Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

Παιδαρος!!!!! Αγάπη μου... έχουν στριμωχτει οι μπομπιρες μας!!! Πλησιάζει η ώρα!!  

Μάλλον πρέπει να ηρεμήσουμε και να απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες που είμαστε ακόμα δυο στο σπίτι... Αυτό έλεγα στον άντρα μου σήμερα και γέλαγε χαχαχαχαχαχαχ

Ναι ο χοντρούλης μας.....θέλουν να βγουν τα καμαρια μας...ναι πλεον ειμαι προετοιμασμένη για ολα ειτε ΦΤ ειτε καισαρική....ηρεμια κ βλεπουμε στη πορεια.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Dimitr@17 said:

Εμένα ο μπαμπάς θέλει αλλά δουλεύει όλη μέρα κ έρχεται το βράδυ οπότε δεν μπορεί... Υπομονή να σαραντησουν κ όλα θα είναι καλύτερα.. Πόσο ειναι ο μπεμπης; 

Τη βραδινή βάρδια 2 με 5 αναλαμβάνει ο μπαμπάς και κοιμάται με το μπέμπη αγκαλιά:wink: Εγώ δεν μπορώ γιατί κοιμάμαι πολύ βαριά κ φοβάμαι. 

Είναι 20 ημερών περίπου :)

IfsYp3.png

Just now, vaso_mpempis είπε:

Τι πλάκα όταν έχουν λοξυγγα  τα μωρά στο τέλος που είναι μεγάλα... Σαν ωρολογιακή βόμβα κάνει η κοιλιά :lol:

Τον δικό μου τον ελεγα λοξυγγακια κ τώρα που τον πιάνει τρελαίνομαι  θυμαμαι πως ήταν μέσα στην κοιλιά κ είχε λοξυγγα τα βραδυα όταν ξαπλωνα :wub: 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Τον δικό μου τον ελεγα λοξυγγακια κ τώρα που τον πιάνει τρελαίνομαι  θυμαμαι πως ήταν μέσα στην κοιλιά κ είχε λοξυγγα τα βραδυα όταν ξαπλωνα :wub: 

:x

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

3 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Τη βραδινή βάρδια 2 με 5 αναλαμβάνει ο μπαμπάς και κοιμάται με το μπέμπη αγκαλιά:wink: Εγώ δεν μπορώ γιατί κοιμάμαι πολύ βαριά κ φοβάμαι. 

Είναι 20 ημερών περίπου :)

Ααα εσείς είστε μεγάλοι.. Εμεις ειμαστε 12 ημερών.. Κ σήμερα δεν με άφησε να κοιμηθώ ρο βράδυ.. Μόνο 2 ώρες κοιμηθηκα

• Λυπημένη/-ος 1

5 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Τι πλάκα όταν έχουν λοξυγγα  τα μωρά στο τέλος που είναι μεγάλα... Σαν ωρολογιακή βόμβα κάνει η κοιλιά :lol:

Όταν βγεί δε θα χει πλάκα, χαχαχα. 

Καλημέρα!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Εμεις παμε πολυ καλα δωξα το θεο αν συνεχισει ετσι ισως σε δυο εβδομάδες βγουμε η αναπτυξη της συμφωνα με τη διορθωμενη ηλικια ειναι λιγο πισω οχι σε αντιδρασεις σε αυτο ειμαστε καλα σχετικα απλα σε βαρος κ υψος ειμαστε σαν νεογεννητο ειναι λογικο μας ειπαν βεβαια επειδη εχει μεινει τοσο καιρο στη θερμοκοιτιδα κ επειδη γεννηθικε τοσο μικρη στα δυο χρονια θα συμβαδισει με τα τελειομηνα παιδια της κανουν φυσιοθεραπεια για το αναπνευστικο κ μου εδειξε κ μενα ασκησουλες να της κανω κ οντως τη βοηθανε αναπνεει πολυ καλυτερα κ θα κανουμε κ λιγες σε χερακια ποδαρακια να ξεπιαστει με τα γευματα της το εχουμε χασει λιγο αλλα θα το βρουμε πιστευω καναμε κ τα δευτερα εμβολια εχθες κ εχουμε λιγο γκρινι; σημερα

Να ρωτησω κατι τις μανουλες μηπως ξερετε εδω της δινουμε το γαλα που ειναι ετοιμο σε μπουκαλακι γιατι το δικο μου τελος αδειασαμε κ της καταψυξης αυτο απο τη στιγμη που θα το ανοιξω ποσο διατηρείται χωρις να το ζεστανω? Κ ποσο διατηρείται στο θερμαντηρα στη συντηρηση? Εφτασα κ εγω να μιλαω για γαλατα δε το πιστευω ακομα!!

• Μου αρέσει 5

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Εμεις παμε πολυ καλα δωξα το θεο αν συνεχισει ετσι ισως σε δυο εβδομάδες βγουμε η αναπτυξη της συμφωνα με τη διορθωμενη ηλικια ειναι λιγο πισω οχι σε αντιδρασεις σε αυτο ειμαστε καλα σχετικα απλα σε βαρος κ υψος ειμαστε σαν νεογεννητο ειναι λογικο μας ειπαν βεβαια επειδη εχει μεινει τοσο καιρο στη θερμοκοιτιδα κ επειδη γεννηθικε τοσο μικρη στα δυο χρονια θα συμβαδισει με τα τελειομηνα παιδια της κανουν φυσιοθεραπεια για το αναπνευστικο κ μου εδειξε κ μενα ασκησουλες να της κανω κ οντως τη βοηθανε αναπνεει πολυ καλυτερα κ θα κανουμε κ λιγες σε χερακια ποδαρακια να ξεπιαστει με τα γευματα της το εχουμε χασει λιγο αλλα θα το βρουμε πιστευω καναμε κ τα δευτερα εμβολια εχθες κ εχουμε λιγο γκρινι; σημερα

Να ρωτησω κατι τις μανουλες μηπως ξερετε εδω της δινουμε το γαλα που ειναι ετοιμο σε μπουκαλακι γιατι το δικο μου τελος αδειασαμε κ της καταψυξης αυτο απο τη στιγμη που θα το ανοιξω ποσο διατηρείται χωρις να το ζεστανω? Κ ποσο διατηρείται στο θερμαντηρα στη συντηρηση? Εφτασα κ εγω να μιλαω για γαλατα δε το πιστευω ακομα!!

Πολύ ευχάριστα τα νέα κάθε φορά με το καλό να πάνε όλα κατ’ευχην και να πάτε στο σπιτάκι σας! 

Αν λες για ένα γάλα με μπλε περιτύλιγμα μου είπαν κραταει 40’ λεπτά.  

Πιστεψε το και δώσε από εμας πολλά φιλάκια στο κοριτσάκι σου❤️ 

• Μου αρέσει 2

Just now, Vasoth. είπε:

Μπραβο βρε Βασω μου!! Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας!! Συντομα κ σπιτακι σας. Απ οτι ξερω αγαπη το γαλα μεσα σε μια ωρα πρεπει να καταναλωθει οταν ζεσταθει. Δηλαδη στον θερμαντηρα. Τωρα στην συντηρηση δεν γνωριζω, δεν γραφει το σκευασμα τιποτα??? 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Kpp83 είπε:

@vaso_mpempis  στην αρχή ανησυχείς λίγο  με το λοξυγγα, μετά γελάς, μετά θυμώνεις Γτ τον ξυπνάει!

Ρε φίλε μου ξύπνησε σήμερα 06:00 από λόξυγκα!! Ημαρτον!!

• Χαχα 6

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...