Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 16/3/2025 at 4:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Expand  

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

On 28/9/2020 at 11:41 ΠΜ, sofiadu είπε:

Είσαι στο μυαλό μου! Έμπαινα να γράψω το ίδιο πράγμα....απο τη Πέμπτη ξεκίνησαν  κ εως κ σήμερα έχω παρά πολλά υγρά παχύ ρευστά. Τι γίνεται;; στην αρχή έλεγα ωορρηξια αλλά έχω αρχίσει κ μπερδεύομαι.. @Emillyέχεις ιδέα;μήπως πέφτει το αυγό για περίοδο; 

Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, έχω άρρωστο τον μικρό κ δε εχω χρονο... 

Expand  

χαχαχα...κοίτα εγώ έχω μερα παρα μερα επαφες κανονικά  αλλά δεν μπορώ να πω οτι εχω πονακια που συνηθως εχω...υγρα εχω γενικα εδω και μια εβδομάδα αλλα δεν ξερω αν ειναι λογο των επαφών ή απο μενα κανονικά. βλεπω δλδ να κρέμονται διαφανα...δεν ξερω απλα ετσι πολλα βλεπω τις μερες που έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα επαφη.περαστικα στον μικρό σου.τωρα αν εχεις ακομα ελαστικα υγρα και όχι σαν κρέμα εισαι ακομα σε γόνιμη φάση, εμδνα καποιες φορες η ωορρηξια γινόταν στο τελείωμα αυτών των υγρών ηταν ελαστικα ασπροδιαφανα. 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 28/9/2020 at 12:17 ΜΜ, Evouska είπε:

Κι εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτόν τον μήνα κορίτσια!!

Πες τα Emilly μου γιατί θα μας τρελάνει η @sofiadu!! Γιατί να ειναινυγρα περιόδου κ όχι εγκυμοσύνης δηλαδήη;;;

Expand  

On 28/9/2020 at 12:17 ΜΜ, Evouska είπε:

Κι εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτόν τον μήνα κορίτσια!!

Πες τα Emilly μου γιατί θα μας τρελάνει η @sofiadu!! Γιατί να ειναινυγρα περιόδου κ όχι εγκυμοσύνης δηλαδήη;;;

Expand  

Νομίζω είναι περιόδου.. Ίσως έχασα γόνιμο αυγό για αυτό τα πολλά υγρά... Εκτός αν παίζει ρόλο που το έντερα κι μου αυτές τις μέρες κάνει πάρτυ χαχχα

• Χαχα 1

On 28/9/2020 at 1:03 ΜΜ, Emilly είπε:

Elidr δεν κατάλαβα κάτι που είπε μια κοπέλα.αν υποθέσουμε είχα υψηλή fsh αυτό θα σημαινε να μην κάνω προσπάθεια εκείνο τον μήνα γιατί θα ήταν κακο αβγό ηηη γενικά ότι είμαι καμένη.

Expand  

Τώρα σωθηκες 

Δε ξέρω καθόλου ρε φίλε

On 28/9/2020 at 1:05 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχα...κοίτα εγώ έχω μερα παρα μερα επαφες κανονικά  αλλά δεν μπορώ να πω οτι εχω πονακια που συνηθως εχω...υγρα εχω γενικα εδω και μια εβδομάδα αλλα δεν ξερω αν ειναι λογο των επαφών ή απο μενα κανονικά. βλεπω δλδ να κρέμονται διαφανα...δεν ξερω απλα ετσι πολλα βλεπω τις μερες που έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα επαφη.περαστικα στον μικρό σου.τωρα αν εχεις ακομα ελαστικα υγρα και όχι σαν κρέμα εισαι ακομα σε γόνιμη φάση, εμδνα καποιες φορες η ωορρηξια γινόταν στο τελείωμα αυτών των υγρών ηταν ελαστικα ασπροδιαφανα. 

Expand  

Αν είμαι ακόμα στις γόνιμες θα φτάσει πάλι 36 μέρες αυτός ο κύκλος. Βέβαια με τον μικρό άρρωστο κ πάνω μου συνέχεια δεν παίζει επαφή συν ότι είναι νυχτερινός ο άντρας μου αυτή τη βδομάδα. Το έχω δεδομένο δλδ ότι τον έχασα αυτόν τον μήνα. Απλά μου κάνουν εντύπωση τα τόσα πολλά υγρά! 

Και εγώ έχω τρεις μέρες τώρα υγρά άσπρα κ όλο νομίζω θα μου ρθει και δεν έρχεται. 

Ωχ στη εμμηνόπαυση παίζει το κληρονομικό? Η μαμά μου μπήκε πολύ μικρή 38. Αλλά ήταν κ καρπερη η ατιμη έπιανε χωρίς να το καταλάβει, μακάρι να προλάβω να κάνω δύο τρία πριν μπω αχαχαχα αφήστε κορίτσια άμα είχα οικονομική δυνατότητα κ καρπεροτητα απ ότι φαίνεται θα θελα 12 αχαχαχαχ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 28/9/2020 at 1:01 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

και εγώ αυτό περιμενω να δω ποτε θα ανέβει...είμαι στο 36,4 σημερα ηταν λιγο πιο χαμηλα τις άλλες μέρες, απλα παρακολουθώ.

Expand  

Κ εμένα σήμερα πήγε στο 36.5

Λογικά θ αρχίσει να ανεβαίνει τώρα που είμαι στην 8 μέρα 

Εχθές είχαμε επαφή αλλά σήμερα δε θα έχουμε γιατί αύριο θα πάω για τον υπέρηχο 

Και αύριο δε θα έχουμε γιατί ο άντρας υπηρεσία 24ωρη 

Σκατουλακια 

Λέτε σήμερα να κάνω επαφή ; Παρ όλο που θα πάω αύριο για υπέρηχο να δούμε αυγουλάκια 

Ποιος ξέρει;

On 28/9/2020 at 1:11 ΜΜ, sofiadu είπε:

Αν είμαι ακόμα στις γόνιμες θα φτάσει πάλι 36 μέρες αυτός ο κύκλος. Βέβαια με τον μικρό άρρωστο κ πάνω μου συνέχεια δεν παίζει επαφή συν ότι είναι νυχτερινός ο άντρας μου αυτή τη βδομάδα. Το έχω δεδομένο δλδ ότι τον έχασα αυτόν τον μήνα. Απλά μου κάνουν εντύπωση τα τόσα πολλά υγρά! 

Expand  

Μην αποκλυεις τίποτα καμία φορά κ μόνο μια επαφή φτάνει.... 

• Μου αρέσει 3

On 28/9/2020 at 1:10 ΜΜ, Ellidr είπε:

Τώρα σωθηκες 

Δε ξέρω καθόλου ρε φίλε

Expand  

Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά με έχει πιάσει πάνικος.κσι νομίζω καλύτερα να μην κάνω τίποτα κ απλά αν δω περνάει ο χρόνος κ δεν έρχεται το παίρνω κ απόφαση.

On 28/9/2020 at 1:13 ΜΜ, Ellidr είπε:

Κ εμένα σήμερα πήγε στο 36.5

Λογικά θ αρχίσει να ανεβαίνει τώρα που είμαι στην 8 μέρα 

Εχθές είχαμε επαφή αλλά σήμερα δε θα έχουμε γιατί αύριο θα πάω για τον υπέρηχο 

Και αύριο δε θα έχουμε γιατί ο άντρας υπηρεσία 24ωρη 

Σκατουλακια 

Λέτε σήμερα να κάνω επαφή ; Παρ όλο που θα πάω αύριο για υπέρηχο να δούμε αυγουλάκια 

Ποιος ξέρει;

Expand  

Θα δεις πρώτα μια πτώση κ μετά θα αρχίσει να ανεβαίνει.η μέρα που ελαφρώς θα πέσει κ μετά θα ανέβει απότομα θα είναι η ωορηξια.

On 28/9/2020 at 11:41 ΠΜ, Ritapog είπε:

Περιμένω και αυτή την περίοδο και αναλαμβάνω δράση και εγώ 

Expand  

Η αλήθεια είναι ότι μου είπε για υστεροσκόπιση αλλά την θεωρώ αρκετα ακριβή...θα κάνω μία υστεροσκόπιση που έχει στο Ιασω και απλά σου παίρνουν κάποιες φωτογραφίες από την μήτρα...

On 28/9/2020 at 1:51 ΜΜ, evaki23 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι μου είπε για υστεροσκόπιση αλλά την θεωρώ αρκετα ακριβή...θα κάνω μία υστεροσκόπιση που έχει στο Ιασω και απλά σου παίρνουν κάποιες φωτογραφίες από την μήτρα...

Expand  

Το ίδιο και σε μένα και τα λεφτά που ζήτησε μου φάνηκαν υπερβολικά..850...!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 28/9/2020 at 10:43 ΠΜ, *Vasoula είπε:

@SerafinaPekala ακόμα εσεν ε???βρε κάτι παιχνίδια που κάνει η άτιμη!!!!ετυχε μια φορά όμως μη σε αγχώνει...θα δεις τον αλλο μήνα θα στρώσει!!!

@Sofiamar93 σοφακι???τι κάνεις εσυ????

Expand  

Κοριτσι μου.. Εκατσα τωρα και διαβαζα ολα σας τα μηνύματα.. Σαββατοκύριακο αφιερωθηκα σε κατι φιλους μας που ηρθαν διακοπες και ημασταν ολη μερα εξω σαββατο και Κυριακή.. Μου βγηκε η κουραησ σημερα.. Πως δεν κοιμηθηκα ορθια στην δουλεια σημερα δεν ξερω.. Εχω πολυ υπνηλια τιε τελευταίες μερες και κοιμαμαι πανευκολα.. Αλλα ξεκινησα και δουλεια 14 του σεπτεμβρη οποτε μπορει και να ειναι το οτι απο τον μαρτιο καθομουν και τωρα ξαφνικα επεστρεψα δουλεια.. Ειμαι στην 27η μερα του κυκλου.. Φουλ πρησμενο στηθος εδω και 3 με 4 μερες.. Εχω υγρα που δεν σταματησαν μετα την ωορρηξία και περιμένω.. Εχω τσιμπηματα συνεχως στην σαλπιγγα μου.. Και καμια φορα και πιο χαμηλα.. Αυτα ολα ομως τα ξανα ειχα και το προηγουμενο μηνα και παλι ηρθε η περιοδος.. Οποτε δεν μου δινω ελπίδες Εντομεταξυ αν εγινε την 17η μερα η ωορρηξία ο κυκλος μου θα παει ως την 31 μερα? 

• Μου αρέσει 3

On 28/9/2020 at 2:29 ΜΜ, Ritapog είπε:

Το ίδιο και σε μένα και τα λεφτά που ζήτησε μου φάνηκαν υπερβολικά..850...!!!!

Expand  

εεε ναι σαλπιγγογραφία 150 και υστεροσκόπιση...και με το προβλημα μου αβεβαιο εάν θα μείνω οπότε εξωσωματικη...άρα και άλλα λεφτα

On 28/9/2020 at 1:22 ΜΜ, Emilly είπε:

Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά με έχει πιάσει πάνικος.κσι νομίζω καλύτερα να μην κάνω τίποτα κ απλά αν δω περνάει ο χρόνος κ δεν έρχεται το παίρνω κ απόφαση.

Θα δεις πρώτα μια πτώση κ μετά θα αρχίσει να ανεβαίνει.η μέρα που ελαφρώς θα πέσει κ μετά θα ανέβει απότομα θα είναι η ωορηξια.

Expand  

Όχι κορίτσι μου 

Μη σε πιάνει πανικός 

Αν δεν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε υποβοηθούμενη 

Ζήσε τον έρωτα με τον αντρουλη σου 

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου 

Άσε τις εξετάσεις ,που προκαλούν άγχος από μόνες τους 

Κ αν έρθει ,καλώς να έρθει 

Δεν υπάρχει λόγος άγχους 

Τώρα αν θες να πας σε άλλες μεθόδους 

Πρέπει να τις κάνεις τις εξετάσεις 

Για να δεις που βρίσκεσαι

• Μου αρέσει 2

On 28/9/2020 at 1:03 ΜΜ, Emilly είπε:

Elidr δεν κατάλαβα κάτι που είπε μια κοπέλα.αν υποθέσουμε είχα υψηλή fsh αυτό θα σημαινε να μην κάνω προσπάθεια εκείνο τον μήνα γιατί θα ήταν κακο αβγό ηηη γενικά ότι είμαι καμένη.

Expand  

Εκείνο τον μηνα μονο...ακου γενικά καμένη...την ειχανε βάψει!χαχαχχαχαχαχαχ

• Χαχα 1

Γράφω εδώ τα νέα μου για το θέμα κάπνισμα που με απασχολούσε..λόγω ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν κάπνιζα ούτε πριν αλλά ούτε στην διάρκεια και τώρα καπνίζω συστηματικά εδώ και ενάμιση χρόνο θεωρώ όπως είπα και πιο πάνω αδικία να καπνίζω τώρα σε μια ενδεχόμενη δεύτερη εγκυμοσύνη ή να κοπεί αφού μείνω έγκυος πάλι αδικία το νιώθω μιας και ο οργανισμός δεν θα είναι καθαρός με την μια..μετά από συννενοηση με τον γυναικολόγο μου και αφού τον ενημέρωσα ότι πλέον καπνίζω εδώ και ενάμιση χρόνο ένα εξάμηνο δηλ μετά την γέννα της κόρη μου.....και βάση του ιστορικού μου που γνωρίζει της πρώτης εγκυμοσύνης που συν κάποια προβλήματα που είχα και χρειάστηκα νοσηλεία είχα επίσης και πρόωρο γερασμένο πλακούντα πράγμα που με το κάπνισμα επιδεινώνεται είναι το πρωτο πράγμα που ρωτάνε αν ανακαλυψουν πρόωρο γερασμενο πλακούντα τότε δεν κάπνιζα αλλά επειδή πλέον ναι ο γιατρός για αποφυγή να ξανασυμβεί μου σύστησε 3μηνο χωρίς τσιγάρο πριν την σύλληψη αν μπορώ φυσικά .....

Είναι δεύτερη μέρα χωρίς τσιγάρο 

Ξεκίνησα και φιλισιν εδώ και μια εβδομάδα!

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...