-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:
Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!
Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!
Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι.
2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.
Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.
-
Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!
-
Θέματα
-
- 11.777 απαντήσεις
- 1.188.157 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.233.793 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.082 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 503.515 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.108 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.777 απαντήσεις
- 1.188.157 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 35 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 385 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 601 εμφανίσεις
-
- 1.174 απαντήσεις
- 134.732 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.233.793 εμφανίσεις
-
- 2.272 απαντήσεις
- 121.598 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 5.437 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 360 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 120 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα