-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:
Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα
Κορίτσι μου η βλαστοκύστες σου είναι καλές σε όλες το πρώτο γράμμα που είναι το έμβρυο είναι καλό απλά δεν είναι τόσο αναπτυγμένες αλλά δεν έχει και τόσο σημασία στην μήτρα αναπτύσσονται!! Εμένα δεν ήταν απλά κακές ήταν πολύ κακές δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να προτείνουν μεταφορά τουλάχιστον για την 2BC γιατί η 3BC οκ έχει δώσει μωρά!! Έχω ακούσει για κέντρα που αν η βλαστοκύστη δεν είναι καλή στο λένε κατευθείαν και με δική σου απόφαση αν θες της καταστρέφεις !! Εμένα ο γιατρός μου έλεγε πως είναι πολύ καλές 🫠😂
Just now, Blu24 είπε:Κορίτσι μου η βλαστοκύστες σου είναι καλές σε όλες το πρώτο γράμμα που είναι το έμβρυο είναι καλό απλά δεν είναι τόσο αναπτυγμένες αλλά δεν έχει και τόσο σημασία στην μήτρα αναπτύσσονται!! Εμένα δεν ήταν απλά κακές ήταν πολύ κακές δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να προτείνουν μεταφορά τουλάχιστον για την 2BC γιατί η 3BC οκ έχει δώσει μωρά!! Έχω ακούσει για κέντρα που αν η βλαστοκύστη δεν είναι καλή στο λένε κατευθείαν και με δική σου απόφαση αν θες της καταστρέφεις !! Εμένα ο γιατρός μου έλεγε πως είναι πολύ καλές 🫠😂
Και σε όλη την διαδικασία δεν είμαι μόνη μου έχει λόγω και ο άντρας μου και δυστυχώς ο άντρας μου έχει ένα κακό αν εμπιστευτεί κάποιον πάει στα τυφλά μέχρι βέβαια να καταλάβει μια στραβή που δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία ..άρα άκουγε τον γιατρό που έλεγε έτσι για τα έμβρυα και μου έλεγε πως υπερβάλω !! Νταξει τώρα ότι και να πω δεν έχει σημασία ότι έγινε έγινε !!! Το μόνο θετικό είναι πως δεν έμεινα καθόλου έγκυος και δεν έχω να ταλαιπωριέμαι πάλι με το πότε θα καθαρίσω και τα σχετικά …άρα προχωράμε 💪🏽 έκλεισα ραντεβού ήδη με τους καινούργιους εξωσωματικούς από βδομάδα !!!
-
Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!
-
Θέματα
-
- 11.838 απαντήσεις
- 1.190.893 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.234.551 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.272 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 503.759 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.277 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.839 απαντήσεις
- 1.190.893 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 57 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 5 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 640 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.657 εμφανίσεις
-
- 1.177 απαντήσεις
- 135.171 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 457 απαντήσεις
- 106.107 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 154 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 756 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα