Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Anna17 είπε:

@Ria@90 και @vaso_mpempis κορίτσια σας διαβάζω τόσο καιρό και τώρα μιλάνε για συσπάσεις και περιμένετε από μέρα σε μέρα.. Πόσο χαίρομαι για εσάς. Εύχομαι με ένα πόνο και να πάνε όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα σας ζαλίζουμε εμείς με απορίες και θα μας λέτε εσείς οι πιο έμπειρες 

Σ ευχαριστώ πολύ.. . Κι εσυ δεν  αργείς!! :x

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε?πλεον εχω θεμα με τον υπνο κουλουριαζεται ο μικρος στο στομαχι απτα αριστερα κ απλωνεται μεχρι δεξια κατω κ δν μπορω ουτεω αριστερα ουτε δεξια να ξαπλωσω ανετα κ να σας πω κ την βλακεια μου φοβαμαι μην τον πιεζω αφου πιανω κοιλια στα δεξια κ ειναι πετρα μονιμα γιατι ειναι η κορμαρα του!σημερα αισθαναι κ τα δαχτυλα μου πρισμενα λιγο!ουφφ ξεκινα αντιστροφη μετρηση σιγα σιγα!

Τίποτα δεν παθαίνει το μπεμπακι σου. Ο ύπνος τον τελευταίο μήνα είναι σκέτη ταλαιπωρία.  Όλη νύχτα δεξιά αριστερά τουαλέτα!!!  Φιλιά κορίτσι μου 

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι σε καταλαβαινω κ μένα μου τρέχει κάποιες στιγμές αλλά η παιδίατρος μ είπε να μην βάλω επιθέματα για να αναπνέει η θηλή η να βάλω κοχυλια

Τα κοχυλια δεν βολευουν για τετοια χρηση γιατι μολις σκυβεις χυνεται ολο το γαλα παντου. Τα επιθεματα ειναι απαραιτητα σε τετοιες περιπτωσεις γιατι αλλιως γινεσαι μουσκεμα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια, 

Μόλις γράφτηκα στο forum γιατί σήμερα ένιωσα ότι σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου θέλω να έχω παρεούλα. Είμαι 38 χρονών και ευτυχώς ή δυστυχώς όλες οι φίλες μου έχουν αποκτήσει ήδη παιδάκια και δεν έχω μια φίλη εγκυούλα αυτή τη στιγμή να μοιραστούμε τις αγωνίες μας. Διανύω την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε το μωράκι μας με το καλό τον Αύγουστο. Υπάρχουν μανούλες που θα γεννήσουν τον Αύγουστο ή είμαι η μόνη;;;;;;

• Μου αρέσει 6

Just now, Nikoleta 81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Μόλις γράφτηκα στο forum γιατί σήμερα ένιωσα ότι σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου θέλω να έχω παρεούλα. Είμαι 38 χρονών και ευτυχώς ή δυστυχώς όλες οι φίλες μου έχουν αποκτήσει ήδη παιδάκια και δεν έχω μια φίλη εγκυούλα αυτή τη στιγμή να μοιραστούμε τις αγωνίες μας. Διανύω την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε το μωράκι μας με το καλό τον Αύγουστο. Υπάρχουν μανούλες που θα γεννήσουν τον Αύγουστο ή είμαι η μόνη;;;;;;

με το καλο ! περσι ημουν ακριβως στον ιδιο μηνα με εσενα κ σχεδον.στην ιδια ηλικια! δεν θυμαμαι καμια απο εδω να.γενναει αυγουστο φετος ψαξε για θεμα μωρακια αυγουστου 2019. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta 81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Καλησπέρα!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό  να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!  :wub:

έχεις μαθει φυλο; 

H4LBp3.png 

@Ria@90 είμαι 35+4

@Nikoleta 81Καλώς ήρθες και με το καλό το μωρό σου. Φυσικά και μπορείς να γράφεις εδώ μιας και το μωρό σου θα έρθει το 19. Παράλληλα θα βρεις θέμα μανούλες Αυγούστου. Αν δεν το βρεις έλα στις μανούλες Ιουλίου η Σεπτεμβρίου. Που θα είναι πιο κοντά στις ημερομηνίες σου αν θες κατι πιο παρειστικο 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια.......καλησπέρα!!!!!

Καλησπέρα!!!!! Άσε ναι είναι για παραλία αυτό το σκ αλλά τώρα δεν είμαστε για τέτοια Εμείς. Πως είσαι Αγάπη μου;

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Καλησπέρα!!!!! Άσε ναι είναι για παραλία αυτό το σκ αλλά τώρα δεν είμαστε για τέτοια Εμείς. Πως είσαι Αγάπη μου;

Καλα ναι μονο παραλια!!καλααα μωρε συσπασουλες εχω γενικα...πονακια περιοδου ποκυ ηπια....περιμενω το ραντεβού την Δευτέρα....το μωρο θα γεννηθεί ειτε φοβαμαι ειτε οχι!!!Χααχα!!η παναγια θα ναι μαζι μας αγαπη μου .... λιγο ηρεμησα....εσυ??

• Μου αρέσει 2

Just now, Ria@90 είπε:

Καλα ναι μονο παραλια!!καλααα μωρε συσπασουλες εχω γενικα...πονακια περιοδου ποκυ ηπια....περιμενω το ραντεβού την Δευτέρα....το μωρο θα γεννηθεί ειτε φοβαμαι ειτε οχι!!!Χααχα!!η παναγια θα ναι μαζι μας αγαπη μου .... λιγο ηρεμησα....εσυ??

Εγώ  δεν καταλαβαινω τίποτα! Περπατάω, κάνω δουλειές , μπάλα αλλα τίποτα.. Όπως και να έχει είναι το τελευταίο σκ που ειμαι έγκυος :) είτε θέλει είτε έχει βολευτεί ο μπέμπης θα γεννηθούμε σε λίγες μέρες!

• Μου αρέσει 3

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εγώ  δεν καταλαβαινω τίποτα! Περπατάω, κάνω δουλειές , μπάλα αλλα τίποτα.. Όπως και να έχει είναι το τελευταίο σκ που ειμαι έγκυος :) είτε θέλει είτε έχει βολευτεί ο μπέμπης θα γεννηθούμε σε λίγες μέρες!

Καλα κ εγω τι να τις κανω τις συσπασεις αν δεν εχει κατεβει το μωρο...χαχχα...ρε συ γιατι νιωθω πως θα γεννησουμε ιδια μέρα δε  ξερω εχω αυτο το προαίσθημα.... :))))

• Χαχα 1

Just now, Ria@90 είπε:

Καλα κ εγω τι να τις κανω τις συσπασεις αν δεν εχει κατεβει το μωρο...χαχχα...ρε συ γιατι νιωθω πως θα γεννησουμε ιδια μέρα δε  ξερω εχω αυτο το προαίσθημα.... :))))

Λες; Εγώ αν δεν ερθει Μέχρι Τετάρτη θα μπω Πέμπτη ή Παρασκευή... το νου σου :lol:

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...