Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

συνηθως μια παλινδρομη, θεωρειται τυχαιο γεγονος. οποτε μπορει η επομενη να ειναι και η τυχερη σου! στο ευχομαι!

κι εμας το σπερμα μας ποναει κι οπως λες δεν βελτιωνοταν. κι εγω στο ευχομαι να ειναι η τυχερη! ποτε με το καλο πας για ετ; ειχες ξανα εμφυτευση με τα προηγουμενα;

Δυστυχως ενα 2 παλινδρομες και 2 βιοχημικες! Την πρωτη παλινδρομη την θεωρησαμε τυχαιο γεγονος και στην δευτερη καναμε καρυοτυπο κ βγηκε υγιες!οποτε απαντηση μηδεν..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Ellidr είπε:

Φυσικά να το κανεις 

Και πολύ καλά θα κάνετε

Αύριο θα δείξει 

Εύχομαι να σταματήσει.κ εγώ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη κ ο λογος που πήγα στην γιατρό ήταν τα αίματα,είπα έχω πολύποδα κ ήταν εγκυμοσύνη.χαμπαρι δεν είχα παρει.κ ούτε έλλειψη προγεστερόνης ούτε τίποτα δύο μέρες λεκέδες μόνο.μακαρι βρε κορίτσι.γιατι είναι πολυυυυ κουλό να έχεις θετικά τεστ κ να σου έρχεται περίοδος.κ το προηγούμενο μήνα θετικό πρεπει ήταν αφού δεν βγήκε η γραμμή μετά από πέντε ώρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Εύχομαι να σταματήσει.κ εγώ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη κ ο λογος που πήγα στην γιατρό ήταν τα αίματα,είπα έχω πολύποδα κ ήταν εγκυμοσύνη.χαμπαρι δεν είχα παρει.κ ούτε έλλειψη προγεστερόνης ούτε τίποτα δύο μέρες λεκέδες μόνο.μακαρι βρε κορίτσι.γιατι είναι πολυυυυ κουλό να έχεις θετικά τεστ κ να σου έρχεται περίοδος.κ το προηγούμενο μήνα θετικό πρεπει ήταν αφού δεν βγήκε η γραμμή μετά από πέντε ώρες

Θα πάω για χοριακη το πρωί και βλέπουμε 

Θα πάω πρωί πρωί να ξεμπερδευω. 

Τουλάχιστον αν ήταν εγκυμοσύνη θα δείξει κοντά στο 5 οπότε πρέπει να πάω να δω τι γίνεται

Just now, Ellidr είπε:

Τουλάχιστον αν ήταν εγκυμοσύνη θα δείξει κοντά στο 5 οπότε πρέπει να πάω να δω τι γίνεται

Πάντως και με τις θερμοκρασίες 

Να ξέρετε εμένα συνεχίζει να είναι κοντά στο 37 

Πρωί πρωί στο κρεβάτι 36.8 κ όλη μέρα 37 με 37.1

Ανεβασμένη 

Just now, Emilly είπε:

Τι ακριβώς είχες ;;;

Και τι ποσότητα ;;

Και πόσες μέρες;;

Just now, Ellidr είπε:

Ανεβασμένη 

Τι ακριβώς είχες ;;;

Και τι ποσότητα ;;

Και πόσες μέρες;;

ε τότε δεν θα σ ερθει η περιοδος αφου ειναι και υψηλη η θερμοκρασία..απλα καλυτερα ναι να κάνεις χοριακη μηπως χρειάζεσαι προγεστερόνη. εγω που έβλεπε τριχουλες ροζ αιμα στην εγκυμοσύνη έπαιρνα συν το σαλοσπιρ λογο της βιοχημικης που ειχα ανάμεσα στην 1η με την 2η εγκυμοσύνη μου...και προληπτικά τα πηρα και στην 2η και στην 3η απι την αρχη που έμαθα οτι ημουν εγκυος 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Ellidr είπε:

Ανεβασμένη 

Τι ακριβώς είχες ;;;

Και τι ποσότητα ;;

Και πόσες μέρες;;

Καλέ είχα δύο μέρες σίγουρα στο σκούπισμα βρώμικο αίμα.κ τότε είχα κ στην ωορηξια κ λέω αμάν μου ήρθε εκατό φορές περίοδος ελαφριά.το είχα για περίοδο γιατί ήταν συνεχής αιμορραγία εκ διαφυγής λέγεται.ψευτοπεριοδος.απλα θυμάμαι στο σκούπισμα οχι ροή.γι αυτό κ τώρα είχα μπερδευτεί...

Just now, Ellidr said:

Ανεβασμένη 

Τι ακριβώς είχες ;;;

Και τι ποσότητα ;;

Και πόσες μέρες;;

Ε αφού έχει 37αρια καλά θα κάνεις να πας για χοριακη!!! Εγώ έχω 35.7 κάθε πρωί οπότε περιόδουλα σίγουρα, κ η πλάκα είναι μου ρθαν σήμερα τα 20τεστακια που παρήγγειλα συν ένα το καλό το predictor που έχω είμαι με 21 τεστ αχαχαχχα έτσι για το γαμωτο θα θελα να κάνω ένα αχαχαχ, καβαντζα για τον επόμενο μήνα :-)

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, SerafinaPekala είπε:

Ε αφού έχει 37αρια καλά θα κάνεις να πας για χοριακη!!! Εγώ έχω 35.7 κάθε πρωί οπότε περιόδουλα σίγουρα, κ η πλάκα είναι μου ρθαν σήμερα τα 20τεστακια που παρήγγειλα συν ένα το καλό το predictor που έχω είμαι με 21 τεστ αχαχαχχα έτσι για το γαμωτο θα θελα να κάνω ένα αχαχαχ, καβαντζα για τον επόμενο μήνα :-)

Στείλε κ εμένα που τα φαγα όλα χαχαχαχαχαχα.μεχρι με την περίοδο έκανα και δεν σας το είπα γιατί ντραπηκα.

Κορίτσια το θέμα.μου βγάζει hot 2000 και κάτι απαντήσεις.το βάλαμε φωτια.πολυ πάρλα.αν δίνουν βραβεία εγώ θέλω πακέτο τεστ χαχχχχχαχαχα.

• Χαχα 4

Just now, Emilly είπε:

Στείλε κ εμένα που τα φαγα όλα χαχαχαχαχαχα.μεχρι με την περίοδο έκανα και δεν σας το είπα γιατί ντραπηκα.

Κορίτσια το θέμα.μου βγάζει hot 2000 και κάτι απαντήσεις.το βάλαμε φωτια.πολυ πάρλα.αν δίνουν βραβεία εγώ θέλω πακέτο τεστ χαχχχχχαχαχα.

Αχ κούκλα μου κ εγώ το έχω κάνει 

Ναι κ εγώ με περίοδο 

Εντάξει δεν είμαι η μόνη παλαβωμενη 

Είμαστε όλες του γιατρού

Και δεν εννοώ του γυναικολόγου

Χαχαχαχα

• Χαχα 4

Just now, Emilly said:

Κ εγώ κοντεύω να τα τελειώσω φιλενάδα, πάλι καλά δεν έκανα όσο ήμουν αδιάθετη (κάνα δυο τα έκανα κ τότε γτ αρνιομουν την αλήθεια αλλά ευτυχώς πήρα μπρος κ σταμάτησα)! Είμαι σίγουρη δεν θα μου φτάσουν όταν έρθει η ώρα να τα κατουρησω!! Εθισμός όχι ψέμματα!!! 

• Χαχα 2

Just now, sofiadu είπε:

Κ εγώ κοντεύω να τα τελειώσω φιλενάδα, πάλι καλά δεν έκανα όσο ήμουν αδιάθετη γτ δεν θα είχε μείνει τπτ για την επόμενη φορά... Είμαι σίγουρη δεν θα μου φτάσουν όταν έρθει η ώρα να τα κατουρησω!! Εθισμός όχι ψέμματα!!! 

Παιδιά το έχω διαβάσει σε ξένο σάιτ 

Για τον εθισμό των τεστ εγκυμοσύνης 

Αλήθεια τρόμαξα λίγο

Χαχαχαχα

• Χαχα 3

Just now, Ellidr είπε:

Αχ κούκλα μου κ εγώ το έχω κάνει 

Ναι κ εγώ με περίοδο 

Εντάξει δεν είμαι η μόνη παλαβωμενη 

Είμαστε όλες του γιατρού

Και δεν εννοώ του γυναικολόγου

Χαχαχαχα

Επειδή μου είχε έρθει αναγουλα λέω κάτσε να κάψω ένα τεστ.να σου πω η συνυφαδα μου με περίοδο μέχρι τον τρίτο.δεν πήρε χαμπάρι κ πήγε κατευθείαν για αυχενική.αλλα αναισθησία ρε συ.κοιτα ήταν 37 στα 38 δεν ηταν σε γάμο αλλά ο κουνιάδος μου προσπαθούσε να την καταστήσει έγκυο δύο χρόνια.αλλα αυτή δεν είχε καμία έγνοια.να μην καταλάβει ότι κάτι παίζει;;;;;;δεν είχε κανένα άγχος κ δύο χρόνια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr said:

Παιδιά το έχω διαβάσει σε ξένο σάιτ 

Για τον εθισμό των τεστ εγκυμοσύνης 

Αλήθεια τρόμαξα λίγο

Χαχαχαχα

Να βγει θετικό να μη ξανακάνουμε, εμείς φταίμε;;; χαχαχαχ

• Χαχα 2

Just now, sofiadu είπε:

Κ εγώ κοντεύω να τα τελειώσω φιλενάδα, πάλι καλά δεν έκανα όσο ήμουν αδιάθετη (κάνα δυο τα έκανα κ τότε γτ αρνιομουν την αλήθεια αλλά ευτυχώς πήρα μπρος κ σταμάτησα)! Είμαι σίγουρη δεν θα μου φτάσουν όταν έρθει η ώρα να τα κατουρησω!! Εθισμός όχι ψέμματα!!! 

Πρέπει να το παλέψουμε όσο δύσκολο κ αν ειναι.βεβαια μην το κόψουμε μαχαίρι θα μας πειράξει.θα το ελαττώσουμε λίγο λίγο.αυτο τον μήνα αντί για πέντε εεε θα κάνω τρία.μεχρι να το κόψω χαχαχαχαχαχα.

• Χαχα 3

Κορίτσια μου καλησπέρα! Από χτες έχω πόνο λίγο στο στήθος. Ειδικά στο αριστερό (της καρδιάς) κ είναι κ πρησμενο. Ο άντρας μου με κοίταζε καλά καλά κ μου λέει έχει κ τεράστια διαφορά. Φυσικά είναι νωρίς μιας που ειμαι στην 16η μέρα του κύκλου.. αλλά στέλνω μπας κ μου δώσετε κ εσείς τα φώτα σας. Συν ότι έχω κ φαγούρα... 

Just now, Wannabemama said:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Από χτες έχω πόνο λίγο στο στήθος. Ειδικά στο αριστερό (της καρδιάς) κ είναι κ πρησμενο. Ο άντρας μου με κοίταζε καλά καλά κ μου λέει έχει κ τεράστια διαφορά. Φυσικά είναι νωρίς μιας που ειμαι στην 16η μέρα του κύκλου.. αλλά στέλνω μπας κ μου δώσετε κ εσείς τα φώτα σας. Συν ότι έχω κ φαγούρα... 

Πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...