Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου ποση ευτυχια νιωθω! Δε βρισκω λογια να σας περιγραψω πως νιωθω! Μπορει να ειμαι σε ενα δωματιο νοσοκομειου 24 ωρες το 24 ωρο αλλα δε με νοιαζει προς το παρον το μονο που με νοιαζει ειναι που ειμαι μαζι της τσαμπα ανχωνομουν τα βρηκαμε αμεσως οι δυο μας ειναι πολυ ησυχη εχει καλη σειρα απο την μενν γκρινιαζει μονο οταν πειναει για ολα τα αλλα εχει υπομονη δε παραπονιεται για τπτ νανουριζεται μονη της για να κοιμηθει κ μου εχει χαρισει απιστευτα χαμογελα γελαει ολη την ωρα ακομα κ στον υπνο της κ τα παει το ιδιο καλα κ με το μπαμπα μας!

Μπράβο και στις δύο Σας!! Εύχομαι να είστε πάντα Καλά και να χαίρεστε την αγκαλιά και την αγαπη η μια της  αλλης!

:x:x

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου ποση ευτυχια νιωθω! Δε βρισκω λογια να σας περιγραψω πως νιωθω! Μπορει να ειμαι σε ενα δωματιο νοσοκομειου 24 ωρες το 24 ωρο αλλα δε με νοιαζει προς το παρον το μονο που με νοιαζει ειναι που ειμαι μαζι της τσαμπα ανχωνομουν τα βρηκαμε αμεσως οι δυο μας ειναι πολυ ησυχη εχει καλη σειρα απο την μενν γκρινιαζει μονο οταν πειναει για ολα τα αλλα εχει υπομονη δε παραπονιεται για τπτ νανουριζεται μονη της για να κοιμηθει κ μου εχει χαρισει απιστευτα χαμογελα γελαει ολη την ωρα ακομα κ στον υπνο της κ τα παει το ιδιο καλα κ με το μπαμπα μας!

Δεν μπορώ να σου περιγράψω το ποσό χαίρομαι ειλικρινά και πόσο συγκινουμαι!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

7 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Κοριτσια ειναι φυσιολογικός ο πονος στο ισχιο που χτυπάει στο ποδι γοφο κλπ...επισης κ οι ολιγολεπτες σουβλιες κατω στον 9ο έτσι?

Για το ισχιο πιστεύω είναι  φυσιολογικό γιατί σκελετικα επιβαρύνεται πάρα πολύ ο οργανισμός ειδικά τώρα στο τέλος! Σουβλιες έχω και γω και από κάτω και περιόδου αλλά κρατάνε δευτερόλεπτα.. Για ρώτα και τον γιατρό αλλά νομίζω απλά πλησιάζουν οι μέρες να γεννησουμε :x

Καλημέρα κορίτσια 

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Για το ισχιο πιστεύω είναι  φυσιολογικό γιατί σκελετικα επιβαρύνεται πάρα πολύ ο οργανισμός ειδικά τώρα στο τέλος! Σουβλιες έχω και γω και από κάτω και περιόδου αλλά κρατάνε δευτερόλεπτα.. Για ρώτα και τον γιατρό αλλά νομίζω απλά πλησιάζουν οι μέρες να γεννησουμε :x

Καλημέρα κορίτσια 

Το ισχιο με πεθαινει ωρες ωρες....για τις σουβλιες λιγο ανησύχησα αλλα με πιάνουν σε συνδυασμό με το ισχιο..θα τα ρωτήσω ολα αυριοοοο αντε να δουμε..θελω να δω πολυυ ποσο βαρος πηρε ο μικρουλης γιατι αυτο θα καθορίσει πολλα ......αααααχ αγχώνομαιιιιιιιι Καλημέραααααααα κοριτσαρες!!!!!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εμένα και αν τρώει πολύ.. Γεννήθηκε 3470 βγήκαμε από το νοσοκομείο 3270 και σήμερα μια βδομάδα μετά που την ζύγισμα είναι 3640..εμενα μου είπε ότι νιώθουν ότι και μεις.. Αν ζεσταίνονται λέει εγώ ζεστενεται κ το μικρούλι μου... 

Ναι τρώει πάρα πολύ.. Εμένα είναι 8 ημερών.. Αλλά μέσα σε 3 μέρες πήρε 200 γρ

Αα και εσένα καλό τρώει.  Εμένα σε 2 εβδομάδες πήρε 600 γρ, δλδ 300 γρ την εβδομάδα. Και ρωτάω τη παιδίγιατρός αν είναι καλά και μου λέει "να μην σου πω και δίαιτα ". Γίνεται τώρα αυτό; :confused:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και μπεμπακια! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Αα και εσένα καλό τρώει.  Εμένα σε 2 εβδομάδες πήρε 600 γρ, δλδ 300 γρ την εβδομάδα. Και ρωτάω τη παιδίγιατρός αν είναι καλά και μου λέει "να μην σου πω και δίαιτα ". Γίνεται τώρα αυτό; :confused:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και μπεμπακια! 

Του δίνεις μόνο δικό σ η κ ξένο; 

1 hour ago, Ria@90 είπε:

Το ισχιο με πεθαινει ωρες ωρες....για τις σουβλιες λιγο ανησύχησα αλλα με πιάνουν σε συνδυασμό με το ισχιο..θα τα ρωτήσω ολα αυριοοοο αντε να δουμε..θελω να δω πολυυ ποσο βαρος πηρε ο μικρουλης γιατι αυτο θα καθορίσει πολλα ......αααααχ αγχώνομαιιιιιιιι Καλημέραααααααα κοριτσαρες!!!!!

Ολα καλα θα είναι!!! Προσπάθησε να μην έχεις άγχος  (ποια μιλάει :-P). Ενημέρωσε αύριο θα σ  εχω στο νου μου :x

Μετράμε αντίστροφα 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Ολα καλα θα είναι!!! Προσπάθησε να μην έχεις άγχος  (ποια μιλάει :-P). Ενημέρωσε αύριο θα σ  εχω στο νου μου :x

Μετράμε αντίστροφα 

Αντε κοριτσάκια μου με το καλό!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Μετράμε αντίστροφα 

Χαχα νομιζω στη φαση  που ειμαστε κ η πιο θαρραλέα θα ειχε αγχος...θα επιστρεψω με νεα αυριο εννοείται!!!!!ευχαριστούμε πολυ μπεμπουλα μουυυυυ!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Φτου φτου βρε κορίτσια. Εγώ και ο μπέμπης σταθεροί σε κιλά :(

Εγώ έχω χάσει μόνο 2 μετά τα 6 του μαιευτηρίου και μου μένουν 13 και ο μπέμπης στις 20μέρες επέστρεψε στο βάρος γέννησης. Μα τι κανετε;; Θέλω κ εγώ!!!

@Ria@90 @vaso_mpempis άντε να γεννήσετε γιατί στις 3 το πρωί δεν έχει κίνηση. Επίσης περιμένω πως κ πως τις απορίες της Ριας!!!

@4shinediamonds πως είσαι βγήκες από το νοσοκομείο;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

Φτου φτου βρε κορίτσια. Εγώ και ο μπέμπης σταθεροί σε κιλά :(

Εγώ έχω χάσει μόνο 2 μετά τα 6 του μαιευτηρίου και μου μένουν 13 και ο μπέμπης στις 20μέρες επέστρεψε στο βάρος γέννησης. Μα τι κανετε;; Θέλω κ εγώ!!!

@Ria@90 @vaso_mpempis άντε να γεννήσετε γιατί στις 3 το πρωί δεν έχει κίνηση. Επίσης περιμένω πως κ πως τις απορίες της Ριας!!!

@4shinediamonds πως είσαι βγήκες από το νοσοκομείο;

Όντως το ξενύχτι θέλει παρέα.. Πση ώρα κάνουν τα μωρακια σας ν φάνε; εμένα το λιγότερο μισή ωρα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Όντως το ξενύχτι θέλει παρέα.. Πση ώρα κάνουν τα μωρακια σας ν φάνε; εμένα το λιγότερο μισή ωρα

Και εμένα τρώει πολύ ώρα. Στην αρχή την έβαζα 10' σε κάθε στήθος, τώρα την αφήνω όση ώρα θέλει. 

@Kpp83 από εδώ και έπειτα θα περνει παραπάνω βάρος το μωράκι σού, μην ανησυχείς. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...