμόνη.εγω πχ εκανα 9,15 και το μεσημερι 16.00 κ βγηκε κοντα σχεδόν ένα τσακ πιο αχνό από το πρωι που εχω και στην εικόνα μου.

Περαστικά ευχομαι!!να μην είναι τπτ.

σίγουρα θα δειξει δεν το συζητώ...για σιγουριά παρε  τον μεγαλύτερο κυκλο που έχεις κ τοτε κανε το τεστ.αν έχεις στάνταρ κυκλο ,κανε τεστ κ σήμερα θα δειξει

Ευχαριστω πολυ... Το ιδιο ευχομαι κ γω :(

Καλημερα κοριτσια μου.. Σημερα ειναι η 16η μερα του κυκλου. Υποτίθεται εχω ωορρηξια σημερα αλλα δεν ποναω ουτε βγηκε το τεστ θετικο.. Τον προηγουμενο εγινε την 17η μερα οποτε θα δουμε.. Απλα ανησυχώ μηπως δεν γινει αυτον τον μηνα γιατι δεν νιωθω απολυτως τιποτα.. Ουτε μια τοση δα ενόχληση. Στενοχωρεθηκα λιγο

Κοριτσια καλημερα!!!!!τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο...καθε μερα και ευτυχως οχι ολη την ημερα εχω πρηξιμο φοβερο στην κοιλια...προχτες δεν μπορουσα να φορεσω το τζιν μου...ενω χτες ευτυχως μου μπηκε καπως πιο ευκολα...τσιμπηματακια στη μεση...και πονο στην κοιλια σαν να μου ερχετε περιοδος...ολα αυτα απο την 14ημερα...και εχω αλλες 9 μερες ως την περιοδο χωρις πολυ μεγαλη σιγουρια γιατι τπυς τελευταιους 2 μηνες η περιοδος μου ενω ηταν σταθερη αλλαξε...τον πρωτο μηνα αδιαθετησα στις 29 μερες και τον δευτερο στις 24...ενω συνηθως εχω 26 αρι κυκλο...να ελπιζω σε κατι ευχαριστο η απλα με επιασαν οι πονοι παρα πολυ νωρις;;;;και να σημειωσω οτι ποτε δεν με ποναει η μεση μου...α και καποιες φορες με ποναει για πολυ λιγο χαμηλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...