Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, vasiliki2020 είπε:

Καλημέρα κοριτσια καλο μηνα να εχουμε με θετικα αποτελεσματα

Εσυ θα λαλησεις τελείως χαχαχαχ

Καλέ τι να κάνω;;;;;;;;;;θέλω να σταματησουν να έρχονται.με βασανίζουν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!

Λοιπον πονακια καθημερινα εδω κι μια βδομαδα. Η εφαρμογη λεει περιοδο την Τριτη 6/10, με εναν υπολογισμο της φιλης μου @Evouska βρηκαμε οτι ισως και να αναμενω νωριτερα, δλδ να εκανα ωορρξια νωριτερα απο οτι λεει η εφαρμογη. Τα υγρα σταμάτησαν, θυμιζω ειχα πααααρα πολλα για 5 μερες σχεδον .

Τεστ θα κανω σε μια βδομαδα ακριβως, την αλλη πεμπτη, φοβαμαι οτι θα πανε τσαμπα τα λεφτα αν κανω νωριτερα!!! Υπαρχουν στιγμες που λεω δεν μπορει κατι εχει συμβει, δεν ειναι συνηθες για μενα τοσα πολλα πονακια τραβηγματα, ενοχλησεις. κ ειναι κ αλλες που πιστευω οτι τα υγρα που ειχα το σκ ηταν ωορρηξια και την εχασα...

σε λιγες μερες θα μαθουμε! επισης προσοχη κοριτσια, κυκλοφορουν πολλες ιωσεις αυτη την περιοδο, να προσεχετε!

• Μου αρέσει 3

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!

Λοιπον πονακια καθημερινα εδω κι μια βδομαδα. Η εφαρμογη λεει περιοδο την Τριτη 6/10, με εναν υπολογισμο της φιλης μου @Evouska βρηκαμε οτι ισως και να αναμενω νωριτερα, δλδ να εκανα ωορρξια νωριτερα απο οτι λεει η εφαρμογη. Τα υγρα σταμάτησαν, θυμιζω ειχα πααααρα πολλα για 5 μερες σχεδον .

Τεστ θα κανω σε μια βδομαδα ακριβως, την αλλη πεμπτη, φοβαμαι οτι θα πανε τσαμπα τα λεφτα αν κανω νωριτερα!!! Υπαρχουν στιγμες που λεω δεν μπορει κατι εχει συμβει, δεν ειναι συνηθες για μενα τοσα πολλα πονακια τραβηγματα, ενοχλησεις. κ ειναι κ αλλες που πιστευω οτι τα υγρα που ειχα το σκ ηταν ωορρηξια και την εχασα...

σε λιγες μερες θα μαθουμε! επισης προσοχη κοριτσια, κυκλοφορουν πολλες ιωσεις αυτη την περιοδο, να προσεχετε!

Άντε πάλι με την εφαρμογή.αφου σου λέω μπερδεύει αυτή η μέθοδος.ωραια μια χαρά τα τραβήγματα σε μια εβδομάδα τεστακι.καλα τα έφαγες όλα τα τεστ;;;;δεν σεμεινε κανένα;;;;εγώ που έφαγα έξι τον προηγούμενο μήνα κ ούτε καν καθυστέρηση,μου ήρθε μια μέρα πριν;;;;ότι ναναι.ευτυχως έχω τέσσερα.να μην αρχίσω πάλι ξεπαραδιασμα θέλω να πάω κ τριήμερο.

Διαφημίσεις

Just now, Emilly said:

Άντε πάλι με την εφαρμογή.αφου σου λέω μπερδεύει αυτή η μέθοδος.ωραια μια χαρά τα τραβήγματα σε μια εβδομάδα τεστακι.καλα τα έφαγες όλα τα τεστ;;;;δεν σεμεινε κανένα;;;;εγώ που έφαγα έξι τον προηγούμενο μήνα κ ούτε καν καθυστέρηση,μου ήρθε μια μέρα πριν;;;;ότι ναναι.ευτυχως έχω τέσσερα.να μην αρχίσω πάλι ξεπαραδιασμα θέλω να πάω κ τριήμερο.

Μου εχουν μεινει 2! Και τα κραταω , αρνουμαι να αγορασω απο φαρμακειο ακομα. Δεν εχω ξανα αγορασει Home test. ειναι αυτα που ειχα παρει τον ΑΥγουστο, θυμασαι; που ειχα 10 μερες σχεδον καθυστερηση; εε εφαγα εκει καμια 5αρα τεστ και οταν πηγα για χοριακη μετα απο 2 ωρες αδιαθετησα!! χαχα πριν καν παρω τα αποτελεσματα απο το διαγνωσιτκο! Τα αλλα 3 τα εφαγα τον προηγουμενο μηνα γιατι δενμπορει κανει λαθος το τεστ , εγω ειμαι εγκυος! χαχαχα. 

Θα περιμενω αρκετη καθυστερηση πριν ξεκινησω τις αγορες ή τις χοριακες. 

• Χαχα 3

Αχ τι ωραία που ήρθε πάλι η ώρα να μετράμε μέρες για τεστ και χοριακες 

@Ritapog τεστακι οπωσδήποτε

Είδατε πως περνάνε οι μέρες , νεράκι

Εγώ εχθές το βράδυ όταν ξάπλωσα ένιωσα δύο φορές πολύ έντονους πόνους δεξιά κ αριστερά

Οπότε το εκμεταλευτηκα

Τι να κάνω;

Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Ellidr είπε:

Εγώ εχθές το βράδυ όταν ξάπλωσα ένιωσα δύο φορές πολύ έντονους πόνους δεξιά κ αριστερά

Οπότε το εκμεταλευτηκα

Τι να κάνω;

Χαχαχαχα

Είμαι τόσο σίγουρη πως θα έρθει που αν δεν έχω καθυστέρηση δεν κάνω τίποτα.. άρρωστη δεν είμαι αλλά πέρασα και μήνα με πολλά συμπτώματα και δεν έγινε τίποτα.. αναμονή λοιπόν και καλό μας μήνα!

Just now, Sofiamar93 είπε:

Μμμ έχεις πολύ ωραια συμπτώματα εσυ. Εκανες τεστ??? 

Αν δεν έχω καθυστέρηση δεν κάνω!! 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα και καλο μηνα!!!εμετο αν δεν είσαι άρρωστη, μπορει να ειναι εγκυμοσύνη.

Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει..την νιώθω εδώ και μέρες..αν έχω καθυστέρηση θα κάνω ένα τεστ.. άρρωστη δεν είμαι

• Μου αρέσει 2

Just now, Ritapog είπε:

Είμαι τόσο σίγουρη πως θα έρθει που αν δεν έχω καθυστέρηση δεν κάνω τίποτα.. άρρωστη δεν είμαι αλλά πέρασα και μήνα με πολλά συμπτώματα και δεν έγινε τίποτα.. αναμονή λοιπόν και καλό μας μήνα!

Όταν περιμένεις περίοδο ; Είναι σύνηθες σύμπτωμα για σενα να κάνεις εμετό;

Σου έχει ξανατυχει;

Just now, Ellidr είπε:

Όταν περιμένεις περίοδο ; Είναι σύνηθες σύμπτωμα για σενα να κάνεις εμετό;

Σου έχει ξανατυχει;

Μου έχει ξανά τύχει στο παρελθόν αλλά ήμουν και άρρωστη με πυρετό ..δεν είναι ότι το έχω κάθε μήνα..για να μην ενθουσιάζομαι αποφάσισα να περιμένω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα!❤ Εγώ σχετικα με το στοιχημα θα πω 3!! @Ritapog έχεις πολυ δυνατά συμπτώματα κ σου ευχομαι να εισαι η πρώτη! Σε αντίθεση με μενα που δεν εχω μάλλον τπτ, μόνο μια πικρίλα στη γεύση που πιθανολογω ειναι η ιδέα μου!! Αναμένω να ακουσω ευχαριστα νεα απο σας κορίτσια την αλλη εβδομάδα!

• Μου αρέσει 2

TZSkp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! Λοιπον από όσα πρόλαβα να φιαβασω @Ellidr εγω θα βάλω 3 κοριτσια για το στοίχημα κρατώντας μικρό καλαθι αλλα μακαρι να ειμαι περισσότερες να γίνει ένας χαμουλης!!!

@mariangelap πολλες μερες καθυστέρηση κοριτσι μου και μπορεί να μην είναι τίποτα φυσικά αλλα καλύτερα βρες ένα γιατρό να πας....για να μην περνάς αυτήν την αγωνία....

@Ritapog ωραία και αισιόδοξα τα συμπτώματα σου....:wub:

@Evouska ευακι μου νομίζω εισαι η πρώτη π  δεν περιμένεις τώρα το σκ ε????εύχομαι να είσαι η μια από τις τρεις της πρόβλεψης!!:D

• Μου αρέσει 5

Just now, *Vasoula είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!! Λοιπον από όσα πρόλαβα να φιαβασω @Ellidr εγω θα βάλω 3 κοριτσια για το στοίχημα κρατώντας μικρό καλαθι αλλα μακαρι να ειμαι περισσότερες να γίνει ένας χαμουλης!!!

@mariangelap πολλες μερες καθυστέρηση κοριτσι μου και μπορεί να μην είναι τίποτα φυσικά αλλα καλύτερα βρες ένα γιατρό να πας....για να μην περνάς αυτήν την αγωνία....

@Ritapog ωραία και αισιόδοξα τα συμπτώματα σου....:wub:

@Evouska ευακι μου νομίζω εισαι η πρώτη π  δεν περιμένεις τώρα το σκ ε????εύχομαι να είσαι η μια από τις τρεις της πρόβλεψης!!:D

ναι Βασουλα μου 3-4 περιμενω ! δυσκολο σκ μας ερχεταιιιι!! απο δευτερα μαλλον θα το κανω το τεστακι, εκτος αν εχω καραμπαμ συμπτωματα μεσα στο σκ! χααχα!

• Μου αρέσει 3

Just now, Evouska said:

ναι Βασουλα μου 3-4 περιμενω ! δυσκολο σκ μας ερχεταιιιι!! απο δευτερα μαλλον θα το κανω το τεστακι, εκτος αν εχω καραμπαμ συμπτωματα μεσα στο σκ! χααχα!

Ευακι κανε την αρχη να μπει καλα ο μηνας!!!! Εχω καλη διαισθηση για σενα !!!! 

Με το καλο κοριτσια να μεταφερθουμε τωρα σε ομαδα "μανουλες Ιουνιου 2020" χχαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 5

Just now, sofiadu είπε:

Μου εχουν μεινει 2! Και τα κραταω , αρνουμαι να αγορασω απο φαρμακειο ακομα. Δεν εχω ξανα αγορασει Home test. ειναι αυτα που ειχα παρει τον ΑΥγουστο, θυμασαι; που ειχα 10 μερες σχεδον καθυστερηση; εε εφαγα εκει καμια 5αρα τεστ και οταν πηγα για χοριακη μετα απο 2 ωρες αδιαθετησα!! χαχα πριν καν παρω τα αποτελεσματα απο το διαγνωσιτκο! Τα αλλα 3 τα εφαγα τον προηγουμενο μηνα γιατι δενμπορει κανει λαθος το τεστ , εγω ειμαι εγκυος! χαχαχα. 

Θα περιμενω αρκετη καθυστερηση πριν ξεκινησω τις αγορες ή τις χοριακες. 

Αμάν αχόρταγες είμαστε.εγω πλέον σκέφτομαι συνταγές με τεστ,τεστ σνίτσελ,τηγανιτο με ρύζι γαρνιτούρα,στον φούρνο με πατάτες αααχαχαχαχα τι μαλ""*"'ες λέω .....

Just now, Ellidr είπε:

Οπότε το εκμεταλευτηκα

Τι να κάνω;

Χαχαχαχα

Τώρα με την διέγερση θα τα δεις όλα.σαν τούβλα θα είναι οι ωοθήκες.εγω με την κλομιφαινη περπατούσα κ εγερνα.εβαλα ένα κιλό από κάθε μεριά.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...