Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

Νιώθω τελείως χαζή και γκρινιάρα! Δεν ξέρω γιατί με έπιασε φόβος.. Δεν με νοιάΖει πως θα γεννήσω αρκεί να είναι ασφαλές για τον μικρό.

Πολλή δύναμη μου έδωσες 

Καλό βράδυ :)

Δεν ξερω τι με έχει πιάσει!! Πρώτη φορά φοβάμαι τόσο και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ας έρθει ο μικρός και να είναι καλά και δε με νοιάζει τπτ:)

Καλό βραδυ:x

Βασωωω μουυυυυ γλυκο μουυυυ κ εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι......με εχει πιασει κ εμενα το ιδιο αγχος δε τη θελω τη προκληση θελω να ερθει φυσιολογικά....εχουμε μερες μπροστα μας ομως ας μην προτρεχουμε....ολα καλα θα μας πάνε!!!!θετικη σκεψη!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Smile89 είπε:

Τον λόγο στον εξήγησε?

Αν θές να αυξήσεις την παραγωγή βάζε δέκα λεπτά το καθένα εναλλάξ επί τρεις φορές το καθένα. Αν έχεις την διπλή άντληση 20 Λέπτα ταυτόχρονα κάθεσαι δέκα πάλι 20 κάθεσαι δέκα κ μετά 10 λεπτά. Φυσικά ανά τρεις ώρες. Το καλύτερο εργαλείο όμως είναι το στόμα του μικρού αυτός θα αυξήσει την παραγωγή... γλυκούλης!!!

Γιατί βγαίνει μεγαλύτερος ο μπεμπης

H4LBp3.png 

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εγώ βασικά βάζω για να κάνω αποσυμφόρηση και για να έχω κ το βράδυ αν βαριέμαι να κάτσω 1 ώρα μέχρι να χορτάσει.. Πάντως εμένα τρώει αρκετά θα έλεγα.. Ήδη έχει πάρει σχεδόν τα γραμμάρια που έχασε στο νοσοκομείο.. 3470 γεννήθηκε βγήκαμε 3270 και την Πέμπτη είχε έρθει η παιδίατρος κ ήταν 3410..υπομονη Μπεμπούλα μου κ εγώ με τον θηλασμό έχω ρίξει πολύ ξενύχτι αλλα σκέφτομαι ότι είναι για καλό της κ ότι κάποια στιγμή θα κοιμάται περισσοτερο

Εγώ οταν γεννησα με καισαρική ήμουν λες κ ήμουν ακόμα έγκυος 9 μηνων.. Τ ρα μου έπεσε όχι τελείως αλλά είμαι λες κ έχω μπυροκοιλια... Έκανα τις τελευταίες 3 βδομάδες πριν γεννήσω μπορεί κ από τα κιλά π πήρα... Πήρα 18 κιλά.. 

Εγώ οταν γεννησα με καισαρική ήμουν λες κ ήμουν ακόμα έγκυος 9 μηνων.. Τ ρα μου έπεσε όχι τελείως αλλά είμαι λες κ έχω μπυροκοιλια... Έκανα τις τελευταίες 3 βδομάδες πριν γεννήσω μπορεί κ από τα κιλά π πήρα... Πήρα 18 κιλά.. 

Ερώτηση πάτε κ εσείς κάθε 5 λεπτά να δείτε αν είναι καλά το μωρό; εμενα σήμερα κοιμηθηκε στο κρεβάτι κ όχι στο λίκνο... Αλλά δεν κοιμήθηκα γτ είχα άγχος μην γυρίσει... Γτ είναι και ζωηρή η δικιά μ

Και εγώ με καισαρική γεννησα και ειχα τη κοιλιά που λες στην αρχή, αλλά μετά μαζευτηκε. Είχα πάρει 14 κιλά. 

Αυτό που λες και εγώ κάθε τρις και λίγο κοιτούσα τι κάνει και δεν κοιμομουν όσο κοιμόταν αυτή με αποτέλεσμα να είμαι αϋπνη πολύ καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτος, είναι λογικό να έχεις άγχος μην πάθει κάτι το μωρό. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Και εγώ με καισαρική γεννησα και ειχα τη κοιλιά που λες στην αρχή, αλλά μετά μαζευτηκε. Είχα πάρει 14 κιλά. 

Αυτό που λες και εγώ κάθε τρις και λίγο κοιτούσα τι κάνει και δεν κοιμομουν όσο κοιμόταν αυτή με αποτέλεσμα να είμαι αϋπνη πολύ καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτος, είναι λογικό να έχεις άγχος μην πάθει κάτι το μωρό. 

Ναι και εγώ την έχασα τώρα... Χθες έκανε 3 τριωρα οπότε κοιμήθηκα κ εγώ λίγο παραπάνω... Εγώ μέσα σε μια βδομάδα έχασα 10 κιλά.. 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι και εγώ την έχασα τώρα... Χθες έκανε 3 τριωρα οπότε κοιμήθηκα κ εγώ λίγο παραπάνω... Εγώ μέσα σε μια βδομάδα έχασα 10 κιλά.. 

Μπράβο, θα χασεις και τα υπόλοιπα σίγουρα . Καλό είναι που κάνει τριωρα, να ξεκουραζεσαι και εσύ. Εμένα το βράδυ θέλει να τρώει πιο πολύ και αργεί να κοιμηθεί, αλλά μετά τη νύχτα μπορεί να κοιμηθεί και τετραωρο, οπότε ξεκουραζουμαι και εγώ. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Νιώθω τελείως χαζή και γκρινιάρα! Δεν ξέρω γιατί με έπιασε φόβος.. Δεν με νοιάΖει πως θα γεννήσω αρκεί να είναι ασφαλές για τον μικρό.

Πολλή δύναμη μου έδωσες 

Καλό βράδυ :)

Δεν ξερω τι με έχει πιάσει!! Πρώτη φορά φοβάμαι τόσο και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ας έρθει ο μικρός και να είναι καλά και δε με νοιάζει τπτ:)

Καλό βραδυ:x

Καλα εγώ να δεις το φόβο είχα όταν μου είπε ότι σε 4 ημέρες πχ πάμε για πρόκληση... Εννοείται ότι κ άγχος έχουμε κ φόβο.. 

• Μου αρέσει 2

aQhvp2.png

Just now, BettySt είπε:

Μπράβο, θα χασεις και τα υπόλοιπα σίγουρα . Καλό είναι που κάνει τριωρα, να ξεκουραζεσαι και εσύ. Εμένα το βράδυ θέλει να τρώει πιο πολύ και αργεί να κοιμηθεί, αλλά μετά τη νύχτα μπορεί να κοιμηθεί και τετραωρο, οπότε ξεκουραζουμαι και εγώ. 

Εγώ δεν την αφήνω πάνω από 3,5 ώρες.. Αν δεν ξυπνάει την ξυπνάω εγώ γτ η παιδίατρος είπε δεν κάνει να μένει νηστικη γτ ειναι πολύ μικρούλα.. Πόσο ειναι το μωρακι σ; 

@Dimitr@17 να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό κ τυχερό να είναι!! Εγώ κορίτσια το έχω ολόσωμο φορμακι μακρυμάνικο κ το φασκιωνω με σεντονακι κιολας, στο νοσοκομείο έτσι μας έλεγαν να κανουμε γιατί είναι μικρά. Κ την Δευτέρα που πήγα στην παιδίατρο την ρώτησα πότε να τα βγάλω κ είπε ότι είναι μικρούλη ακόμα. Ίσως βέβαια να το είπε γιατί γεννήθηκε 2,5 κιλά. Κοιμούνται 3ωρα τα δικά σας? Εμένα μέσα σε 1,5 ώρα (σπάνια 2) ξυπνάει για να ξανά φάει. Τρώει πολύ βέβαια. Μέσα σε 1 εβδομάδα από τη γέννηση ήταν 2520 ενώ γεννήθηκε 2460

Παράθεση

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγώ δεν την αφήνω πάνω από 3,5 ώρες.. Αν δεν ξυπνάει την ξυπνάω εγώ γτ η παιδίατρος είπε δεν κάνει να μένει νηστικη γτ ειναι πολύ μικρούλα.. Πόσο ειναι το μωρακι σ; 

Εννοείται και  δεν την αφήνω ούτε εγώ,αν χρειαστεί θα την ξυπνήσω, αλλά μέχρι τώρα ξυπνάει μόνη της . Τώρα είναι 1 μηνών και 3 εβδομάδων. Εμένα τρώει πολύ και πηρε βάρος πολύ γρήγορα, έτσι είναι και το δικό σου;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου ποση ευτυχια νιωθω! Δε βρισκω λογια να σας περιγραψω πως νιωθω! Μπορει να ειμαι σε ενα δωματιο νοσοκομειου 24 ωρες το 24 ωρο αλλα δε με νοιαζει προς το παρον το μονο που με νοιαζει ειναι που ειμαι μαζι της τσαμπα ανχωνομουν τα βρηκαμε αμεσως οι δυο μας ειναι πολυ ησυχη εχει καλη σειρα απο την μενν γκρινιαζει μονο οταν πειναει για ολα τα αλλα εχει υπομονη δε παραπονιεται για τπτ νανουριζεται μονη της για να κοιμηθει κ μου εχει χαρισει απιστευτα χαμογελα γελαει ολη την ωρα ακομα κ στον υπνο της κ τα παει το ιδιο καλα κ με το μπαμπα μας!

Ποση χαρα μας μεταδίδει αυτο το ποστ κοριτσι μου γλυκό!!!!!πολυ ευχάριστα νεααααα!!!!!! :)))

• Μου αρέσει 1

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου ποση ευτυχια νιωθω! Δε βρισκω λογια να σας περιγραψω πως νιωθω! Μπορει να ειμαι σε ενα δωματιο νοσοκομειου 24 ωρες το 24 ωρο αλλα δε με νοιαζει προς το παρον το μονο που με νοιαζει ειναι που ειμαι μαζι της τσαμπα ανχωνομουν τα βρηκαμε αμεσως οι δυο μας ειναι πολυ ησυχη εχει καλη σειρα απο την μενν γκρινιαζει μονο οταν πειναει για ολα τα αλλα εχει υπομονη δε παραπονιεται για τπτ νανουριζεται μονη της για να κοιμηθει κ μου εχει χαρισει απιστευτα χαμογελα γελαει ολη την ωρα ακομα κ στον υπνο της κ τα παει το ιδιο καλα κ με το μπαμπα μας!

Βασω μου με εκανες και συγκινηθηκα απο τα βαθη της καρδιας μου. Χαιρομαι τοσο πολυ για σας!! Μετα απο 6μιση μηνες, επιτελους να την μυριζεις οποτε θες, να την κρατας οποτε θες, να την χαιδευεις και να την φιλας. Το μικρο σας διαμαντακι, το θαυματακι σας, αυτη η μικρη μαχητρια ειναι που θα σας χαρισει τοσες μα τοσες ομορφες και ευτυχισμενες στιγμες. Να της δωσεις πολλα πολλα φιλια, αμετρητα, εχει πολλες θαυμαστριες ψιθυρισε της εκει εξω, οπως η μαμα της! Δεν εχω λογια να σου πω ποσο πραγματικα χαιρομαι!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, mama16 είπε:

@Dimitr@17 να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό κ τυχερό να είναι!! Εγώ κορίτσια το έχω ολόσωμο φορμακι μακρυμάνικο κ το φασκιωνω με σεντονακι κιολας, στο νοσοκομείο έτσι μας έλεγαν να κανουμε γιατί είναι μικρά. Κ την Δευτέρα που πήγα στην παιδίατρο την ρώτησα πότε να τα βγάλω κ είπε ότι είναι μικρούλη ακόμα. Ίσως βέβαια να το είπε γιατί γεννήθηκε 2,5 κιλά. Κοιμούνται 3ωρα τα δικά σας? Εμένα μέσα σε 1,5 ώρα (σπάνια 2) ξυπνάει για να ξανά φάει. Τρώει πολύ βέβαια. Μέσα σε 1 εβδομάδα από τη γέννηση ήταν 2520 ενώ γεννήθηκε 2460

Εμένα και αν τρώει πολύ.. Γεννήθηκε 3470 βγήκαμε από το νοσοκομείο 3270 και σήμερα μια βδομάδα μετά που την ζύγισμα είναι 3640..εμενα μου είπε ότι νιώθουν ότι και μεις.. Αν ζεσταίνονται λέει εγώ ζεστενεται κ το μικρούλι μου... 

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Εννοείται και  δεν την αφήνω ούτε εγώ,αν χρειαστεί θα την ξυπνήσω, αλλά μέχρι τώρα ξυπνάει μόνη της . Τώρα είναι 1 μηνών και 3 εβδομάδων. Εμένα τρώει πολύ και πηρε βάρος πολύ γρήγορα, έτσι είναι και το δικό σου;

Ναι τρώει πάρα πολύ.. Εμένα είναι 8 ημερών.. Αλλά μέσα σε 3 μέρες πήρε 200 γρ

Just now, Vasoth. είπε:

Βασω μου χαίρομαι τοσο πολυ για εσας!! Τι ομορφες στιγμες! Και ποσο τις περίμενες. .εύχομαι απο εδω και περα μονο τετοια χαμόγελα να γεμιζουν την καθημερινοτητα σου! Με το καλο και στο σπιτάκι σας ❤❤❤

• Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...