Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω μια χαζη πολυ χαζη παρα πολυ χαζη ερωτηση????τρωω εδω και καιρο ενα παγωτο συσκευασμένο βεβαια το οποιο σημερα συνειδητοποίησα πως δεν αναφέρει πισω πως ειναι παστεριωμένο αλλα λεει αποκορύφωμενο γαλα σε σκόνη...υπάρχει περίπτωση λιστεριας απ αυτο?δεν ειχα ιδεα αν κ παντα τσεκάρω πριν κατανάλωσω κατι σε αυτό το παγωτο δεν το εκανα .....ξερω πως εσυ @Kpp83 θα γελας τωρα χαχαα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω μια χαζη πολυ χαζη παρα πολυ χαζη ερωτηση????τρωω εδω και καιρο ενα παγωτο συσκευασμένο βεβαια το οποιο σημερα συνειδητοποίησα πως δεν αναφέρει πισω πως ειναι παστεριωμένο αλλα λεει αποκορύφωμενο γαλα σε σκόνη...υπάρχει περίπτωση λιστεριας απ αυτο?δεν ειχα ιδεα αν κ παντα τσεκάρω πριν κατανάλωσω κατι σε αυτό το παγωτο δεν το εκανα .....ξερω πως εσυ @Kpp83 θα γελας τωρα χαχαα

Κοριτσι αποβουτηρομενο μήπως λεει;;Για να είχε παστεριωμένο θα έπρεπε να έχει φρέσκο γάλα.άρα αφού λέει αποβουτηρομενο σε σκόνη έχει περάσει από παστεριωση.δεν νομίζω να ρίσκαρε καμμία εταιρία πρώτον δεύτερον αν υπήρχε περίπτωση να πάθεις κάτι, ο μισός πληθυσμός θα είχε ήδη λυστερια.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria@90 είπε:

ολα τα παγωτα του εμποριου ειναι με παστεριωμενο γαλα τα σπιτικα κ.τα χειροποιητα ειναι αμφιβολου ποιοτητας μπορει πχ να εχουν ωμο.αυγο κτλ. ολα τα συσκευασμενα απο εταιρειες  μην τα φοβασε . 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Perple18 είπε:

Κοριτσι αποβουτηρομενο μήπως λεει;;Για να είχε παστεριωμένο θα έπρεπε να έχει φρέσκο γάλα.άρα αφού λέει αποβουτηρομενο σε σκόνη έχει περάσει από παστεριωση.δεν νομίζω να ρίσκαρε καμμία εταιρία πρώτον δεύτερον αν υπήρχε περίπτωση να πάθεις κάτι, ο μισός πληθυσμός θα είχε ήδη λυστερια.

Ελα γλυκουλα μου οχι λεει αποκορυφωμενο γαλα σε σκονη κ εγω πρωτη φορα το ακούω γι αυτο κ ρωτησα εσας...βασικα ειναι συσκευασμένο προϊόν κ εγω λεω αποκλείεται να υπάρχει στην αγορα κατι τοσο επικίνδυνο..λες μωρε?? Να μη δωσω αλλη βαση??ημουν έτοιμη να παω αυριο για εξέταση λιστεριας απλα για να μη το χω στο μυαλο μου χαχα ποσο τραγική ειμαι...

Just now, linaa είπε:

ολα τα παγωτα του εμποριου ειναι με παστεριωμενο γαλα τα σπιτικα κ.τα χειροποιητα ειναι αμφιβολου ποιοτητας μπορει πχ να εχουν ωμο.αυγο κτλ. ολα τα συσκευασμενα απο εταιρειες  μην τα φοβασε . 

Εχω φαει τονους και χυμα παγωτο απο ζαχαροπλαστείο χαχα ωχ αμαν...με βλεπω να τη κανω την εξεταση τελικα απλα για να ηρεμήσω....

Σε αγαπώ τέλος @Ria@90!!! Κάνε την εξέταση αλλά πριν την κάνεις θελω να πεις "τωρα γιατί είμαι παράλογη στερώ μερικά Ευρώ απο το μωρό μου"

Εγώ ψιλοφοβάμαι να βγω με επηρέασαν οι εκατέρωθεν γονείς αλλά μάλλον πρέπει γιατί θα το χάσω στους 4 τοίχους.

Σαν να ζεστανε ξαφνικά. Τι φοράμε στο μωράκι?

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Σε αγαπώ τέλος @Ria@90!!! Κάνε την εξέταση αλλά πριν την κάνεις θελω να πεις "τωρα γιατί είμαι παράλογη στερώ μερικά Ευρώ απο το μωρό μου"

Εγώ ψιλοφοβάμαι να βγω με επηρέασαν οι εκατέρωθεν γονείς αλλά μάλλον πρέπει γιατί θα το χάσω στους 4 τοίχους.

Σαν να ζεστανε ξαφνικά. Τι φοράμε στο μωράκι?

Και εγω σε αγαπώ κοριτσι μου!!!χαχα εχεις δικιο με επιασε ο παραλογισμός μου απ τη πολλη βαρεμαρα σμρ ...ελεγα με τι να ασχοληθώ με τι να ασχοληθώ κ διάβαζα συστατικά παγωτου χαχα

Σχετικάε την έξοδο και το σαραντισμα ξερω πως μερα κανεις να βγεις ρε αγαπη ονταν νυχτώνει δεν πρεπει...τωρα τι να πω αυτα μονο εμεις τα εχουμε...εξω που ζουσα τα γειτονακια μου με νεογεννητο κ εξω βγαινανε για βολτα οταν ειχε καλο καιρο κ σπιτι τους πηγαμε τη πρώτη εβδ (επειτα απο δική τους πρόσκληση)π ειχε γεννησει κ μ εδωσε το μπεμπη στα χερια μου για καμια ωρα...θεωρω μια βολτα κανει να βγεις....τα φιλιά μου στο μωρακι σουυυ!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ria@90 είπε:

Ελα γλυκουλα μου οχι λεει αποκορυφωμενο γαλα σε σκονη κ εγω πρωτη φορα το ακούω γι αυτο κ ρωτησα εσας...βασικα ειναι συσκευασμένο προϊόν κ εγω λεω αποκλείεται να υπάρχει στην αγορα κατι τοσο επικίνδυνο..λες μωρε?? Να μη δωσω αλλη βαση??ημουν έτοιμη να παω αυριο για εξέταση λιστεριας απλα για να μη το χω στο μυαλο μου χαχα ποσο τραγική ειμαι...

Εχω φαει τονους και χυμα παγωτο απο ζαχαροπλαστείο χαχα ωχ αμαν...με βλεπω να τη κανω την εξεταση τελικα απλα για να ηρεμήσω....

καλε κ.στα ζαχαροπλαστεια σκονες παγωτα χρησιμοποιουν μην τρελενεσε δεν καθονται να τα φτιαξουν. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, linaa είπε:

καλε κ.στα ζαχαροπλαστεια σκονες παγωτα χρησιμοποιουν μην τρελενεσε δεν καθονται να τα φτιαξουν. 

Εχω παθει τρελλα με τα παγωτά τα τρωω καλα καλα κ μετα το ψάχνω κ αγχωνομαι απο ολες τις αποψεις θες κιλα θες συστατικά χααχχαχα ευχαριστώ κοριτσι μου :*

Just now, Ria@90 είπε:

Εχω παθει τρελλα με τα παγωτά τα τρωω καλα καλα κ μετα το ψάχνω κ αγχωνομαι απο ολες τις αποψεις θες κιλα θες συστατικά χααχχαχα ευχαριστώ κοριτσι μου :*

αντε μωρε φαε κ μην ανχωνεσε.

• Ευχαριστώ 1

Just now, linaa είπε:

αντε μωρε φαε κ μην ανχωνεσε.

Τρωω πολυ μωρε μπηκα σμρ στον μηνα μ φοβαμαι πως οτι κιλα δεν έπαιρνα τους πρωτους μηνες θα τα παρω ολα μαζεμένα τωρα...τα ποδια πρηστηκαν σαν φιάλες πρτογκαζ γινανε....ελπιζω μα φυγουν μερικα με τη γεννα....παλι καλα ο αντρας μ μ λεει πως θα με θελει ακομη κ γεματουλα...χαχα

Διαφημίσεις

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση τις ήδη μανούλες. Πηγα να πλύνω τα ρούχα του μωρού και είδα οτι τα πιο πολλά γράφουν πλύσιμο στους 30-40 βαθμούς. Το πρόγραμμα όμως του πλυντηριου για τα βρεφικά είναι στους 60. Εσείς τα πλενετε όσο γράφουν η στους 60; Επίσης τα ρούχα είναι μια σταλιά. Αν κάτσω να ξεχωρίσω χρωματιστά με λευκά δεν θα γεμίσει ούτε ένα πλυντηριο ακόμη και όλα να τα βάλω. Αλλά είπαμε δεν περνούμε πολλά ρούχα γιατί θα μεγαλώσει γρήγορα. Πότε θα τα πλένω όμως να έχω αν έχω μόνο 5-6;Πως τα πλενατε τον πρώτο καιρό ; χωριά μόνα τους ας είναι και λίγα η βάζατε και κανένα δικό σας να γεμίσει το πλυντήριο; φοβάμαι ότι δεν θα τα ζυγίζει καν το πλυντήριο για να μπορέσει να δουλέψει αν τα βάλω μόνα τους 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση τις ήδη μανούλες. Πηγα να πλύνω τα ρούχα του μωρού και είδα οτι τα πιο πολλά γράφουν πλύσιμο στους 30-40 βαθμούς. Το πρόγραμμα όμως του πλυντηριου για τα βρεφικά είναι στους 60. Εσείς τα πλενετε όσο γράφουν η στους 60; Επίσης τα ρούχα είναι μια σταλιά. Αν κάτσω να ξεχωρίσω χρωματιστά με λευκά δεν θα γεμίσει ούτε ένα πλυντηριο ακόμη και όλα να τα βάλω. Αλλά είπαμε δεν περνούμε πολλά ρούχα γιατί θα μεγαλώσει γρήγορα. Πότε θα τα πλένω όμως να έχω αν έχω μόνο 5-6;Πως τα πλενατε τον πρώτο καιρό ; χωριά μόνα τους ας είναι και λίγα η βάζατε και κανένα δικό σας να γεμίσει το πλυντήριο; φοβάμαι ότι δεν θα τα ζυγίζει καν το πλυντήριο για να μπορέσει να δουλέψει αν τα βάλω μόνα τους 

με 5-6 ρουχα κοριτσι μου θα πλενεις καθε μερα δυο.ρουχα. λοιπον θα παρεις αρκετα ρουχαλακια κ θα πλενεις μια φορα την εβδομαδα στους 30 με 40 κ ολα μαζι σεντονια κουβερτουλες του μωρου μονο οχι κ.δικα σας . αν τα πλυνεις στους 60 θα χαλασουν γαριαζουν σκληραινουν κ μπαινουν . 

τα μωρα θελουν αρκετες φορες αλλαγμα θα σου κατουρηθει θα σου χεστει θα το πιασουν εκατο χερια θα το αλλαξεις μεσα στη μερα 2 φορες σιγουρα. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, linaa είπε:

με 5-6 ρουχα κοριτσι μου θα πλενεις καθε μερα δυο.ρουχα. λοιπον θα παρεις αρκετα ρουχαλακια κ θα πλενεις μια φορα την εβδομαδα στους 30 με 40 κ ολα μαζι σεντονια κουβερτουλες του μωρου μονο οχι κ.δικα σας . αν τα πλυνεις στους 60 θα χαλασουν γαριαζουν σκληραινουν κ μπαινουν . 

τα μωρα θελουν αρκετες φορες αλλαγμα θα σου κατουρηθει θα σου χεστει θα το πιασουν εκατο χερια θα το αλλαξεις μεσα στη μερα 2 φορες σιγουρα. 

Ολοι μέχρι τωρα μου λένε σε δέκα μέρες θα πας από το Newborn σε πιο μεγάλο νούμερο και μην πάρεις πολλά. Πόσα πρέπει να έχω δηλαδή; Και σε πιο μέγεθος; Όσο για κουβέρτες καλοκαίρι θα είναι. Είναι όλα λεπτά. Δεν το λέω από τσιγγουνια. Απλά δεν θα περνει το πλυντήριο μπροστά αν είναι κάτω από 1 κιλό. Προβληματιστηκα σοβαρά το μεσημέρι που έπλενα. 

zrz3p3.png

Just now, Ria@90 είπε:

Ρια μου ειχαν λειψει αυτοι οι προβληματισμοι σου αληθεια χαχαχα!! Φαε βρε οτι θες εγω κ βαφλες ετρωγα κ παγωτα ποτε δε κοιταξα ουτε ρωτησα αν ηταν παστεριωμενο το γαλα μην ανυσηχεις!!

Να σας πω κ εγω τα νεα μου συντομα βγηκαμε απτα μυτακια κ πλεον ειναι στο πιο απλο μηχανημα που υπαρχει με ελαχιστο οξυγονο σημερα την ειχαν σε κουνια βγηκαμε απο τη θερμοκοιτιδα κ μαλλον αυριο θα μεταφερθουμε στη παιδιατρικη για παρακολούθηση εχω χαρει απο τη μια αλλα απτην αλλη εχω ανχωθει παρα πολυ θα ειμαι μαζι της 24 ωρες δε ξερω τι να κανω κ πως θα το κανω χαχα!! Θα ειναι σαν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο αλλα χωρις βοηθεια δε ξερω αν θα τα καταφερω

• Μου αρέσει 9

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...