Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mama16 είπε:

@Kpp83 συγχαρητήρια να σου ζήσει το μωράκι σου, τόσες μέρες δεν είχα megabite στο κινητό κ δεν μπορούσα να μπω.. Εγώ κορίτσια σήμερα το απογευματάκι μπήκα στο νοσοκομείο, αύριο γεννάω με καισαρική... Όλες εσείς που γίνατε μάνες για δεύτερη φορά πως αντεξατε μακριά από τα πρώτα παιδάκια σας. Σήμερα πριν να φύγω απ το σπίτι ξέσπασα σε λυγμούς κ δυστυχώς μπροστά στα πεθερικά που δεν Μ αρέσει να με βλέπουν έτσι.. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω το κλάμα... Άφησα το κοριτσάκι μου κ κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα "ζουμια". Μακάρι να γινόταν να γεννήσω στο σπίτι για να μπορώ να είμαι δίπλα στην κόρη μου... Κ όσο για την καισαρική κ αργότερα στο σπίτι με 2 αγχώνομαι αφάνταστα..

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια και να εχεις πολυ καλη αναρρωση κοριτσι μου. Το κοριτσακι σου θα ναι μια χαρα, τωρα ερχεται το αδερφακι της!! Ολα να πανε καλα! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@mama16 με το καλό!!!!! Όλα να πάνε τέλεια! Αλλο παιδακι δεν εχω αλλά ήμουν πρωτότοκο με 6 χρόνια διαφορά. Ζήλεψα αλλά δεν έγινε κ τίποτα :) Για άλλα πράγματα να ανησυχείς στη διαπαιδαγώγηση :).

Με ένα γερό μωρό ακόμα

@Ria@90 Την 35η 2600

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Just now, nanoula90 είπε:

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια και να εχεις πολυ καλη αναρρωση κοριτσι μου. Το κοριτσακι σου θα ναι μια χαρα, τωρα ερχεται το αδερφακι της!! Ολα να πανε καλα! 

Just now, Kpp83 είπε:

@mama16 με το καλό!!!!! Όλα να πάνε τέλεια! Αλλο παιδακι δεν εχω αλλά ήμουν πρωτότοκο με 6 χρόνια διαφορά. Ζήλεψα αλλά δεν έγινε κ τίποτα :) Για άλλα πράγματα να ανησυχείς στη διαπαιδαγώγηση :).

Με ένα γερό μωρό ακόμα

@Ria@90 Την 2600

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Θα γράψω κ αύριο όταν θα μπορώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά. @Kpp83 πως είσαι από τους πόνους της καισαρικής? Αύριο βγαίνεις?

Διαφημίσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Εχω αρχίσει λιγο να ανησυχώ γτ μ το βγαλανε 2700 οσο ημουν 34 εβδ...ελπιζω να μπορεσω να το γεννήσω φυσιολογικά!!!!

Κάτσε περίμενε εμενα ήταν 2700 36 εβδομάδων.. Και μετά στις 38 ήταν 3 κιλά.. Περίμενα ότι θα είχε πάρει παραπάνω αλλα τελικά δεν είχε πάρει.. Δεν έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου πόσο έχει υπολογίσει ότι θα βγει το μωρό; εμένα μου είχε πει 3400 το πολύ 3600 βέβαια δεν το βλέπω.. Τώρα είμαι 39 εβδομάδων και αύριο μεθαύριο θα πάω να με δει παλι

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ria@90 είπε:

Εχω αρχίσει λιγο να ανησυχώ γτ μ το βγαλανε 2700 οσο ημουν 34 εβδ...ελπιζω να μπορεσω να το γεννήσω φυσιολογικά!!!!

Ρια θα έπρεπε να σου το πει η γιατρος αν στο έχει πει τότε μην ανησυχείς πως ο υπερηχος έχει απόκλιση μέχρι κ 400γρ. Μπορεί λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα να στο έβγαζε πιο βαρύ. Το ίδιο έγινε κ σε εμενα τώρα στις δυο τελευταίες και μου τα εξήγησαν ακριβως πως καταρχήν δεν λαμβάνουν υπ’οψιν την μια εβδομάδα αλλα από τις δυο εβδομαδες και πως φυσικά παίζει ρόλο το πως ήταν η στάση του. Δεν μπορούν με τίποτα να μετρήσουν με ακρίβεια.

• Ευχαριστώ 1

Θα μπορούσαμε κ σημερα να βγούμε γτ το αστέρι παλεψε κ τη χολεριθρινη της μαμάς κ δεν έκανε ικτερο άλλα γιατί να αφήσεις το 5αστερο ξενοδοχειο ιασω? Ήμασταν φοβερά τυχεροί γιατί δεν είχα άλλη στο δωμάτιο οπότε πέρασα καλύτερα από ότι σε μονοκλινο!!!!

Τώρα ειμαι οκ απο πόνο. Η δεύτερη μέρα ήταν το πακέτο.  Τώρα πραγματικά πονάω μόνο στο σηκω πάνω στο κρεβάτι.

Με την. επισκληριδιο πάντως δεν ξέρω ποιά λογική γυναίκα επιλέγει το χειρουργείο αντί του φυσιολογικού τοκετού:confused:

• Μου αρέσει 3

IfsYp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κάτσε περίμενε εμενα ήταν 2700 36 εβδομάδων.. Και μετά στις 38 ήταν 3 κιλά.. Περίμενα ότι θα είχε πάρει παραπάνω αλλα τελικά δεν είχε πάρει.. Δεν έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου πόσο έχει υπολογίσει ότι θα βγει το μωρό; εμένα μου είχε πει 3400 το πολύ 3600 βέβαια δεν το βλέπω.. Τώρα είμαι 39 εβδομάδων και αύριο μεθαύριο θα πάω να με δει παλι

Μου ειπε πως βγαινει μεγαλύτερο για την εβδομάδα του..και πως μαλλον θα γεννησουμε νωριτερα αν συνεχίσει να αναπτύσσεται ετσι γρηγορα..κ πως αν βγει 4 κιλα στις 40 εβδ θα δυσκολευτουμε να γεννησουμε επειδη ειμαι αδύνατη !..γι αυτο μ ειπε περπατημα κ επαφες για μα βγει νωριτερα καπως εγω να το προκαλέσω να το πω..αλλα απ οσο κατάλαβα αν αναπτυχθεί πολυ ισως στις 38 με 39 εβδ παμε με πρόκληση...γενικα ειμαι αισιόδοξη απλα θελω τοσο πολυ φυσιολογικά....αλλα ολα για καλο δεν πειραζει...

Just now, Kpp83 είπε:

Θα μπορούσαμε κ σημερα να βγούμε γτ το αστέρι παλεψε κ τη χολεριθρινη της μαμάς κ δεν έκανε ικτερο άλλα γιατί να αφήσεις το 5αστερο ξενοδοχειο ιασω? Ήμασταν φοβερά τυχεροί γιατί δεν είχα άλλη στο δωμάτιο οπότε πέρασα καλύτερα από ότι σε μονοκλινο!!!!

Τώρα ειμαι οκ απο πόνο. Η δεύτερη μέρα ήταν το πακέτο.  Τώρα πραγματικά πονάω μόνο στο σηκω πάνω στο κρεβάτι.

Με την. επισκληριδιο πάντως δεν ξέρω ποιά λογική γυναίκα επιλέγει το χειρουργείο αντί του φυσιολογικού τοκετού:confused:

Σιδερένια κ εσυ κ το μωρό σας! Με το καλό στο σπίτι σας. 

Just now, Ria@90 είπε:

Μου ειπε πως βγαινει μεγαλύτερο για την εβδομάδα του..και πως μαλλον θα γεννησουμε νωριτερα αν συνεχίσει να αναπτύσσεται ετσι γρηγορα..κ πως αν βγει 4 κιλα στις 40 εβδ θα δυσκολευτουμε να γεννησουμε επειδη ειμαι αδύνατη !..γι αυτο μ ειπε περπατημα κ επαφες για μα βγει νωριτερα καπως εγω να το προκαλέσω να το πω..αλλα απ οσο κατάλαβα αν αναπτυχθεί πολυ ισως στις 38 με 39 εβδ παμε με πρόκληση...γενικα ειμαι αισιόδοξη απλα θελω τοσο πολυ φυσιολογικά....αλλα ολα για καλο δεν πειραζει...

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική κάθε γιατρού και ώρες ώρες απορώ.Είμαι αδύνατη ασχέτως που πήρα 20 κιλά ναι το ξανά λέω δεν το φαντάζομαι είμαι ακόμη αδύνατη έχω μόνο κοιλιά κ το τονίζω γιατί κ εμενα μου είπε πως θα είμαστε 4 στην γεννα και δεν μου ανέφερε καν ότι θα υπάρχει θέμα. Να τονίσω επίσης πως εμενα έχει κάτσει κ ψιλό στραβά κ δυσανασχέτησε λιγάκι γιατί δυσκολεύει αλλα πάλι ομως δεν είπε κάτι.Επισης και εμενα είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο. Μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είστε και στα κιλά του και με πρόκληση αν πας δεν τρέχει κάτι οι περισσότερες με πρόκληση μπαίνουν.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 said:

Ευχαριστούμε!!!! 

Λοιπόν θέλω να μοιραστώ τιπς για επισκληριδιο.

α) Δεν είναι τίποτα. Το όριο του πόνου είναι διαφορετικό αλλά πιο πολύ φοβόμαστε:) Οπότε συγκεντρωθειτε σε οποιον σας κρατάει κ μην κάνατε σαν τα διπλανά χειρουργεία που τις άκουγα να τσιριζουν εντρομες δεν αξίζει.

β) Αν ζαλιστείτε μιλήστε! Εγώ έκανα τη γενναία άδικα και μου έδωσαν ένα χάπι κ συνήλθα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Just now, Beboula25 είπε:

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική κάθε γιατρού και ώρες ώρες απορώ. Είμαι αδύνατη ασχέτως που πήρα 20 κιλά ναι το ξανά λέω δεν το φαντάζομαι είμαι ακόμη αδύνατη έχω μόνο κοιλιά κ το τονίζω γιατί κ εμενα μου είπε πως θα είμαστε 4 στην γεννα και δεν μου ανέφερε καν ότι θα υπάρχει θέμα. Να τονίσω επίσης πως εμενα έχει κάτσει κ ψιλό στραβά κ πάλι ομως δεν είπε κάτι.Επισης και εμενα είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο. Μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είστε και στα κιλά του και με πρόκληση αν πας δεν τρέχει κάτι οι περισσότερες με πρόκληση μπαίνουν.

Ειπε θα το παρακολουθούμε οκ κ πως οντως με το βαρος δεν ειναι τπτ σιγουρο..εισης ειδε μια μικρη περιτυλιξη αλλα δεν ειναι κατι ειπε....τωρα επομενο ραντεβου 4 του μηνα....περιμένω πως κ πως....εννεοιται πως θα το παλέψω φυσιολογικά κ  βλέπουμε οπως τα φερει ο θεος οτι κ να λεμε εμεις τωρα!!!!να σαι καλα αγαπη μου!!!Αχχχ ειμαι στη φαση π εχω ψιλοκουραστει πιεζει πολύ πονα το ισχιο πιεζει κ απο κατω κ θελω να το πιασω τοσο πολυ στα χερια μου!!!ψιλο τελειωνει η υπομονη αλλα πρεπει να κανω υπομονή.....

• Μου αρέσει 1

Just now, Kpp83 είπε:

Ευχαριστούμε!!!! 

α) Δεν είναι τίποτα. Το όριο του πόνου είναι διαφορετικό αλλά πιο πολύ φοβόμαστε:) Οπότε συγκεντρωθειτε σε οποιον σας κρατάει κ μην κάνατε σαν τα διπλανά χειρουργεία που τις άκουγα να τσιριζουν εντρομες δεν αξίζει.

β) Αν ζαλιστείτε μιλήστε! Εγώ έκανα τη γενναία άδικα και μου έδωσαν ένα χάπι κ συνήλθα!

Να χαίρεσαι το μπεμπακι σου!!!!με το καλό σπιτάκι σας!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Kpp83 είπε:

Με ένα γερό μωρό ακόμα

@Ria@90 Την 35η 2600

Ισως βιάζομαι πολυ πρεπει να περιμενω να δουμε την ανάπτυξη οντως μπορει να βγει σε φυσικογικα πλαίσια κ τζαμπα να το σκεφτομαι ετσι τωρα εγώ....

1 hour ago, mama16 είπε:

@Kpp83 συγχαρητήρια να σου ζήσει το μωράκι σου, τόσες μέρες δεν είχα megabite στο κινητό κ δεν μπορούσα να μπω.. Εγώ κορίτσια σήμερα το απογευματάκι μπήκα στο νοσοκομείο, αύριο γεννάω με καισαρική... Όλες εσείς που γίνατε μάνες για δεύτερη φορά πως αντεξατε μακριά από τα πρώτα παιδάκια σας. Σήμερα πριν να φύγω απ το σπίτι ξέσπασα σε λυγμούς κ δυστυχώς μπροστά στα πεθερικά που δεν Μ αρέσει να με βλέπουν έτσι.. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω το κλάμα... Άφησα το κοριτσάκι μου κ κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα "ζουμια". Μακάρι να γινόταν να γεννήσω στο σπίτι για να μπορώ να είμαι δίπλα στην κόρη μου... Κ όσο για την καισαρική κ αργότερα στο σπίτι με 2 αγχώνομαι αφάνταστα..

Με το καλό κορίτσι μου!!!

Just now, Kpp83 είπε:

Ευχαριστούμε!!!! 

Εμένα με είχε πιάσει φαγούρα στο στέρνο κ το πρόσωπο. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...