Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Ευχαριστω πολυ!με αγχωνει λιγο βεβαια εχω πολυ πεισμα επομενως πιστευω θα τα καταφερω!σκεφτομουν να κανω μαθηματα απο πριν απλα αν δεν παρεις το μωρο στα χερια σου να τα δεις στην πραξη!

Εγώ στο επόμενο θα κάνω. Τώρα λόγω άγνοιας έπεσα στην λούμπα του θηλαστρου, τρεις μήνες τραβά τραβά τραβα. 

Just now, nanoula90 είπε:

67 ολοκληροι ποντοι. Δεν ξερω αν θεωρειται ψηλος. Αν οχι την κατσαμε. Ειναι απλα χοντρος χαχαχα

Άι μαρη το παιδί. Χαχαχαχαα. Ψηλός είναι. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Έχεις μια μόνιμη νύστα αγάπη ε; εγώ ξυπνάω από τις 5:30για να πάω για δουλειά και κοίτα τι ώρα είναι και ακόμη δεν έχω κοιμηθεί! Και σε λίγο καιρό θα σκάσει μύτη και το 3ο και καταλαβαίνεις! Αχαχαχαχα

Ναι ρε συ, ξυπναω σαν μεθυσμενη καθε μερα. Κ δεν ειναι παιδι που κοιμαται την ημερα να ξαποστασω λιγακι. Εκτος αν κοιμηθει στα χερια μου πανω στο μαξιλαρι που τον θηλαζω. Μολις τον βαζω αλλου, ζητημα αν κοιμηθει μιση ωρα. Καλα εσυ αστο. Αγαλμα και εικονισμα μαζι πρεπει να σου κανουν.

Αλλα δεν θα μεγαλωσει?? Μολις μεγαλωσει θα πηγαινω στο δωματιο του καθε 2 ωρες και θα τον ξυπναω. Ετσι χωρις λογο για να μαθει τι περασα χαχαχα

• Χαχα 5

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ναι ρε συ, ξυπναω σαν μεθυσμενη καθε μερα. Κ δεν ειναι παιδι που κοιμαται την ημερα να ξαποστασω λιγακι. Εκτος αν κοιμηθει στα χερια μου πανω στο μαξιλαρι που τον θηλαζω. Μολις τον βαζω αλλου, ζητημα αν κοιμηθει μιση ωρα. Καλα εσυ αστο. Αγαλμα και εικονισμα μαζι πρεπει να σου κανουν.

Αλλα δεν θα μεγαλωσει?? Μολις μεγαλωσει θα πηγαινω στο δωματιο του καθε 2 ωρες και θα τον ξυπναω. Ετσι χωρις λογο για να μαθει τι περασα χαχαχα

Το ίδιο μου έλεγε ο αντρας μου πριν κανένα μήνα που γκρίνιαζε πολύ ένα βράδυ και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί! Αχαχαχα Εμένα δεν με κουράζει στη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ ήσυχος και κοιμάται και το μεσημέρι ένα δίωρο. 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Το ίδιο μου έλεγε ο αντρας μου πριν κανένα μήνα που γκρίνιαζε πολύ ένα βράδυ και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί! Αχαχαχα Εμένα δεν με κουράζει στη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ ήσυχος και κοιμάται και το μεσημέρι ένα δίωρο. 

Αχ μωρε, το ανταλλαζεις??? Χχαχαχα

Εμενα ο δικος μου χαμπαρι δεν παιρνει παντως. Δεν τον ακουγε ουτε νεογεννητο που το ειχα διπλα μου ουτε τωρα. 

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ αύριο θα μάθω κιλακια!!

Αααα τι ωραιαα. Να μας ενημερωσεις ! Και εμβολιο μαζι?

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια να σας ρωτησω εσεις που θηλαζετε την πρωτη φορα πως ηταν ποναει? Επιασε αμεσως σας βοηθησαν καθολου? Μου ειπαν σημερα μηπως την δοκιμασουμε αυριο στηθος πιο πολυ για την επαφη κ ανχωθηκα λιγο το ειχα βγαλει αυτο το κομματι απτο μυαλο μου λογο οξυγονου πιστευα οτι δε θα μπορει να θηλασει κ μου ηρθε λιγο ξαφνικο

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Καλησπερα κοριτσια να σας ρωτησω εσεις που θηλαζετε την πρωτη φορα πως ηταν ποναει? Επιασε αμεσως σας βοηθησαν καθολου? Μου ειπαν σημερα μηπως την δοκιμασουμε αυριο στηθος πιο πολυ για την επαφη κ ανχωθηκα λιγο το ειχα βγαλει αυτο το κομματι απτο μυαλο μου λογο οξυγονου πιστευα οτι δε θα μπορει να θηλασει κ μου ηρθε λιγο ξαφνικο

Εμένα έπιασε αμέσως κ με βοήθησαν. Πονούσα λίγο στην αρχή. Όμως νοιώθεις πολύ όμορφα. 

Εμενα ο δικος μου χαμπαρι δεν παιρνει παντως. Δεν τον ακουγε ουτε νεογεννητο που το ειχα διπλα μου ουτε τωρα. 

Ναι ναι εννοείται κ τσιμπί.

nlmNp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Αχ τι ομορφα Βασω μου.

Οι μαιες λεγανε οτι επιανε μια χαρα το παιδι. Οι θηλες ναι πονουσαν στην αρχη, αλλα το ξεπερνας γρηγορα. Το συναισθημα ειναι οντως μοναδικο! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εμένα έπιασε αμέσως κ με βοήθησαν. Πονούσα λίγο στην αρχή. Όμως νοιώθεις πολύ όμορφα. 

Ναι ναι εννοείται κ τσιμπί.

Αχ τι ομορφα Βασω μου.

Οι μαιες λεγανε οτι επιανε μια χαρα το παιδι. Οι θηλες ναι πονουσαν στην αρχη, αλλα το ξεπερνας γρηγορα. Το συναισθημα ειναι οντως μοναδικο! 

Ευχαριστω κοριτσια μου ελπιζω να το καταφερουμε αν οχι δε πειραζει το τελευταίο που με απασχολεί ειναι αυτο αλλα ετσι για την επαφη που λεει κ ο γιατρος μας!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μου ελπιζω να το καταφερουμε αν οχι δε πειραζει το τελευταίο που με απασχολεί ειναι αυτο αλλα ετσι για την επαφη που λεει κ ο γιατρος μας!

Έννοειται κ δεν πειράζει αν δεν, όμως να δείς που θα το καταφέρετε. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχα ούτε καν!!! Άμα θες σου δίνω τον μεγάλο που είναι γκρινιάρης! 

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Καλημερουδια κοριτσακια!θελετε να γελασετε χουζουρευα στο κρεββατι κ ξαφνικα ελαχιστα κουνηθηκε το παπλωμ εγκεφαλικο τριτου βαθμου εγω λεω τι ποντικος πεταγομαι πανω εν υελη ηταν ο μικροςπου κουνιοταν στην κοιλιακ κουβιοταν κ το παπλωμα λιγο βέβαια αλλα την πηρα την τρομαρα μ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Αχαχαχα ούτε καν!!! Άμα θες σου δίνω τον μεγάλο που είναι γκρινιάρης! 

Φαίη μ μερες θελω να σ στείλω κ όλο ξεχναω ....γλυκιά μανουλα τ φορουμ μας να έχεις μια πραγματικά εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος....σ ευχομαι να έχεις πάντα υγεία εσυ κ τα παιδιά σ ( κ αυτό που ερχεται) κ να αγαπάτε ο ένας τον άλλο παρά πολύ....με το καλό το νέο μέλος σ ....Φιλάκια πολλά.

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια μουυυυ !!και ναι ανεβηκε ο αιματοκρίτης στο 35 ειμαι πολυ χαρούμενη!!η γιατρος ειπε πως απο δω κ περα στον μηνα π ειμαι μονο θα ανεβαίνει!!συνρχιζω δυναμικά τον σίδηρο!!!!απλα μ δημιουργεί ευκοιλιοτητα...σχεδον ειμαι σε μόνιμη βαση ετσι!!η γιατρος ειπε πως είτε δυσκοιλιότητα προκαλει ειτε το αντίθετο αλλα δεν μ το εκοψε να μ δωσει αλλο....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...