Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Beboula25 είπε:

Εγω όταν κλείσαμε το ραντεβού έπαθα μπλακ αουτ κλάμα πολύ κ λίγα νεύρα δεν άκουγα που μου μιλούσαν ήμουν τελείως στον κόσμο μου 

Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι να το αφησω να γινει μονο του αλλα ματαια η προσπάθεια......τριγυρναει στο μυαλο πριν πεσω για υπνο κ ξυπναω με αυτη την ιδεα παλι.....ουφ.....εχω κ κολπικη εξεταση σημερα φοβαμαι πολυ αν δω αιμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Έψαξα πριν μηπως βρω κάτι σχετικο κ έπεσα επάνω στις αναρτήσεις σου που αναφερεις το σεσουάρ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα γτ κανα δυο φορες που αναψα τον αποροφοτηρα με ρι να ετοιμάσω το γάλα είδα πως χαλάρωσε έστω τρία λεπτά. Όσο για το φαγητό δεν τρώω σχεδόν τίποτα που μπορεί να πειράζει όσα γνωρίζω δλδ. Έκοψα φέτα κ απλά σήμερα έφαγα ένα τοστακι με τυρί τώρα που είναι νωρις να τσεκάρω κιολας. Νόμιζα πως τα γαλακτομικα μόνο κάτι σαν αλλεργία κάνουν. 

Ναι ηρεμει με την κρεμουλα. Και τα ποδαράκια του μαζεύω. Θα κοιτάξω κ το φασκιωμα. Δοκίμασα τους λευκούς ήχους και δεν πιάνουν. 

Λοιπον μίλησα με την παιδίατρο της περιέγραψα και είπε πως είναι κολικοι. Να του δίνω ενδιάμεσα από τα γευματα χαμομήλι φυτικό αλλιως να πάρουμε προβιοτικά. Χαμομήλι μου είπε κ άλλη παιδίατρος στις αρχές αλλα δυο μανουλες εδώ που έχω ρωτήσει είπαν δεν έδωσαν ποτε κ ούτε τους είπαν. Εγω θυμαμαι να δίνουμε χαμομήλι σε μωρό απλά όχι ημερών 

Πολυ δύσκολο ρε κοριτσια σας διάβαζα που τα λέγατε κ εσείς κ τώρα το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να τον στενοχωρει κ να τον πειράζει τίποτα 

Ναι κορίτσι μου δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω κ το αναφέρω ως ανησυχία ή εκνευρισμό αλλα όντως φαίνεται να τρομάζει τρέμει πετάγεται. Ότι θέλει θα του κάνω αρκεί να νιώθει ασφάλεια κ να μην τον πειράζει τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ!

Είναι αρκετα δυσκολο το θεμα των κολικων το ξερω κ εγω απο πρωτο χερι. Δεν αντεχα να τον βλεπω να σπαραζει. Ερχόταν το βραδυ και έτρεμα που θα τον επιαναν παλι..εμενα το φασκιωμσ δεν το ήθελε ποτε. Δοκιμασε διαφορα πράγματα να δεις τι βοηθάει. Παίρναμε και ινφακολικ και προβιοτικα. Επισης μας βοήθησε οταν ρίχναμς ζεστο αερα με το σεσουαρ στην κοιλιτσα του, μας το ειχε δείξει η μαια κ σταματούσε το κλάμα. Αλλα τοτε ηταν χειμωνας,τωρα με τη ζεστη δεν ξερω αν τους αρέσει.  Ο ηχος του απορρόφητηρα δεν πολυβοηθουσε ηθελε κατι πιο δυνατο

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Βρε κορίτσια χθες κοιτούσα τις εξετασεις γιατι σήμερα εχω γιατρο κ τι συνειδητοποιώ???2 ημερομηνιες πιθανες τοκετού η μια 21 κ η αλλη 14 εχω φρικάρει διοτι κανονικα 26 συμφωνα με τη πρωτη μερα περιοδου αλλα λογω του οτι εβγαινε μεγαλύτερος μ ειχαν δωσει 21....αλλα το 14 βρε κοριτσια πολυ πολυ κοντα και με αγχωσε αφανταστα χαχαχαχ.....ρε κορίτσια εσεις πως κραυουσατε ψυχραιμο τον εαυτο σας τις μερες π πλησίαζε ο τοκετος....σορυ αν σας επρηξα...........καλημερααααα

Με το καλο κοριτσι μ εφτασε 'απειλητικα' κοντα η μερα εε;;;

Εγω λογω νοσοκομειου απο τις συσπασεις απο 34η εβδομαδα ειχα κουραστει τοσο ορους χαπια χαπια χαπια ξαπλα ξαπλα ξαπλα π οταν μπηκα στην 37η εκανα παρτυ καθε μερα μπας κ γεννησω το ηθελα ττοοοοοοσο πολυ μηδεν φοβος! Την ημερα π πηγα απο προαισθηση 2μερες πριν το ραντεβου μας να με δουν γτ πονακια ειχα ετσι κ αλλιως απο 34η εβδομαδα(οταν εφτασα στο νοσοκομειο με επιασαν κ οι πονοι) κ μ ειπαν οτι κανω εισαγωγη για γεννα τρελαθηκα απο την χαραααα μου!!! Αρα δεν μπορω να σε βοηθησω μαλλον!!!! Με κανεναν πονο σ ευχομαι!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Βρε κορίτσια χθες κοιτούσα τις εξετασεις γιατι σήμερα εχω γιατρο κ τι συνειδητοποιώ???2 ημερομηνιες πιθανες τοκετού η μια 21 κ η αλλη 14 εχω φρικάρει διοτι κανονικα 26 συμφωνα με τη πρωτη μερα περιοδου αλλα λογω του οτι εβγαινε μεγαλύτερος μ ειχαν δωσει 21....αλλα το 14 βρε κοριτσια πολυ πολυ κοντα και με αγχωσε αφανταστα χαχαχαχ.....ρε κορίτσια εσεις πως κραυουσατε ψυχραιμο τον εαυτο σας τις μερες π πλησίαζε ο τοκετος....σορυ αν σας επρηξα...........καλημερααααα

Ρια μου! Οι αποκλίσεις στις ημερομηνίες είναι από τις μετρήσεις στους υπερηχους. Κι εγώ έχω.  Νομίζω στην αυχενική διαφάνεια είναι η τελική ΠΗΤ αλλά μικρή σημασία έχει γιατί απ΄οσο ξέρω είναι πολύ μικρό το ποσοστό των γυναικών που γεννάνε την ΠΗΤ. Σημασία έχει που είσαι καλά εσύ και μωρό... είσαι στο μήνα σου, όλα καλά! Μακάρι μάλιστα να έρθει από μόνος του όποτε θέλει:wub:  

Καλησπέρα κορίτσια και μπεμπάκια 

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Just now, Ria@90 είπε:

Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι να το αφησω να γινει μονο του αλλα ματαια η προσπάθεια......τριγυρναει στο μυαλο πριν πεσω για υπνο κ ξυπναω με αυτη την ιδεα παλι.....ουφ.....εχω κ κολπικη εξεταση σημερα φοβαμαι πολυ αν δω αιμα.....

Μπορεί να δεις λίγα καφέ οπως και Μα έχει ο γιατρος ξέρει τι κάνει!!

Just now, Nicol_ είπε:

Είναι αρκετα δυσκολο το θεμα των κολικων το ξερω κ εγω απο πρωτο χερι. Δεν αντεχα να τον βλεπω να σπαραζει. Ερχόταν το βραδυ και έτρεμα που θα τον επιαναν παλι..εμενα το φασκιωμσ δεν το ήθελε ποτε. Δοκιμασε διαφορα πράγματα να δεις τι βοηθάει. Παίρναμε και ινφακολικ και προβιοτικα. Επισης μας βοήθησε οταν ρίχναμς ζεστο αερα με το σεσουαρ στην κοιλιτσα του, μας το ειχε δείξει η μαια κ σταματούσε το κλάμα. Αλλα τοτε ηταν χειμωνας,τωρα με τη ζεστη δεν ξερω αν τους αρέσει.  Ο ηχος του απορρόφητηρα δεν πολυβοηθουσε ηθελε κατι πιο δυνατο

Θα παρω και άλλη γνώμη δεν δίνω χαμομήλι προς το παρόν, θα του βάζω κρεμουλα, μασαζάκι ασκησούλες, πολύ υπομονή και παρα πολύ αγαπη. Θα ρωτήσω για τα ινφακολικ κ τα προβιοτικά και ότι είναι καλύτερο θα μου πει. Δεν αντέχεις να βλέπεις να σπαράζει κ να πονάει. Σκέφτομαι πως είναι αναπόφευκτο πως θα περάσει και δεν θα θυμάται τίποτα. 

Σε ευχαριστώ παρα πολύ:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μπορεί να δεις λίγα καφέ οπως και Μα έχει ο γιατρος ξέρει τι κάνει!!

Θα παρω και άλλη γνώμη δεν δίνω χαμομήλι προς το παρόν, θα του βάζω κρεμουλα, μασαζάκι ασκησούλες, πολύ υπομονή και παρα πολύ αγαπη. Θα ρωτήσω για τα ινφακολικ κ τα προβιοτικά και ότι είναι καλύτερο θα μου πει. Δεν αντέχεις να βλέπεις να σπαράζει κ να πονάει. Σκέφτομαι πως είναι αναπόφευκτο πως θα περάσει και δεν θα θυμάται τίποτα. 

Σε ευχαριστώ παρα πολύ:)

Χαμομηλι εγω μια φορα ειχα.δοκιμασει και ειχε πιει λιγο μόνο 10 ml αλλα μετα θηλασε λιγότερο δεν ξερω αν ηταν συμπτωματικό παντως δεν εδωσα ξανα. Και η μαια ειπε να το αποφευγω ενω η παιδίατρος ειπε να δωσω..τι ειναι καλυτερο ιδεα δεν έχω. Πάντως εμπιστεύομαι τον Παπαβεντση που λεει να μη δινουμε. 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Χαμομηλι εγω μια φορα ειχα.δοκιμασει και ειχε πιει λιγο μόνο 10 ml αλλα μετα θηλασε λιγότερο δεν ξερω αν ηταν συμπτωματικό παντως δεν εδωσα ξανα. Και η μαια ειπε να το αποφευγω ενω η παιδίατρος ειπε να δωσω..τι ειναι καλυτερο ιδεα δεν έχω. Πάντως εμπιστεύομαι τον Παπαβεντση που λεει να μη δινουμε. 

Δυο παιδίατροι η μια του παίδων είπαν ναι. Από την άλλη οπως είπα ρ της α δυο φιλες είπαν όχι. Λογικά καταλήγουμε ότι ο κάθε γιατρος ακολουθεί δικες του μεθόδους. Ξέρω κ εγω πως δίνουν ιδιαίτερα στα πολύ παλιά χρόνια αλλα κ τώρα δίνουν για ενυδάτωση ή ενδιάμεσα στα γευματα αν ζητάει συνέχεια γάλα αλλα σε λίγο πιο μεγάλα μωράκια. Δεν θα δώσω ομως αν δεν ρωτήσω και αλλον γιατρο. Μου είπε 30ml με ελάχιστη το τόνισε καστανη ζάχαρη. Από την μια λέω χαμομηλακι του Θεού είναι από την αλλη δεν θέλω φοβάμαι να το δώσω. 

Just now, Ria@90 είπε:

Κι εγώ όταν έμαθα ότι θα μπω σε 4 ημέρες πχ για να γεννήσω ένιωθα πολύ περίεργα.. Είχα πάθει κι εγώ ένα σοκ όπως λέει η @Beboula25, και ήθελα να κλαιω συνέχεια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήθελα να κλαιω. Μετα κάτι έψαξα στο ιντερνετ, δεν θυμαμαι τι ακριβώς, και με έβγαλε σε αυτό το forum. Η χαρά μου απερίγραπτη όταν είδα πως υπάρχουν κοπέλες που γέννησαν ή θα γεννήσουν την ίδια περίοδο με εμενα! Επίσης εγώ εκτός από τον φόβο για την γεννα που είχα, φοβόμουν και τα πριν, όπως πχ την προετοιμασία που σου κανουν γτ έκανα την βλακεια να ακούω τι μου λέει η μια κ η άλλη. Η αδερφή μου πχ μου έλεγε πόσο χάλια είναι το κλίσμα, το οποίο όταν το έκανα, λέω ρε γαμωτο αυτό ήταν;;;; κ αγχωνομουν γιαυτό;;;; μετά ένιωθα μια ανακούφιση.... Οπότε εγώ θα σου πω να είστε ήρεμες!!! Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολλα έντονα συναισθήματα θα έχετε, αλλά κορίτσια σε λίγο θα έχετε το μωρακι σας αγκαλίτσα!!! Προσπαθείστε, όσο είναι εφικτό, να ξεκουραζεστεε και να κοιμάστε ανέμελες γιατί αυτό σίγουρα θα σας λείψει σε λίγο καιρό.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

aQhvp2.png

Δυο παιδίατροι η μια του παίδων είπαν ναι. Από την άλλη οπως είπα ρ της α δυο φιλες είπαν όχι. Λογικά καταλήγουμε ότι ο κάθε γιατρος ακολουθεί δικες του μεθόδους. Ξέρω κ εγω πως δίνουν ιδιαίτερα στα πολύ παλιά χρόνια αλλα κ τώρα δίνουν για ενυδάτωση ή ενδιάμεσα στα γευματα αν ζητάει συνέχεια γάλα αλλα σε λίγο πιο μεγάλα μωράκια. Δεν θα δώσω ομως αν δεν ρωτήσω και αλλον γιατρο. Μου είπε 30ml με ελάχιστη το τόνισε καστανη ζάχαρη. Από την μια λέω χαμομηλακι του Θεού είναι από την αλλη δεν θέλω φοβάμαι να το δώσω. 

Ξεχασα να σου.πω το σημαντικότερο. Η παιδίατρος μου ειχε πει οτι ο θηλασμός ειναι νουμερο 1 αντιμετώπιση στους κολικους. Κ οντως σταματουσε το κλάμα. Ελα όμως που εεπειδη  ανα μιση ωρα τον εβαζα στο στηθος υπερσιτιζοταν και αυτο χειροτέρευε τρομερα τους κολικους. Εγω το ειχα διαβάσει αλλα η παιδιατρος με διαβεβαιωνε οτι δεν πειραζει αυτό. Ωσπου η μαια μου ειπε οτι χειροτερευω την κατάσταση, μου εδειξε τα τιπ.με το σεσουαρ τα μασαζακια κτλ και μου ειπε να θηλαζω κανονικα οχι ανα μισάωρο. Και ειχε απολυτο δικιο. Γιατί το παιδι ηθελε την παρηγοριά του στηθους αλλα επειδη επινε συνεχεια γαλα γινόταν χειροτερα.Οταν τα προσάρμοσα ηταν πολυ καλυτερα τα πράγματα. 

DanXp2.png

Βρε κορίτσια η μπεμπα μου είναι πολύ ήσυχη σήμερα... Ουτε κλαίει ούτε τπτ... Όλο θέλει αγκαλιά κ με κοιτάει στα μάτια... Δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου σήμερα.. Αλλά έχει φάει. Λέτε να έχει τίποτα; έχω ανησυχησει

Διαφημίσεις

Εδινα κ χαμομηλακι κ κιντερτε κ μαραθο της milupa λογω δυσκιολιοτητας μεσα σε καθε γαλα ενα κουταλακι κ 2φορες την ημερα σκετο 50μλ συμβουλη της παιδιατρου! Εκανε δουλιτσα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Βρε κορίτσια η μπεμπα μου είναι πολύ ήσυχη σήμερα... Ουτε κλαίει ούτε τπτ... Όλο θέλει αγκαλιά κ με κοιτάει στα μάτια... Δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου σήμερα.. Αλλά έχει φάει. Λέτε να έχει τίποτα; έχω ανησυχησει

Επειδη ειναι πολυ ησυχη? Δεν νομιζω αντιθετως αν ειχε κατι θα εκλεγε!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εδινα κ χαμομηλακι κ κιντερτε κ μαραθο της milupa λογω δυσκιολιοτητας μεσα σε καθε γαλα ενα κουταλακι κ 2φορες την ημερα σκετο 50μλ συμβουλη της παιδιατρου! Εκανε δουλιτσα

Επειδη ειναι πολυ ησυχη? Δεν νομιζω αντιθετως αν ειχε κατι θα εκλεγε!

Ναι αλλά δεν έχει κοιμηθεί καθόλου από το πρωί.. Κ μόλις την βάλω στο κρεβάτι της κλαίει.. Θέλει αγκαλιά. Τι να κάνω; 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι αλλά δεν έχει κοιμηθεί καθόλου από το πρωί.. Κ μόλις την βάλω στο κρεβάτι της κλαίει.. Θέλει αγκαλιά. Τι να κάνω; 

Κ εμενα ετσι ηταν θελει αγγαλια; θα εχει αγγαλια.....θυμαμαι βγαλαμε 2εβδομαδες ολη μερα αγγαλια κ μολις την κοιμηζα κ την εβαζα κατω τσουπ το ματι γαριδα κ κλαμα αντε παλι κ παλι κ παλι! Ειστε ακομα στο 4ο τριμηνο κ δεν εχει συνηθισει την εξω ζωη!

Υπομονη γλυκια μ φαση ειναι θα περασει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κ εμενα ετσι ηταν θελει αγγαλια; θα εχει αγγαλια.....θυμαμαι βγαλαμε 2εβδομαδες ολη μερα αγγαλια κ μολις την κοιμηζα κ την εβαζα κατω τσουπ το ματι γαριδα κ κλαμα αντε παλι κ παλι κ παλι! Ειστε ακομα στο 4ο τριμηνο κ δεν εχει συνηθισει την εξω ζωη!

Υπομονη γλυκια μ φαση ειναι θα περασει!

Υπάρχει και 4ο τρίμηνο; τι γίνεται δλδ σε αυτό το διάστημα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...