Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Τώρα εχεις πονους; αν ναι βάλε ένα χρονόμετρο και δες την συχνότητα τους.. Κοντεύεις μάλλον. Πότε γεννας κανονικά ;

Τωρα οχι δεν εχω...μονο το βραδυ ειχα πονακια πολυ μικρά περιόδου...κ συσπασεις για καμποση ωρα....εκανα εμα ντουζάκι  κ ξάπλωσα στο πλαι κ αποκοιμήθηκα....απλα η κοικιτσα ειναι λιγο τουρλα εχει σκληρύνει...η αλήθεια  είναι  οτι περπατούσα πολυ αυτες τις μερες κ εκανα ασκησεις στην μπαλα οπως μ ειπε η γιατρος...δεν ξερω μπορει κ να το παρακανα...δεν ξερω ισως τη παρω αργότερα τηλέφωνο αν με πιασει στην ιδια συχνότητα.....νιώθω κ πολυ αδύναμη σήμερα....ισως ειναι κ απο τ αγχος...

Just now, vaso_mpempis είπε:

Καλημέρα! @Ria@90 τι έγινε κορίτσι μου; Όλα καλα; 

Ναι αγαπη μου τρομαξα εχθες γιατι ειχα πολλες συσπασεις σκληραίνε η κοιλιά σε πολυ κοντινό διάστημα λεπτών για καμιά ωρα και κατι...ξεκινησαν με μικρα πονακια περιόδου...και ταράχτηκα λογω του οτι ηταν μες τα μεσανυχτα..αλλα σήμερα δεν εχω τοσο εντονες συσπασεις...απλα η κοιλιά μ ειναι λιγο τουρλα..τωρα κουνιεται κ ο μικρος..

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria@90 είπε:

Τωρα οχι δεν εχω...μονο το βραδυ ειχα πονακια πολυ μικρά περιόδου...κ συσπασεις για καμποση ωρα....εκανα εμα ντουζάκι  κ ξάπλωσα στο πλαι κ αποκοιμήθηκα....απλα η κοικιτσα ειναι λιγο τουρλα εχει σκληρύνει...η αλήθεια  είναι  οτι περπατούσα πολυ αυτες τις μερες κ εκανα ασκησεις στην μπαλα οπως μ ειπε η γιατρος...δεν ξερω μπορει κ να το παρακανα...δεν ξερω ισως τη παρω αργότερα τηλέφωνο αν με πιασει στην ιδια συχνότητα.....νιώθω κ πολυ αδύναμη σήμερα....ισως ειναι κ απο τ αγχος...

Να πάρεις τον γιατρό κορίτσι μου! Τώρα στο τέλος πρέπει να τον ενημερώνεις ότι νιώθεις.

Έρχεται ο.μπεμπακος σου σιγά σιγά :)

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Να πάρεις τον γιατρό κορίτσι μου! Τώρα στο τέλος πρέπει να τον ενημερώνεις ότι νιώθεις.

Έρχεται ο.μπεμπακος σου σιγά σιγά :)

Ναι την πηρα μ λεει εφοσον τωρα δεμ εχω οκ...κ οτι συμβαίνει στις προτοτοκες να έχουν συσπασεις μερικα 24ωρα πριν τον τοκετο...θα κατσω σημερα να ξεκουραστώ να ανάκτησω δυνάμεις γτ νιωθω εξαντλημένη απο τη χθεσινή νυχτα που δεν κοιμηθηκα καλα...κ ο θεος βοηθός...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε?πλεον εχω θεμα με τον υπνο κουλουριαζεται ο μικρος στο στομαχι απτα αριστερα κ απλωνεται μεχρι δεξια κατω κ δν μπορω ουτεω αριστερα ουτε δεξια να ξαπλωσω ανετα κ να σας πω κ την βλακεια μου φοβαμαι μην τον πιεζω αφου πιανω κοιλια στα δεξια κ ειναι πετρα μονιμα γιατι ειναι η κορμαρα του!σημερα αισθαναι κ τα δαχτυλα μου πρισμενα λιγο!ουφφ ξεκινα αντιστροφη μετρηση σιγα σιγα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε?πλεον εχω θεμα με τον υπνο κουλουριαζεται ο μικρος στο στομαχι απτα αριστερα κ απλωνεται μεχρι δεξια κατω κ δν μπορω ουτεω αριστερα ουτε δεξια να ξαπλωσω ανετα κ να σας πω κ την βλακεια μου φοβαμαι μην τον πιεζω αφου πιανω κοιλια στα δεξια κ ειναι πετρα μονιμα γιατι ειναι η κορμαρα του!σημερα αισθαναι κ τα δαχτυλα μου πρισμενα λιγο!ουφφ ξεκινα αντιστροφη μετρηση σιγα σιγα!

Πότε έχεις πητ εσύ γλυκούλα μ; εγώ θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να ξαπλώσω δεξιά γτ με πονούσε η κοιλία μου κ φοβόμουν μην πιέζω το μωρό... Πάντα έβαζα μαξιλάρια στα πλαϊνά... Είναι ένα θέμα ο ύπνος με την κοιλουμπα.. Σκέψου όμως ότι θα βγει από την κοιλιτσα κ θα τον καμρατας στα χέρια σ

Πότε έχεις πητ εσύ γλυκούλα μ; εγώ θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να ξαπλώσω δεξιά γτ με πονούσε η κοιλία μου κ φοβόμουν μην πιέζω το μωρό... Πάντα έβαζα μαξιλάρια στα πλαϊνά... Είναι ένα θέμα ο ύπνος με την κοιλουμπα.. Σκέψου όμως ότι θα βγει από την κοιλιτσα κ θα τον καμρατας στα χέρια σ

24/6 μπαινω στο μηνα μου ανυπομονω να τον γνωρισω κ να τον δω κοριτσια βλεπω τα φορμακια κ κλαιω μονη μου οι ορμονες τωρα κ αν εχουν αποτρελαθει!!

• Μου αρέσει 1

Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου χαμογελάκι!!!

Καλημέρα κόρες κ μπεμπακια :wub:.

Έβγαλα τα κοχύλια σήμερα και έβαλα επιθέματα. Κουραστικά να κυκλοφορώ σαν τη Μαντόνα στο βογκ.

Τα επιθέματα κάθε πόση ώρα θέλουν  αλλαγή;

• Χαχα 3

IfsYp3.png

Just now, happysmile είπε:

24/6 μπαινω στο μηνα μου ανυπομονω να τον γνωρισω κ να τον δω κοριτσια βλεπω τα φορμακια κ κλαιω μονη μου οι ορμονες τωρα κ αν εχουν αποτρελαθει!!

Εγώ φαντάσου είχα δει αίμα την Δευτέρα και μου είχαν πει ξεκίνησε η διαδικασία κ τελικά γεννησα Σάββατο.. Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου μην αγχώνεσαι.. 

• Μου αρέσει 1

@Ria@90 και @vaso_mpempis κορίτσια σας διαβάζω τόσο καιρό και τώρα μιλάνε για συσπάσεις και περιμένετε από μέρα σε μέρα.. Πόσο χαίρομαι για εσάς. Εύχομαι με ένα πόνο και να πάνε όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα σας ζαλίζουμε εμείς με απορίες και θα μας λέτε εσείς οι πιο έμπειρες 

• Ευχαριστώ 2

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Έβγαλα τα κοχύλια σήμερα και έβαλα επιθέματα. Κουραστικά να κυκλοφορώ σαν τη Μαντόνα στο βογκ.

Γτ βαζεις επιθέματα; 

Just now, Kpp83 είπε:

Εξαρταται τη ροη σου και τα επιθεματα. Καποια δεν ειναι τοσο απορροφητικα ενω αλλα ειναι οκ. Πχ ειχα δοκιμασει dr brown και αλλαζα μια φορα την ημερα. Αργοτερα που χρησιμοποιουσα chicco, αλλαζα 2 -3 φορες την ημερα. 

Γτ βαζεις επιθέματα; 

Κοριτσι μου τον πρωτο καιρο ειναι πολυ πιθανον να γινεσαι μουσκεμα απο το γαλα. Δεν το παθαινουν ολες, αλλα πχ εγω δεινοπαθησα. Μονο με σουτιεν αυτα τα τυπου μπουστακια αθλητικα και επιθεματα μπορουσα, αλλιως γινομουν χαλια. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Anna17 είπε:

@Ria@90 και @vaso_mpempis κορίτσια σας διαβάζω τόσο καιρό και τώρα μιλάνε για συσπάσεις και περιμένετε από μέρα σε μέρα.. Πόσο χαίρομαι για εσάς. Εύχομαι με ένα πόνο και να πάνε όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα σας ζαλίζουμε εμείς με απορίες και θα μας λέτε εσείς οι πιο έμπειρες 

Να σαι καλα κοριτσι μ γλυκο κ σε σενα με εναν πονο !!!! :))) σε ποια εβδ εισαι??

Just now, nanoula90 είπε:

Εξαρταται τη ροη σου και τα επιθεματα. Καποια δεν ειναι τοσο απορροφητικα ενω αλλα ειναι οκ. Πχ ειχα δοκιμασει dr brown και αλλαζα μια φορα την ημερα. Αργοτερα που χρησιμοποιουσα chicco, αλλαζα 2 -3 φορες την ημερα. 

Κοριτσι μου τον πρωτο καιρο ειναι πολυ πιθανον να γινεσαι μουσκεμα απο το γαλα. Δεν το παθαινουν ολες, αλλα πχ εγω δεινοπαθησα. Μονο με σουτιεν αυτα τα τυπου μπουστακια αθλητικα και επιθεματα μπορουσα, αλλιως γινομουν χαλια. 

Ναι σε καταλαβαινω κ μένα μου τρέχει κάποιες στιγμές αλλά η παιδίατρος μ είπε να μην βάλω επιθέματα για να αναπνέει η θηλή η να βάλω κοχυλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...