Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Anneliz είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Προσπαθώ να σας διαβαζω εάν κ είμαι μανούλα Δεκεμβρίου... @Dimitr@17 να σου ζήσει το μωρακι σου!!!!!! :x @Kpp83 εμείς είχαμε βγει νομίζω στις 10 ημέρες και ήταν και Δεκέμβριος.. Και επίσης είχα βγει αρκετές φορές πριν σαραντισω. Γενικα δεν μου αρέσει να μου λένε πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό ή το άλλο πχ.. Νομίζω πως είναι υπερβολές αυτά που λένε... Ειδικά σε μια τέτοια κατάσταση, μετά την γεννα δηλαδή, που ειμαστε λίγο κάπως, ε θέλουμε να βγούμε έστω μια βόλτα στο τετράγωνο... 

@Vasoth. μου πολύ χαιρομαι!!!! Να είναι πάντα υγιές το μωρακι σου!!! Σίγουρα θα τα καταφέρεις όπως όλες μας!!!

Βρε κορίτσια εγώ τι να πω που το πλυντήριο μου είχε ένα πρόγραμμα για μωρά στους 90 βαθμους κι εγώ η χαζή τον πρώτο καιρό δεν του άλλαξα ρύθμιση, κ τα έπλενα όλα του μωρού στους 90;;; και τώρα που το λέτε ήταν σκληρά τα ρουχαλάκια του.. :o πάλι καλά ηρθε η μαμά μου κ το είδε μια ημέρα κ άλλαξα τρόπο πλύσης... Αχχχ τι να πω.. Λάθη κάνουμε.. Ας μην σκεφτώ τι άλλα έχω κάνει.... :roll:

Χαχχαχαχα θα τα βαλει τοσο λιγο αυτα τα σκληρα π δεν εχει σημασια!!!!!

Καλημερα κοριτσακια κ μπεμπακια!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Να κάνω μια ερώτηση σε όσες έχουν εμπειρία, πώς να διαλέξω μέγεθος τις ψευδωθηλες; Και κάτι άλλο όσες θηλαζετε αποκλειστικά ποτέ σας ήρθε η περίοδος. Εμένα μετά από 44 μέρες .

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Να κάνω μια ερώτηση σε όσες έχουν εμπειρία, πώς να διαλέξω μέγεθος τις ψευδωθηλες; Και κάτι άλλο όσες θηλαζετε αποκλειστικά ποτέ σας ήρθε η περίοδος. Εμένα μετά από 44 μέρες .

Εμένα μετά απο 40... Ψευδοθηλες δεν χρησιμοποίησα καθόλου, δεν ξέρω να σου πω. Γιατί θες να βάλεις; 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες και έχει αρχίσει η αγωνία! Ο μπεμπάκος μας έχει στριμωχτεί για τα καλά, οι κινησούλες του είναι λίγες πια (όχι ότι ήταν και κανένας υπερδραστήριος πριν).  Σήμερα θα πάμε να τον δούμε, να με εξετάσει και να κάνουμε nst. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω καταλάβει τι είναι σύσπαση, όταν έρχονται οι συσπάσεις τοκετού πονάει όλη η κοιλιά η μόνο χαμηλά όπως στην περίοδο; Πονάει και η μέση; έχω κάτι πονάκια περιόδου  μια δυο φορές τη μέρα χαμηλά μόνο όπως στην περίοδο αλλά κρατάνε πολύ λίγο.

@Ria@90εσυ πως πας κοριτσάκι μου; 

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εμενα δεν μου χει ερθει ακομα!!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, vaso_mpempis είπε:

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες και έχει αρχίσει η αγωνία! Ο μπεμπάκος μας έχει στριμωχτεί για τα καλά, οι κινησούλες του είναι λίγες πια (όχι ότι ήταν και κανένας υπερδραστήριος πριν).  Σήμερα θα πάμε να τον δούμε, να με εξετάσει και να κάνουμε nst. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω καταλάβει τι είναι σύσπαση, όταν έρχονται οι συσπάσεις τοκετού πονάει όλη η κοιλιά η μόνο χαμηλά όπως στην περίοδο; Πονάει και η μέση; έχω κάτι πονάκια περιόδου  μια δυο φορές τη μέρα χαμηλά μόνο όπως στην περίοδο αλλά κρατάνε πολύ λίγο.

@Ria@90εσυ πως πας κοριτσάκι μου; 

Καλα κοριτσακι μου 4 Ιούνη εχωω ραντεβου οπου κ θα κάνουμε κολπικη εξέταση για να δει αν υπαρχει κολπιτιδα κλπ....εγω εχω πονους στη μεση στο ισχιο που χτυπανε και το ποδι μου..κ μερικες ψηλο σουβλιες κατω....εχω ψηλο φρικαρει γενικα αλλα προσπαθω να μενω ψύχραιμη.....εσυ πως εισαι???

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria@90 είπε:

Καλα κοριτσακι μου 4 Ιούνη εχωω ραντεβου οπου κ θα κάνουμε κολπικη εξέταση για να δει αν υπαρχει κολπιτιδα κλπ....εγω εχω πονους στη μεση στο ισχιο που χτυπανε και το ποδι μου..κ μερικες ψηλο σουβλιες κατω....εχω ψηλο φρικαρει γενικα αλλα προσπαθω να μενω ψύχραιμη.....εσυ πως εισαι???

Εγω έκανα κολπική και ολα Καλά! Σήμερα θα κάνω Nst και θα με εξετάσει και από κάτω μου είπε. Πόνους δεν έχω αλλου Εγώ μόνο αυτούς της περιόδου για πολύ λιγο (Ούτε ένα λεπτό) κάθε μέρα μια η δυο φορες.  Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις τοκετου και δεν θα πάρω χαμπάρι δεν ξέρω πώς είναι.

Εσύ γιατί έχεις φρικάρει βρε;

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα μετά απο 40... Ψευδοθηλες δεν χρησιμοποίησα καθόλου, δεν ξέρω να σου πω. Γιατί θες να βάλεις; 

Έχει πληγωτει η μια μου θηλή και υποφέρω.

Α δλδ δεν ισχύει ότι όσο θηλάζουμε δεν έρχεται περίοδο

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Έχει πληγωτει η μια μου θηλή και υποφέρω.

Α δλδ δεν ισχύει ότι όσο θηλάζουμε δεν έρχεται περίοδο

Σε εμένα πάντως δεν ίσχυσε! Επίσης ένα μήνα αφού σταμάτησα το θηλασμό έμεινα έγκυος στο τρίτο μου νινακι 5η μέρα του κύκλου μου! Μου κρατάει 4 μερες η περίοδος για να μην αναρωτιέσαι! Αχαχαχαχαχα ειχε πληγωθει και εμενα η θηλή μου την πρώτη βδομάδα και έβγαζα με το θήλαστρο για μια μέρα και του έδινα με το μπιμπερό και έβαζα στη θηλή λανολινη και μητρικό γάλα και έκλεισε αμέσως! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Εμενα δεν μου χει ερθει ακομα!!!

Τέλεια,  μακάρι να μην μου ερχόταν και εμένα .

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Σε εμένα πάντως δεν ίσχυσε! Επίσης ένα μήνα αφού σταμάτησα το θηλασμό έμεινα έγκυος στο τρίτο μου νινακι 5η μέρα του κύκλου μου! Μου κρατάει 4 μερες η περίοδος για να μην αναρωτιέσαι! Αχαχαχαχαχα έχεις πληγωθει και εμενα η θηλή μου την πρώτη βδομάδα και έβγαζα με το θήλαστρο για μια μέρα και του έδινα με το μπιμπερό και έβαζα στη θηλή λανολινη και μητρικό γάλα και έκλεισε αμέσως! 

Εμένα κλείνει και μετά από κάποιες μέρες ξανά τα ίδια, για αυτό είπα να δοκιμάσω ψευδωθηλες. Όσο για το μπιμπερό είναι θέμα πονεμενο σε εμάς, η μπέμπα δεν θέλει ούτε να το μύρισει και δεν ξέρω πώς τα μάθει. Όπως καταλαβαίνεις κρέμεται όλη μέρα από το βυζι μου χαχαχαααα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εγω έκανα κολπική και ολα Καλά! Σήμερα θα κάνω Nst και θα με εξετάσει και από κάτω μου είπε. Πόνους δεν έχω αλλου Εγώ μόνο αυτούς της περιόδου για πολύ λιγο (Ούτε ένα λεπτό) κάθε μέρα μια η δυο φορες.  Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις τοκετου και δεν θα πάρω χαμπάρι δεν ξέρω πώς είναι.

Εσύ γιατί έχεις φρικάρει βρε;

Εχω φρικάρει για τη γεννα να πανε ολα καλα με το μωρο και γενικα....αν θα καταλαβω κ εγω τις συσπασεις πως θα διαχειριστώ τον πανικο μου χαχα ολα αυτα..δεν ειμαι και το πιο ψύχραιμο ατομο του κοσμου....κ ο χρονος εχει πλησιασει πολυυυυυ.....

• Μου αρέσει 2

Just now, BettySt είπε:

Τέλεια,  μακάρι να μην μου ερχόταν και εμένα .

Εμένα κλείνει και μετά από κάποιες μέρες ξανά τα ίδια, για αυτό είπα να δοκιμάσω ψευδωθηλες. Όσο για το μπιμπερό είναι θέμα πονεμενο σε εμάς, η μπέμπα δεν θέλει ούτε να το μύρισει και δεν ξέρω πώς τα μάθει. Όπως καταλαβαίνεις κρέμεται όλη μέρα από το βυζι μου χαχαχαααα. 

Είναι μικρουλιτσα μωρέ, είναι λογικό να κρέμεται όλη μέρα! Γιατί ξανανοίγει όμως βρε κορίτσι μου; κάτι γίνεται λάθος... Τώρα θα έπρεπε νομίζω να έχει σκληρύνει η θηλή σου. Εγώ να σου πω την αλήθεια μετά τις 2 εβδομάδες τον απολάμβανα πάρα πολύ τον θηλασμό! Δεν πονουσα καθόλου και χαιρόμουν που θήλαζα! 

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...