Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Kανήμερα τσούπρες.. Μόλις σηκώθηκα και πίνω το καπουτσινακι μου να ξυπνήσω. Και εγω δεν κοιμάμαι καλα τα βραδυα συν τις επισκεψεις στην τουαλέτα. Το βράδυ κοιμήθηκα στον καναπε και κάπως το ευχαριστηθηκα πιο πολύ.

Να ρωτήσω κάτι; Οπως και να εχει πάντα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο καισαρικης; Απλά στην πρόκληση αυξάνεται; Ή αν υπάρχει κάποιο θέμα αυξάνεται; Γιατί οι περισσότερες εδώ γέννησαν με πρόκληση. Οποτε μιλάμε για την μια περίπτωση που δεν προχωράει ή επειδή υπάρχει και άλλος λόγος; @Anna17 νομίζω είπες για κάποιους λογους υγειας θα προχωρήσετε σε πρόκληση σωστά; Στην περίπτωση αυτη αυξάνεται η πιθανότητα καισαρικης; 

καισαρική κάνεις συνήθως ότι υπάρχει κάποιο θέμα ή αν μπεις με πρόκληση αφού έχει τελειώσει η ΠΗΤ σου ή κοντά και αφού σ έχουν βάλει τους τεχνητούς πόνους δεν γίνεται διαστολή καθόλου...τότε θα σε βάλουν για καισαρική αφού έχουν περάσει κάποιες ώρες κ δεν γίνεται κάτι...πάντως στις 2 τελευταίες γέννες μου που μπήκα με πρόκληση όλα κύλησαν ομαλά κ γέννησα φυσιολογικά...γενικά είναι θέμα τραχήλου. απλά επειδή είναι το 1ο σου δεν ξέρεις πως θα πάει...αν πάει φυσιολογικά κ τα επόμενα παιδιά σου έτσι θα πάνε συνήθως γιατί το σώμα θυμάται. 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Vasoth. τι ευχάριστα νέα! Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό! Και καλά να μην πάνε στην αρχή (που εύχομαι ολόψυχα νσ πάνε) βρες μια εξειδικευμένη μαία να σας βοηθήσει. Στα μαθήματα θηλασμού με χαλάρωσε που μας είπαν ότι αν το θέλουμε θα γίνει αρκεί να ζητήσουμε βοήθεια.

Πώς είστε μανούλες; Μέρες έχω να σας διαβάσω θα μπω να δω τα προηγούμενα ποστ!

Μπήκα στο μήνα μου χωρίς αιμορραγία κ αυτό είναι σημαντικό ορόσημο για τον μπέμπη μας και έχω χαρεί.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να ξυπνήσω!!!  Κοιμάμαι συνέχεια εκεί που πριν λίγες μέρες είχα αϋπνίες. Μάλλον φορτώνω ύπνο... :)

Συγκινούμαι γιατί μπορεί αυτην την Κυριακή να μην γιορτάζω επίσημα αλλά το δώρο μου είναι σχεδόν εδώ... 

• Μου αρέσει 5

IfsYp3.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Φαίη μ μερες θελω να σ στείλω κ όλο ξεχναω ....γλυκιά μανουλα τ φορουμ μας να έχεις μια πραγματικά εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος....σ ευχομαι να έχεις πάντα υγεία εσυ κ τα παιδιά σ ( κ αυτό που ερχεται) κ να αγαπάτε ο ένας τον άλλο παρά πολύ....με το καλό το νέο μέλος σ ....Φιλάκια πολλά.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου όμορφο! Να είσαι καλά και ελπίζω πολύ σύντομα ότι θα μας πεις και εσύ τα καλά νέα και αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια!!!! Φιλάκια κορίτσι μου! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, Kpp83 είπε:

@Vasoth. τι ευχάριστα νέα! Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό! Και καλά να μην πάνε στην αρχή (που εύχομαι ολόψυχα νσ πάνε) βρες μια εξειδικευμένη μαία να σας βοηθήσει. Στα μαθήματα θηλασμού με χαλάρωσε που μας είπαν ότι αν το θέλουμε θα γίνει αρκεί να ζητήσουμε βοήθεια.

Μπήκα στο μήνα μου χωρίς αιμορραγία κ αυτό είναι σημαντικό ορόσημο για τον μπέμπη μας και έχω χαρεί.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να ξυπνήσω!!!  Κοιμάμαι συνέχεια εκεί που πριν λίγες μέρες είχα αϋπνίες. Μάλλον φορτώνω ύπνο... :)

Συγκινούμαι γιατί μπορεί αυτην την Κυριακή να μην γιορτάζω επίσημα αλλά το δώρο μου είναι σχεδόν εδώ... 

Ξεκουράσου θα έρθει ο μπέμπης και μετά πάει ο ύπνος!!! Χαχαχαχα

Τι ωραία που μπήκες στον μηνα σου και όλα πήγαν Καλά! Τώρα δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τίποτα οπότε χαλάρωσε και κοιμήσου αφού μπορείς 

Καλημέρα μανουλες και μπεμπακια:)

9 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καλησπερα κοριτσια να σας ρωτησω εσεις που θηλαζετε την πρωτη φορα πως ηταν ποναει? Επιασε αμεσως σας βοηθησαν καθολου? Μου ειπαν σημερα μηπως την δοκιμασουμε αυριο στηθος πιο πολυ για την επαφη κ ανχωθηκα λιγο το ειχα βγαλει αυτο το κομματι απτο μυαλο μου λογο οξυγονου πιστευα οτι δε θα μπορει να θηλασει κ μου ηρθε λιγο 

το πιο σημαντικό είναι η επαφή και η αγκαλιά !!  σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Φιλιά στο μωράκι σου :x

Just now, Ria@90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μουυυυ !!και ναι ανεβηκε ο αιματοκρίτης στο 35 ειμαι πολυ χαρούμενη!!η γιατρος ειπε πως απο δω κ περα στον μηνα π ειμαι μονο θα ανεβαίνει!!συνρχιζω δυναμικά τον σίδηρο!!!!απλα μ δημιουργεί ευκοιλιοτητα...σχεδον ειμαι σε μόνιμη βαση ετσι!!η γιατρος ειπε πως είτε δυσκοιλιότητα προκαλει ειτε το αντίθετο αλλα δεν μ το εκοψε να μ δωσει αλλο....

Μια χαρά, Μπράβο! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

H4LBp3.png 

Just now, Ria@90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μουυυυ !!και ναι ανεβηκε ο αιματοκρίτης στο 35 ειμαι πολυ χαρούμενη!!η γιατρος ειπε πως απο δω κ περα στον μηνα π ειμαι μονο θα ανεβαίνει!!συνρχιζω δυναμικά τον σίδηρο!!!!απλα μ δημιουργεί ευκοιλιοτητα...σχεδον ειμαι σε μόνιμη βαση ετσι!!η γιατρος ειπε πως είτε δυσκοιλιότητα προκαλει ειτε το αντίθετο αλλα δεν μ το εκοψε να μ δωσει αλλο....

Μπραβο ρε κοριτσι μια χαρα δε πειραζει απο το να εχεις δυσκοιλιοτητα καλύτερα το αντιθετο δε πιεζεσαι κ ολας

Just now, Kpp83 είπε:

Για να θηλασω αποκλείεται γιατι μου ειχε μειωθει αρκετα το γαλα κ ειμαι σε φαση τωρα που το σταματουσα εκανα μια αντληση την ημερα φαντασου τωρα αλλα ετσι για την επαφη.Η αλήθεια ειναι οτι δε θελω κ ολας να μαθει γιατι ιουλιο θα γυρισω για δουλεια οπως κ να χει οποτε δεν υπαρχει λόγος θελω να τη χορτασω οσο προλαβω οταν βγουμε με το καλο δε θελω να εχω κ αυτο το κομματι να με ανχωνει 

• Μου αρέσει 4

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Μπραβο ρε κοριτσι μια χαρα δε πειραζει απο το να εχεις δυσκοιλιοτητα καλύτερα το αντιθετο δε πιεζεσαι κ ολας

Για να θηλασω αποκλείεται γιατι μου ειχε μειωθει αρκετα το γαλα κ ειμαι σε φαση τωρα που το σταματουσα εκανα μια αντληση την ημερα φαντασου τωρα αλλα ετσι για την επαφη.Η αλήθεια ειναι οτι δε θελω κ ολας να μαθει γιατι ιουλιο θα γυρισω για δουλεια οπως κ να χει οποτε δεν υπαρχει λόγος θελω να τη χορτασω οσο προλαβω οταν βγουμε με το καλο δε θελω να εχω κ αυτο το κομματι να με ανχωνει 

Ευχαριστώ πολυ βασω μου!!!το θεμα ειναι να μην πιέζεσαι κατα τη γνωμη μου!!κ εμενα με αγχωνει πολυ ο θηλασμός το παιζω γενναια πως θα θωλασω αλλα ποτε δεν ξέρεις πως στα φερνει η ζωη !!ναι ειναι καλο δεν αντιλέγω αλλα αν ειναι κατι με το οποιο δεν αισθάνεται η μαμα καλα για τους χ ψ λόγους εχει το καθε δικαίωμα να μην!!!κ συχαινομαι οταν κατακρινεται κατι τετοιο μου ερχεται να δωσω ειλικρινά μπουνιά οταν καποιος το κατακρινει!!μπορεις απλα να το παρεις χαλαρα να κανεις τη πτοσπαθεια σου βελποντας κ κάνοντας!!!! Εύχομαι να σας πανε ολα ολα τελεια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Smile89 είπε:

Πήγαμε παιδίατρο!!! 5700 και 63 πόντους!!! @nanoula90 ψιλή η νυφη σου, πάνω από τις καμπύλες!!

Ωωωω ρε μια γυναικαρα. Κανονισε να τον περναει τον δικο μου και να φαινεται στουμπος χαχχα. Φτου φτου!!! 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Οι πιο έμπειρες,έχω ρινίτιδα εγκυμοσύνης αλλά λόγω αλλεργίας κυρίως το βράδυ κλείνουν τα ρουθούνια,έχω καταρροή και δυσκολεύομαι να ανασάνω και να κοιμηθώ.Το είχε/έχει κάποιο ίσως κορίτσι;Αν ναι πως το αντιμετωπισε;Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πάρει τίποτα φαρμακευτικό,σκεφτόμουν κάτι πιο ήπιο,ίσως κάποια καραμέλα,σπρέι;

Just now, nanoula90 είπε:

Ωωωω ρε μια γυναικαρα. Κανονισε να τον περναει τον δικο μου και να φαινεται στουμπος χαχχα. Φτου φτου!!! 

Χαχαχα όχι νταξει δεν νομίζω. 

Just now, 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Οι πιο έμπειρες,έχω ρινίτιδα εγκυμοσύνης αλλά λόγω αλλεργίας κυρίως το βράδυ κλείνουν τα ρουθούνια,έχω καταρροή και δυσκολεύομαι να ανασάνω και να κοιμηθώ.Το είχε/έχει κάποιο ίσως κορίτσι;Αν ναι πως το αντιμετωπισε;Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πάρει τίποτα φαρμακευτικό,σκεφτόμουν κάτι πιο ήπιο,ίσως κάποια καραμέλα,σπρέι;

Φυσιολογικό ορό με συρριγα μεγάλη θα πατάς στο ένα ρουθούνι κ θα ρουφας ταυτόχρονα. Είναι κάπως αλλά βοηθά. 

@nanoula90 ψιλή καστανή γαλανοματα αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό!!!!! Κοριτσαρο σας δίνω !!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Βασανιζομαι χρόνια από ρινίτιδα και τώρα ακόμη χειρότερα. Να κοιμάσαι με ψηλό μαξιλάρι αν είναι δυνατόν βάλε κάτι κάτω από το στρώμα να σηκώνει λίγο το κεφάλι σου. Μπορείς να κάνεις πλυσεις με φυσιολογικό όρο, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή ξεραινουν την μύτη. Απέφυγε να βγαίνεις έξω τις μέρες με αέρα. Και γενικά υπομονή. Υπάρχουν σπρέι που επιτρέπονται στην εγγυμοσυνη και αντισταμινικα, μου τα είχε πει ήδη ο ωρλ μου πριν μείνω γιατί ξέραμε το πρόβλημα και περίμεναμε να χειροτερεύσει την εγγυμοσυνη. Αν δεις ότι δεν αντέχεις θα πας σε ωρλ να πάρεις ένα. Αλλά να είναι ενημερωμένος. 

zrz3p3.png

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα όχι νταξει δεν νομίζω. 

Φυσιολογικό ορό με συρριγα μεγάλη θα πατάς στο ένα ρουθούνι κ θα ρουφας ταυτόχρονα. Είναι κάπως αλλά βοηθά. 

@nanoula90 ψιλή καστανή γαλανοματα αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό!!!!! Κοριτσαρο σας δίνω !!

Ευχαριστώ κορίτσι μου,δοκίμασα φ.ο μου κλείνει περισσότερο τα ρουθούνια!

Just now, Anna17 είπε:

Βασανιζομαι χρόνια από ρινίτιδα και τώρα ακόμη χειρότερα. Να κοιμάσαι με ψηλό μαξιλάρι αν είναι δυνατόν βάλε κάτι κάτω από το στρώμα να σηκώνει λίγο το κεφάλι σου. Μπορείς να κάνεις πλυσεις με φυσιολογικό όρο, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή ξεραινουν την μύτη. Απέφυγε να βγαίνεις έξω τις μέρες με αέρα. Και γενικά υπομονή. Υπάρχουν σπρέι που επιτρέπονται στην εγγυμοσυνη και αντισταμινικα, μου τα είχε πει ήδη ο ωρλ μου πριν μείνω γιατί ξέραμε το πρόβλημα και περίμεναμε να χειροτερεύσει την εγγυμοσυνη. Αν δεις ότι δεν αντέχεις θα πας σε ωρλ να πάρεις ένα. Αλλά να είναι ενημερωμένος. 

Ευχαριστώ πολύ Άννα μου,τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που μου εγραψες.Έξω όταν βγαίνω μόνο με μάσκα,φαντάσου!Ο γιατρός δε μου επιτρέπει αντισταμινικα μόνο φ.ο ,αλλά μου επιδεινώνει το θέμα!Έχω απεριόριστη υπομονή,δεν έχω πάρει τίποτα σε φαρμακευτική αγωγή,απλά τελευταία τα βράδυα δυσκολεύομαι πάρα πολύ ,κλείνουν και τα δύο ρουθούνια εναλλάξ και ανασαίνω με δυσκολία απο το στόμα.

• Λυπημένη/-ος 1

Ευχαριστώ κορίτσι μου,δοκίμασα φ.ο μου κλείνει περισσότερο τα ρουθούνια!

Ευχαριστώ πολύ Άννα μου,τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που μου εγραψες.Έξω όταν βγαίνω μόνο με μάσκα,φαντάσου!Ο γιατρός δε μου επιτρέπει αντισταμινικα μόνο φ.ο ,αλλά μου επιδεινώνει το θέμα!Έχω απεριόριστη υπομονή,δεν έχω πάρει τίποτα σε φαρμακευτική αγωγή,απλά τελευταία τα βράδυα δυσκολεύομαι πάρα πολύ ,κλείνουν και τα δύο ρουθούνια εναλλάξ και ανασαίνω με δυσκολία απο το στόμα.

Τα έχω περάσει και δεν μπορείς να φανταστείς πως σε νιώθω. Δεν κοιμάσαι εσύ, δεν κοιμάται ο άντρας σου,πονοκέφαλος την άλλη μέρα. Λες θα την κόψω να την πετάξω την μύτη να ησυχάσω. Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη να κάνεις. Τον φυσιολογικό όρο τον ξέρω. Δεν είναι για βαριές περιπτώσεις. Ρώτα τον για σπρέι έστω,να το έχεις σε μεγάλη ανάγκη δίπλα σου.

Αργεί η γέννα σου; 

• Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Το ειχα κ εγω εμενα μου ειχε πει μονο φυσιολογικο ορο ο γιατρος μου δεν εκανε κ πολλα ομως. ρωτα το γιατρο σου μηπως σου προτείνει κ κατι αλλο ειναι πολυ ταλαιπωρια σε καταλαβαινω

Τωρα ειδα οτι το εχεις δοκιμασει σορυ.

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

@4shinediamonds ρώτα τον γιατρό αν κάνει γιατί εγώ το έκανα αυτοβούλως, αλλά εμένα για το μπούκωμα (από ίωση βέβαια)  το μόνο που με ανακουφίσε να κοιμηθώ (μεχρι να ξανακλείσει βέβαια) ηταν να σταθώ πανω απ την κατσαρόλα που έβραζε χαμομήλι για 15 - 20 λεπτά μέχρι να μπορείς να φυσήξεις τη μύτη κανονικά. 

• Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...