Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Anna17 είπε:

Ο παιδίατρος είπε να μην βάλω τίποτα και η αλήθεια είναι ότι εγώ σκέφτομαι να πάρω μια φωλιά από το εμπόριο μπας και ηρεμήσει γιατί κορίτσια μου σήμερα για να κοιμηθεί μια ώρα τον ξάπλωσα στο κρεβάτι μας. Αλλά αυτό δεν κάνει απ όσο ξέρω. Αλλά ούτε και με τη φωλιά θα είμαι σίγουρη ότι θα κοιμηθεί. Το είχε και καμιά άλλη αυτό το πρόβλημα; 

Η φωλια ειναι σαν την καλαθουνα δηλ αν ειναι ετσι ουτε η καλαθουνα επιτρεπεται βαση παιδιατρου; δηλ αν το βαλεις στην καλαθουνα πχ κ το βαλεις οπως ειναι μαζι με την καλαθουνα στην κουνια απαγορευεται!?! Τι να πω! 

Να το κοιμηζεις οπου θες δεν μαθαινει το μωρο δεν το θυμαται καν! Να σου πω οτι η μικρη μ κανει μισους υπνους στο κρεβατι μας κ μισους στο κρεβατι της π ειναι σε αλλο δωματιο πλην του βραδυνο π κανει οπωσδηποτε στο δικο της με την ιδια ευκολια! Στην ουσια οπου την παρει ο υπνος την αφηνω εκτος απο το βραδυ π οταν την παρει ο υπνος(γτ δεν την κοιμηζω αγγαλια κοιμαται μπνη της) απλα την παω στο κρεβατι της κυριως το βραδυ!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna17 είπε:

Ο παιδίατρος είπε να μην βάλω τίποτα και η αλήθεια είναι ότι εγώ σκέφτομαι να πάρω μια φωλιά από το εμπόριο μπας και ηρεμήσει γιατί κορίτσια μου σήμερα για να κοιμηθεί μια ώρα τον ξάπλωσα στο κρεβάτι μας. Αλλά αυτό δεν κάνει απ όσο ξέρω. Αλλά ούτε και με τη φωλιά θα είμαι σίγουρη ότι θα κοιμηθεί. Το είχε και καμιά άλλη αυτό το πρόβλημα; 

Εμενα ο μικρος μου ειναι 15 μηνων.Μεχρι και τους 10 μηνες κοιμοταν σε πορτ μπεμπε γιατι το λικνο του επεφτε μεγαλο.Εμας η παιδοατρος μας ειχε αφησει μονο να του βαζουμε στην πλατη μια πετσετα τυλιγμενη για να στηριζεται αλλα και αυτη οχι στο υψος του κεφαλιου.Τα βρεφακια δε μπορουν μονα τους να απεγκλωβιστουν για αυτο θελει προσοχη μην πηγαινει τιποτα στο στομα η στη μυτη πχ.κουβερτα,μαξιλαρια

@Anna17 και εμείς έχουμε καταλήξει σε συγκοιμιση στο κρεβάτι μας τα πρωινά. Η μαία μας είχε πει να τον τοποθετούμε χαμηλά να ακουμπάνε τα πόδια του στην άκρη του λικνου να του θυμίζει την κοιλιά.

Ε στην κάτω δεξιά γωνία τον βάζουμε στην πάνω αριστερά τον βρίσκουμε να έρθει όσο γίνεται πιο δίπλα μου ο μπαγάσας!

Εγώ για πιπιλα θέλω να ρωτήσω. Η παιδίατρος μου είπε να του την δοκιμάζω σιγά σιγά γιατί θα πάμε ταξίδι στις εκλογές. Η πρωτη ερώτηση ελιναι αν κάνω αποστείρωση και στη θήκη;

Επίσης αν την βγάλει απο το στόμα και δεν πέσει ή ακουμπήσει κάπου του την ξαναδίνω; 

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

@Anna17 και εμείς έχουμε καταλήξει σε συγκοιμιση στο κρεβάτι μας τα πρωινά. Η μαία μας είχε πει να τον τοποθετούμε χαμηλά να ακουμπάνε τα πόδια του στην άκρη του λικνου να του θυμίζει την κοιλιά.

Ε στην κάτω δεξιά γωνία τον βάζουμε στην πάνω αριστερά τον βρίσκουμε να έρθει όσο γίνεται πιο δίπλα μου ο μπαγάσας!

Εγώ για πιπιλα θέλω να ρωτήσω. Η παιδίατρος μου είπε να του την δοκιμάζω σιγά σιγά γιατί θα πάμε ταξίδι στις εκλογές. Η πρωτη ερώτηση ελιναι αν κάνω αποστείρωση και στη θήκη;

Επίσης αν την βγάλει απο το στόμα και δεν πέσει ή ακουμπήσει κάπου του την ξαναδίνω; 

Η θηκη χρειαζεται 1φορα αποστειρωση την εβδομαδα! Και η πιπιλα αν δεν πεσει ή ακουμπησει καπου οταν βγει απο το στομα δεν εχει θεμα την ξαναδινεις επισης μπορεις με το εμφιαλωμενο να την βρεξεις αν δεν εχει πεσει ή ακουμπησει καπου!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@kpp83 μια από τα ίδια. Κάτω κάτω τον βάζω δεν βολεύεται με τίποτα. Απλά στο κρεβάτι τον προσέχω συνέχεια. Τώρα που μιλάμε κοιμάται στον καναπέ. Οπουδήποτε αλλού εκτός από το λίκνο του. Τι να πω.

Όσο για πάνες και κακά. Παιδιά θέλω 10 την μέρα άνετα. Και εκτός από 1 η 2 όλες έχουν κακά. Από λίγα. Καλό είναι βέβαια γιατί σαν πρόωρο μας είπαν ότι το να λερώνει πάνες σημαίνει ότι τρώει καλά. 

Άλλο θέμα ο θηλασμός βέβαια. Το πολύ 10 λεπτά. Πότε παραπάνω, κουράζεται η ψυχουλιτσα μου. Όλο παραξενιές είμαστε. Αντε να φτάσουμε 3 κιλά να αρχίσουμε να φερομαστε πιο δυναμικά 

• Μου αρέσει 2

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

Εμένα κοιμάται πάνω μου μια χαρά κυρία και όταν παω να την βάλω λίκνο ξυπνάει κ αντε πάλι δώσε στήθος να από κοιμηθεί... 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφορίες τλκ μ λερώνει πανες και κακακια κ τσισα αρα τρωει.....Αχ κοριτσια κ εμενα σήμερα τα ιδια θηλαζω 10 λεπτα κοιμαται στο στηθος μετα παλι τα ιδια εσας θηλάζουν τα μωρακια σας σερί?? Απο τις 13.30 κοιμαται τον παιρνω τον ταιζω με το ζόρι ενα 10 λεπτό κ ξανα μανα κοιμαται δεν ξυπνάει με τπτ τι εχει παθει ενω χθες σε κλεισαμε ματι σμρ μ κανει αυτα... 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εμένα κοιμάται πάνω μου μια χαρά κυρία και όταν παω να την βάλω λίκνο ξυπνάει κ αντε πάλι δώσε στήθος να από κοιμηθεί... 

Είπα και εγώ. Μόνο εμείς είμαστε. Πρόσθεσε και την αλλαγή πάνας στο παιχνίδι όπου πάλι ξυπνάει και αφού αλλάξουμε θέλει πάλι στήθος. Πραγματικά δεν ξέρω πια είναι η σωστή σειρά να γίνουν. Τουλάχιστον να μην τον αφήνω νηστικό. Γιατί με το στήθος δεν ξέρω πόσο τρώει. Αυτό με νοιάζει για την ώρα 

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφορίες τλκ μ λερώνει πανες και κακακια κ τσισα αρα τρωει.....Αχ κοριτσια κ εμενα σήμερα τα ιδια θηλαζω 10 λεπτα κοιμαται στο στηθος μετα παλι τα ιδια εσας θηλάζουν τα μωρακια σας σερί?? Απο τις 13.30 κοιμαται τον παιρνω τον ταιζω με το ζόρι ενα 10 λεπτό κ ξανα μανα κοιμαται δεν ξυπνάει με τπτ τι εχει παθει ενω χθες σε κλεισαμε ματι σμρ μ κανει αυτα... 

Να μην χάνει γεύματα. Να τρώει κάθε 3 ώρες νομίζω είναι το θέμα. Το να είναι ήσυχο μωρό δεν νομίζω ότι είναι κακό. Και εμένα 10 λεπτά τρώει, θα απόκοιμηθεί στο στήθος μου. Θα τον σηκώσω να ρευτει και να περιμένω να κάνει κακά. Πέρασε μισή ώρα. Μετά αν είναι λερωμενος θα αλλάξουμε και μετά ξανά θηλασμός 2 λεπτά ίσα να ηρεμήσει. Αν κοιμηθεί θα είναι το πολύ 1 ώρα. Αλλιώς ξανά ο ίδιος κύκλος. Από το ρεψιμο και μετά. Εξάντληση αλλά όταν ανοίγει τα ματάκια του φορτιζουν οι μπαταρίες μου. :x

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

3 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Ρια μου να σου ζησει κ σενα να δεις τον γιοκα σου οπως επιθυμεις να χαιρεστε την οικογενεια σας υγεια αγαπη ευτυχια σας ευχομαι ολοψυχα!!!

Πω κοριτσια νομιζω πως εγω ειμαι μια απτις επομενες που γενναει τον αλλο μηνα!!ποτε περασε ο καιρος!αν εξαιρεσω λιγο τα ποδια μου που πονανε οταν ξυπναω κ περπαταω ενα ελαφρυ πριξιμο κ κατι ραγαδες που εμφανιστηκαν ειμαι μια χαρα!!!

Ευχαριστώ πολυ κορίτσι μ κ εσυ με τ καλοοοοο :)))

@Anna17 ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν αλλάζουμε το μωρό μετα το γεύμα! Πριν τον αλλάζουμε ευτυχώς μου το είχαν πει αυτό στα σεμινάρια. Δεν παθαίνει ΤΊΠΟΤΑ μπορεί να μείνει και έως 5 ή 6 ώρες με την ίδια πάνα.

Το βράδυ αλλαγή χωρίς πλύσιμο μόνο μωρομάντηλα και δεν του μίλαμε, δεν κοιτάμε το μωρό στα μάτια.

Και εμένα ήταν λίγο προωρούλης καθώς γέννησα μόλις μπήκα στον 9ο και πρώτη φορά είδα πάνα που είναι μόνο κατουρημένη είδα στις 20 μερες.

Το 10λεπτο είναι νορμάλ πολύ για αρχή.

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Τα μωρομαντηλα ειναι καλο να αποφευγονται, ειδικα σε νεογεννητα, ενδεχεται να ερεθισουν το δερματακι τους. Το οτι λεγονται μωρομαντηλα, δεν τα καθιστα αθωα, εχουν πληθος χημικων ερεθιστικων ουσιων. 

Για το αλλαγμα πιστευω ειναι πως βολευει την καθε μαμα. Εγω τον αλλαζα μετα το γευμα. Δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενει να του αλλαξω πανα, εκλαιγε γοερα και μετα δεν ηρεμουσε, με αποτελεσμα να του δημιουργειται υπερενταση. Οποτε πρωτα θηλαζα, μετα τον αλλαζα, και μετα τον ξαναεβαζα 2 λεπτα στο στηθος απλα να πιπιλησει μεχρι να αποκοιμηθει. Αυτο δουλεψε σε μενα. Απλα θελει μαλακες κινησεις  χωρις ανασηκωματα, γιατι μολις εχει φαει το μωρο.

@Ria@90, @Anna17, @vaso_mpempisνα σας ζησουν κοριτσια τα μπεμπακια σας! Παντα καλοτυχα να ειναι! 

• Ευχαριστώ 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Τι να πω; Αυτά μας έμαθαν στο σεμινάριο φροντίδας μωρού, αυτό κάνουμε... Μωρομάντηλα βάζω στη μια βραδινή πάνα στις 3 το πρωί χωρίς προβλήματα. Εναλλακτικά για όποιους αντέχουν υπάρχει κ το χαμομηλόνερο.

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

Τι να πω; Αυτά μας έμαθαν στο σεμινάριο φροντίδας μωρού, αυτό κάνουμε... Μωρομάντηλα βάζω στη μια βραδινή πάνα στις 3 το πρωί χωρίς προβλήματα. Εναλλακτικά για όποιους αντέχουν υπάρχει κ το χαμομηλόνερο.

Εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι μωρό μαντήλα.. Κ έτσι την κάνω με νεράκι κ βαμβακακι το βράδυ για να μην ξυπνάει 

• Μου αρέσει 1

Just now, Kpp83 είπε:

Ήταν κάθετοι και η παιδίατρος στο νοσοκομείο και η μαία που μας έδειξε την αλλαγή πάνας αλλά και ο δικός μας παιδίατρος για τα μωρόμαντηλα. Επίσης το μωρό αλλάζει 10 πάνες την μέρα. Οι 4 περίπου το βράδυ. Όταν τον σηκώσω είναι ήδη λερωμενος και προτιμώ να μην τον αλλάξω. Γιατί το πολύ 15 λεπτά μετά το γεύμα κάνει κακά. Οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον αφήσω για άλλη μια η 2 ώρες λερωμενο. Αυτό που λέει η @nanoula90νομίζω θα δουλέψει πιο καλά. Αλλά η πανα είναι το δράμα του. Κλαιει πάντα...

@Dimitr@17 και δεν συγκαιγεται; το κάνετε πολύ καιρό αυτό; 

zrz3p3.png

Κορίτσια ότι σας είπε ο παιδίατρος.

Εμείς κάνουμε μόνο μια βραδινή αλλαγή. 12.30 κλείνουν τα φώτα κάνουμε μια αλλαγή πάνας περίπου στις 3 που ξυπνάει να φάει και μετά πάλι το πρωί στις 6 που ξημερώνει.

3 με 5 συνήθως ξυπνάει ανα μιση ωρα ο άτιμος αλλά δεν τον αλλάζουμε γιατί θέλει στήθος.

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...