Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evouska είπε:

:wub::wub: εγω ακομα να το πιστεψω! ζουζουνα μου δεν εχω καποιο εντονο συμπτωμα, λιγα μουδιασματα στην κοιλια ειχα τις προηγουμενες μερες και κατι αναγουλες λογικα στην ωορρηξια! 

τέλεια!!!εγω στην 3η εγκυμοσυνη ειχα περίπου 5 μερες πριν αναγούλες και την ημερα του τεστ εκανα κ εμετό 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Evouska said:

:wub::wub: εγω ακομα να το πιστεψω! ζουζουνα μου δεν εχω καποιο εντονο συμπτωμα, λιγα μουδιασματα στην κοιλια ειχα τις προηγουμενες μερες και κατι αναγουλες λογικα στην ωορρηξια! 

Στγχαρητήρια φιλη μου!!!!!!!! Τελιομηνη ευχομαι κ με το καλο να το πάρετε στην αγκαλία σας!!! <3

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Στγχαρητήρια φιλη μου!!!!!!!! Τελιομηνη ευχομαι κ με το καλο να το πάρετε στην αγκαλία σας!!! <3

Φιλεναδααααα η καλυτερη ευχη! αντε περιμενω κ εσενα τωρα!!!! ❤❤❤❤

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια μου καλημερα καλη εβδομαδα!!! Εκανα το τεστ!! θετικο!!!!:wub::wub::wub: 

ακομα δεν το εχω πιστεψει!!

Ευακι μου γλυκό!!!ήμουν τοσο σίγουρη για εσένα!!!είχα πολυ καλο προαίσθημα και σπάνια πέφτω έξω!!!!χάρηκα πάρα πολύ!!!!να εχεις μια υπέροχη ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωράκι!!!μα τι ωραια που ξεκίνησε η εβδομάδα!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, *Vasoula είπε:

Ευακι μου γλυκό!!!ήμουν τοσο σίγουρη για εσένα!!!είχα πολυ καλο προαίσθημα και σπάνια πέφτω έξω!!!!χάρηκα πάρα πολύ!!!!να εχεις μια υπέροχη ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωράκι!!!μα τι ωραια που ξεκίνησε η εβδομάδα!!!!!!!!!

Βασουλα μου αγαπημενη!! Σε ευχαριστω τοσο πολυυυυυ! τωρα ελεγα στη Σοφία οτι εγω είχα καλο προαίσθημα για εκεινη! μακαρι να βγει!!! :wub::wub::wub::wub:

Just now, Evouska είπε:

Βασουλα μου αγαπημενη!! Σε ευχαριστω τοσο πολυυυυυ! τωρα ελεγα στη Σοφία οτι εγω είχα καλο προαίσθημα για εκεινη! μακαρι να βγει!!! :wub::wub::wub::wub:

Μα περιμενουμε και αλλα 2-3 θετικά είπαμε!χχαχαχαχα

Έκανες την καλύτερη αρχή..θα δείτε π θα ακουσουμε κ αλλα κορίτσια σύντομα!:wub:

• Μου αρέσει 3

Just now, Evouska είπε:

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου! δεν θελω να ενθουσιαζομαι ακομα γιατι την εχω πατησει! να ακουσουμε καρδουλα και μετα θα τρελαθω με την ησυχια μου! χαχαχα

εκανα ενα απλο που ειχα παρει απο το φαρμακειο δεν θυμαμαι μαρκα! θα σας το βαλω προφιλ να το ειδε, ειναι απο αυτα με το καπακι!

καθυστερηση εχω 1 μερα σημερα!

Φτου ένα θετικό.αχ πως Μ αρέσει αυτή η εικόνα!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Μα περιμενουμε και αλλα 2-3 θετικά είπαμε!χχαχαχαχα

Έκανες την καλύτερη αρχή..θα δείτε π θα ακουσουμε κ αλλα κορίτσια σύντομα!:wub:

εγω παντως εχω πονταρει σε 4 θετικα τεστ !!!  μην ξεχνιομαστε!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια μου καλημερα καλη εβδομαδα!!! Εκανα το τεστ!! θετικο!!!!:wub::wub::wub: 

ακομα δεν το εχω πιστεψει!!

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό μια υγιείς τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα μωράκι γερό στην αγγαλια σου!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Marialena86 είπε:

Καλημέρα! Βρε κορίτσια να ρωτησω κατι.. μονο εγω εχω θέμα με τον δικό μου που μου λεει πως δεν μπορεί ετσι προγραμματισμένα?? Σας βλέπω πολυ μάχιμες όλες!! Χαχαχα! Επίσης αδιαθετησα κ επίσημα κ ετοιμαζομαι να παραγγειλω τεστακια ωορηξίας. Ελπίζω να βοηθήσουν λιγάκι!

Δεν εισαι μονη κοριτσι μου...πολλοί άντρες πιέζονται με το πρόγραμμα...ομως για πιο σίγουρα αποτελέσματα είναι απαραίτητο...πάντως τα τεστ ωορηξιας θα σε βοηθήσουν σίγουρα.....γιατι ξερεις ποτε ακριβώς κάνεις ωορηξια και είναι και πιο στοχευμενες οι επαφές!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό μια υγιείς τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα μωράκι γερό στην αγγαλια σου!!!!

δεν εχω αλλες καρδουλες! ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και στα δικα σου με το καλο!!!

Just now, Emilly είπε:

Εμιλλυ μουυυυ :wub: εσυ τα τεστακια της hometest έχεις η σαν το δικο μου?

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

κοριτσακι μουυυυ! αντε περιμενω το δικο σου τωρα! 

λοιπον κοριτσια πηρα τον γιατρο να του το πω κ μου ειπε οτι απ τη στιγμη που ειναι θετικο το τεστ κ δεν εχω αιμα η καφε η κατι, δε χρειαζεται να κανω χοριακη, να ηρεμησω κ να αφησω την κυηση να δουλεψει! κ σε 2 εβδομαδες υπερηχο!

Ναι μωρέ.αι στο καλό σέρνουν τις γυναίκες με εκατό εξετάσεις....ότι είναι φαίνεται ααααα.δηλαδη μαρτύριο τι κάνουν.φτανει.τεστακι θετικό,χαμογελακια,σε δύο βδομάδες καρδούλα κ προγεννητικό.εεε αηδία το κατάντησαν μένουν οι γυναίκες έγκυες κ αντί να χαρούν υποφέρουν.

Just now, Emilly είπε:

Μα ειναι καραθετικο πανέμορφο!!!!και ξέρεις η τρελή....δεν εχεις απορια να κάνεις και μια χοριακη????χαχαχχαχαχ

Ποτε θα αλλάξουμε το όνομα στο θεματακι είπαμε?:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...