Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

αχ beboula μου δεν θα φτάσω την ΠΗΤ, την επόμενη βδομάδα θα γεννήσω. Σ ευχαριστώ πολύ! έχω αρχίσει και το πιστεύω ναι, τον περιμένω και θέλω να τον πάρω αγκαλίτσα! Εχω κουραστεί πολύ έχω πολύ μεγάλη κοιλιά και δυσκολεύομαι! Απορώ που δεν έχω δει ούτε μια ραγάδα. 

Λίγο έμεινε, μετά θα σας ζαλίζω τις μάνες με τις ερωτήσεις μου :oops:

Άντε με το καλό.. Έφτασε κ η δικιά σ η ώρα να κρατήσεις αγκαλίτσα το αγγελούδι σου.. Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι έχω έναν ανθρωπάκο τόσο όμορφο και γλυκό.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Άντε με το καλό.. Έφτασε κ η δικιά σ η ώρα να κρατήσεις αγκαλίτσα το αγγελούδι σου.. Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι έχω έναν ανθρωπάκο τόσο όμορφο και γλυκό.. 

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ!! Φιλιά στο μπεμπάκι σου :x

H4LBp3.png 

@Dimitr@17 @Beboula25 αν δεν έριχνε ένα 2.5ωρο το μεσημέρι θα είχα πεθάνει σήμερα.  Μια ο μπαμπάς μας που τον κοιμίζει πάνω του συνήθως μια θηλασμό στο πλάι ξαπλωτή κοιμόμαστε δύο διωρα συνήθως και την παλεύω. 

Νομίζω ότι φταίει το smoothie με φράουλες που έφτιαξα για βραδινό. Το λέει το ρημάδι το βιβλίο μου να μην τρώω φραουλες αλλά τελειώνουν και δεν αντισταθηκα....

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

@Dimitr@17 @Beboula25 αν δεν έριχνε ένα 2.5ωρο το μεσημέρι θα είχα πεθάνει σήμερα.  Μια ο μπαμπάς μας που τον κοιμίζει πάνω του συνήθως μια θηλασμό στο πλάι ξαπλωτή κοιμόμαστε δύο διωρα συνήθως και την παλεύω. 

Νομίζω ότι φταίει το smoothie με φράουλες που έφτιαξα για βραδινό. Το λέει το ρημάδι το βιβλίο μου να μην τρώω φραουλες αλλά τελειώνουν και δεν αντισταθηκα....

Εσύ είσαι τυχερή που κοιμάται με τον μπαμπά.. Μήπως λέει το βιβλίο τι να τρώμε να κοιμούνται αμέσως;; 

• Χαχα 4

Just now, Kpp83 είπε:

Τις έχω εδώ μαζί με κεράσια και δεν τος ακουμπάω γιατί διάβασα κ εγω πως δεν κάνει. Και εγω εχθές έφαγα μια μπάρα δημητριακών ισως τον πείραξε τι να πω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Τις έχω εδώ μαζί με κεράσια και δεν τος ακουμπάω γιατί διάβασα κ εγω πως δεν κάνει. Και εγω εχθές έφαγα μια μπάρα δημητριακών ισως τον πείραξε τι να πω 

Εμένα κοιμάται από τις 2 και ακόμα να ξυπνήσει.. Φυσικά κοιμήθηκα κ Ε γω μαζί.. Καρπούζι κάνει Ν φάμε; 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Εμένα κοιμάται από τις 2 και ακόμα να ξυπνήσει.. Φυσικά κοιμήθηκα κ Ε γω μαζί.. Καρπούζι κάνει Ν φάμε; 

Δεν νομίζω να πειράζει θα σου κάνει κ καλό θα σε ενυδατώσει θέλεις υγρα για τον θηλασμό

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσακια μου ποια δεν κοιμάται???εχω εδω κ κάμποση ωρα συσπασουλες κ εχω λιγο αγχωθεί...μπορειτε λιγο να μ περιγράψετε ποιες συσπασεις προκαλούν τοκετο??

Έλα μου κάθε πότε νιώθεις πόνο; Κ πόσο διαρκεί; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Έλα μου κάθε πότε νιώθεις πόνο; Κ πόσο διαρκεί; 

Δρν ένιωθα πονο αλλα πιεση καθε 7 λεπτακια το ενιωθα για ωρα...σκληραίνε ολη η κοιλιά  μετα χαλάρωνε...τοσο συχνα δεν το εχω ξνα νιωσει.. αλλα ξαπλωσα στο πλαι και αποκοιμήθηκα μολις ξύπνησα αν δω πως συνεχίζει θα παρω τη γιατρο....ουφ αγχώθηκα...

Just now, Ria@90 είπε:

Δρν ένιωθα πονο αλλα πιεση καθε 7 λεπτακια το ενιωθα για ωρα...σκληραίνε ολη η κοιλιά  μετα χαλάρωνε...τοσο συχνα δεν το εχω ξνα νιωσει.. αλλα ξαπλωσα στο πλαι και αποκοιμήθηκα μολις ξύπνησα αν δω πως συνεχίζει θα παρω τη γιατρο....ουφ αγχώθηκα...

Εμένα οι πόνοι ξεκίνησαν σαν να έχω ένα βάρος χαμηλά στην κοιλιά κ είχε σκληρύνει η κοιλία μου.. Εγώ είχαν συσπασεις κάθε 3 λεπτά... Μετά από μια ώρα π μ είπε ο γιατρός να περιμένω κ ν μετρήσω έφυγα για νοσοκομείο κ στον δρόμο μ έσπασαν τα νερα.. Μην φοβάσαι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φανταζεσαι 

• Μου αρέσει 1

Εμένα οι πόνοι ξεκίνησαν σαν να έχω ένα βάρος χαμηλά στην κοιλιά κ είχε σκληρύνει η κοιλία μου.. Εγώ είχαν συσπασεις κάθε 3 λεπτά... Μετά από μια ώρα π μ είπε ο γιατρός να περιμένω κ ν μετρήσω έφυγα για νοσοκομείο κ στον δρόμο μ έσπασαν τα νερα.. Μην φοβάσαι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φανταζεσαι 

Τωρα δεν ξερω να περιμένω λες να δω αν εχω παλι?σορυ που ρωταω βλακειες αλλα εζω σαστησει λιγο δεν κερω τι να κανω..ήμουν τοσο κουρασμένη που κοιμήθηκα ισως επρεπε να τη παρω τηλ εκεινη την ωρα...αλλα ηταν μεσάνυχτα μωρε...

Just now, Ria@90 είπε:

Τωρα δεν ξερω να περιμένω λες να δω αν εχω παλι?σορυ που ρωταω βλακειες αλλα εζω σαστησει λιγο δεν κερω τι να κανω..ήμουν τοσο κουρασμένη που κοιμήθηκα ισως επρεπε να τη παρω τηλ εκεινη την ωρα...αλλα ηταν μεσάνυχτα μωρε...

Τώρα εχεις πονους; αν ναι βάλε ένα χρονόμετρο και δες την συχνότητα τους.. Κοντεύεις μάλλον. Πότε γεννας κανονικά ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...