Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι ωοθηκών εννοώ. Ναι θα μπορούσα να το αφήσω για τον επόμενο κύκλο αλλά να σου πω την αλήθεια δε θέλω να περιμενω. Δυστυχώς δεν έχω όλο το χρόνου του κόσμου και μιας και το πήρα απόφαση τώρα λέω να το κάνω. Μετά είναι και το Πασχα τον άλλο μήνα. Θα το κάνω τώρα να τελειώνω.

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσια καλημερα.. Ειχατε πει οτι η tsh πρεπει να ειναι ιδανικα κατω απο εναμιση? Γιατι εκανα εχθες εκανα γενικες εξετασεις και βγηκαν σημερα και η tsh ηταν 2,206mlU αλλα ειναι κανονικα μεσα στα ορια

Για εγκυμοσύνη κάτω από 1,5 λένε ιδανικά...μπορεί να σου δώσει φάρμακο να το ρίξεις.

Καλημέρα σε όλες έκανα τεστ πρωινό κ βγήκε αρνητικό.απο τα απιστευτα πονάει το στήθος από τα σπάνια μου.εμενα είναι νεκρό κ σπανίως,,σε δύο εγκυμοσύνες κ κάποιες φορές πριν την περίοδο σπανιότατα.αρα να το θυμάμαι κ αυτό το κουλό.κ θερμοκρασία ανεβασμένη κ Παπαλα κ αυτό τον μήνα.λετε να μην έσκασε καν το αβγό;;;;;δηλαδή τρίτη 3 του μηνός 20 χιλιοστά ωοθυλακιο...μέχρι πότε να έσπασε μάξιμουμ;;;;;για να υπολογίσω κ πότε έρχεται η κωλοπεριοδος.

• Μπερδεμένη/-ος 2

Κοριτσια καλημερα.. Ειχατε πει οτι η tsh πρεπει να ειναι ιδανικα κατω απο εναμιση? Γιατι εκανα εχθες εκανα γενικες εξετασεις και βγηκαν σημερα και η tsh ηταν 2,206mlU αλλα ειναι κανονικα μεσα στα ορια

μεχρι 2.5 πρεπει να ειναι . το ιδανικο λενε μεχρι 2 αλλα εσυ εισαι οκ ανεβοκατεβαινει εξαλλου η tsh . 

Just now, Emilly είπε:

Για εγκυμοσύνη κάτω από 1,5 λένε ιδανικά...μπορεί να σου δώσει φάρμακο να το ρίξεις.

Καλημέρα σε όλες έκανα τεστ πρωινό κ βγήκε αρνητικό.απο τα απιστευτα πονάει το στήθος από τα σπάνια μου.εμενα είναι νεκρό κ σπανίως,,σε δύο εγκυμοσύνες κ κάποιες φορές πριν την περίοδο σπανιότατα.αρα να το θυμάμαι κ αυτό το κουλό.κ θερμοκρασία ανεβασμένη κ Παπαλα κ αυτό τον μήνα.λετε να μην έσκασε καν το αβγό;;;;;δηλαδή τρίτη 3 του μηνός 20 χιλιοστά ωοθυλακιο...μέχρι πότε να έσπασε μάξιμουμ;;;;;για να υπολογίσω κ πότε έρχεται η κωλοπεριοδος.

καλε οχι κατω απο 1.5 απο 2.5 . αντε ιδανικα κατω απο 2. 

Just now, Emilly είπε:

εσκασε καλε απλα μπορει να εσκασε μετα απο δυο μερες ποσες μερες περασαν?

• Μου αρέσει 1

ιδανικα ναι! καλημερα και πιο ειδικά αν έχεις κ θεμα με τον θυροειδη. πχ τα αυτοανοσα όπως εγω εγω πχ χασιμοτο πανω απο 2 μπορει να φέρει αποβολη γιαυτο κ θέλουμε στο 1 παντα κ για να μείνεις έγκυος αλλα κ αφου μείνεις.

Just now, Emilly είπε:

2 με 3 μερες απο αυτο που είδες...αν δεν κατεβει η θερμοκρασία σου δεν θα σ ερθει!!!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ιδανικα ναι! καλημερα και πιο ειδικά αν έχεις κ θεμα με τον θυροειδη. πχ τα αυτοανοσα όπως εγω εγω πχ χασιμοτο πανω απο 2 μπορει να φέρει αποβολη γιαυτο κ θέλουμε στο 1 παντα κ για να μείνεις έγκυος αλλα κ αφου μείνεις.

2 με 3 μερες απο αυτο που είδες...αν δεν κατεβει η θερμοκρασία σου δεν θα σ ερθει!!!

Θα έρθει ως αύριο εικάζω ...τι στο καλό..

Just now, linaa είπε:

μεχρι 2.5 πρεπει να ειναι . το ιδανικο λενε μεχρι 2 αλλα εσυ εισαι οκ ανεβοκατεβαινει εξαλλου η tsh . 

καλε οχι κατω απο 1.5 απο 2.5 . αντε ιδανικα κατω απο 2. 

εσκασε καλε απλα μπορει να εσκασε μετα απο δυο μερες ποσες μερες περασαν?

Από τρίτη 3 του μηνός που ήταν 20 χιλιοστά νομίζω 17 μέρες;;;;δηλαδή αν έσκασε δύο μέρες μετά την Πέμπτη κιόλας που ήμουν άρρωστη κ ήταν η μόνη επαφή που δεν είχα χαχαχαχα.εεεε είναι να μη σε κυνηγάει η τύχη....αχ κοριτσάκια μου....

13 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Εμας η γιατρος ειδε το σπερμοδιαγραμμα και ειπε οριακα καλο οσο αφορα την ποσοτητα. Κινητικοτητα και μορφολογια ηταν φυσιολογικα. Προτεινε βιταμινουλες και αρχισα να τον χαπακωνω. Παραγγειλα και εγω καποιες που μου ειπε για καλυτερη ποιοτητα ωαριων και συνεχιζουμε τον αγωνα.

Περιμενουμε και τη χοριακη της vasioulas, σωστα;

Ξυπνήστε συμμαθήτριες ήπια την πρώτη Γιούλια το τσίπουρο κ χωρίς μεζέ όπως είπαμε...τινα Βασούλα μην ξεχνιεστε...τι ειπαμε;;;;;άσε εσεις είστε κ στην ωραία φάση θα βοηθήσει 

• Μπερδεμένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Κορίτσια μιας και λέτε για τη tsh εμένα επειδή κάνω σχεδόν κάθε χρόνο ήταν πάντα γύρω στο 1,5 μέχρι κ πέρσυ το 2019 που κάνα .μετά επί έξι μήνες επερνα αντισηληπτικα τα σταματαω κ μετά από δύο μήνες π ξανά έκανα εξετάσεις π ήθελα για άλλους λόγους η tsh μου ήταν στο 3 με οριο 4,5 βέβαια. Παίζει να έχει επηρεαστεί αρνητικά από τα αντισυλληπτικά; τι λέτε;Γιατί σε μια γυναικολόγο π χα παει πριν τις εξετάσεις μου πε μετά από τρεις μήνες θ φύγει η ορμόνη από πάνω σου κ μπορεί να επηρεαστουν τιμές σε τυχόν εξετάσεις αν ποτέ κανεις. Ο γυναικολόγος μου τώρα που πήγα για υπέρηχο για το μωρακι κ είδε τις τελευταίες εξετάσεις μου δε μου είπε κάτι πάνω σε αυτό.για καλό κ για κακό θα τον ρωτήσω.

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Feniamam είπε:

Κορίτσια μιας και λέτε για τη tsh εμένα επειδή κάνω σχεδόν κάθε χρόνο ήταν πάντα γύρω στο 1,5 μέχρι κ πέρσυ το 2019 που κάνα .μετά επί έξι μήνες επερνα αντισηληπτικα τα σταματαω κ μετά από δύο μήνες π ξανά έκανα εξετάσεις π ήθελα για άλλους λόγους η tsh μου ήταν στο 3 με οριο 4,5 βέβαια. Παίζει να έχει επηρεαστεί αρνητικά από τα αντισυλληπτικά; τι λέτε;Γιατί σε μια γυναικολόγο π χα παει πριν τις εξετάσεις μου πε μετά από τρεις μήνες θ φύγει η ορμόνη από πάνω σου κ μπορεί να επηρεαστουν τιμές σε τυχόν εξετάσεις αν ποτέ κανεις. Ο γυναικολόγος μου τώρα που πήγα για υπέρηχο για το μωρακι κ είδε τις τελευταίες εξετάσεις μου δε μου είπε κάτι πάνω σε αυτό.για καλό κ για κακό θα τον ρωτήσω.

Ότι σου πει ο γιατρός σου.δεν τα ξέρω κ εγώ αυτά γιατί δεν είχα ποτέ ανεβασμένη..απλά ξέρω πόσο θέλουνε ιδανικά.

Just now, VASIOULA είπε:

Φιλενάδες 1820 η χοριακή χθες!!!Θα τρελαθώ ! Η γιατρός μου βέβαια ήταν συγκρατημένη, μου είπε να ξεκινήσω πρεζολον και  σαλοσπιρ, να ξαπλώνω  και να κάνω επανάληψη την Δευτερα. Για ραντεβού μου είπε να περιμένω στο τέλος της άλλης εβδομάδας....αχ αγαπημένες μου ...γούρι μου φέρατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι τέλεια χοριακη όλα καλά θα πάνε..

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, tina79 είπε:

Αγαπη που εισαι εσυ??? Πως πας?? Κανα νεο εχουμε??

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!

18 ώρες πρίν, Emilly είπε:

Κοριτσάκια έκανα τεστ.αρνητικο...θα περιμένω μέχρι Κυριακή να έρθει η περίοδος που θα έρθει κ στο μεταξύ θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσουν όλα από τα νεύρα μου.απο συμπτώματα άλλο τίποτα υγρά πόνος στήθος βελόνες στην μήτρα υπνηλία και αδρανοποίηση εντέρου.και τώρα απομυθοποίηση τον τίτλο της συζήτησης....λίστα ετοιμάζω περιμένετε...έρχεται.

Βασούλα τι κάνεις;;;;και την ellidr έχουμε καιρό να δούμε...ελπίζω να είναι καλά ο μπαμπάς της.εσυ πότε θα πάς να σε δουν;;;;

Κοριτσακια μου καλα εγω αυτον τον μηνα πηρα κλομιφαινη..τη Δευτέρα ημουν 7η μερα και ειχα ενα ωοθηλακιο 11 χιλιοστά αλλα ε2 22...οπότε σκατα....Τρίτη ειχα εντονα πονάκια και κατι αχνες εκκρίσεις καφε...σημερα πηγα στο γιατρό και είδαμε αλλα δύο ωοθηλακια....εκείνος είναι παρα πολυ αισιόδοξος πως απλα θα αργήσει ο κυκλος....εγω δεν περιμένω πολλά....εχω περιεργα συμπτώματα...

Εσεις κοριτσια μου???εμιλυ μου πότε περιμένεις??νωρίς δεν είναι??όχι?

16 ώρες πρίν, Stefania# είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Διαβάζω το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή προσπαθούμε και με τον άντρα μου για παιδάκι.Την προηγούμενη βδομάδα έκανα την πρώτη μου σπερματεγχυση και αναμένω την περίοδο μου την επόμενη Παρασκευή. Το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι υπερβολικά πολλά παχύρευστα υγρά και συχνοουρια. Τα 4 αυτά χρόνια έχω υπάρξει κατά φαντασίαν έγκυος σχεδόν κάθε μήνα, εθισμένη στα τεστ ωορρηξίας αλλά και εγκυμοσύνης. Εύχομαι σε όλες μια εγκυμοσύνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! 

Και σε εσενα να έρθει γρήγορα και να ειναι η τυχερή σου φορά αυτή!!!

Just now, VASIOULA είπε:

Φιλενάδες 1820 η χοριακή χθες!!!Θα τρελαθώ ! Η γιατρός μου βέβαια ήταν συγκρατημένη, μου είπε να ξεκινήσω πρεζολον και  σαλοσπιρ, να ξαπλώνω  και να κάνω επανάληψη την Δευτερα. Για ραντεβού μου είπε να περιμένω στο τέλος της άλλης εβδομάδας....αχ αγαπημένες μου ...γούρι μου φέρατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωωωωω τι υπέροχα νέα!!!!να πανε ολα περίφημα....να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!η χοριακη σου ειναι καταπληκτική!!!

Διαφημίσεις

Just now, VASIOULA είπε:

ααααα θα τρελαθώ!!! τι τελεια!!! συγχαρητήρια κοριτσι μου,με το καλο!!!σίγουρα εχεις 6 μερες καθυστέρηση 

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 46 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Δεν εχω αυτοανοσα η κατι.. Δεν ξερω αν πρεπει να το ελεγχουμε συγκεκριμενη μερα του κυκλου.. Εγω εκανα γενικες εξετασεις εχθες 19η μερα του κυκλου... Δνε ξερω αν παιζει και αυτο ρολο.. Παντως η προσωπικος μου γιατρος ειπε οτι ηταν ολες οι εξετασεις σουπερ.. Ακομη και ο σιδηρος που παντα ειχα κατω απο 35 τωρα ειχα 82..

Just now, VASIOULA είπε:

Συγχαρητηριαααα.. Ουαου.. Τεράστια χοριακη.. Φερε μας και εμας γουριιιιιι.. Χιχιχιιζιχιζ

• Μου αρέσει 1

Just now, VASIOULA είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό! 

• Μου αρέσει 1

Just now, VASIOULA said:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου, τι ομορφα νεα!!! Πολυ χαρηκα, μπραβο! Σου ευχομαι μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη! Ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 1

Just now, VASIOULA είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου υπέροχη η χοριακη εύχομαι μια υγιείς και τελειομηνη εγκυμοσύνη....

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...