Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

Καλημέρα

θα ήθελα πολύ γνώμες και εμπειρίες για την εξέταση για το περιβάλλον της μήτρας. Ngs νομίζω το είπε ο γιατρός . Πρότεινε να γίνει αυτή η εξέταση μετά από την βιοχημικη μας. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι ακολουθεί αν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Αντιμετώπιση. Θα μπορούσε να έχει γίνει πριν την εμβρυομεταφορα που κάναμε,και να μην είχε πάει χαμένο το ένα από τα τρία μοναδικά μας εμβρυακια; 

Καλημέρα! Αυτή είναι η εξέταση για το μικροβιωμα. Κάνει περίπου 3 βδομαδες να βγει και γίνεται με μέθη συνήθως. Εγω το είχα κάνει χωρίς, δεν ήταν κάτι. Ανάλογα το αποτέλεσμα μπορεί να χορηγηθεί κάποια αγωγή. Εγώ είχα πάρει 2 βδομάδες αντιβίωση πχ γιατί βρέθηκε έντεροκοκκος. Πολλοί γιατροί δε πιστεύουν στην εξέταση , άλλοι πάλι ναι.. οπότε μη σκέφτεσαι πως έχασες τα έμβρυα. Απλά τώρα θα διασφαλίσεις πως το περιβάλλον της μητρας είναι εντελώς καθαρό. Με καθετι που  κάνουμε προσπαθούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες.Καλή επιτυχία εύχομαι ❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

λοιπον καλεσα τον γιατρο, απαντησε η γραμματεας. 

Μου λεει θα του δειξω τις ορμονολογικες αν κ τις βλεπω ειναι παρα πολυ καλες. Αν ομως προσπαθειτε για παιδι πρεπει να κοψετε τον θηλασμο. Της λεω αν υπηρχε θεμα δεν θα φαινοταν στις ορμονολογικες, εξαλλου μια φορα θηλαζω το βραδυ;; οχι μου λεει δεν θα φαινοταν. (εκνευριστηκα μαζι της, τι εισαι κοπελα μου γιατρος εισαι κ μου το λες κ με υφος;;; γιατι μου το ειπε με υφακι!!!).

Θα του πει να με καλεσει λεει αργοτερα ο γιατρος για να μιλησουμε και να μου πει κ αυτος....

Συγνωμη τι ηταν αυτο τωρα;;;;;;;;;;;; να φορτωσωωωωωωωω;;;;;; γιατι ηδη φορτωνω;;;;;;;

η προλακτινη δεν θα ηταν στο θεο;;;;;; ευαγγελιο το εχουν το κοψε τον θηλασμο να μεινεις εγκυος;; τι σκατα;;;;

κατσε να δω τι θα μου πει που θα με παρει τηλ και δεν κολωνω παω κ σε αλλο γιατρο να διασταυρωσω. αυτο το απολυτο μου τη βαραει γιατι δεν ειναι νομος, πως μενουν εγκυες ολες και θηλαζουν;;;

Just now, Sadri09 said:

Τελευταια 10 σεπτεμβριου και επαφη 21-22-23 τα σημειωνω ολα χαχαχαχαχα εχω μια εφορμογη στ κινητο! 

Λοιπον , νομιζω οτι οι επαφες αυτες ειναι για κυκλο 25-30 ημερων. χωρις να στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα , ειδικος δεν ειμαι ακομα προσπαθω  να ξεστραβωθω και να καταλαβω τι παιζει με αυτα. Ας με διορθωσει καποια κοπελα αν κανω λαθος. Εχω την εντυπωση οτι πας κ εσυ για μεγαλο κυκλο κ αυτη τη φορα, οπως εγω. Ισως και να κανω λαθος, μη σε παρω στο λαιμο μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, sofiadu είπε:

Μου λεει θα του δειξω τις ορμονολογικες αν κ τις βλεπω ειναι παρα πολυ καλες. Αν ομως προσπαθειτε για παιδι πρεπει να κοψετε τον θηλασμο. Της λεω αν υπηρχε θεμα δεν θα φαινοταν στις ορμονολογικες, εξαλλου μια φορα θηλαζω το βραδυ;; οχι μου λεει δεν θα φαινοταν. (εκνευριστηκα μαζι της, τι εισαι κοπελα μου γιατρος εισαι κ μου το λες κ με υφος;;;).

Θα του πει να με καλεσει λεει αργοτερα ο γιατρος για να μιλησουμε και να μου πει κ αυτος....

Συγνωμη τι ηταν αυτο τωρα;;;;;;;;;;;; να φορτωσωωωωωωωω;;;;;; γιατι ηδη φορτωνω;;;;;;;

η προλακτινη δεν θα ηταν στο θεο;;;;;; ευαγγελιο το εχουν το κοψε τον θηλασμο να μεινεις εγκυος;; τι σκατα;;;;

κατσε να δω τι θα μου πει που θα με παρει τηλ και δεν κολωνω παω κ σε αλλο γιατρο να διασταυρωσω. αυτο το απολυτο μου τη βαραει γιατι δεν ειναι νομος, πως μενουν εγκυες ολες και θηλαζουν;;;

Τώρα αυτή είχε οδηγίες από τον γιατρό κ σου δώσε;;;;καλά παλιά ξέρω ότι έτσι έλεγαν κ συνέχεια αναιρούν πράγματα τώρα μήπως επειδή η προλακτίνη δεν είναι σταθερή κ από ότι θυμάμαι πρέπει να είσαι κ ήρεμος στην αιμοληψια( θυμάμαι καλά ηηη για άλλη εξέταση θυμάμαι;;) Μήπως παίζει αυξομείωση κ για αυτό σου λένε ότι σε περίοδο θυλασμου επηρεάζει;;;

Just now, Emilly είπε:

Εσύ που γυρνάς;;;;έκαψα κ σήμερα ένα αρνητικό.25 μέρα κ τώρα ένα μου έμεινε.κ επειδή ένα ίσον κανένα ....καταλαβαίνεις δ ν πρέπει ούτε να το κοιτάξω.αν δεν μου ρθει στις 19 τότε κ μόνο τότε...τ άκουςςςς;;;;δεν πρέπει να το ακουμπήσω σου λεωωω...( Κρίση)ιιιχχχχαχαχα.δηλαδη μα την Παναγία αυτό δεν το κάνα παλιά.παντα με καθυστέρηση...αλλά τώρα με τα φθηνά...ξέρεις η συγχωρεμενη η γιαγιακα μου έλεγε...οποίος έχει πολύ βούτυρο αλείφει κ τον κ,,,,λο.

Ναι αλλά κοίτα...και το αγόρι πρέπει να αδειάζει το υλικό για να μην είναι κακό γενετικά κατάλαβες;;;δηλαδή άπαξ κ πάει μια φορά την εβδομάδα να γίνει δεν καθαρίζει το σπέρμα.θελει φρέσκο.αλλιως είναι οξειδωμένο εκεί μέρες στην επιδυδιμιδα διάβασα.θελει τακτικό άδειασμα.

Κράτα γερά Έμιλυ

Έχω λίγα τρεξίματα σήμερα

Εγώ σε καμια  δυο μέρες θα καψω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, sofiadu είπε:

Μου λεει θα του δειξω τις ορμονολογικες αν κ τις βλεπω ειναι παρα πολυ καλες. Αν ομως προσπαθειτε για παιδι πρεπει να κοψετε τον θηλασμο. Της λεω αν υπηρχε θεμα δεν θα φαινοταν στις ορμονολογικες, εξαλλου μια φορα θηλαζω το βραδυ;; οχι μου λεει δεν θα φαινοταν. (εκνευριστηκα μαζι της, τι εισαι κοπελα μου γιατρος εισαι κ μου το λες κ με υφος;;; γιατι μου το ειπε με υφακι!!!).

Λοιπον , νομιζω οτι οι επαφες αυτες ειναι για κυκλο 25-30 ημερων. χωρις να στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα , ειδικος δεν ειμαι ακομα προσπαθω  να ξεστραβωθω και να καταλαβω τι παιζει με αυτα. Ας με διορθωσει καποια κοπελα αν κανω λαθος. Εχω την εντυπωση οτι πας κ εσυ για μεγαλο κυκλο κ αυτη τη φορα, οπως εγω. Ισως και να κανω λαθος, μη σε παρω στο λαιμο μου...

Ωραια πραγματα... Με λιγα λογια... Να ξεχασω την σταθεροτητα μου εντελως. Χαχαχαχχα

Just now, Emilly said:

Τώρα αυτή είχε οδηγίες από τον γιατρό κ σου δώσε;;;;καλά παλιά ξέρω ότι έτσι έλεγαν κ συνέχεια αναιρούν πράγματα τώρα μήπως επειδή η προλακτίνη δεν είναι σταθερή κ από ότι θυμάμαι πρέπει να είσαι κ ήρεμος στην αιμοληψια( θυμάμαι καλά ηηη για άλλη εξέταση θυμάμαι;;) Μήπως παίζει αυξομείωση κ για αυτό σου λένε ότι σε περίοδο θυλασμου επηρεάζει;;;

Βασικα δεν τις ειχε δει ακομα ο γιατρος τις εξετασεις που εστειλα. Αυτη τις ειδε ενω μιλουσαμε στο τηλεφωνο και ειπε ειναι μια χαρα, προσπαθειτε για παιδιακι ; λεω ναι αλλα δεν εχουμε πολλες επαφες λογω οτι δουλευει ο συζυγος νυχτα. Μπορειτε να τις δειξετε στον γιατρο και να με καλεσει ή να ερθω επισκεψη; μου λεει θα του τις δειξω. οκ λεω σημειωστε οτι θηλαζω.

κ σα να τη βλεπω σηκωνει φρυδι κ μου λεει ααα πρεπει να σταματησετε, να τον κοψετε τον θηλασμο. Ε καλα της λεω μια φορα θηλαζω το βραδυ, εξαλλου θα φαινοταν στη προλακτινη , οχι;;; και με υψηλη φωνη μου λεει "οχι δεν θα φαινοταν"!

Ωραια της κανω να κλεισω ενα ραντεβου να μιλησωμαζι του να δει κ την ωορρηξια μου, να τη παρακολουθει; και μου ειπε πως θα του πει να με καλεσει να μου πει κ αυτος πως θελει να το προχωρησουμε...

επειδη ομως εγω ειμαι κ σαικο ωρες ωρες αν χαλαστω με κατι χαλαστηκα. Θα περιμενω τηλεφωνο του και αν χαλαστω κι αλλο, κανω μια επισκεψη στον παλιο γιατρο μου να δω κ αυτος τι θα μου πει. Και οταν λεω χαλαστω δεν εννοω οτι δεν ακουσα αυτα που θα ηθελα να ακουσω αλλα φιλε, δεν μου τη λες! με συμβουλευεις και υποτιθεται με βοηθας κ στεκεσαι στο πλαι μου! 

Αν παιζει αυξομειωση να μου το εξηγησει αφου προφανως ειμαι ασχετη , οχι να μου τη λεει . η τυπισσα ηταν σα να λεει ασε μας κουκλιτσα μου θες και να μεινεις εγκυος ενω θηλαζεις. ΕΝαντιωθηκε καλε!!!!αααααααα!!!!!! δεν θα τα παμε καλααααααα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Βασικα δεν τις ειχε δει ακομα ο γιατρος τις εξετασεις που εστειλα. Αυτη τις ειδε ενω μιλουσαμε στο τηλεφωνο και ειπε ειναι μια χαρα, προσπαθειτε για παιδιακι ; λεω ναι αλλα δεν εχουμε πολλες επαφες λογω οτι δουλευει ο συζυγος νυχτα. Μπορειτε να τις δειξετε στον γιατρο και να με καλεσει ή να ερθω επισκεψη; μου λεει θα του τις δειξω. οκ λεω σημειωστε οτι θηλαζω.

κ σα να τη βλεπω σηκωνει φρυδι κ μου λεει ααα πρεπει να σταματησετε, να τον κοψετε τον θηλασμο. Ε καλα της λεω μια φορα θηλαζω το βραδυ, εξαλλου θα φαινοταν στη προλακτινη , οχι;;; και με υψηλη φωνη μου λεει "οχι δεν θα φαινοταν"!

Ωραια της κανω να κλεισω ενα ραντεβου να μιλησωμαζι του να δει κ την ωορρηξια μου, να τη παρακολουθει; και μου ειπε πως θα του πει να με καλεσει να μου πει κ αυτος πως θελει να το προχωρησουμε...

επειδη ομως εγω ειμαι κ σαικο ωρες ωρες αν χαλαστω με κατι χαλαστηκα. Θα περιμενω τηλεφωνο του και αν χαλαστω κι αλλο, κανω μια επισκεψη στον παλιο γιατρο μου να δω κ αυτος τι θα μου πει. Και οταν λεω χαλαστω δεν εννοω οτι δεν ακουσα αυτα που θα ηθελα να ακουσω αλλα φιλε, δεν μου τη λες! με συμβουλευεις και υποτιθεται με βοηθας κ στεκεσαι στο πλαι μου! 

Αν παιζει αυξομειωση να μου το εξηγησει αφου προφανως ειμαι ασχετη , οχι να μου τη λεει . η τυπισσα ηταν σα να λεει ασε μας κουκλιτσα μου θες και να μεινεις εγκυος ενω θηλαζεις. ΕΝαντιωθηκε καλε!!!!αααααααα!!!!!! δεν θα τα παμε καλααααααα

Καταρχάς αυτη η τύπισσα μιλησε εντελώς αντί επαγγελματικά .ο γιατρός θα σου πω τι και πως οχι αυτη.και αν και ο γιαυρος ειναι έτσι καλυτερα να βρεις άλλον.εγω μπορει και να της το έκλεινα στα μούτρα χαχαχα.εγω ας πούμε με τον γυναικολο ότι ώρα θέλω του μιλάω και στο τηλ και σε μηνύματα και σε email. Γι αυτό τον έχω χρονια αισθάνομαι άνετα μαζι του και οτι θέλω τον βρίσκω αμεσως

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Άσε την υπάλληλο.καμια φορά αυτές που δουλεύουν δίπλα σε γιατρούς παίρνουν κ τον αέρα του επιστήμονα.εγω τον γιο μου σε κλινική τον γέννησα κ όχι μόνο δεν με βοήθησαν στον θυλασμο,ερχόντουσαν κ με λέγανε αααα με τέτοια μικρή θυλη δεν μπορείς να θυλασεις.κ εγώ δέκα μήνες με ψευδοθυλες μια χαρά τον τάισα.μην ακούς περίμενε τον γιατρό 

• Μου αρέσει 1

Just now, vasiliki2020 said:

Καταρχάς αυτη η τύπισσα μιλησε εντελώς αντί επαγγελματικά .ο γιατρός θα σου πω τι και πως οχι αυτη.και αν και ο γιαυρος ειναι έτσι καλυτερα να βρεις άλλον.εγω μπορει και να της το έκλεινα στα μούτρα χαχαχα.εγω ας πούμε με τον γυναικολο ότι ώρα θέλω του μιλάω και στο τηλ και σε μηνύματα και σε email. Γι αυτό τον έχω χρονια αισθάνομαι άνετα μαζι του και οτι θέλω τον βρίσκω αμεσως

πολυ σωστα κοριτσι μου! εγω θελω ενανα αθρωπο διπλα μου να με βοηθησει κ να με συμβουλεψει. Δεν ειπαμε να μου φουσκωνει τα μυαλα ,αλλα αυτος δεν ηταν τροπος.

Κατσε να δω τι θα μου πει απο το τηλ αλλιως πηρα αυριο κιολας τον παλιο γιατρο μου (τον ακριβιδη) να δω τι θα μου πει κ θα βρω την ακρη!

Μιλαμε φορτωσα! Θα μας τη πει κιολας η πιτσιρικα;;;; γιατροι ΝΑ εκει εξω, αντε γειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Just now, Emilly said:

Άσε την υπάλληλο.καμια φορά αυτές που δουλεύουν δίπλα σε γιατρούς παίρνουν κ τον αέρα του επιστήμονα.εγω τον γιο μου σε κλινική τον γέννησα κ όχι μόνο δεν με βοήθησαν στον θυλασμο,ερχόντουσαν κ με λέγανε αααα με τέτοια μικρή θυλη δεν μπορείς να θυλασεις.κ εγώ δέκα μήνες με ψευδοθυλες μια χαρά τον τάισα.μην ακούς περίμενε τον γιατρό 

θα περιμενω αλλιως δεν κολωνω να αλλαξω και 100 γιατρους μεχρι να βρω εναν που θα με βοηθαει κ θα τον νιωθω συμμαχο!

• Μου αρέσει 3

Just now, sofiadu είπε:

πολυ σωστα κοριτσι μου! εγω θελω ενανα αθρωπο διπλα μου να με βοηθησει κ να με συμβουλεψει. Δεν ειπαμε να μου φουσκωνει τα μυαλα ,αλλα αυτος δεν ηταν τροπος.

Κατσε να δω τι θα μου πει απο το τηλ αλλιως πηρα αυριο κιολας τον παλιο γιατρο μου (τον ακριβιδη) να δω τι θα μου πει κ θα βρω την ακρη!

Μιλαμε φορτωσα! Θα μας τη πει κιολας η πιτσιρικα;;;; γιατροι ΝΑ εκει εξω, αντε γειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

θα περιμενω αλλιως δεν κολωνω να αλλαξω και 100 γιατρους μεχρι να βρω εναν που θα με βοηθαει κ θα τον νιωθω συμμαχο!

Έναν που να εμπιστεύεσαι.απο κει κ πέρα όπως είπες κ εσύ όχι απλά να μας τα λένε όπως θέλουμε να τα ακούμε.αν είναι καλός θα τον ακούσεις..όπως εμένα ο μπάρμπας που πήγα μπορεί να με ανεβάζει πάνω από τον ουρανό όποτε με βλέπει κ να μαρεσει αυτό αλλά κ όταν πρώτη φορά μετά την παλινδρόμη την τελευταία πήγα σ αυτόν κ μου είπε έχεις θρομβοφιλια κ του λέω να πάω σε έναν αιματολογο της πόλης μου,με έβαλε τις φωνές κ μου λέει τι λες κοπέλα μου δεν είναι απλά τα πράγματα εσύ θα πάς σε αυτήν για να βγάλουμε άκρη.μου έβαλε φωνές.δηλαδη δεν με άφησε να κάνω τα δικά μου.κ βέβαια τον ευγνωμονώ έτσι;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Σωστότατη σε βρίσκω αμα δεν σου κάνει αντε γεια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Sadri09 είπε:

Τα αυγουλακια καλα ειναι... Ο χρονος ελαχιστος γτ ερχεται για λιγο ❤ πηρα κ γω τεστ ωορεξιας ^_^

Οχιιιι... Τιποτα ακομα... Θα με τρελανει ρε συ... Απαπαααααααα

Αγαπη.. Ετσι λιγο που υπολόγισα τις μερες επεσες εξω στις γονιμες σου.. Οποτε να  μην αγχωνεσαι.. Καλυτερα να εχεις τα τεστ ωστε να ξερεις ποτ εακριβως εκανες ωορρηξία και να τον φωναζεις να ερχεται ωστε να κερειε εκεινες τις 3 μερες να ειναι στοχευμενες.. Εγω ξερω απο τον γιατρο μου οτι ωορρηξία γινεται 14 μερες πριν την επομενη περιοδο. Μετραε αντιστροφα. Αν για παραδειγμα εχεις κυκλο 30 ημερων η ωορρηξία γινεται στην ημερα 16η οποτε επαφες πρεπει να γινουν 15η 16η 17η.. Αφου τωρα μεγαλωσε ο κυκλος σου καλυτερα να κανεις τα τεστακια για να δεις περιπου ποτε κανεις..καλα εκανες και τα αγορασες

@Elieria μπες εδώ να σε βοηθήσουν και τα κορίτσια έχουμε γίνει εξπερ  στο θέματακι....

Κορίτσια μου όμορφα τώρα ηρεμώ απ' όλη την ημέρα ,είμαι στην 23 μέρα και περιμένω ,περιμένω ,περιμένω 

Το θαύμα προφανώς 

Έχει και κάτι το μάτι μου τώρα και 3 4 μέρες κ Μ ενοχλεί και θα πω το πρωί οφθαλμίατρο 

Απ' όλους τους γιατρούς θα περασω.

• Ευχαριστώ 1

Just now, sofiadu είπε:

Μην κόψεις τον θηλασμό γι αυτόν τον λόγο και μονο...Είναι τόσο όμορφη περίοδος για μαμά και παιδί ...εγώ τα παιδιά μου τα θήλασα 2,5 χρόνια το καθένα...Τι ηλικία έχει το μωρό σου; Κι εσυ, αν μου επιτρέπεις ποσών ετών είσαι;

Just now, Ellidr said:

@Elieria μπες εδώ να σε βοηθήσουν και τα κορίτσια έχουμε γίνει εξπερ  στο θέματακι....

Κορίτσια μου όμορφα τώρα ηρεμώ απ' όλη την ημέρα ,είμαι στην 23 μέρα και περιμένω ,περιμένω ,περιμένω 

Το θαύμα προφανώς 

Έχει και κάτι το μάτι μου τώρα και 3 4 μέρες κ Μ ενοχλεί και θα πω το πρωί οφθαλμίατρο 

Απ' όλους τους γιατρούς θα περασω.

Περαστικά σου! Ναι, δεν μας φτάνουν τα της τεκνοποίησης πρέπει να παμε και σε καναν άλλον γιατρό και μας φαίνεται έξτρα!

@sofiadu Πω πω και εμένα πολύ με εκνευρίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ειδικότητα της δεν μπορεί να μιλάει με τέτοιο απόλυτο ύφος σε πελάτισσα του εργοδότη της... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aynVp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Emilly είπε:

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι κορίτσι μου.οντως κ εμένα θα με ρίξουν αν δεν είναι καλές απλά δεν θα έχω μετά τρελές προσδοκίες.κ εγώ φοβάμαι πάρα πολύ μήπως τα αποτελέσματα είναι χάλια.αλλα μαλλον...θα τις κάνω.θα έχω μια ιδέα τι να περιμένω.εγω εφτά μήνες προσπαθώ...οκ δεν χάλασε κ ο κόσμος...ααα να σου πω κ ότι ακόμα κ να μην είναι καλές μπορεί κάποια στιγμή να κατεβάσεις ένα καλό αβγό κ να μείνεις.ετσι μια φίλη έκανε κ ήταν όλα χάλια.της είπε η γιατρός μπήκες κλιμακτηριο κ τον άλλο μήνα ήταν έγκυος κ όλα καλά πήγαν.

Δεν μπορεί @Emilly θα τα καταφέρουμε κι εμείς οι παρολίγον σαραντάρες, το πιστεύω... αλήθεια. Η αδερφή μου ίδια ηλικία με μένα έμεινε έγκυος αμέσως και γεννάει τον Μάρτιο. Άλλη μια καλή μου φίλη συνομήλικη θα γεννήσει σε τρεις μήνες... απλά εμείς δοκιμαζόμαστε περισσότερο. Δεν θα τα παρατήσουμε πάντως.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...