Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

On 15/10/2020 at 2:52 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

βρε ποιον ιουνιο αν εχουμε τελευταία περίοδο τωρα τον Οκτώβρη, βγαινει Ιουλίου η πητ.χαχαχα 

Expand  

Ιουλιο;; Ιουλιο!!! δεν εχω προβλημα! 5 Ιουλιου γεννησα τον γιο μου! καλοδεχουμενος κ ο Ιουλιος πολυ ωραιος μηνας!!!χαχαχα

Μαζεψτε τον συναδελφο με εχει πρηξει οτι ειμαι εγκυος και δεν το ξερω! Ανθρωπε μου ειμαι αδιαθετηηη παρατα με στον πονο μου!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τώρα π σχολασα κ γύρισα στο σπίτι πήγα τουαλέτα κ είδα στο εσώρουχο Μ άσπρα υγρά.... άσπρα άσπρα όμως...όχι πολύ παχύρευστο...τόσο έντονο άσπρο καθαρό πρώτη φορά βλέπω...

On 15/10/2020 at 3:22 ΜΜ, sofiadu είπε:

Ιουλιο;; Ιουλιο!!! δεν εχω προβλημα! 5 Ιουλιου γεννησα τον γιο μου! καλοδεχουμενος κ ο Ιουλιος πολυ ωραιος μηνας!!!χαχαχα

Μαζεψτε τον συναδελφο με εχει πρηξει οτι ειμαι εγκυος και δεν το ξερω! Ανθρωπε μου ειμαι αδιαθετηηη παρατα με στον πονο μου!!!

Expand  

χαχαχα τελεια!!!Ιούλιο...εμενα τα παιδια μου ειναι άνοιξη και χειμώνα,καλοκαίρι δεν εχω κανενα.

On 15/10/2020 at 3:25 ΜΜ, kons27 είπε:

Κορίτσια τώρα π σχολασα κ γύρισα στο σπίτι πήγα τουαλέτα κ είδα στο εσώρουχο Μ άσπρα υγρά.... άσπρα άσπρα όμως...όχι πολύ παχύρευστο...τόσο έντονο άσπρο καθαρό πρώτη φορά βλέπω...

Expand  

αν εισαι σε γονιμες και ειναι κ ελαστικα βούτυρο,αν περιμένεις περιοδο ,παλι ειναι θετικο σημαδι!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

On 15/10/2020 at 4:02 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχα τελεια!!!Ιούλιο...εμενα τα παιδια μου ειναι άνοιξη και χειμώνα,καλοκαίρι δεν εχω κανενα.

αν εισαι σε γονιμες και ειναι κ ελαστικα βούτυρο,αν περιμένεις περιοδο ,παλι ειναι θετικο σημαδι!

Expand  

Σε 8 ημέρες περιμένω περίοδο..

• Μου αρέσει 1

On 14/10/2020 at 10:47 ΜΜ, vasiliki2020 είπε:

Αν έχεις καθυστέρηση 7 μέρες με αρνητική χοριακητοτε κατι αλλο ειναι.μηπως καμια ανωμαλία του κύκλου η καμια κύστη 

Expand  

Σήμερα είχα έντονους  πόνους περιόδου κι όταν σκουπίζομαι έχει ροζ σταγόνες δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε περίοδο δηλαδή 

Διαφημίσεις

On 15/10/2020 at 4:15 ΜΜ, Elieria είπε:

Σήμερα είχα έντονους  πόνους περιόδου κι όταν σκουπίζομαι έχει ροζ σταγόνες δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε περίοδο δηλαδή 

Expand  

Μάλλον δηλαδή καθυστέρησε πολύ αυτόν τον μήνα ε; Γενικά έχεις σταθερό κύκλο;

On 15/10/2020 at 3:22 ΜΜ, sofiadu είπε:

Expand  

Τι'ν'αυτός ρε συ! Χαχαχα μα καλά; Μήπως πιστεύει ότι έχει το χάρισμα; Όχι γιατί αυτό είναι χρήσιμο ταλέντο!

• Χαχα 3

aynVp2.png

Κορίτσια τελικά ούτε σήμερα αδιαθετησα ,επειδή δε μπόρεσα να βγω νωρίτερα θα πάω μετά να πάρω τεστ. Να τ κάνω τ βράδυ ή αύριο πρωί καλύτερα? Είναι 5η ημερα καθυστέρησης σήμερα 

On 15/10/2020 at 5:51 ΜΜ, Ria_ είπε:

Κορίτσια τελικά ούτε σήμερα αδιαθετησα ,επειδή δε μπόρεσα να βγω νωρίτερα θα πάω μετά να πάρω τεστ. Να τ κάνω τ βράδυ ή αύριο πρωί καλύτερα? Είναι 5ημερα καθυστέρησης σήμερα 

Expand  

Νομίζω με τόσες μέρες καθυστέρηση και το βράδυ να το κάνεις πιστεύω θα δείξει!

@tina79 Εγώ και μόνο από την ψυχολογία που είχα χθες κατάλαβα ότι θα μου έρθει. Άτιμες ορμόνες...

Μην πέφτουμε όμως! Είπαμε για όλες εδώ που προσπαθούμε και φαίνεται πόσο το θέλουμε πιστεύω αρκετά σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!

• Μου αρέσει 2

aynVp2.png

On 15/10/2020 at 5:51 ΜΜ, tina79 είπε:

Δεν σηκωθηκα στα καλα μου τωρα που ξυπνησα. Ενα βαρος νιωθω, μια θλιψη.. εχουμε κ τη προγεστερονη στη παρεα μας!! 
Θα ερθουν για ολες τα καλυτερα..το πιστευω!

Expand  

Ετσι ειναι ας είμαστε αισιοδοξες

On 15/10/2020 at 5:54 ΜΜ, Kelly_V είπε:

Νομίζω με τόσες μέρες καθυστέρηση και το βράδυ να το κάνεις πιστεύω θα δείξει!

@tina79 Εγώ και μόνο από την ψυχολογία που είχα χθες κατάλαβα ότι θα μου έρθει. Άτιμες ορμόνες...

Μην πέφτουμε όμως! Είπαμε για όλες εδώ που προσπαθούμε και φαίνεται πόσο το θέλουμε πιστεύω αρκετά σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!

Expand  

Και εγώ όταν είναι να μου έρθουν η ψυχολογία μου πάει στα τάρταρα πέρα από τα νεύρα που εχω.τι τραβάμε και εμείς...

On 15/10/2020 at 4:15 ΜΜ, Elieria είπε:

Expand  

Καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται περιεργη όλη αυτή η καθυστέρηση αλλά το σώμα μας μερικές φορές μάλλον κάνει μια επανεκκίνηση και μπερδεύετε.σε ολες έχει συμβεί μην στεναχωριέσαι 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελικά ούτε σήμερα αδιαθετησα ,επειδή δε μπόρεσα να βγω νωρίτερα θα πάω μετά να πάρω τεστ. Να τ κάνω τ βράδυ ή αύριο πρωί καλύτερα? Είναι 5η ημερα καθυστέρησης σήμερα 

Expand  

Αν έχεις πέντε μέρες καθυστέρησης κορίτσι μου οπότε κ αν το κάνεις θα δείξει.εμενα όλα τα θετικά μου στις πέντε μέρες καθυστέρησης βράδυ τα έκανα κ καραθετικοτατα ήταν.στον γιο μου επίσης θετικό βράδυ αλλά πολύ αχνό γιατί δεν είχα καθυστέρηση καν.παρε κ κάνε καλή επιτυχία 

On 15/10/2020 at 5:51 ΜΜ, tina79 είπε:

Δεν σηκωθηκα στα καλα μου τωρα που ξυπνησα. Ενα βαρος νιωθω, μια θλιψη.. εχουμε κ τη προγεστερονη στη παρεα μας!! 
Θα ερθουν για ολες τα καλυτερα..το πιστευω!

Expand  

Εγώ εχθές έβλεπα τον Πινόκιο με τον γιο μου κ βαλαντωσα.(ήταν το καινούριο με τον Μπενίνι και με συγκινεί κ έχει κ πολλά βαθιά νοήματα για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και....τι Μ,,,,,κιες σας λέω...τα χω παίξει κ κλαίω σαν την τρελή με τον Πινόκιο.

• Μου αρέσει 3

Κοριτσια μου εχω μια απορια σχετικα με τα προηγουμενα ποστ σας.. Ειπατε οτι τα τεστ ωορρηξίας ειναι καλα να τα κανουμε μεταξυ 10 με 6 το απογευμα.. Εγω που δεν εχω αυτα τα απλα που εχετε εχω αυτο το ηλεκτρονικο της clearblue που δειχνει φατσουλα η οχι δεν θα το αγορασω ξανα απλα αυτο ειχα ακομη στπ συρταρι μου και εκεινο πρεπει ετσι ωρες?? Γιατι στο χαρτι λεει με τα πρωινα ουρα

Κοριτσια μου... Καλησπερα... Εμενα τελικα ηρθε η περιοδος... Αλλα δν μπορω κ να κανω εξετασεις.. Ειμαι σε καραντινααα :( Στην πολη μου (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) γινεται χαμος απο κρουσματα.. Κ λογω δυσπνοιας δεκατα και κουραση με χωσανε καραντινα καθαρα προλιπτηκα διοτι εγω δν κυκλοφορω αλλα ενα σουπερ θα παω.. Πφφφ

• Λυπημένη/-ος 5

On 15/10/2020 at 6:29 ΜΜ, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσια μου εχω μια απορια σχετικα με τα προηγουμενα ποστ σας.. Ειπατε οτι τα τεστ ωορρηξίας ειναι καλα να τα κανουμε μεταξυ 10 με 6 το απογευμα.. Εγω που δεν εχω αυτα τα απλα που εχετε εχω αυτο το ηλεκτρονικο της clearblue που δειχνει φατσουλα η οχι δεν θα το αγορασω ξανα απλα αυτο ειχα ακομη στπ συρταρι μου και εκεινο πρεπει ετσι ωρες?? Γιατι στο χαρτι λεει με τα πρωινα ουρα

Expand  

απλα γενικα λενε 10 με 20.00 που ειναι αυξημενη συνηθως η ορμόνη.εγω πχ εκανα 9,15 και το μεσημερι 16.00 κ βγηκε κοντα σχεδόν ένα τσακ πιο αχνό από το πρωι που εχω και στην εικόνα μου.

On 15/10/2020 at 7:07 ΜΜ, Sadri09 είπε:

Κοριτσια μου... Καλησπερα... Εμενα τελικα ηρθε η περιοδος... Αλλα δν μπορω κ να κανω εξετασεις.. Ειμαι σε καραντινααα :( Στην πολη μου (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) γινεται χαμος απο κρουσματα.. Κ λογω δυσπνοιας δεκατα και κουραση με χωσανε καραντινα καθαρα προλιπτηκα διοτι εγω δν κυκλοφορω αλλα ενα σουπερ θα παω.. Πφφφ

Expand  

Περαστικά ευχομαι!!να μην είναι τπτ.

Expand  

σίγουρα θα δειξει δεν το συζητώ...για σιγουριά παρε  τον μεγαλύτερο κυκλο που έχεις κ τοτε κανε το τεστ.αν έχεις στάνταρ κυκλο ,κανε τεστ κ σήμερα θα δειξει

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...