Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Εφόσον είναι οκ ο παιδίατρος είμαι κ εγώ. Εμένα τρώει 20 λεπτά περίπου. Μετά το πετάει κ κοιμάται μακάρια. Σπάνια κάνει μισάωρο... 

Γράψτε κ το βράδυ κορίτσια!!! Στις 3 το πρωί σκοτώνω  άνθρωπο από τη βαρεμάρα και την κούραση!

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Φτου φτου βρε κορίτσια. Εγώ και ο μπέμπης σταθεροί σε κιλά :(

Εγώ έχω χάσει μόνο 2 μετά τα 6 του μαιευτηρίου και μου μένουν 13 και ο μπέμπης στις 20μέρες επέστρεψε στο βάρος γέννησης. Μα τι κανετε;; Θέλω κ εγώ!!!

@Ria@90 @vaso_mpempis άντε να γεννήσετε γιατί στις 3 το πρωί δεν έχει κίνηση. Επίσης περιμένω πως κ πως τις απορίες της Ριας!!!

@4shinediamonds πως είσαι βγήκες από το νοσοκομείο;

Χαχχαχαχ θεα !!!εχεις να ακουσεις κατι κουλαααα αστο.... θα αποκτήσουν ενδιαφέρον κ πολυ γελιο οι νύχτες σού!!!στο υπόσχομαι χαχα!!κ μετα τερμα η βαρεμάρα σου!χαχαα

Και στις 4 κοριτσια! 

Στο στηθος έχει κάτσει και δυόμιση ώρες στο μαιευτήριο αυτό συνέβαινε οι δυο ώρες ήταν στανταρ μέσα στο βράδυ. Δεν χόρταινε και ειχε κ την ανάγκη ισως. Τώρα το πολύ είκοσι λεπτά κ κοιμάται.

Just now, Kpp83 είπε:

ΜΗΝ τον αφήνεις τόσο πια μπεμπούλα!!. Κάνει πιπίλα κ σε τραυματίζει. 50λεπτά μαξ η διάρκεια του θηλασμού.

Αφού γράφω παρακάτω είκοσι λεπτά κάθεται πλέον Αντε μισή ώρα για λίγη πιπίλα . Μόνο στο μαιευτήριο το έκανε αυτό κ δεν γινόταν να μην το αφήσω σπάραζε. Πάντως σε ευχαριστώ βοήθησαν πολύ οι οδηγιες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ρε τον γίγαντα! Πολύ χαίρομαι πραγματικά αν βοήθησα!

Κορίτσια δεν ξέρω στο 2 με 5 τι θα έκανα χωρίς τον άντρα μου. Είναι ταισμενος αλλά τον πιάνει φόβος μάλλον και γκρινιάζει λίγο. Ως εκ τούτου ο άντρας μου που δεν κοιμάται βαριά όπως εγώ τον βάζει πάνω του κ και κοιμούνται παρέα. Με ξυπνάνε 3 φορές για να πιάσω επαφή με το περιβάλλον όταν όντως πεινάει. Αν κοιμηθώ εκείνη την ώρα δεν ακούω τίποτα!!! Πώς το περνάτε εσείς;;;

IfsYp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Kpp83 είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω στο 2 με 5 τι θα έκανα χωρίς τον άντρα μου. Είναι ταισμενος αλλά τον πιάνει φόβος μάλλον και γκρινιάζει λίγο. Ως εκ τούτου ο άντρας μου που δεν κοιμάται βαριά όπως εγώ τον βάζει πάνω του κ και κοιμούνται παρέα. Με ξυπνάνε 3 φορές για να πιάσω επαφή με το περιβάλλον όταν όντως πεινάει. Αν κοιμηθώ εκείνη την ώρα δεν ακούω τίποτα!!! Πώς το περνάτε εσείς;;;

Καλημέρα

Εχω κ εγω θέμα κάθε μέρα το ίδιο. Από τις 11:30 έως τις 4 έχουμε πολύ κλάμα παρα πολύ εκνευρισμό δεν ηρεμει ούτε σε αγκαλιά παρα μόνο λίγα λεπτά κ αφού κοιμηθει έχει τρομερή ανησυχία πετάγεται κ ξυπνάει συνέχεια. Θα παρω την παιδίατρο να ρωτήσω. Του βάζω λίγη κρεμουλα για τους κολικούς μήπως και έχουν ξεκινήσει αλλα απορώ αν πιάνουν κάθε μέρα ίδια ώρα ίδια διάρκεια. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια !! 

1 ώρα πρίν, Kpp83 είπε:

Εισαι τυχερη!! Εγω δεν κοιμομουν καθολου! Η περισσοτερη ωρα που καταφερνα να κοιμηθω ηταν 2 ωρες συνολικα. Αντιθετως ο αντρας μου ηταν αυτος που δεν ακουγε τιποτα. Οπως και εξακολουθει να μην ακουει τιποτα! Εφοσον ομως ο συζυγος σου ξυπναει και αναλαμβανει να βοηθησει τοτε δεν θεωρω πως υπαρχει καποιο θεμα. Προφανως και εισαι πολυ κουρασμενη και κοιμασαι βαθια. 

Just now, Beboula25 είπε:

Καλημέρα

Εχω κ εγω θέμα κάθε μέρα το ίδιο. Από τις 11:30 έως τις 4 έχουμε πολύ κλάμα παρα πολύ εκνευρισμό δεν ηρεμει ούτε σε αγκαλιά παρα μόνο λίγα λεπτά κ αφού κοιμηθει έχει τρομερή ανησυχία πετάγεται κ ξυπνάει συνέχεια. Θα παρω την παιδίατρο να ρωτήσω. Του βάζω λίγη κρεμουλα για τους κολικούς μήπως και έχουν ξεκινήσει αλλα απορώ αν πιάνουν κάθε μέρα ίδια ώρα ίδια διάρκεια. 

Μπεμπουλα μου !!! Ναι δυστυχως οι κολικοι πιανουν την ιδια ωρα συνηθως κ εχουν την ιδια διαρκεια. Εμενα τον επιανε παντα ανησυχια απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7-8. 

Τον βλεπεις να μαζευει τα ποδαρακια στην κοιλιτσα του?? Εχει μηπως αερια? Αν και συνηθως ξεκινανε μετα τις 2 εβδομαδες, ωστοσο δεν ειναι κανονας. Σε αρκετα μωρακια ξεκινανε οι κολικοι απο πολυ νωρις, το πρωτο 10ημερο. Επισης εχεις δοκιμασει να το "φασκιωσεις" με ενα πολυ λεπτο σεντονι? Καποια μωρακια ηρεμουν με αυτον τον τροπο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια !! 

Εισαι τυχερη!! Εγω δεν κοιμομουν καθολου! Η περισσοτερη ωρα που καταφερνα να κοιμηθω ηταν 2 ωρες συνολικα. Αντιθετως ο αντρας μου ηταν αυτος που δεν ακουγε τιποτα. Οπως και εξακολουθει να μην ακουει τιποτα! Εφοσον ομως ο συζυγος σου ξυπναει και αναλαμβανει να βοηθησει τοτε δεν θεωρω πως υπαρχει καποιο θεμα. Προφανως και εισαι πολυ κουρασμενη και κοιμασαι βαθια. 

Μπεμπουλα μου !!! Ναι δυστυχως οι κολικοι πιανουν την ιδια ωρα συνηθως κ εχουν την ιδια διαρκεια. Εμενα τον επιανε παντα ανησυχια απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7-8. 

Τον βλεπεις να μαζευει τα ποδαρακια στην κοιλιτσα του?? Εχει μηπως αερια? Αν και συνηθως ξεκινανε μετα τις 2 εβδομαδες, ωστοσο δεν ειναι κανονας. Σε αρκετα μωρακια ξεκινανε οι κολικοι απο πολυ νωρις, το πρωτο 10ημερο. Επισης εχεις δοκιμασει να το "φασκιωσεις" με ενα πολυ λεπτο σεντονι? Καποια μωρακια ηρεμουν με αυτον τον τροπο. 

Έλα νανουλα μου σε σκεφτομουν να σε ρώτης κ σε ευχαριστώ! Τα μαζεύει τα τινάζει όλα μαζί κ σπαράζει. Και μετά ο ύπνος του είναι παρα πολύ ανησυχος. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά είμαι κολλητά του και τον κραταω σαν να τον έχω αγκαλίτσα ώστε να είναι ζεστό το σημείο. Έχει αερια. Και εγω αγαπούλα ένα δίωρο κοιμάμαι. Δεν με πειράζει αρκεί να μην πονάει 

Έλα νανουλα μου σε σκεφτομουν να σε ρώτης κ σε ευχαριστώ! Τα μαζεύει τα τινάζει όλα μαζί κ σπαράζει. Και μετά ο ύπνος του είναι παρα πολύ ανησυχος. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά είμαι κολλητά του και τον κραταω σαν να τον έχω αγκαλίτσα ώστε να είναι ζεστό το σημείο. Έχει αερια. Και εγω αγαπούλα ένα δίωρο κοιμάμαι. Δεν με πειράζει αρκεί να μην πονάει 

Καλημερα!! Μπεμπουλα μου σεσουαρ! Ειχαμε κολικους εκλαιγε σπαρακτικά και το μονο που τον ηρεμουσε ηταν αυτό. Βαλε να το ακουει κ δες αντιδρασεις. Εμεις το καιγαμε ολο το βραδυ φαντάσου στον.κρυο αερα βεβαια,για να κοιμηθει και κοιμοταν καλυτερα. Δοκιμασε το

Επίσης για τα αερια βοήθησε πολυ το οτι απείχα για ενα διαστημα απο γαλακτοκομικα

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ το ζουζουνακι σου. Με την κρεμα βλεπεις καποια διαφορα? Να του μαζευεις κ συ τα ποδαρακια στην κοιλιτσα και να του κανεις αυτες τις ασκησουλες ωστε να βγαζει τα αερια που το ενοχλουν. Καλα κανεις κ το εχεις αγκαλιτσα, το βοηθας πολυ ακομα κ αν συνεχιζει και ειναι ανησυχος. Αν οντως ειναι κολικοι, δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και παρα πολλα, περα απο μασαζακι, κρεμουλα, λευκους ηχους, και κατι ζεστο στην κοιλιτσα του. Υπαρχει και ενα σιροπι το infacolic που καποια παιδια τα εχει βοηθησει, αλλα οταν μιλησεις με τον παιδιατρο θα σου πει αν το προτεινει η οχι. Ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις το μωρακι σου ανησυχο και να μην ξερεις ακριβως τι εχει και πως να το βοηθησεις. Το εχω περασει και σε καταλαβαινω απολυτα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημερα κοριτσια !! 

Καλημέρα @Beboula25  να σου ζήσει το μωράκι σου! Πετάχτηκα κ γω για να συμφωνήσω με την ναννούλα και να σου πω τη γνώμη μου και εμένα η μικρή από τότε που γεννήθηκε στις αρχές τιναζόταν πολύ έντονα στον ύπνο της χτυπούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια της και γενικά είχα υπερένταση και αυτό δεν την άφηνε να κοιμηθεί και ξυπνούσε πολύ εύκολα. από την αρχή όμως την τυλιγα  και εγώ ελαφρά και την φασκιωνα και ένα με ένα σεντονάκι κ το κάνω ακόμα. και τη βοηθάει πάρα πολύ να κοιμηθεί θεί και να ηρεμεί γιατί νιώθει ασφάλεια Έτσι λοιπόν πια κοιμόμαστε με αυτό σαν πουλακια ενώ αλλιώς κάθε τρεις και λίγο ξυπνούσε.. Είναι φυσιολογικό  μου είπε  ο παιδιατρος στα βρέφη  κ ονομάζεται  νεογνικος τρόμος.  Θα σταματήσει  μεγαλώνοντας 

• Μου αρέσει 1

ydztp2.png
To get the code: 

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα!! Μπεμπουλα μου σεσουαρ! Ειχαμε κολικους εκλαιγε σπαρακτικά και το μονο που τον ηρεμουσε ηταν αυτό. Βαλε να το ακουει κ δες αντιδρασεις. Εμεις το καιγαμε ολο το βραδυ φαντάσου στον.κρυο αερα βεβαια,για να κοιμηθει και κοιμοταν καλυτερα. Δοκιμασε το

Επίσης για τα αερια βοήθησε πολυ το οτι απείχα για ενα διαστημα απο γαλακτοκομικα

Καλημέρα! Έψαξα πριν μηπως βρω κάτι σχετικο κ έπεσα επάνω στις αναρτήσεις σου που αναφερεις το σεσουάρ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα γτ κανα δυο φορες που αναψα τον αποροφοτηρα με ρι να ετοιμάσω το γάλα είδα πως χαλάρωσε έστω τρία λεπτά. Όσο για το φαγητό δεν τρώω σχεδόν τίποτα που μπορεί να πειράζει όσα γνωρίζω δλδ. Έκοψα φέτα κ απλά σήμερα έφαγα ένα τοστακι με τυρί τώρα που είναι νωρις να τσεκάρω κιολας. Νόμιζα πως τα γαλακτομικα μόνο κάτι σαν αλλεργία κάνουν. 

Ωχ το ζουζουνακι σου. Με την κρεμα βλεπεις καποια διαφορα? Να του μαζευεις κ συ τα ποδαρακια στην κοιλιτσα και να του κανεις αυτες τις ασκησουλες ωστε να βγαζει τα αερια που το ενοχλουν. Καλα κανεις κ το εχεις αγκαλιτσα, το βοηθας πολυ ακομα κ αν συνεχιζει και ειναι ανησυχος. Αν οντως ειναι κολικοι, δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και παρα πολλα, περα απο μασαζακι, κρεμουλα, λευκους ηχους, και κατι ζεστο στην κοιλιτσα του. Υπαρχει και ενα σιροπι το infacolic που καποια παιδια τα εχει βοηθησει, αλλα οταν μιλησεις με τον παιδιατρο θα σου πει αν το προτεινει η οχι. Ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις το μωρακι σου ανησυχο και να μην ξερεις ακριβως τι εχει και πως να το βοηθησεις. Το εχω περασει και σε καταλαβαινω απολυτα.

Ναι ηρεμει με την κρεμουλα. Και τα ποδαράκια του μαζεύω. Θα κοιτάξω κ το φασκιωμα. Δοκίμασα τους λευκούς ήχους και δεν πιάνουν. 

Λοιπον μίλησα με την παιδίατρο της περιέγραψα και είπε πως είναι κολικοι. Να του δίνω ενδιάμεσα από τα γευματα χαμομήλι φυτικό αλλιως να πάρουμε προβιοτικά. Χαμομήλι μου είπε κ άλλη παιδίατρος στις αρχές αλλα δυο μανουλες εδώ που έχω ρωτήσει είπαν δεν έδωσαν ποτε κ ούτε τους είπαν. Εγω θυμαμαι να δίνουμε χαμομήλι σε μωρό απλά όχι ημερών 

Πολυ δύσκολο ρε κοριτσια σας διάβαζα που τα λέγατε κ εσείς κ τώρα το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να τον στενοχωρει κ να τον πειράζει τίποτα 

Just now, Alex1989 είπε:

Καλημέρα @Beboula25  να σου ζήσει το μωράκι σου! Πετάχτηκα κ γω για να συμφωνήσω με την ναννούλα και να σου πω τη γνώμη μου και εμένα η μικρή από τότε που γεννήθηκε στις αρχές τιναζόταν πολύ έντονα στον ύπνο της χτυπούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια της και γενικά είχα υπερένταση και αυτό δεν την άφηνε να κοιμηθεί και ξυπνούσε πολύ εύκολα. από την αρχή όμως την τυλιγα  και εγώ ελαφρά και την φασκιωνα και ένα με ένα σεντονάκι κ το κάνω ακόμα. και τη βοηθάει πάρα πολύ να κοιμηθεί θεί και να ηρεμεί γιατί νιώθει ασφάλεια Έτσι λοιπόν πια κοιμόμαστε με αυτό σαν πουλακια ενώ αλλιώς κάθε τρεις και λίγο ξυπνούσε.. Είναι φυσιολογικό  μου είπε  ο παιδιατρος στα βρέφη  κ ονομάζεται  νεογνικος τρόμος.  Θα σταματήσει  μεγαλώνοντας 

Ναι κορίτσι μου δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω κ το αναφέρω ως ανησυχία ή εκνευρισμό αλλα όντως φαίνεται να τρομάζει τρέμει πετάγεται. Ότι θέλει θα του κάνω αρκεί να νιώθει ασφάλεια κ να μην τον πειράζει τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ!

Βρε κορίτσια χθες κοιτούσα τις εξετασεις γιατι σήμερα εχω γιατρο κ τι συνειδητοποιώ???2 ημερομηνιες πιθανες τοκετού η μια 21 κ η αλλη 14 εχω φρικάρει διοτι κανονικα 26 συμφωνα με τη πρωτη μερα περιοδου αλλα λογω του οτι εβγαινε μεγαλύτερος μ ειχαν δωσει 21....αλλα το 14 βρε κοριτσια πολυ πολυ κοντα και με αγχωσε αφανταστα χαχαχαχ.....ρε κορίτσια εσεις πως κραυουσατε ψυχραιμο τον εαυτο σας τις μερες π πλησίαζε ο τοκετος....σορυ αν σας επρηξα...........καλημερααααα

Just now, Ria@90 είπε:

Βρε κορίτσια χθες κοιτούσα τις εξετασεις γιατι σήμερα εχω γιατρο κ τι συνειδητοποιώ???2 ημερομηνιες πιθανες τοκετού η μια 21 κ η αλλη 14 εχω φρικάρει διοτι κανονικα 26 συμφωνα με τη πρωτη μερα περιοδου αλλα λογω του οτι εβγαινε μεγαλύτερος μ ειχαν δωσει 21....αλλα το 14 βρε κοριτσια πολυ πολυ κοντα και με αγχωσε αφανταστα χαχαχαχ.....ρε κορίτσια εσεις πως κραυουσατε ψυχραιμο τον εαυτο σας τις μερες π πλησίαζε ο τοκετος....σορυ αν σας επρηξα...........καλημερααααα

Εγω όταν κλείσαμε το ραντεβού έπαθα μπλακ αουτ κλάμα πολύ κ λίγα νεύρα δεν άκουγα που μου μιλούσαν ήμουν τελείως στον κόσμο μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...