Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Είναι μικρουλιτσα μωρέ, είναι λογικό να κρέμεται όλη μέρα! Γιατί ξανανοίγει όμως βρε κορίτσι μου; κάτι γίνεται λάθος... Τώρα θα έπρεπε νομίζω να έχει σκληρύνει η θηλή σου. Εγώ να σου πω την αλήθεια μετά τις 2 εβδομάδες τον απολάμβανα πάρα πολύ τον θηλασμό! Δεν πονουσα καθόλου και χαιρόμουν που θήλαζα! 

Είναι και φαγανη η μικρούλα μου. Από δεξιά μεριά δεν έχω θέμα και πραγματικά δεν ξέρω γιατί από αριστερά γίνεται έτσι και πονάω. 

Κανένα κόλπο για να μάθει το μπιμπερό ξερεις; Προβληματιζουμε μετά που θα ξεκινήσει τα φαγητά πως θα πίνει νερό. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, BettySt είπε:

Είναι και φαγανη η μικρούλα μου. Από δεξιά μεριά δεν έχω θέμα και πραγματικά δεν ξέρω γιατί από αριστερά γίνεται έτσι και πονάω. 

Κανένα κόλπο για να μάθει το μπιμπερό ξερεις; Προβληματιζουμε μετά που θα ξεκινήσει τα φαγητά πως θα πίνει νερό. 

Που εισαι βρε @BettySt!!!

Πως πατε ολα καλα;

Δοκιμασε να της δωσεις ενα μπιμπερο που να μοιάζει με τη θηλη..

Νομιζω εχει η medela .

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Που εισαι βρε @BettySt!!!

Πως πατε ολα καλα;

Δοκιμασε να της δωσεις ενα μπιμπερο που να μοιάζει με τη θηλη..

Νομιζω εχει η medela .

Καλά είμαι Νεραιδουλα μου. Εσείς πώς είστε;

Το δοκίμασα και αυτό και δεν ξεγελιεται, είναι πονηρουλα :)

Με βλέπω να της δίνω με το σταγονομετρο. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες και έχει αρχίσει η αγωνία! Ο μπεμπάκος μας έχει στριμωχτεί για τα καλά, οι κινησούλες του είναι λίγες πια (όχι ότι ήταν και κανένας υπερδραστήριος πριν).  Σήμερα θα πάμε να τον δούμε, να με εξετάσει και να κάνουμε nst. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω καταλάβει τι είναι σύσπαση, όταν έρχονται οι συσπάσεις τοκετού πονάει όλη η κοιλιά η μόνο χαμηλά όπως στην περίοδο; Πονάει και η μέση; έχω κάτι πονάκια περιόδου  μια δυο φορές τη μέρα χαμηλά μόνο όπως στην περίοδο αλλά κρατάνε πολύ λίγο.

@Ria@90εσυ πως πας κοριτσάκι μου; 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις τους πονους του τοκετού πίστεψε με!! Δεν λέω παραπάνω αυτό αρκεί κ φυσικά μην τρομάζετε απλώς το λέω οπως είναι κ θα συμφωνήσουν κ οι μανουλες ότι αποκλείεται να μπερδέψεις αυτούς τους πονους. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις τους πονους του τοκετού πίστεψε με!! Δεν λέω παραπάνω αυτό αρκεί κ φυσικά μην τρομάζετε απλώς το λέω οπως είναι κ θα συμφωνήσουν κ οι μανουλες ότι αποκλείεται να μπερδέψεις αυτούς τους πονους. 

Σ ευχαριστώ πολύ 

Μόλις γύρισα από γιατρό ο μπέμπης Όλα καλά 3200 έχει φτάσει!!!!:x Να δω μέχρι να γεννήσω Πόσο θα φτάσει.. .

• Μου αρέσει 4

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ 

Μόλις γύρισα από γιατρό ο μπέμπης Όλα καλά 3200 έχει φτάσει!!!!:x Να δω μέχρι να γεννήσω Πόσο θα φτάσει.. .

Μπράβο ο μπεμπαροςς!!!!!τι αλλο σ ειπε ο γιατρος???

• Χαχα 1

1 hour ago, BettySt είπε:

Καλά είμαι Νεραιδουλα μου. Εσείς πώς είστε;

Το δοκίμασα και αυτό και δεν ξεγελιεται, είναι πονηρουλα :)

Με βλέπω να της δίνω με το σταγονομετρο. 

Ετσι κ ετσι..

Με εχει παρει λιγο απο κατω, κατι η προωρη γεννα κατι ενα αιμαγγειωμα που εχει η μικρη στο κεφαλι της..ολα μαζι με εχουν κανει καπως και δε μπορω να χαρω τιποτα.

Κατα τα αλλα η μικρη παει πολυ καλα.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Μπράβο ο μπεμπαροςς!!!!!τι αλλο σ ειπε ο γιατρος???

Εκανα κολπικη εξεταση, υπέρηχο και nst ..ολα καλά! Της φαίνεται μεγάλος  (από την αρχή φαινόταν λιγο μεγαλύτερος) 

τον περιμένει μεχρι 12/6.. Μου είπε αλλιώς 13-14 θα κάνουμε πρόκληση. Θα πάω την Πέμπτη πάλι. Επίσης μου είπε να πάρω ένα κολπικό υποθετο τώρα το σκ και να κάνω τις τελευταίες αιματος-ούρων τη Δευτέρα.

Μετά την Πέμπτη... απλά θα αναμένουμε!!!!!!

Εντωμεταξύ Αύριο και μεθαύριο  θα ειμαι μόνη στο σπίτι και λίγο εχω φοβηθεί μη γίνει τπτ.. ας ελπίσουμε να περιμένει τον μπαμπά του μη μας κάνει έκπληξη ο μικρός!

4 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Την πήγαμε τη βολτίτσα μας χθες!!!

:x:x

• Μου αρέσει 3

H4LBp3.png 

Εκανα κολπικη εξεταση, υπέρηχο και nst ..ολα καλά! Της φαίνεται μεγάλος  (από την αρχή φαινόταν λιγο μεγαλύτερος) 

τον περιμένει μεχρι 12/6.. Μου είπε αλλιώς 13-14 θα κάνουμε πρόκληση. Θα πάω την Πέμπτη πάλι. Επίσης μου είπε να πάρω ένα κολπικό υποθετο τώρα το σκ και να κάνω τις τελευταίες αιματος-ούρων τη Δευτέρα.

Μετά την Πέμπτη... απλά θα αναμένουμε!!!!!!

Εντωμεταξύ Αύριο και μεθαύριο  θα ειμαι μόνη στο σπίτι και λίγο εχω φοβηθεί μη γίνει τπτ.. ας ελπίσουμε να περιμένει τον μπαμπά του μη μας κάνει έκπληξη ο μικρός!

:x:x

Ναι ο γλυκούλης ο μπεμπαρος μεγαλουτσικος.....!!!!

Μωρε πανω κατω ιδιες ημερομηνιες μας εχουν δωσει κ εμενα κατι για 15 μ ειπε τοτε οτι αν ειναι μεγαλος δεν μας πειραζει να γεννηθει .....τι κολπικο υποθετο??αγαπη κ εμενα με αγχωνει αυτο το οτι ειμαι πολλες ωρες μονη κ μην συμβει τπτ οσο ειμαι μόνη στο σπιτι....μη σε αγχώνει ομως γτ απαξ κ γίνει κατι θα τρέξουν ολοι μην αγχωνεσαι....προς το παρον πολλη ξεκουραση και υπνο καο χαλάρωση θελεις...εγω κοιμαμαι πολυυυυ κ οποτε βρω ευκαιρια ριχνω υπνους γενικά...εμενα με αγχωνει λιγο λ η κολπικη εξεταση μην προκαλέσει συσπασεις ισως κ γεννα( ειμαι υπερβολική χαχα)

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι ο γλυκούλης ο μπεμπαρος μεγαλουτσικος.....!!!!

Μωρε πανω κατω ιδιες ημερομηνιες μας εχουν δωσει κ εμενα κατι για 15 μ ειπε τοτε οτι αν ειναι μεγαλος δεν μας πειραζει να γεννηθει .....τι κολπικο υποθετο??αγαπη κ εμενα με αγχωνει αυτο το οτι ειμαι πολλες ωρες μονη κ μην συμβει τπτ οσο ειμαι μόνη στο σπιτι....μη σε αγχώνει ομως γτ απαξ κ γίνει κατι θα τρέξουν ολοι μην αγχωνεσαι....προς το παρον πολλη ξεκουραση και υπνο καο χαλάρωση θελεις...εγω κοιμαμαι πολυυυυ κ οποτε βρω ευκαιρια ριχνω υπνους γενικά...εμενα με αγχωνει λιγο λ η κολπικη εξεταση μην προκαλέσει συσπασεις ισως κ γεννα( ειμαι υπερβολική χαχα)

Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ ταραχτηκα σήμερα γιατι μπήκε μέχρι τον τράχηλο το χέρι της να δει τη θέση του και αν είναι κλειστός...μετα για καμιά ώρα φοβόμουν μη δω αιμα χαχαχα

Αλλά ξέρουν τι κάνουν! Μην ανησυχείς για τίποτα!! Στο τέλος την ίδια μέρα μας βλέπω να γενναμε :x

Αααα Όσο για το κολπικό υποθετο λέγεται fenticonazole nitrate και μου είπε βοηθάει για την γέννα... ιδέα δεν έχω :confused:

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έννοειται δεν μπερδεύονται με τίποτα πλέον το ξέρω!!

Σ ευχαριστώ πολύ 

Πωπω!!! Ένας μπεμπαρος!!! Άντε με το καλό!!!

Just now, fairy-mary είπε:

Ετσι κ ετσι..

Με εχει παρει λιγο απο κατω, κατι η προωρη γεννα κατι ενα αιμαγγειωμα που εχει η μικρη στο κεφαλι της..ολα μαζι με εχουν κανει καπως και δε μπορω να χαρω τιποτα.

Αφού πάει καλά κ η μικρή προσπάθησε όσο γίνεται να τη χαρείς αγκαλίτσες κ φιλάκια συνέχεια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ ταραχτηκα σήμερα γιατι μπήκε μέχρι τον τράχηλο το χέρι της να δει τη θέση του και αν είναι κλειστός...μετα για καμιά ώρα φοβόμουν μη δω αιμα χαχαχα

Αλλά ξέρουν τι κάνουν! Μην ανησυχείς για τίποτα!! Στο τέλος την ίδια μέρα μας βλέπω να γενναμε :x

Αααα Όσο για το κολπικό υποθετο λέγεται fenticonazole nitrate και μου είπε βοηθάει για την γέννα... ιδέα δεν έχω :confused:

Χαχαχ την ιδια ανησυχία εχω αλλα ναι προφανως εχεις δικιο ξερουν αυτοί τι κανουν...φαντάζεσαι να γεννάνε μαζι χαχχα πλακα θα εχει θα κανει συμπαράσταση η μια στην αλλη μονο στη σκέψη χαχαχα

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ετσι κ ετσι..

Έλα,  το διάβασα στο θέμα που έχεις ανοίξει. Όπως σου είπαν και εκεί τα κορίτσια , αυτό με το καιρό θα φύγει και αν μείνει λίγο  (που δεν νομίζω )δεν θα φαίνεται από το μαλλί. Μην χαλιεσαι τζάμπα κορίτσι μου, έχεις τη πριγκίπισσα σου αγκαλιά και αφού πάει καλά, δεν υπάρχει λόγος να μην χαρείς. Και άσε τους να ρωτάνε  (λές και όλες αυτές γεννησανε μωρά χωρίς κανένα σημάδακι, έλεος ).

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Έλα,  το διάβασα στο θέμα που έχεις ανοίξει. Όπως σου είπαν και εκεί τα κορίτσια , αυτό με το καιρό θα φύγει και αν μείνει λίγο  (που δεν νομίζω )δεν θα φαίνεται από το μαλλί. Μην χαλιεσαι τζάμπα κορίτσι μου, έχεις τη πριγκίπισσα σου αγκαλιά και αφού πάει καλά, δεν υπάρχει λόγος να μην χαρείς. Και άσε τους να ρωτάνε  (λές και όλες αυτές γεννησανε μωρά χωρίς κανένα σημάδακι, έλεος ).

Καλημέρα Μπετυ μου,

Ενταξει το προσπαθω!

Ειναι λιγο δυσκολο καποιες φορες ομως.

Με το καιρο ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...