Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Πήγε 62 ? Κάνεις υπογλυκαιμίες μάλλον. Αλλά εντάξει δεν είναι Κ άσχημες οι μετρήσεις σου. Αλλά την διατροφή δεν την γλιτώνεις 

Αν κάνω διατροφή θα φτάσω 50 κιλά, θα δούμε τι θα με πουν 

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Πήγε 62 ? Κάνεις υπογλυκαιμίες μάλλον. Αλλά εντάξει δεν είναι Κ άσχημες οι μετρήσεις σου. Αλλά την διατροφή δεν την γλιτώνεις 

Και μετά από 4 ώρες που πήγα νοσοκομειο για τον κολικο ήταν 115 ότι να ναι 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, vasiliki2020 είπε:

Με το καλο κοριτσι μου να σου πανε ολα καλα.να χαίρεσαι το μωράκι σου

Ευχαριστώ πολύ!!!! Με το καλό και σε εσένα να γεμίσει η κοιλίτσα γρήγορα γρήγορα!!!!

Just now, Emilly είπε:

Και εγώ να σου πω πδεν τρώω τόσο λίγο για αυτα τα κιλά.δηλαδη ένας νορμάλ άνθρωπος αν έτρωγε έτσι θα ήταν τουλάχιστον φυσιολογικά.ιανουαριο που είχα πάει αιματολογο για θέματα κύησης με ρώτησε( πάντα τόσα κιλά ήσουν;;;;) Δηλαδή είμαι ένα Τσικ προς το μη φυσιολογικό και μου είπε να το διερευνήσουμε.δεν βγήκε τίποτα κ μου είπε έχεις καλό μεταβολισμό.

Ναι ναι σημασια έχει να είμαστε υγιείς δηλ τα κιλά να μην σημαίνουν κάτι άλλο είτε λίγα είτε πολλά! 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Την είδα την φωτό σου κ σας εφτυνα.ωραιοι είστε ταιριαζετε.εγω συχνοουρια φίλη σου είπα είχα δύο μέρες της ωορηξιας που μάλλον έσκασε κάνα κυστικό ωοθυλακιο 30 εκατοστά αβγό στρουθοκαμήλου και αν συμβεί αυτό πηγαίνει υγρό στο δουγλασιο.και πιέζει την ουροδόχο.δεν κοιμήθηκα δύο βράδια να τρέχω.κ μετά πέρασε.δηλαδη δεν ήταν ιδέα μου.

Μα κ εγώ είχα και στην ωορρηξία 

Άλλο αυτό 

Αλλά είχα και πριν. Την περίοδο

Just now, sofiadu είπε:

Ο θηλασμός παντως να ξέρεις καιει πολλες θερμιδες, ισως αλλαξε ο μεταβολισμος σου, ισως εκανες κατακρατηση ή ισως ησουν πιο ξεκουραστη και ο,τι εφαγες "εκατσε"! κ εγω μεσα στη χρονια καποια στιγμη θα ανεβω 2 κ μετα θα κατεβω 2. ο οργανισμος μας καθε μηνα ειναι διαφορετικος, βαλε κ κανα παγωτακι ε να τα! χαχα

Καλημέρα γλυκούλα σε λίγο ξεκινάω  να πάρω δρόμους κ σας γράφω γρήγορα.αντε από δω κ πέρα θα περιμένουμε εσένα έχεις σειρά.οι υπόλοιπες τρεις τέσσερις έχουμε μαζί περίοδο.τι συντονισμος....

Just now, Ellidr είπε:

Μα κ εγώ είχα και στην ωορρηξία 

Άλλο αυτό 

Αλλά είχα και πριν. Την περίοδο

Αααα.εε εγώ επειδή ξενέρωσα που έσκασα από τον πόνο δύο μέρες δεν παρατήρησα τίποτα.

Just now, Ellidr said:

Καλημερα κορίτσια

Έχουμε να περιμένουμε τίποτα σήμερα να πάρω ποπ κορν ;;;

Λοιπόν κορίτσια έβγαλα ένα συμπέρασμα για την συχνοουρια 

Και σε αυτόν αλλά και στον προηγούμενο κύκλο την ημέρα που μου ήρθε περίοδος Λίο δηλαδή πριν έρθει και την προηγούμενη είχα τρομερή συχνοουρια 

( Το κάψαμε κ αυτό το σύμπτωμα) 

Έβαλα κ εγώ φωτό προφίλ 

Ζηλεψα 

Καλημερα!! Εγω τη συχνοουρια γενικα δεν την θεωρω συπτωμα. Οχι επειδη δεν το ειχα (δεν ειχα κανενα συμπτωμα) αλλα η συχνοουρια ειναι η αγωνια που εχεις , το νερο που πινεις, ο καφες, ο δευτερος καφες κ θα το ξαναπω η αγωνια! 

Βασικα εχω αρχισει και απομυθοποιω ολα τα συμπτωματα για να με προφυλαξω λιγο....γιατι ολα μα ολα ειναι ΚΑΙ συμπτωματα περιοδου! μονο ενα καραμπαμ θετικο τεστ ή χοριακη θα μου δειξει . δεν ξανακοιτω συμπτωματα κ αυτο το μηνα εχω σταματησει να "ακουω " το σωμα μου. σε μια βδομαδα περιμενω περιοδο , ελπιζω να μη  μπω σε τυπακια τραβηγματακια, πονακια κλπ γιατι παιζουν ατιμα παιχνιδια στο μυαλο! αν ειμαι θα φανει σιγουρα τις επομενες μερες, αρα θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον πιο χαλαρη κ βλεπουμε!

• Μου αρέσει 2

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος said:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε! Παλιό μέλος εδώ 2+ χρόνια.... μπαίνω και εγώ στο παρεάκι ξεκινάμε για δεύτερο σε κάνα 2-3μηνο φτιάχνω διάθεση από τώρα εγωω χαχαχ έχουμε μια κορούλα 21+ μηνών εύχομαι να έρθει όσο γρήγορα ήρθε το πρώτο και να είναι γερο....και λέω ξεκινάμε τοτε γτ μέχρι τώρα ήταν αρνητικός ο σύζυγος για δεύτερο ελεγε ότι είναι νωρίς! Καλώς σας βρήκα!!!

Με το καλό πολλά θετικά τεστακια εύχομαι το 2021 να γίνουμε όλες μανουλες και ξανά μανουλες με γερά μωράκια!!!

Καλώς ήρθες εδώ στο παρέακι μας!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να σου ρθει σύντομα γερό και δυνατό το δεύτερο!!! Έτσι με χαμόγελα και διάθεση ολες θα τα καταφέρουμε!! 

Just now, KimK said:

Καλημέρα!!!!

Καλη διατροφή και εγώ έπαιρνα και τα pregnacare before conception. Είναι βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σου έτσι και αλλιώς, φολικο οξύ κλπ. 1 ταμπλέτα τη μέρα. Τα ξεκίνησα 2 μήνες πριν ξεκινήσω ελευθερες επαφές για το 2ο.

Ωωω ενδιαφέρων ακούγεται θα το ψάξω Κιμ είναι κ εύκολο να μην μπερδεύομαι!! Σε ευχαριστώ!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Ο θηλασμός παντως να ξέρεις καιει πολλες θερμιδες, ισως αλλαξε ο μεταβολισμος σου, ισως εκανες κατακρατηση ή ισως ησουν πιο ξεκουραστη και ο,τι εφαγες "εκατσε"! κ εγω μεσα στη χρονια καποια στιγμη θα ανεβω 2 κ μετα θα κατεβω 2. ο οργανισμος μας καθε μηνα ειναι διαφορετικος, βαλε κ κανα παγωτακι ε να τα! χαχα

Αχ συγνώμη ότι να ναι γράφει το πληκτρολογιο.ελεγα σε λίγο ξεκινάω να παίρνω δρόμους.παω για δουλειές χαχαχα.

• Χαχα 1

Just now, Emilly είπε:

Καλημέρα γλυκούλα σε λίγο καιρό χωρίς να πάρω δρόμους κ σας γράφω γρήγορα.αντε από δω κ πέρα θα περιμένουμε εσένα έχεις σειρά.οι υπόλοιπες τρεις τέσσερις έχουμε μαζί περίοδο.τι συντονισμος....

Αααα.εε εγώ επειδή ξενέρωσα που έσκασα από τον πόνο δύο μέρες δεν παρατήρησα τίποτα.

Εγώ δε πόνεσα τρελά βέβαια με το που είδα το αιματακι κ ότι έρχεται ο πόνος πήρα το νπεπονακι μου

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε! Παλιό μέλος εδώ 2+ χρόνια.... μπαίνω και εγώ στο παρεάκι ξεκινάμε για δεύτερο σε κάνα 2-3μηνο φτιάχνω διάθεση από τώρα εγωω χαχαχ έχουμε μια κορούλα 21+ μηνών εύχομαι να έρθει όσο γρήγορα ήρθε το πρώτο και να είναι γερο....και λέω ξεκινάμε τοτε γτ μέχρι τώρα ήταν αρνητικός ο σύζυγος για δεύτερο ελεγε ότι είναι νωρίς! Καλώς σας βρήκα!!!

Με το καλό πολλά θετικά τεστακια εύχομαι το 2021 να γίνουμε όλες μανουλες και ξανά μανουλες με γερά μωράκια!!!

που είσαι βρε κοριτσι!!!αχ τι καλά!!!αντε παρέα θα είμαστε!!! εγω για 4ο ειμαι ,αν ερθει ...θα δείξει...

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα!! Εγω τη συχνοουρια γενικα δεν την θεωρω συπτωμα. Οχι επειδη δεν το ειχα (δεν ειχα κανενα συμπτωμα) αλλα η συχνοουρια ειναι η αγωνια που εχεις , το νερο που πινεις, ο καφες, ο δευτερος καφες κ θα το ξαναπω η αγωνια! 

Βασικα εχω αρχισει και απομυθοποιω ολα τα συμπτωματα για να με προφυλαξω λιγο....γιατι ολα μα ολα ειναι ΚΑΙ συμπτωματα περιοδου! μονο ενα καραμπαμ θετικο τεστ ή χοριακη θα μου δειξει . δεν ξανακοιτω συμπτωματα κ αυτο το μηνα εχω σταματησει να "ακουω " το σωμα μου. σε μια βδομαδα περιμενω περιοδο , ελπιζω να μη  μπω σε τυπακια τραβηγματακια, πονακια κλπ γιατι παιζουν ατιμα παιχνιδια στο μυαλο! αν ειμαι θα φανει σιγουρα τις επομενες μερες, αρα θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον πιο χαλαρη κ βλεπουμε!

Τ καλύτερο είναι αυτό 

Δυστυχώς όλα τα συμπτώματα είναι παρόμοια ή ίδια 

Οπότε η καθυστέρηση 

Και μετά όλα τ αλλα

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu said:

Αχχ μη μου τα λες αυτά κ εγώ έλπιζα λίγο, πρώτη φορά στη ζωή μου είχα συχνοουρια, τι σου είναι η ψυχολογία δηλαδή εεε πωπωω αγωνία που την έχουμε... 

Διαφημίσεις

Just now, Emilly said:

Καλημέρα γλυκούλα σε λίγο ξεκινάω  να πάρω δρόμους κ σας γράφω γρήγορα.αντε από δω κ πέρα θα περιμένουμε εσένα έχεις σειρά.οι υπόλοιπες τρεις τέσσερις έχουμε μαζί περίοδο.τι συντονισμος....

Καλημερα!!!! Αν δεν χασαμε την ωορρηξια τη Δευτερα κατι καναμε με τις προσπαθειες ατο το μηνα... η εφαρμογη ελεγε χθες ωορρηξια αλλα ξερω οτι ολα ειναι με βαση στατιστικων. τη πετυχαμε χθες την επαφη, βεβαια σερνομασταν κ οι δυο , αν σερνεται κ το dna του αντρα μου, παει χαμενα πηγαν τα καημενουλια χαχαχα! Σκεφτομαι κ τη περιπτωση ο ελαχιστος βραδυνος θηλασμος να εμποδιζει.. τεσπα θα δειξει..να ξερετε δεν θα σας πω συμπτωματα (δεν υποσχομαι αλλα θα προσπαθησω να τα αγνοησω) κ θα περιμενω τη μερα της καθυστερησης για τεστ (αν υπαρξει δλδ) . αυτα!!! νομιζω ο αντρας μου παρακαλαει πιο πολυ απο μενα να πετυχουμε γιατι μου λεει χθες "θα αφησω τα κοκκαλα μου..." χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, sofiadu είπε:

Γενικότερα κ απόλυτα ρεαλιστικά τίποτα δεν είναι σύμπτωμα αποκλειστικά εγκυμοσύνης.νομιζω όλα είναι συμπτώματα περιόδου και απλά μετά προκύπτει μια εγκυμοσύνη κ τα συνδέουμε.αφου είναι ίδια βρε.εεεε έχει κάποια τρανταχτά λίγα αλλά υπάρχουν κ αυτά και πριν την περίοδο.

• Μου αρέσει 1

Just now, SerafinaPekala είπε:

Καλώς ήρθες εδώ στο παρέακι μας!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να σου ρθει σύντομα γερό και δυνατό το δεύτερο!!! Έτσι με χαμόγελα και διάθεση ολες θα τα καταφέρουμε!! 

Ωωω ενδιαφέρων ακούγεται θα το ψάξω Κιμ είναι κ εύκολο να μην μπερδεύομαι!! Σε ευχαριστώ!! 

Έτσι ετσι με καλή διάθεση.....19 Δεκεμβρίου 2018 πήραμε το ομορφότερο δώρο Χριστουγέννων ευχομαι το '21 να το πάρουμε όλες είτε 1η είτε 4η φορα ( @*ζουζουνα*!!! Χαχαχαχ για σένα αυτό) 

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, SerafinaPekala said:

Αχχ μη μου τα λες αυτά κ εγώ έλπιζα λίγο, πρώτη φορά στη ζωή μου είχα συχνοουρια, τι σου είναι η ψυχολογία δηλαδή εεε πωπωω αγωνία που την έχουμε... 

Αχ δεν ηθελα να σε απογοητευσω , σου ζητω συγνωμη !!!

Μη ξεχνας οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος (βλεπε εμενα που δεν θεωρω τη συχνοουρια συμπτωμα κ αλλες που την θεωρουν), οπως επισης και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αρα τ ασυμπτωματα ποικιλουν απο γυναικα σε γυναικα κ απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη! ΕΥχομαι σε εσενα να ειναι συμπτωμα κ να μας λες να καλε ειχα και συχνοουρια!!!χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Έτσι ετσι με καλή διάθεση.....19 Δεκεμβρίου 2018 πήραμε το ομορφότερο δώρο Χριστουγέννων ευχομαι το '21 να το πάρουμε όλες είτε 1η είτε 4η φορα ( @*ζουζουνα*!!! Χαχαχαχ για σένα αυτό) 

χαχαχα δεν εχω αλλες φάρσες!!!23 Δεκεμβρίου είναι γεννημένος ο 1ος γιος μου,απλα αλλο έτος.

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα!!!! Αν δεν χασαμε την ωορρηξια τη Δευτερα κατι καναμε με τις προσπαθειες ατο το μηνα... η εφαρμογη ελεγε χθες ωορρηξια αλλα ξερω οτι ολα ειναι με βαση στατιστικων. τη πετυχαμε χθες την επαφη, βεβαια σερνομασταν κ οι δυο , αν σερνεται κ το dna του αντρα μου, παει χαμενα πηγαν τα καημενουλια χαχαχα! Σκεφτομαι κ τη περιπτωση ο ελαχιστος βραδυνος θηλασμος να εμποδιζει.. τεσπα θα δειξει..να ξερετε δεν θα σας πω συμπτωματα (δεν υποσχομαι αλλα θα προσπαθησω να τα αγνοησω) κ θα περιμενω τη μερα της καθυστερησης για τεστ (αν υπαρξει δλδ) . αυτα!!! νομιζω ο αντρας μου παρακαλαει πιο πολυ απο μενα να πετυχουμε γιατι μου λεει χθες "θα αφησω τα κοκκαλα μου..." χαχαχαχα

αχ και μενα αυτος ο βραδινός μου εχει μείνει, ειναι στο συνολο 3 με 4 μεχρι το πρωί..δεν μπορω με τπτ να τον κόψω. 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...