Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Kelly_V είπε:

Μάλλον δηλαδή καθυστέρησε πολύ αυτόν τον μήνα ε; Γενικά έχεις σταθερό κύκλο;

Τι'ν'αυτός ρε συ! Χαχαχα μα καλά; Μήπως πιστεύει ότι έχει το χάρισμα; Όχι γιατί αυτό είναι χρήσιμο ταλέντο!

Πρώτη φορά έχω καθυστέρηση  , άντε να έχω δυο μέρες το πολύ κι αυτό αραιά και που , δεν είχα ποτέ προβλήματα γενικά   , Σήμερα είναι η 8η βγάζει ροζ αλλά δεν έχει αιμορραγία κανονική 

Επεξεργάστηκαν by Elieria

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Emilly είπε:

Μπράβο γλυκούλα κ που το είπες κ ξέρεις αυτές οι προσευχές πιάνουν...όταν έχασα το πρώτο είπα αν ήταν τρία μωράκια να στείλει ο Θεός κ το ένα ήταν άρρωστο καλύτερα που το έστειλε σε εμένα κ τα άλλα δύο να πήγαν σε κορίτσια που δεν είχαν το πιστεύεις εκείνες τις μέρες έμειναν δύο φίλες μου κολητη έγκυες η μία προσπαθούσε οχτώ χρόνια κ η άλλη τέσσερα;;;;;;κ τα γέννησα με μια χαρά.η ζυγαριά του υψηστου..ποιος ξέρει πως τα ζυγίζει αυτός...

1 ώρα πρίν, Flolipop είπε:

Ποσο γλυκιά σκέψη . ...

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Ωωωωω είσαι παρα πολυ γλυκιά!!!!μακαρι οποιοδήποτε κοριτσι οταν επιθυμεί τοσο ενα μωρακι να της έρχεται ευκολα....ειτε είναι το πρώτο ειτε το δεύτερο ειτε το 8ο.....σε ολες μας αξίζει το ίδιο!!!!:wub:

Έτσι είναι κορίτσια μου αυτό είναι το σωστό για όλες θα έρθει αλλά πιο σύντομα ας έρθει για εκείνα τα κορίτσια που προσπαθούν χρόνια και δεν έρχεται εγώ το έζησα τι ταξίδι αυτό εύχομαι να το ξαναζησω

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Ria_ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια , άντε να δούμε έχω πολύ αγχος

Τελικα ωορηξια ποτε εκανες? Μπερδεμενα μας τα ειπες παλι

Αρα κ οι επαφες σου ηταν εκτος γονιμων κ ενας πονος που αισθανθηκες στις 21???

Just now, Elieria είπε:

Πρώτη φορά έχω καθυστέρηση  , άντε να έχω δυο μέρες το πολύ κι αυτό αραιά και που , δεν είχα ποτέ προβλήματα γενικά   , Σήμερα είναι η 8η βγάζει ροζ αλλά δεν έχει αιμορραγία κανονική 

Ωορηξια ποτε εκανες? Ποσες μερες κυκλο εχεις?

Διαφημίσεις

Just now, tina79 είπε:

Τελικα ωορηξια ποτε εκανες? Μπερδεμενα μας τα ειπες παλι

Αρα κ οι επαφες σου ηταν εκτος γονιμων κ ενας πονος που αισθανθηκες στις 21???

Όχι οι επαφές μου ήταν μέσα στις γόνιμες . Ναι μπερδεύτηκα εγώ λοιπόν ας τα ξαναπώ λίγο έχω μέσο κύκλο 32 μέρες. Τελευταία περίοδο 10/9. Σε επαφή ήρθαμε 21, 25,28 κι πιθανή ωορρηξία 27 . Πάντως όταν πήγα στον γυναικολόγο στις 29 μου είπε ότι βλέπει ένα ωάριο αλλά μάλλον είναι δευτερο και λογικά έγινε η ωορρηξία . Συγνώμη για τ μπερδεμα το έβλεπα λάθος στην εφαρμογή που τα έχω σημειωμένα 

Just now, Ria_ είπε:

Όχι οι επαφές μου ήταν μέσα στις γόνιμες . Ναι μπερδεύτηκα εγώ λοιπόν ας τα ξαναπώ λίγο έχω μέσο κύκλο 32 μέρες. Τελευταία περίοδο 10/9. Σε επαφή ήρθαμε 21, 25,28 κι πιθανή ωορρηξία 27 . Πάντως όταν πήγα στον γυναικολόγο στις 29 μου είπε ότι βλέπει ένα ωάριο αλλά μάλλον είναι δευτερο και λογικά έγινε η ωορρηξία . Συγνώμη για τ μπερδεμα το έβλεπα λάθος στην εφαρμογή που τα έχω σημειωμένα 

Παρε να κανεις τεστ!!!! Με δυο μερες καθυστερηση θα δειξει κ τωρα να το κανεις! Μην το αφηνεις αλλο..θα πρεπει να το ξερεις για να προστατευσεις το κυημα.. Καλη επιτυχια!

Just now, tina79 είπε:

Παρε να κανεις τεστ!!!! Με δυο μερες καθυστερηση θα δειξει κ τωρα να το κανεις! Μην το αφηνεις αλλο..θα πρεπει να το ξερεις για να προστατευσεις το κυημα.. Καλη επιτυχια!

Έκανα μόλις και δυστυχώς είναι αρνητικό .

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

@Olia s. @Agatte εδώ είστε κορίτσια μου εδώ είμαστε πολλές που προσπαθούμε είτε για πρώτο είτε για 4ο!!!

Λοιπόν με τόσες που μαζευόμαστε θα πρέπει να προσαρμοστούμε να έχουμε όλες τον ίδιο κύκλο για να μη μπερδευομαστε 

Μαζί στη περίοδο μαζί στην ωορρηξία ,μαζί στα τεστ εγκυμοσύνης 

Ω ρεεεεε χαμός θα γίνει

Χαχαχαχα

Just now, Ria_ είπε:

Έκανα μόλις και δυστυχώς είναι αρνητικό .

Δε πειράζει κορίτσι μου 

Πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα

Αν και όσο δεν σου έρχεται ποτέ δε ξέρεις

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr είπε:

Λοιπόν με τόσες που μαζευόμαστε θα πρέπει να προσαρμοστούμε να έχουμε όλες τον ίδιο κύκλο για να μη μπερδευομαστε 

Ω ρεεεεε χαμός θα γίνει

Χαχαχαχα

Δε πειράζει κορίτσι μου 

Ναι εννοείται, σας ευχαριστω πολύ όλες .. Σίγουρα αλλά δε νομίζω με τόσες μέρες καθυστέρηση και αρνητικο 

Just now, tina79 είπε:

Ωορηξια ποτε εκανες? Ποσες μερες κυκλο εχεις?

Τίνα σε ευχαριστώ , δεν ξέρω καθόλου , δεν έχω ασχοληθεί ξανά πρώτη φορά ένιωσα έτσι παρότι είμαι 39 ! Περίοδο είχα 8/9 ! Απο ότι διάβασα αυτές τις μέρες ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο η οποία κάποιες φορές είναι κινούμενη . Έχω πάντα περίοδο 8 του μηνός άντε να κάνω μπανιο στην θάλασσα και να αργήσει 2 μέρες.Μαλλον κύκλο έχω 30 . Επαφή χωρίς προφύλαξη 2/10

Επεξεργάστηκαν by Elieria

Just now, Ellidr είπε:

Ω ρεεεεε χαμός θα γίνει

Χαχαχαχα

Δε πειράζει κορίτσι μου 

Με εσένα τι γίνεται ρε κοριτσι;κανόνισε και εσυ και ολες μας.μεχρι τελος του χρόνου θελω να είμαστε όλες με ένα σπορακι στη κοιλιά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...