Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Σε αγαπώ τέλος @Ria@90!!! Κάνε την εξέταση αλλά πριν την κάνεις θελω να πεις "τωρα γιατί είμαι παράλογη στερώ μερικά Ευρώ απο το μωρό μου"

Εγώ ψιλοφοβάμαι να βγω με επηρέασαν οι εκατέρωθεν γονείς αλλά μάλλον πρέπει γιατί θα το χάσω στους 4 τοίχους.

Σαν να ζεστανε ξαφνικά. Τι φοράμε στο μωράκι?

Φυσικά κ να βγεις κ εσύ κ το μωρό γιατί όχι? Δεν κατάλαβα. Τι για το σαρανταήμερο?? Δεν ισχύουν ούτε για την εκκλησία μας αυτά. Απλά παίρνεις ευχή στο τριήμερο αφού γεννήσεις αν θες ονοματοδοσία στις 8 μέρες και στις 40 την ευχή. 

7 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση τις ήδη μανούλες. Πηγα να πλύνω τα ρούχα του μωρού και είδα οτι τα πιο πολλά γράφουν πλύσιμο στους 30-40 βαθμούς. Το πρόγραμμα όμως του πλυντηριου για τα βρεφικά είναι στους 60. Εσείς τα πλενετε όσο γράφουν η στους 60; Επίσης τα ρούχα είναι μια σταλιά. Αν κάτσω να ξεχωρίσω χρωματιστά με λευκά δεν θα γεμίσει ούτε ένα πλυντηριο ακόμη και όλα να τα βάλω. Αλλά είπαμε δεν περνούμε πολλά ρούχα γιατί θα μεγαλώσει γρήγορα. Πότε θα τα πλένω όμως να έχω αν έχω μόνο 5-6;Πως τα πλενατε τον πρώτο καιρό ; χωριά μόνα τους ας είναι και λίγα η βάζατε και κανένα δικό σας να γεμίσει το πλυντήριο; φοβάμαι ότι δεν θα τα ζυγίζει καν το πλυντήριο για να μπορέσει να δουλέψει αν τα βάλω μόνα τους 

Στους 30 όλα μαζί εκτός κι να είναι χεσμενη οπότε στους σαράντα με προπλυση. Εγώ μετά τα βαζω στεγνωτηριο και είναι πολύ απαλά. Πάρε ρουχαλακια λίγο μεγαλύτερα και φορά τα από τώρα σιγά δεν είναι και τεράστιες οι διαφορές στα νούμερα. 

6 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Ρια μου ειχαν λειψει αυτοι οι προβληματισμοι σου αληθεια χαχαχα!! Φαε βρε οτι θες εγω κ βαφλες ετρωγα κ παγωτα ποτε δε κοιταξα ουτε ρωτησα αν ηταν παστεριωμενο το γαλα μην ανυσηχεις!!

Να σας πω κ εγω τα νεα μου συντομα βγηκαμε απτα μυτακια κ πλεον ειναι στο πιο απλο μηχανημα που υπαρχει με ελαχιστο οξυγονο σημερα την ειχαν σε κουνια βγηκαμε απο τη θερμοκοιτιδα κ μαλλον αυριο θα μεταφερθουμε στη παιδιατρικη για παρακολούθηση εχω χαρει απο τη μια αλλα απτην αλλη εχω ανχωθει παρα πολυ θα ειμαι μαζι της 24 ωρες δε ξερω τι να κανω κ πως θα το κανω χαχα!! Θα ειναι σαν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο αλλα χωρις βοηθεια δε ξερω αν θα τα καταφερω

Άντε κορίτσι μου με το καλό το παιδάκι σου, μην ανησυχείς φυσικά κ θα τα καταφέρεις όπως όλες, είναι λογικό να το σκέφτεσαι αλλά όλα θα πάνε μια χαρά, επιτέλους όλη την ημέρα μαζί σκέψου πόσο όμορφο θα είναι αυτό. 

Καλημερούδια!!!

• Ευχαριστώ 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Smile89 για να γίνει αυτό παω στην εκκλησία με το μωρό ή φωνάζω τον παπά στο σπίτι;

@Vasoth. μπράβο κοριτσαρες!!!!! Με το καλό! Όχι μόνο θα τα καταφέρετε σπίτι θα είναι άψογα. Ειναι όλα έτοιμα  σωστά;

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

@Smile89 για να γίνει αυτό παω στην εκκλησία με το μωρό ή φωνάζω τον παπά στο σπίτι;

@Vasoth. μπράβο κοριτσαρες!!!!! Με το καλό! Όχι μόνο θα τα καταφέρετε σπίτι θα είναι άψογα. Ειναι όλα έτοιμα  σωστά;

Σπίτι φώναξε τον για τα πρώτα, στις σαραντα μέρες εκκλησία. Επίσης να ξέρεις δεν υπάρχει μισή ευχή στις 20 μέρες. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Just now, Kpp83 είπε:

Ευχαριστουμε δε παμε σπιτι στην παιδιατρικη θα παμε προς το παρων αλλα ναι θα κουβαλησω τα παντα σαν να ειμαι σπιτι.

Just now, Smile89 είπε:

Φυσικά κ να βγεις κ εσύ κ το μωρό γιατί όχι? Δεν κατάλαβα. Τι για το σαρανταήμερο?? Δεν ισχύουν ούτε για την εκκλησία μας αυτά. Απλά παίρνεις ευχή στο τριήμερο αφού γεννήσεις αν θες ονοματοδοσία στις 8 μέρες και στις 40 την ευχή. 

Στους 30 όλα μαζί εκτός κι να είναι χεσμενη οπότε στους σαράντα με προπλυση. Εγώ μετά τα βαζω στεγνωτηριο και είναι πολύ απαλά. Πάρε ρουχαλακια λίγο μεγαλύτερα και φορά τα από τώρα σιγά δεν είναι και τεράστιες οι διαφορές στα νούμερα. 

Άντε κορίτσι μου με το καλό το παιδάκι σου, μην ανησυχείς φυσικά κ θα τα καταφέρεις όπως όλες, είναι λογικό να το σκέφτεσαι αλλά όλα θα πάνε μια χαρά, επιτέλους όλη την ημέρα μαζί σκέψου πόσο όμορφο θα είναι αυτό. 

Καλημερούδια!!!

Ευχαριστω πολυ μπορει να σας ζαλισω λιγο αν εχω αποριες ε?

• Μου αρέσει 3

0EKFp2.png

7 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Ρια μου ειχαν λειψει αυτοι οι προβληματισμοι σου αληθεια χαχαχα!! Φαε βρε οτι θες εγω κ βαφλες ετρωγα κ παγωτα ποτε δε κοιταξα ουτε ρωτησα αν ηταν παστεριωμενο το γαλα μην ανυσηχεις!!

Να σας πω κ εγω τα νεα μου συντομα βγηκαμε απτα μυτακια κ πλεον ειναι στο πιο απλο μηχανημα που υπαρχει με ελαχιστο οξυγονο σημερα την ειχαν σε κουνια βγηκαμε απο τη θερμοκοιτιδα κ μαλλον αυριο θα μεταφερθουμε στη παιδιατρικη για παρακολούθηση εχω χαρει απο τη μια αλλα απτην αλλη εχω ανχωθει παρα πολυ θα ειμαι μαζι της 24 ωρες δε ξερω τι να κανω κ πως θα το κανω χαχα!! Θα ειναι σαν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο αλλα χωρις βοηθεια δε ξερω αν θα τα καταφερω

Χαχαχαχ ναι ναι κ που ειστε ακομη μετα τη γεννα νομιζω θα εχω ακομη πιο χαζες ερωτησεις!!!με το καλο αγαπη μου τι καλα που θα στε μαζι περισσότερο με τη κορακλα σουυυ!!!!!μην αγχώνεσαι το ένστικτο της μανας θα σε καθοδηγήσει ειναι στη φυση μας!!!!ολα θα πανε τελεια ειμαι 100% σιγουρη για σενα!!!!!!κ φυσικα οι ηδη μανουλες εδω περα θα προσφερουν απλοχερα τη βοηθεια σε ό,τι χρειαστείς!!!!!!!Καλημέραααααα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Ευχαριστουμε δε παμε σπιτι στην παιδιατρικη θα παμε προς το παρων αλλα ναι θα κουβαλησω τα παντα σαν να ειμαι σπιτι.

Ευχαριστω πολυ μπορει να σας ζαλισω λιγο αν εχω αποριες ε?

Άκου κει να μας ζαλίζεις. Ότι θες θα ρωτάς κ το πιο απλό κ δεν ζαλίζεις καμμία. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

9 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Τι ευχάριστα νεα! Με το καλό και σύντομα στο σπίτι σας :x

Ολα θα πάνε καλα όλες κατά βάθος ξέρουμε να φροντίσουμε τα μωρά μας.. Αλλά εδώ θα έχεις και την καλύτερη βοήθεια από τις σούπερ μαμάδες

Μην ανησυχείς για τιποτα

Καλημέρα κορίτσια  και μπεμπακια :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

10 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αγαπη μου ποσο χάρηκα.. Θα τα πας περίφημα και αν κανεις,κάνουμε,  κάποιο “λαθος” δεν πειράζει. Μαζί τους μαθαινουμε κ εμείς και η φύση μας οδηγεί. Όλη μέρα μαζί τι τέλεια!!

• Μου αρέσει 1

On 29/5/2019 at 1:40 ΜΜ, Smile89 είπε:

Καλημέρα!!! @Κωνσταντίνα16 τι κάνεις? Που είσαι σε χάσαμε!!

Καλά είμαι smile μου εσείς τι κάνετε πως είστε το μπεμπεκι σου;

Μπαίνω και σας διαβάζω συνεχεια εννοείται!!

14 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αχ κοριτσι μου με το καλο να βγειτε απο την θερμοκοιτιδα και συντομα και απο το νοσοκομειο. Θα ναι πολυ ομορφα που πλεον θα μπορεις να εισαι διπλα στην μικρη σου ολη μερα. Μια χαρα θα τα καταφερεις, θα το δεις. Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Βασω μου χαρηκα πολυ με τα νεα σας !! Μη στεναχωριέσαι ολες ετσι πελαγωμενες ειμασταν στην αρχη αλλα θα προσαρμοστείς μια χαρα σιγα σιγα. Με το καλο!

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλά είμαι smile μου εσείς τι κάνετε πως είστε το μπεμπεκι σου;

Μπαίνω και σας διαβάζω συνεχεια εννοείται!!

Καλά κοριτσι μου όλα!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Προσπαθώ να σας διαβαζω εάν κ είμαι μανούλα Δεκεμβρίου... @Dimitr@17 να σου ζήσει το μωρακι σου!!!!!! :x @Kpp83 εμείς είχαμε βγει νομίζω στις 10 ημέρες και ήταν και Δεκέμβριος.. Και επίσης είχα βγει αρκετές φορές πριν σαραντισω. Γενικα δεν μου αρέσει να μου λένε πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό ή το άλλο πχ.. Νομίζω πως είναι υπερβολές αυτά που λένε... Ειδικά σε μια τέτοια κατάσταση, μετά την γεννα δηλαδή, που ειμαστε λίγο κάπως, ε θέλουμε να βγούμε έστω μια βόλτα στο τετράγωνο... 

@Vasoth. μου πολύ χαιρομαι!!!! Να είναι πάντα υγιές το μωρακι σου!!! Σίγουρα θα τα καταφέρεις όπως όλες μας!!!

Βρε κορίτσια εγώ τι να πω που το πλυντήριο μου είχε ένα πρόγραμμα για μωρά στους 90 βαθμους κι εγώ η χαζή τον πρώτο καιρό δεν του άλλαξα ρύθμιση, κ τα έπλενα όλα του μωρού στους 90;;; και τώρα που το λέτε ήταν σκληρά τα ρουχαλάκια του.. :o πάλι καλά ηρθε η μαμά μου κ το είδε μια ημέρα κ άλλαξα τρόπο πλύσης... Αχχχ τι να πω.. Λάθη κάνουμε.. Ας μην σκεφτώ τι άλλα έχω κάνει.... :roll:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

aQhvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...