Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Evouska είπε:

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου! δεν θελω να ενθουσιαζομαι ακομα γιατι την εχω πατησει! να ακουσουμε καρδουλα και μετα θα τρελαθω με την ησυχια μου! χαχαχα

εκανα ενα απλο που ειχα παρει απο το φαρμακειο δεν θυμαμαι μαρκα! θα σας το βαλω προφιλ να το ειδε, ειναι απο αυτα με το καπακι!

καθυστερηση εχω 1 μερα σημερα!

Βάλτο τι περιμένεις ;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου ολα να σου πανε καλα. Αντε επιτελους και ένα ευχάριστο.μπραβο :-)

ξεκινησε γουρικα η εβδομαδα! αντε κ οι υπολοιπες τωρα γιατι εχουμε κ ενα στοιχημα στη μεση!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Evouska είπε:

ξεκινησε γουρικα η εβδομαδα! αντε κ οι υπολοιπες τωρα γιατι εχουμε κ ενα στοιχημα στη μεση!!

Αχ τι χαρά που πήρα σήμερα 

Θα πάει καλά η μέρα μου 

Το νιώθω 

Βάλε το τεστ στο προφίλ

Να ξέρεις χαμογελάω σαν να είμαι εγώ 

Just now, Evouska είπε:

κοριτσακι μουυυυ! αντε περιμενω το δικο σου τωρα! 

λοιπον κοριτσια πηρα τον γιατρο να του το πω κ μου ειπε οτι απ τη στιγμη που ειναι θετικο το τεστ κ δεν εχω αιμα η καφε η κατι, δε χρειαζεται να κανω χοριακη, να ηρεμησω κ να αφησω την κυηση να δουλεψει! κ σε 2 εβδομαδες υπερηχο!

Φίλε πιο θετικό πεθαίνεις 

Συγχαρητήρια........!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια μου καλημερα καλη εβδομαδα!!! Εκανα το τεστ!! θετικο!!!!:wub::wub::wub: 

ακομα δεν το εχω πιστεψει!!

Συγχαρητηρια!!Να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, marmelady είπε:

Κοριτσια σας διαβαζω τοσον καιρο για τα συμπτωματα ωορηξιας...Δεν εισαι η μονη!Εγω δεν εχω απολυτως κανενα συμπτωμα. Ουτε ειχα ποτε και στα νιατα μου. Ουτε πονο παραμικρο, ουτε αλλαγη στα υγρα. Αντε μια στο τοσο να παρατηρησω λιγη βλεννη και αν. Μεχρι εκει. Για αυτο μονο με τεστακια μπορω να ξερω τίμου γινεται!

Κ εγώ μια από τα ίδια ,τπτ το ιδιαίτερο

• Μου αρέσει 1

Just now, evaki23 είπε:

Μπραβο!!!πολλά πολλά συγχαρητήρια!

κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ!!

Just now, marmelady είπε:

Συγχαρητηρια!!Να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου!!!!

Just now, Avmar είπε:

@Evouska μπραβο ρε κοριτσι!!!! 

θυμησε μας ποσο ετων εισαι και ποσο καιρο προσπαθειτε;;;;;

ευχαριστω πολυυυυ! :wub:ειμαι 29 και ειχα μια αποβολη τον ιουλιο στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κ τωρα τον Σεπτέμβρη ξεκινησαμε τις προσπαθειες μετα την δευτερη περιοδο απο την αποβολη!

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια μου καλημερα καλη εβδομαδα!!! Εκανα το τεστ!! θετικο!!!!:wub::wub::wub: 

ωωωω τι τελεια νέα ειναι αυτα!!!τι συμπτώματα έχεις ή ειχες?συγχαρητήρια!!!να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!το τεστ δεν μπιρω να το δω ειναι πιο χαμηλά 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ!!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου!!!!

ευχαριστω πολυυυυ! :wub:ειμαι 29 και ειχα μια αποβολη τον ιουλιο στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κ τωρα τον Σεπτέμβρη ξεκινησαμε τις προσπαθειες μετα την δευτερη περιοδο απο την αποβολη!

Πριν την αποβολη ποσο καιρο προσπαθουσατε ή ηρθε αμεσως;; 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ωωωω τι τελεια νέα ειναι αυτα!!!τι συμπτώματα έχεις ή ειχες?

:wub::wub: εγω ακομα να το πιστεψω! ζουζουνα μου δεν εχω καποιο εντονο συμπτωμα, λιγα μουδιασματα στην κοιλια ειχα τις προηγουμενες μερες και κατι αναγουλες λογικα στην ωορρηξια! 

Just now, Evouska είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τι ευχάριστα νέα!! Όλα να σου πανε τέλεια!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

Σε συνεχεια του ποστ μου για τα συμπτωματα ωορηξιας να πω οτι και στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα. Δεν ανακατευτηκα ποτε, ουτε αναγουλες, οθτε λιγουρες, ουτε πονο και πρηξιμο στο στηθος. ΤΙΠΟΤΑ, μετα την 9η εβδομαδα ενιωθα καπως περιεργα τη μεση πού και πού. Το γραφω για να μην ανησυχουν οι νεες μανουλες που τυχον δεν εχουν συμπτωματα, οπως πεθαινα εγω απο το αγχος μου οταν ακουγα απο ολες τις εγκυες να εχουν φουλ συμπτωματα και εγω τιποτα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...