Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

χα χα χα αγορια δεv θελω vα ξερω τι με περιμεvει.. κ δεv θελω vα φαvταστω vα μοιαζει στοv πατερα του μικρο ... εvα εγκεφαλικο θα το παθω! δυσκολη η εφηβεια !! Τωρα επιρεαζοvται κ απτους φιλους τους κ δδεv βγαζεις ακρη..

Άστο.ζησε τις στιγμές ομορφιάς κ ηρεμίας τώρα.αφου ξεφεύγει κ μου λέει δεν ξέρω γιατί .ορμόνες.στο σχολείο δεν θέλω να σου περιγράψω...έλεγα αχ τι ωραία χημεία που έχουν τα αγόρια μας κ παίζουν όλα μια παρέα...και από περισυ τρίτη δημοτικού...σαν να τα έβαλες στην μπριζα.πολλα μαλωματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, SerafinaPekala είπε:

Πωπωωω τι τέλειοοο νεοοο μα κάπως το νιωθα για σένα!!! Ήμουν σίγουρηηηη! Εύχομαι υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη, να πιάσεις στην αγκαλίτσα σου γερό και καλότυχο μωράκι!!! 

Ναιιι 3 με 4 είπα εγώ γι αυτόν τον μήνα!!! 

Θετικά αποτελέσματα να έχεις!! Αντε να γινοντε θετικά!! 

Καλημερααα κορίτσια μου έτσι όπως είχα ένστικτο για την Εύα έτσι έχω και για τις δύο Βασουλες σύντομα χαχαχαχ με κάνουν κλικ! Γενικότερα όμως είμαι αισιόδοξη για όλες! Είμαι σίγουρη ότι όλες θα πάρουμε αυτό που τόσο επιθυμούμε, κ τότε θα κάνουμε τρικούβερτο γλέντι, όλες όλες!!! 

Κοριτσακι μουυυυυυ! σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ομορφες ευχες! κ εγω το πισευω οτι ειναι ο τυχερος μας μηνας!!  με το καλο να τα καταφερουμε ολες! :wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula said:

Ξερεις κάτι?με επιασε ανυπομονησία μαζι σου.....αχαχαχχαχαχα σηεμρα άστο...αλλα σκέψου το για αύριο...αλλιως τη Τετάρτη...ωραια μερα και η τέταρτη!!!:wink:

Μια ανυπομονω , μια λεω κατσε στα αυγα σου!!!! Θα προσπαθησω να κρατηθω, οσο πιο πολυ αργησω τοσο καλυτερα νομιζω. Αυριο το πρωι γυρναει ο μικρος παιδικο και τα πρωινα μας ειναι μαραθωνιος. Αν δεν καταφερω να ξυπνησω νωριτερα να κατουρησω σε πατηρακι , ισως κανω στο γραφειο. Βεβαια παιζει κ να θελω να κανω κ να ξεχαστω και να παω τουαλετα κυρια κ να τραβηξω καζανακι γιατι εχω κ ενα αλτζχαιμερ!! χαχαχαχα

Περα απο τη πλακα δεν κρατω μεγαλο καλαθι κ προσπαθω ψυχολογικα να με προετοιμασω για αποτυχια γιατι ειναι κ αυτη μεσα στο παιχνιδι.

Just now, SerafinaPekala said:

Πωπωωω τι τέλειοοο νεοοο μα κάπως το νιωθα για σένα!!! Ήμουν σίγουρηηηη! Εύχομαι υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη, να πιάσεις στην αγκαλίτσα σου γερό και καλότυχο μωράκι!!! 

Ειχα κ εγω για το Ευακι μας! ειχε τελειες επαφες, το μονο που εμενε ηταν ενα γονιμο αυγο! Νεα ειναι, ολα υπερ της!!! Μας εφτιαξε τη μερα!!!!! 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ωχ ωχ ωχ εχω και 2 γιους...καταλαβα...τι με περιμένει. ειδη ο μεγάλος ειναι κοντα 8 και αντιδράει καποιες φορες...ο μικρος είναι λίγο πιο υπακουος 

Θα δεις από του χρόνου αλλαγές.

Just now, sofiadu είπε:

Μια ανυπομονω , μια λεω κατσε στα αυγα σου!!!! Θα προσπαθησω να κρατηθω, οσο πιο πολυ αργησω τοσο καλυτερα νομιζω. Αυριο το πρωι γυρναει ο μικρος παιδικο και τα πρωινα μας ειναι μαραθωνιος. Αν δεν καταφερω να ξυπνησω νωριτερα να κατουρησω σε πατηρακι , ισως κανω στο γραφειο. Βεβαια παιζει κ να θελω να κανω κ να ξεχαστω και να παω τουαλετα κυρια κ να τραβηξω καζανακι γιατι εχω κ ενα αλτζχαιμερ!! χαχαχαχα

Περα απο τη πλακα δεν κρατω μεγαλο καλαθι κ προσπαθω ψυχολογικα να με προετοιμασω για αποτυχια γιατι ειναι κ αυτη μεσα στο παιχνιδι.

Άστα τώρα τα μικρά καλάθια κ πιάσει ένα τεστ.ουτε ένα λόγο δεν έχεις εσύ για μικρό καλάθι.

Just now, Ellidr είπε:

Εγώ σήμερα θα κάνω το τελευταίο τεστ ωορρηξίας ,αν δε μου βγει και αυτό θετικό θα σκάσω

Δεν έσκασε ακόμα αβγό ηρέμησε.αυριο πιστεύω θα ρήξεις.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγώ σας το είπα ότι είμαι αισιόδοξη γ αυτό το μήνα 

Σε μένα τα εύσημα παρακαλώ. 

Χαχαχαχα

Κ ας μη κερδίσω εγώ το στοίχημα που είπα 2 ας το κερδίσει η κοπέλα που είπε 4 θετικά 

Κανένα πρόβλημα δεν εχω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Evouska είπε:

Κοριτσια μου καλημερα καλη εβδομαδα!!! Εκανα το τεστ!! θετικο!!!!:wub::wub::wub: 

ακομα δεν το εχω πιστεψει!!

Πω πω... Πολλα συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις στα χερια σου ενα υγιεστατο μωρακι!! Με το καλοοοο!!

Αναφορικα με τον θυρεοειδη, να πας αμεσα στον ενδοκρινολογο σου να τον ενημερωσεις, να σου γραψει σιγουρα εξετασεις να δεις που βρισκεται η tsh.. τπ πρωτο τριμηνο ειδικα το εμβρυο τραβαει απο σενα! Θελει παρακολουθηση ο θυρεοειδης γτ θα εχεις σκαμπανεβασματα κ θα πρεπει να σου ρυθμιζει το χαπι.. Με το καλο κ παλι!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Θα δεις από του χρόνου αλλαγές.

Άστα τώρα τα μικρά καλάθια κ πιάσει ένα τεστ.ουτε ένα λόγο δεν έχεις εσύ για μικρό καλάθι.

Δεν έσκασε ακόμα αβγό ηρέμησε.αυριο πιστεύω θα ρήξεις.

Θετικότατο το τεστ ωορρηξίας

Καλό είναι αυτό ε;

Απλά σήμερα δε μπορούμε να έχουμε επαφή 

Πφφφ

• Μου αρέσει 2

Just now, Ellidr είπε:

Θετικότατο το τεστ ωορρηξίας

Καλό είναι αυτό ε;

Απλά σήμερα δε μπορούμε να έχουμε επαφή 

Πφφφ

Ωωωωω τι καλα θα ηταν να ειχες μια επαφουλα σημερα.. Ειναι σημαντικη μερα.. Εχθες ειχατε??? 

Just now, Evouska είπε:

καλα αποτελεσματα ευχομαι κοριτσακι μου!! 

Ποσο χαιρομαι για εσενα κοριτσακι μου γλυκο.. Ημουν και εγω απαυτες που ειπαν οτι θα εχουμε 2 θετικα τεστ.. Ησουν η μια. Συγχαρητηρια.. Χαλαρωσε και απολαυσε το.. ❤️❤️ Στειλε μας εγκυμοσυνοσκονη.. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Sofiamar93 είπε:

Ωωωωω τι καλα θα ηταν να ειχες μια επαφουλα σημερα.. Ειναι σημαντικη μερα.. Εχθες ειχατε??? 

Ποσο χαιρομαι για εσενα κοριτσακι μου γλυκο.. Ημουν και εγω απαυτες που ειπαν οτι θα εχουμε 2 θετικα τεστ.. Ησουν η μια. Συγχαρητηρια.. Χαλαρωσε και απολαυσε το.. ❤️❤️ Στειλε μας εγκυμοσυνοσκονη.. 

Σάββατο βράδυ η τελευταία επαφή

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

@Mamanino σε βρήκα!!!!!!κοριτσι μου???έκανες χοριακή σημερα???????θυμάμαι είχες αχνο θετικό το Σάββατο ε???

Κορίτσια έκανα χοριακη πριν λίγο και περιμένω τα αποτέλεσμα το απόγευμα. Χτες έκανα και το express test που δείχνει από την 1η μέρα καθυστέρησης και βγήκε αχνό θετικό επίσης. Έχω πόνους περιόδου αρκετούς. Κανονικά θα περίμενα περίοδο την Τετάρτη. 

Σχετικά με τις χοριακες κι εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ σε αγχώνουν. Λόγω θυρεοειδή και αχνων τεστ έκανα σήμερα. Σκέφτομαι ότι αν βγει θετικό δεν θα κάνω επανάληψη στις 2 μέρες.

Βλέπω ήδη θετικά τεστ αυτόν τον μήνα! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολλά περισσότερα μέχρι το τέλος του Οκτώβρη! 

• Μου αρέσει 7

Just now, Mamanino είπε:

Κορίτσια έκανα χοριακη πριν λίγο και περιμένω τα αποτέλεσμα το απόγευμα. Χτες έκανα και το express test που δείχνει από την 1η μέρα καθυστέρησης και βγήκε αχνό θετικό επίσης. Έχω πόνους περιόδου αρκετούς. Κανονικά θα περίμενα περίοδο την Τετάρτη. 

Σχετικά με τις χοριακες κι εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ σε αγχώνουν. Λόγω θυρεοειδή και αχνων τεστ έκανα σήμερα. Σκέφτομαι ότι αν βγει θετικό δεν θα κάνω επανάληψη στις 2 μέρες.

Βλέπω ήδη θετικά τεστ αυτόν τον μήνα! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολλά περισσότερα μέχρι το τέλος του Οκτώβρη! 

με το καλο περιμένουμε και τα δικά σου νέα . μπράβο ρε κοριτσια γεμίστε μας με αισιοδοξία:-)

• Μου αρέσει 3

Just now, Ellidr είπε:

Σάββατο βράδυ η τελευταία επαφή

Τελειααα.. Αρα εχεις αποθεμα.. Χαχχα.. Σου ευχομαι αυριο που θα πας γιατρο να εχει παχύνει το ενδομήτριο και να συνεχίσετε οπως το θελεις.. Ειμαι πολυ θετικη και για εσενα.. 

Just now, Mamanino είπε:

Να μας ενημερωσεις... Αρα είσαι το δεύτερο θετικο πολυ χαιρομαι που εσπασε η γκαντεμια μας.. Χχαχα.. Πηραμε μπρος κοριτσια.. Αντε μια μια να γεμιζει η κοιλιτσα της.. Συγχαρητήρια κοριτσι μου.. Και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , tina79 είπε:

Πω πω... Πολλα συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις στα χερια σου ενα υγιεστατο μωρακι!! Με το καλοοοο!!

Αναφορικα με τον θυρεοειδη, να πας αμεσα στον ενδοκρινολογο σου να τον ενημερωσεις, να σου γραψει σιγουρα εξετασεις να δεις που βρισκεται η tsh.. τπ πρωτο τριμηνο ειδικα το εμβρυο τραβαει απο σενα! Θελει παρακολουθηση ο θυρεοειδης γτ θα εχεις σκαμπανεβασματα κ θα πρεπει να σου ρυθμιζει το χαπι.. Με το καλο κ παλι!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! 

Κορίτσια μίλησα με την Ενδοκρινολογο μου στο τηλ και μου είπε ότι απ τη στιγμή που κάναμε πριν 1 μήνα εξετάσεις κ δεν ήταν ανεβασμένη η tsh (έχω υποθυροειδη) να συνεχίσω κανονικά να παίρνω το χάπι μου και όταν μου γράψει ο γυναικολόγος προγεννετινο έλεγχο να πάω κ σε εκείνη να μου γράψει για τον θυρεοειδή!  Γενικά δεν είχα ποτέ πολύ υψηλή τιμή,ήταν πολύ κοντά στα όρια και το χάπι που παίρνω είναι νομίζω ελαφρύ όποτε μάλλον γι αυτό μου είπε και να μην ανησυχώ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Just now, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό!! Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική σου ενέργεια!! Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτόν τον μήνα κορίτσια πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όλες!!!❤❤❤

3 ώρες πρίν, Evouska είπε:

ειχα κατι αναγουλες κ 1 εμετο γυρω στην12-13η μερα του κυκλου! αλλα κατα τ'αλλα δεν ειχα κατι εκτος απο πρηξιμο και σαν μουδιασμα χαμηλα καποιες φορες ομως οχι παντα! γι αυτο αγχωνομουν επειδη δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Ειλικρινά. Εύχομαι όλα καλά να σου πάνε!!!!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...