Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Καλημέρα σε όσους κοιμήθηκαν! Απόψε  έκανε μισάωρο βρε ώρα ανάμεσα στους θηλασμούς. Ελπίζω να ρίξει πρωινό υπνάκο να την παλέψω...

Καλημερα.. Ένα θα σου πω από τις 4 μέχρι τις 7 δν έλεγε ν κοιμηθεί η δικιά μου.. Τώρα το πρωί κοιμηθηκε 1,5 ώρα.. Πόσο σε καταλαβαινω... 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα. Άυπνη και εγω με το ίδιο ακριβως ωράριο κ στις 4 νταν σταματάμε. Επι πέντε ώρες κλάμα  απαρηγόρητο και μόνο πιπίλα στο στηθος αλλιως τρομερος χαμός . Κάνει σαν να υποφέρει τα είδα όλα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Νομίζω 1η φορά θύμωσα να θέλω να τον βρίσω. Έτρωγε 3 λεπτά κοιμόταν και μόλις τον ακούμπαγα στο κρεββάτι τσιριδα. Ούτε στον μπαμπά ηρεμουσε ούτε πάνω μου. 

Αντε περιμενω πως και πως να σας κάνουμε παρέα σε λιγες μερες με την @vaso_mpempis στα τρελα ξενύχτια!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Just now, Kpp83 είπε:

Νομίζω 1η φορά θύμωσα να θέλω να τον βρίσω. Έτρωγε 3 λεπτά κοιμόταν και μόλις τον ακούμπαγα στο κρεββάτι τσιριδα. Ούτε στον μπαμπά ηρεμουσε ούτε πάνω μου. 

Μήπως ξεκίνησαν κ εσας τα πονακια;

@4shinediamonds που είσαι κορίτσι μου ελπίζω να είναι όλα καλα! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλημέρα. Άυπνη και εγω με το ίδιο ακριβως ωράριο κ στις 4 νταν σταματάμε. Επι πέντε ώρες κλάμα  απαρηγόρητο και μόνο πιπίλα στο στηθος αλλιως τρομερος χαμός . Κάνει σαν να υποφέρει τα είδα όλα 

Ετσι ακριβώς μπεμπουλα μου κ μετά από τις 4 μέχρι τις 8 γκρίνια... Και μέσα στην μέρα σήμερα το μάτι γαρίδα.. Πώς την παλεύετε το βράδυ; εγώ κουτουλαω.. 

Just now, Kpp83 είπε:

Ετσι έκανε κ μένα το βράδυ... Ρώτησα την παιδίατρο για πιπίλα κ ειπε όχι ακόμα γτ ειναι μικρή κ μπορεί να μπερδευτεί κ να μην τρώει από το στήθος μετα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ετσι ακριβώς μπεμπουλα μου κ μετά από τις 4 μέχρι τις 8 γκρίνια... Και μέσα στην μέρα σήμερα το μάτι γαρίδα.. Πώς την παλεύετε το βράδυ; εγώ κουτουλαω.. 

Ετσι έκανε κ μένα το βράδυ... Ρώτησα την παιδίατρο για πιπίλα κ ειπε όχι ακόμα γτ ειναι μικρή κ μπορεί να μπερδευτεί κ να μην τρώει από το στήθος μετα

Και πιπίλα που δίνω έτσι οπως είναι εκείνη την ώρα δεν θέλει τίποτα μέχρι κ στο στηθος έκλαιγε. Εγω το έχω από το μαιευτήριο. Από τότε δεν έχω κοιμηθει κανονικά το βράδυ. Ξεκίνησε έτσι χαλαρά με γκρίνια κ αϋπνία κ τώρα με κλάμα ασταμάτητο. Θεωρώ πως έχουμε κολικούς κ ας είναι νωρις αλλα έτσι οπως κάνει αυτό δείχνει. Εμάς μπορεί να τον πειράζει το συμπλήρωμα για αυτό σήμερα δεν θα δώσω κ αν πάει πιο καλα θα το κόψω κ ας είμαστε όλη μέρα στο στηθος.

Προσπαθησε όταν κοιμάται να κοιμάσαι κ εσυ είναι παρα πολύ σημαντικό έστω μια ώρα γτ δεν αντέχεις αλλιως 

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Και πιπίλα που δίνω έτσι οπως είναι εκείνη την ώρα δεν θέλει τίποτα μέχρι κ στο στηθος έκλαιγε. Εγω το έχω από το μαιευτήριο. Από τότε δεν έχω κοιμηθει κανονικά το βράδυ. Ξεκίνησε έτσι χαλαρά με γκρίνια κ αϋπνία κ τώρα με κλάμα ασταμάτητο. Θεωρώ πως έχουμε κολικούς κ ας είναι νωρις αλλα έτσι οπως κάνει αυτό δείχνει. Εμάς μπορεί να τον πειράζει το συμπλήρωμα για αυτό σήμερα δεν θα δώσω κ αν πάει πιο καλα θα το κόψω κ ας είμαστε όλη μέρα στο στηθος.

Προσπαθησε όταν κοιμάται να κοιμάσαι κ εσυ είναι παρα πολύ σημαντικό έστω μια ώρα γτ δεν αντέχεις αλλιως 

Εγώ δεν δίνω συμπλήρωμα.. Θεωρώ ότι φτάνει το δικό μου.. Γτ μου τρέχει το γαλα από το στήθος ειδικά από χθες.. Ναι αυτό κάνω. Τώρα κοιμηθηκε κ αμέσως έπεσα κ εγω.. 

• Μου αρέσει 1

Πήγαμε στη γιατρό σήμερα! Νομίζω θα γεννήσω γίγαντα! Έχει μεγαλώσει πολύ ο μπέμπης μου είπε! Αν δε γεννήσω μεχτι Τετάρτη θα μπω Πέμπτη 13/6 με πρόκληση.  Είμαι 38+4 και μου τον έβγαλε 3600gr (ελπίζω στα σφάλματα των μετρήσεων)!!! Να δω πόσο θα φτάσει!!!  Τσάμπα οι πίτσες και τα γλυκά που στερήθηκα  χαχαχαχαχα Τα μωρά όσο θέλουν παίρνουν!  Γενικά περνάει καλά μου είπε η γιατρός, ο τράχηλος κλειστός και το μωρό δεν έχει κατέβει καλά! 

Τίποτα, θα πάω να τον γράψω νήπιο από τώρα :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

H4LBp3.png 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγώ δεν δίνω συμπλήρωμα.. Θεωρώ ότι φτάνει το δικό μου.. Γτ μου τρέχει το γαλα από το στήθος ειδικά από χθες.. Ναι αυτό κάνω. Τώρα κοιμηθηκε κ αμέσως έπεσα κ εγω.. 

Δεν έχει πάντα σχέση το συμπλήρωμα αλλα εσε εσένα δεν θα είναι κάτι απλώς θέλει την αγκαλιά σου έχουν πολύ την ανάγκη την αγκαλιά μας τα μωράκια. Καλή ξεκουραση 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Πήγαμε στη γιατρό σήμερα! Νομίζω θα γεννήσω γίγαντα! Έχει μεγαλώσει πολύ ο μπέμπης μου είπε! Αν δε γεννήσω μεχτι Τετάρτη θα μπω Πέμπτη 13/6 με πρόκληση.  Είμαι 38+4 και μου τον έβγαλε 3600gr (ελπίζω στα σφάλματα των μετρήσεων)!!! Να δω πόσο θα φτάσει!!!  Τσάμπα οι πίτσες και τα γλυκά που στερήθηκα  χαχαχαχαχα Τα μωρά όσο θέλουν παίρνουν!  Γενικά περνάει καλά μου είπε η γιατρός, ο τράχηλος κλειστός και το μωρό δεν έχει κατέβει καλά! 

Τίποτα, θα πάω να τον γράψω νήπιο από τώρα :P

Μπράβο το μωράκι με το καλό! Αντε μέχρι 4.200 και κάτι να πάει μέχρι την Πητ ποσο άλλο αφού μάξιμουμ 200 την εμδομαδα παίρνουν στο τέλος κ αυτό δεν ισχύει πάντα. Αλλα η γιατρος σου δεν θέλει να ρισκάρει κ πιστεύω καλα κάνει. Αντε έρχεται το πιστεύεις;;

• Μου αρέσει 2

Just now, Beboula25 είπε:

Δεν έχει πάντα σχέση το συμπλήρωμα αλλα εσε εσένα δεν θα είναι κάτι απλώς θέλει την αγκαλιά σου έχουν πολύ την ανάγκη την αγκαλιά μας τα μωράκια. Καλή ξεκουραση 

Μπράβο το μωράκι με το καλό! Αντε μέχρι 4.200 και κάτι να πάει μέχρι την Πητ ποσο άλλο αφού μάξιμουμ 200 την εμδομαδα παίρνουν στο τέλος κ αυτό δεν ισχύει πάντα. Αλλα η γιατρος σου δεν θέλει να ρισκάρει κ πιστεύω καλα κάνει. Αντε έρχεται το πιστεύεις;;

αχ beboula μου δεν θα φτάσω την ΠΗΤ, την επόμενη βδομάδα θα γεννήσω. Σ ευχαριστώ πολύ! έχω αρχίσει και το πιστεύω ναι, τον περιμένω και θέλω να τον πάρω αγκαλίτσα! Εχω κουραστεί πολύ έχω πολύ μεγάλη κοιλιά και δυσκολεύομαι! Απορώ που δεν έχω δει ούτε μια ραγάδα. 

Λίγο έμεινε, μετά θα σας ζαλίζω τις μάνες με τις ερωτήσεις μου :oops:

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...