Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *Vasoula είπε:

Θα σου πω καθαρά τη γνώμη μου!!!!θεωρώ πως ωαρια εχεις....εγω για πρώτη προσπάθεια θα προσπαθούσα φυσικο κυκλο...η φυσικο τροποποιημενο.....και θα δεις αν παράγεις εσυ και πόσο μεγαλώνουν....και ειναι πολυ λιγότερα τα λεφτα σε σχέση με άλλες ενέργειες και δε ζορίζεις τον οργανισμό σου με φάρμακα!!!

Ναι ναι ναι συμφωνώ απόλυτα.κοριτσια προσοχή στα φάρμακα.αυτο το φάρμακο των δύο ευρώ δεν......η πιο φθηνή υποβοηθούμενη.αν ήταν καλό θα είχα σαράντα παιδιά με αυτό.

Just now, *Vasoula είπε:

Θα σου πω καθαρά τη γνώμη μου!!!!θεωρώ πως ωαρια εχεις....εγω για πρώτη προσπάθεια θα προσπαθούσα φυσικο κυκλο...η φυσικο τροποποιημενο.....και θα δεις αν παράγεις εσυ και πόσο μεγαλώνουν....και ειναι πολυ λιγότερα τα λεφτα σε σχέση με άλλες ενέργειες και δε ζορίζεις τον οργανισμό σου με φάρμακα!!!

Αυτά π σου λεει η @Emilly  τα εχω διαβασει και εγω....και κάθε οργανισμός εννοείται ειναι διαφορετικός.....ομως εχω ακούσει τοσα και τόσα για κοπελες άνω των 35...

Vasoula καλά ηηη κακά με χρήση κλομιφαινης;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ellidr είπε:

Τι είναι ο φυσικός τροποποιημένος;;

Παίρνεις μια μικρη διέγερση....οχι πολλές ενεσεις και ενα σωρο φαρμακα.....και ετσι μπορείς να κάνεις και 3 4.....χωρίς φουλ διεγερση...

Just now, *Vasoula είπε:

Παίρνεις μια μικρη διέγερση....οχι πολλές ενεσεις και ενα σωρο φαρμακα.....και ετσι μπορείς να κάνεις και 3 4.....χωρίς φουλ διεγερση...

Μια ένεση είναι για την πρόκληση ωορρηξίας απλά παίρνεις 2 χάπια την ημέρα για 4 μέρες 

Για την σπερματεγχυση μιλάω τώρα 

Στην εξωσωματικη είναι άλλο

Just now, Emilly είπε:

Ναι ναι ναι συμφωνώ απόλυτα.κοριτσια προσοχή στα φάρμακα.αυτο το φάρμακο των δύο ευρώ δεν......η πιο φθηνή υποβοηθούμενη.αν ήταν καλό θα είχα σαράντα παιδιά με αυτό.

Vasoula καλά ηηη κακά με χρήση κλομιφαινης;;;;;;;;

Κακά κοριτσακι μου....μα πραγματικά δε θελω σε καμια περίπτωση να τρομάξω κάποια κοπελα καθώς δεν έχω δικη μου άποψη....ειναι αυτά που διαβάζω και εγω τριγύρω που μπορεί πολλες φορες και να μην πρεπει να διαβάζουμε....

Just now, *Vasoula είπε:

Κακά κοριτσακι μου....μα πραγματικά δε θελω σε καμια περίπτωση να τρομάξω κάποια κοπελα καθώς δεν έχω δικη μου άποψη....ειναι αυτά που διαβάζω και εγω τριγύρω που μπορεί πολλες φορες και να μην πρεπει να διαβάζουμε....

Σας στέλνω κ τις δύο τώρα προσωπικο

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr είπε:

Μια ένεση είναι για την πρόκληση ωορρηξίας απλά παίρνεις 2 χάπια την ημέρα για 4 μέρες 

Για την σπερματεγχυση μιλάω τώρα 

Στην εξωσωματικη είναι άλλο

Ναι ξερω.....σου λέω.....καθαρά δικη μου γνωμη....εγω θα προσπαθούσα ενα φυσικο κυκλο πρώτα.....χωρίς φάρμακα και τετοια...εμενα πηγε καλα κιολας και εχω ενα στη καταψυξη οπότε ειμαι πιο θετική με αυτό....

Just now, *Vasoula είπε:

Ωραία να σας πω λέτε λοιπόν να αφήσω τον κύκλο μου ως έχει και να πάω την 10 μέρα για ένα υπέροχο να δει τι ωάρια έχω κάνει;; 

Κ αν έχω κάνει καλά να πάω για σπερματεγχυση;;; 

Αλλιώς τον επόμενο κύκλο;

Just now, *Vasoula said:

Χιες κατέβηκε κανονικά???λοιπον...με βάση το γιατρο μου....αν δεν ερθει ξεκάθαρα η ερθει αργα το απόγευμα πρώτη μερα πιάνεται η επόμενη...

Αχα κοίτα να δεις τι μαθαίνει κάνεις και λάθος μετρούσα τοσα χρόνια, που εισασταν ρε κορίτσια τόσο καιρό? 

Φυσιολογικά είναι τα νερουλα υγρά πριν την περίοδο ε? Λέω μπας κ χαρούμε μέχρι την ύστατη στιγμή αλλά δεν το κόβω ή που μέχρι αύριο θα μου ρθει και θα μείνω με 21 τεστ ή που θα κάνω ένα να μου φύγει επιτέλους η αγωνία... 

Just now, Ellidr said:

Ωραία να σας πω λέτε λοιπόν να αφήσω τον κύκλο μου ως έχει και να πάω την 10 μέρα για ένα υπέροχο να δει τι ωάρια έχω κάνει;; 

Και εμένα καλύτερο μου φαίνεται αυτό να το πας σταδιακά 

Just now, SerafinaPekala είπε:

Αχα κοίτα να δεις τι μαθαίνει κάνεις και λάθος μετρούσα τοσα χρόνια, που εισασταν ρε κορίτσια τόσο καιρό? 

Φυσιολογικά είναι τα νερουλα υγρά πριν την περίοδο ε? Λέω μπας κ χαρούμε μέχρι την ύστατη στιγμή αλλά δεν το κόβω ή που μέχρι αύριο θα μου ρθει και θα μείνω με 21 τεστ ή που θα κάνω ένα να μου φύγει επιτέλους η αγωνία... 

Βρε έχεις 21 τεστ και δεν κάνεις ένα;;

Εγώ θα είχα κάνει τουλάχιστον τα 15 μέχρι στιγμής

Just now, Ellidr είπε:

Λοιπόν μην αρχίσετε τα λυπάμαι και τέτοια 0.8 

Προχωράμε

ενταξει τι να πω,κρίμα τουλαχιστον μειώθηκε. πάντως το τεστ δεν παίζει να ήταν λάθος,απλα δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη δυστυχώς :-(

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου τα hometest δεν έχεις;! Κάνε ένα καλέ αφού είσαι κοντά στις μέρες σου,ποτέ δε ξέρεις!!

Που να μην έρθει η σιχαμένη!!!

Just now, Ellidr είπε:

Σε φυσικο θα εχεις ενα.....αλλα χωρίς ταλαιπωρία....απο 8η με 10η μερα θα πηγαίνεις για παρακολουθηση....καιιιι....λενε πως αυτά τα ωάρια που δεν τα πιέζουμε είναι και καλης ποιότητας!!!!συζήτησε το με το γιατρό σου φυσικα......

Just now, *Vasoula είπε:

Που να μην έρθει η σιχαμένη!!!

Σε φυσικο θα εχεις ενα.....αλλα χωρίς ταλαιπωρία....απο 8η με 10η μερα θα πηγαίνεις για παρακολουθηση....καιιιι....λενε πως αυτά τα ωάρια που δεν τα πιέζουμε είναι και καλης ποιότητας!!!!συζήτησε το με το γιατρό σου φυσικα......

Με πείσατε αυτό θα κάνω 

Ούτε εγώ θέλω αυτή τη στιγμή να πάρω ορμόνες 

Αρκετά τσιτωμενα είναι τα νεύρα μου 

Άσε που έχω κάνει στο παρελθόν 3 φορές πρόκληση ωορρηξίας με επαφή 

Και χαερι δεν είδα 

Just now, Ellidr είπε:

Με πείσατε αυτό θα κάνω 

Και χαερι δεν είδα 

Μολις παραγγειλα τα μηνιαία τεστ μου

Χαχαχαχα

Πάμε γερααα

• Χαχα 1

πρίν από 36 λεπτά , sofiadu είπε:

ο θηλασμος να ξερεις σε βοηθαει να χανεις! καις πολλες θερμιδες με τον θηλασμο απλα επειδη ειναι λογικο να πεινας κ λογω ελλειψης χρονου συνηθως τρωμε ο, τι βρουμε...οπως εγω...χθες ημουν τοσο κουρασμενη, φαγητο μηδεν στο σπιτι, τσακισα ενα παγωτο που βρηκα ευκαιρο! χαχαχα! αλλα οκ περασε καλοκαιρι, χαλαρωσες, φαγατε τα μεζεδακια σου, ειναι λογικο να παρεις λιγα κιλακια. να δεις που τωρα με τη ρουτιν κ το τρεξιμο θα τα χασεις!!!

μα όταν γυρίσαμε απι διακοπες ημουν συν 1 κιλό λεω ενταξει δεν έγινε κάτι και ξαφνικά τσουπ αλλα 2 χωρις να τρώω γενικά, όπως έτρωγα...τεσπα...θα δείξει....γενικά πλέον εχω παρατηρήσει πρήζομαι στην ωορρηξια και μετα αλλα δεν τα χανω τωρα...εκτός αν εχω κατακράτηση πολυ...τι να πω...

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Ellidr είπε:

Με πείσατε αυτό θα κάνω 

Και χαερι δεν είδα 

Ω ναιιιιι τα ιδια εκανα και εγω και μετα τον φυσικό...απλα ο φυσικός θέλει γερά νεύρα.....πολλες οι αναμονες.....μα σε εχω κόψει και για δυνατή και για πεισματάρα!!!και δεν εχεις να χάσεις και τίποτα....(καλα όχι τελείως τιποτα.....ενα μηνα και περίπου 400 ευρώ....)μικρο όμως τίμημα για κάτι τέτοιο ε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...