Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εμένα το αντίθετο.. Έχουμε θέμα το μεσημέρι.. Το βράδυ κοιμάται 3ωρα..ξυπνάει μια κατά τις 3 κ μετά κατά τις 6.. 

Στο θηλαστρο αν έχεις βάλει ποσο εβγαλες; Είναι είκοσι λεπτά στο καθένα. Αν βάλεις πες μου σε παρακαλώ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Στο θηλαστρο αν έχεις βάλει ποσο εβγαλες; Είναι είκοσι λεπτά στο καθένα. Αν βάλεις πες μου σε παρακαλώ 

Εγώ το πολυ το αφήνω 10 λεπτά κ έχω βγάλειεχρι 90 μλ εσύ πόσο βγάζεις; 

Ασχέτως αν τρέχει ή όχι το στηθος στο σπίτι δεν φοράτε κοχύλια ΠΡΟΣΟΧΗ να αεριζετε τις θηλές! αν δεν αεριζονται επαρκώς κάνουν πληγές.

Γαμώτο πρέπει να πάρω και εγώ θήλαστρο επιτέλους...

@Dimitr@17 είναι ευλογία αυτός ο βραδινό ύπνος που περιγράφεις!

IfsYp3.png

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Όντως βρε κορίτσια είναι θέμα αυτό με την θερμοκρασία... Εγώ την έχω με κοντομάνικο φορμακια κ όταν κοιμάται με ένα σεντονακι κ μια λεπτή κουβερτούλα... Κ εγώ είχα μεγάλο θέμα με τον θηλασμό Μπεμπούλα μου.. Μέρα με την μέρα πάμε καλύτερα.. Έχω πάρει θήλαστρο κ έχω πάρει κ ξένο για συμπλήρωμα αλλά δεν της δίνω προσπαθώ μόνο από το δικό μ ακομα κ αν κανει μια ώρα να φάει το παιδι

Κ εγώ είχα θέμα με τις θήκες μου ματωναν βάζω μια κρεμουλα της μεντελα κ όλα είναι οκ τώρα.. 

Γειά σου Δήμητρα, πώς είστε με τη κορουλα σού; 

Δλδ κάνει δουλειά ή κρέμα.

Μεγάλο θέμα με τα ρουχαλακια, εδώ τη μία κάνει πολύ ζέστη και μετά από λίγο φυσάει,  δεν ξέρω τι να της φορέσω. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Γειά σου Δήμητρα, πώς είστε με τη κορουλα σού; 

Δλδ κάνει δουλειά ή κρέμα.

Μεγάλο θέμα με τα ρουχαλακια, εδώ τη μία κάνει πολύ ζέστη και μετά από λίγο φυσάει,  δεν ξέρω τι να της φορέσω. 

Ναι κα στην κοιλιά επειδή έκανα πολλές ραγαδες βάζω της frezyderm που είναι για ενυδάτωση κ σύσφιξη και κάνει καλή δουλειά.. 

Just now, Kpp83 είπε:

Ασχέτως αν τρέχει ή όχι το στηθος στο σπίτι δεν φοράτε κοχύλια ΠΡΟΣΟΧΗ να αεριζετε τις θηλές! αν δεν αεριζονται επαρκώς κάνουν πληγές.

Γαμώτο πρέπει να πάρω και εγώ θήλαστρο επιτέλους...

@Dimitr@17 είναι ευλογία αυτός ο βραδινό ύπνος που περιγράφεις!

Ε δεν είναι και κάθε βράδυ μην νομίζεις.. 2 βραδιά έχω κοιμηθεί σύνολο 4 ώρες κ αυτό σπαστα

Διαφημίσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Έχω ΠΗΤ 15/6 και μου είπε αν δεν έχει έρθει μεχρι 12/6 θα κάνουμε πρόκληση πχ στις 13.

Την εμπιστεύομαι. Νομίζω εχω αρχίσει και φοβάμαι λίγο και υπερβάλλω. 

Αυτό είναι γλυκουλα μου το πιστεύω.. μην φοβάσαι όλα θα πάνε υπέροχα σκέψου ποση μεγάλη χαρά ανυπολόγιστη χαρά θα πάρεις μόλις αντικρίσεις το μωρό σου! 

Εγώ το πολυ το αφήνω 10 λεπτά κ έχω βγάλειεχρι 90 μλ εσύ πόσο βγάζεις; 

Ααα σούπερ είσαι! Μου είπαν κ το άκουσα που το έλεγαν κ σε αλλες 20’ το κάθε ένα αλλα αφού βγάζεις τόσο οκ. Εγω 50ml κ μια φορά 70’ στα σαράντα λεπτά! 

Ναι κα στην κοιλιά επειδή έκανα πολλές ραγαδες βάζω της frezyderm που είναι για ενυδάτωση κ σύσφιξη και κάνει καλή δουλειά.. 

Εγώ ραγαδες δεν έκανα και η κοιλιά έχει φύγει σχεδόν.  Θα πάω να πάρω και εγώ  κρέμα .

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Αυτό είναι γλυκουλα μου το πιστεύω.. μην φοβάσαι όλα θα πάνε υπέροχα σκέψου ποση μεγάλη χαρά ανυπολόγιστη χαρά θα πάρεις μόλις αντικρίσεις το μωρό σου! 

Ααα σούπερ είσαι! Μου είπαν κ το άκουσα που το έλεγαν κ σε αλλες 20’ το κάθε ένα αλλα αφού βγάζεις τόσο οκ. Εγω 50ml κ μια φορά 70’ στα σαράντα λεπτά! 

Εγώ βασικά βάζω για να κάνω αποσυμφόρηση και για να έχω κ το βράδυ αν βαριέμαι να κάτσω 1 ώρα μέχρι να χορτάσει.. Πάντως εμένα τρώει αρκετά θα έλεγα.. Ήδη έχει πάρει σχεδόν τα γραμμάρια που έχασε στο νοσοκομείο.. 3470 γεννήθηκε βγήκαμε 3270 και την Πέμπτη είχε έρθει η παιδίατρος κ ήταν 3410..υπομονη Μπεμπούλα μου κ εγώ με τον θηλασμό έχω ρίξει πολύ ξενύχτι αλλα σκέφτομαι ότι είναι για καλό της κ ότι κάποια στιγμή θα κοιμάται περισσοτερο

Just now, BettySt είπε:

Εγώ ραγαδες δεν έκανα και η κοιλιά έχει φύγει σχεδόν.  Θα πάω να πάρω και εγώ  κρέμα .

Εγώ οταν γεννησα με καισαρική ήμουν λες κ ήμουν ακόμα έγκυος 9 μηνων.. Τ ρα μου έπεσε όχι τελείως αλλά είμαι λες κ έχω μπυροκοιλια... Έκανα τις τελευταίες 3 βδομάδες πριν γεννήσω μπορεί κ από τα κιλά π πήρα... Πήρα 18 κιλά.. 

Just now, BettySt είπε:

Εγώ οταν γεννησα με καισαρική ήμουν λες κ ήμουν ακόμα έγκυος 9 μηνων.. Τ ρα μου έπεσε όχι τελείως αλλά είμαι λες κ έχω μπυροκοιλια... Έκανα τις τελευταίες 3 βδομάδες πριν γεννήσω μπορεί κ από τα κιλά π πήρα... Πήρα 18 κιλά.. 

Ερώτηση πάτε κ εσείς κάθε 5 λεπτά να δείτε αν είναι καλά το μωρό; εμενα σήμερα κοιμηθηκε στο κρεβάτι κ όχι στο λίκνο... Αλλά δεν κοιμήθηκα γτ είχα άγχος μην γυρίσει... Γτ είναι και ζωηρή η δικιά μ

Έχω ΠΗΤ 15/6 και μου είπε αν δεν έχει έρθει μεχρι 12/6 θα κάνουμε πρόκληση πχ στις 13.

Μέχρι τότε μπορεί να έχεις γεννήσει μόνη σου. Γενικά αυτό που έχω καταλάβει γιατί ήμουν 2.5 μήνες μέσα στο νοσοκομειο πριν γεννήσω στης 37 και 2. Όταν είσαι πιο κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού και το μωρό έχει πάρει θέση, δεν έχεις παραπάνω αμνιακό από το κανονικό γέννας με την πρόκληση χωρίς επιπλοκές. Εγώ τώρα στις 37 και 2 που μου έκαναν πρόκληση λόγω προβλήματος με την χολή μου τελικά δεν απέδωσε. Γιατί ο τράχηλος μου ήταν πολύ μέσα και μεγάλος και δεν ήθελαν οι γιατροί να με ταλαιπωρήσουν. Τελικά μου είπαν για καισαρική και έβαλα τα κλάματα γιατί είχα αρκετές συσπάσεις όλο το βράδυ αλλά ήθελε ακόμα να μου βάλουν άλλη μια μέρα ξανά υπόθετο. Ο μικρός φαινόταν μεγάλος και ήμουν αρκετά ταλαιπωρημένη από την νοσηλεία μου 2.5 μήνες. Τελικά γέννησα με καίσαρικη ένα μπεμπαρο 3570 και την στιγμή που βγήκε το παιδί και τον άκουσα να κλαίει και τον είδα δεν με ένοιαζε που τελικά δεν γέννησα φυσιολογικά. Σόρρυ για το μεγάλο ποστ. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου και να ξέρεις ότι πάνω από όλα είναι η υγεία της μητέρας και του παιδιού.

Πάντως μια κοπέλα γέννησε μια κορούλα με πρόκληση γιατί είχε κλείσει της 40 εβδομάδες 4200 γρ. Οπότε μην σε αγχωνει το μέγεθος του μωρού τόσο.

Με το καλό και να το χαρείς το μωράκι σου!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Xioni είπε:

Μέχρι τότε μπορεί να έχεις γεννήσει μόνη σου. Γενικά αυτό που έχω καταλάβει γιατί ήμουν 2.5 μήνες μέσα στο νοσοκομειο πριν γεννήσω στης 37 και 2. Όταν είσαι πιο κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού και το μωρό έχει πάρει θέση, δεν έχεις παραπάνω αμνιακό από το κανονικό γέννας με την πρόκληση χωρίς επιπλοκές. Εγώ τώρα στις 37 και 2 που μου έκαναν πρόκληση λόγω προβλήματος με την χολή μου τελικά δεν απέδωσε. Γιατί ο τράχηλος μου ήταν πολύ μέσα και μεγάλος και δεν ήθελαν οι γιατροί να με ταλαιπωρήσουν. Τελικά μου είπαν για καισαρική και έβαλα τα κλάματα γιατί είχα αρκετές συσπάσεις όλο το βράδυ αλλά ήθελε ακόμα να μου βάλουν άλλη μια μέρα ξανά υπόθετο. Ο μικρός φαινόταν μεγάλος και ήμουν αρκετά ταλαιπωρημένη από την νοσηλεία μου 2.5 μήνες. Τελικά γέννησα με καίσαρικη ένα μπεμπαρο 3570 και την στιγμή που βγήκε το παιδί και τον άκουσα να κλαίει και τον είδα δεν με ένοιαζε που τελικά δεν γέννησα φυσιολογικά. Σόρρυ για το μεγάλο ποστ. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου και να ξέρεις ότι πάνω από όλα είναι η υγεία της μητέρας και του παιδιού.

Πάντως μια κοπέλα γέννησε μια κορούλα με πρόκληση γιατί είχε κλείσει της 40 εβδομάδες 4200 γρ. Οπότε μην σε αγχωνει το μέγεθος του μωρού τόσο.

Σ ευχαριστώ παρα πολύ!!

Θέλω μόνο να είναι καλά ο μπέμπης τίποτα άλλο. Απλά μ έχει πιάσει φόβος για τη γέννα και ως τώρα πήγαιναν ολα καλά αλλά τώρα μου είπε αυτό και... Δεν ξερω! Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο.

Να σου ζήσει το παιδάκι σου :x

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Xioni είπε:

Αχχ κι εγώ κάπως έτσι με εσένα. Στις 37 και 6 γέννησα εγώ, με πρόκληση επειδή ήταν μεγάλο το μωρο και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε πάρα πάνω. Δεν με έπιαναν οι πόνοι, πολθ σκληρός ο τράχηλος, περίμενα κοντά 11 ώρες, ώσπου πήρα μόνη μου την απόφαση να κάνω καισαρική από το να περιμένω να μου ξαναβαλουν υπόθετο και να περιμένενω άλλο τόσο για το εάν θα γεννήσω φυσιολογικα..

• Μου αρέσει 1

aQhvp2.png

Σ ευχαριστώ παρα πολύ!!

Θέλω μόνο να είναι καλά ο μπέμπης τίποτα άλλο. Απλά μ έχει πιάσει φόβος για τη γέννα και ως τώρα πήγαιναν ολα καλά αλλά τώρα μου είπε αυτό και... Δεν ξερω! Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο.

Σε ευχαριστώ πολύ Βάσω. Όλα καλά θα πάνε όπως και να γεννήσεις. .. ξεκουράσου τώρα που μπορείς...χιχι.

Όλα τα μπορούμε να ξέρεις... έχουμε μέσα μας δυνάμεις που δεν τις ξέρουμε. Σκέψου ότι πριν σαραντισω νοσηλευτικά ξανά 3 φορές. Μέχρι και ίκτερο έκανα λόγω χολής. Τελικά έκανα την εγχείρηση και τώρα αναρρωνω...

Και η καισαρική δεν είναι τίποτα. Καλύτερα βέβαια φυσιολογικά.

Συμβουλή, προσπάθησε να θηλασεις αμέσως. Αν θέλεις βέβαια... φιλιά πολλά!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Σ ευχαριστώ παρα πολύ!!

Μην ανησυχείς γλυκούλα μου. Όπως σου είπε η xioni το πιο πιθανό είναι να γεννήσεις χωρίς πρόκληση. Εντάξει μπορεί να υπάρχει μια πιθανότητα, που κ να γίνει δεν είναι τίποτα. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω για πόνους γιατί δεν με έπιασαν ποτέ. Ξέρω όμως τους πόνους μετά την καισαρική. Όπως κ να έχει κανέναν πόνο δεν θα θυμάσαι μόλις πιάσεις το θαύματακι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

aQhvp2.png

Just now, Xioni είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Βάσω. Όλα καλά θα πάνε όπως και να γεννήσεις. .. ξεκουράσου τώρα που μπορείς...χιχι.

Όλα τα μπορούμε να ξέρεις... έχουμε μέσα μας δυνάμεις που δεν τις ξέρουμε. Σκέψου ότι πριν σαραντισω νοσηλευτικά ξανά 3 φορές. Μέχρι και ίκτερο έκανα λόγω χολής. Τελικά έκανα την εγχείρηση και τώρα αναρρωνω...

Και η καισαρική δεν είναι τίποτα. Καλύτερα βέβαια φυσιολογικά.

Συμβουλή, προσπάθησε να θηλασεις αμέσως. Αν θέλεις βέβαια... φιλιά πολλά!

Νιώθω τελείως χαζή και γκρινιάρα! Δεν ξέρω γιατί με έπιασε φόβος.. Δεν με νοιάΖει πως θα γεννήσω αρκεί να είναι ασφαλές για τον μικρό.

Πολλή δύναμη μου έδωσες 

Καλό βράδυ :)

Just now, Anneliz είπε:

Μην ανησυχείς γλυκούλα μου. Όπως σου είπε η xioni το πιο πιθανό είναι να γεννήσεις χωρίς πρόκληση. Εντάξει μπορεί να υπάρχει μια πιθανότητα, που κ να γίνει δεν είναι τίποτα. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω για πόνους γιατί δεν με έπιασαν ποτέ. Ξέρω όμως τους πόνους μετά την καισαρική. Όπως κ να έχει κανέναν πόνο δεν θα θυμάσαι μόλις πιάσεις το θαύματακι σου!!!

Δεν ξερω τι με έχει πιάσει!! Πρώτη φορά φοβάμαι τόσο και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ας έρθει ο μικρός και να είναι καλά και δε με νοιάζει τπτ:)

Καλό βραδυ:x

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

πρίν από 39 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Τον λόγο στον εξήγησε?

Αν θές να αυξήσεις την παραγωγή βάζε δέκα λεπτά το καθένα εναλλάξ επί τρεις φορές το καθένα. Αν έχεις την διπλή άντληση 20 Λέπτα ταυτόχρονα κάθεσαι δέκα πάλι 20 κάθεσαι δέκα κ μετά 10 λεπτά. Φυσικά ανά τρεις ώρες. Το καλύτερο εργαλείο όμως είναι το στόμα του μικρού αυτός θα αυξήσει την παραγωγή... γλυκούλης!!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...