Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Δεν ξυπναει ομως πιο πολλες φορες το μωρο με τον θηλασμο?κ πως ξερεις σε ποιο στηθος πρεπει να το βαλεις?αν πινει γαλα η απλα πιπιλαει?παιρνει βαρος?πως αποφευγεις την μαστιτιδα?

Το αν θα ξυπνάει πιο πολλές φορές με το θηλασμο είναι σχετικό. Αλλά και πάλι δεν έχεις να ετοιμάζεις μπιμπερό είναι πιο βολικό πιστεύω! Επίσης αν πίνει γάλα ή απλώς πιπιλαει το καταλαβαίνεις μην ανησυχείς! Εγώ έχω εφαρμογή θηλασμού στο κινητό (τρομάρα μου χαχαχα) και σημειώνω από που θήλασα οπότε δεν μπερδεύομαι. Συνήθως δίνω ένα στήθος τη φορά, αν δείχνει πεινασμένος μετά από κανένα 5λεπτο τότε δίνω και το άλλο. Αν θηλάζει καλά το μωράκι σου και συχνά δεν θα έχεις θέμα με μαστίτιδα! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, happysmile είπε:

Δεν ξυπναει ομως πιο πολλες φορες το μωρο με τον θηλασμο?κ πως ξερεις σε ποιο στηθος πρεπει να το βαλεις?αν πινει γαλα η απλα πιπιλαει?παιρνει βαρος?πως αποφευγεις την μαστιτιδα?

Αυτο με τον θηλασμό δεν ισχύει. Μπορεί να είναι παιδάκι που θέλει ανά τρίωρο μπορεί να είναι παιδάκι που θέλει συνέχεια. Ακούς τις γουλιες που κατεβάζει ρούφα ρούφα ρούφα Γκλουκ. Το βάρος θα το τσεκαρεις ο παιδίατρος. Αν βρέχει έξι πάνες την ημέρα όλα καλά. Κάποιες δίνουν στο ένα γεύμα το εν στήθος στο άλλο γεύμα το άλλο. Το στήθος θα παράγει οσο χρειάζεται το παιδί. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Να σας πω εγώ που έχω εμπειρία και από τα δύο; θηλασμός κορίτσια! Θηλασμός και πάλι θηλασμος! Θηλασμός ρουλς λεμεεεε! Ούτε αποστείρωση, ούτε σήκω από το κρεβάτι κάθε 2 ώρες και φτιάξε γάλα και μέχρι να το κρυώσεις να κλαίει το μωρό και να ξαγρυπναει και μετά να μην κοιμάται... Θες κι άλλα;;;;; 

Ναι καλα τα λες, αλλα ακομα κ τωρα εμενα ο δικος μου ξυπναει ανα 2ωρο να φαει ακομα κ το βραδυ. Χθες ανα 1 ωρα και ανα 1μιση!! Ειναι πολυ μαμακιας τελικα χαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@happysmile Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξυπνάει συχνότερα αλλά γενικά ναι, το μητρικό γάλα είναι πιο εύπεπτο από τη φόρμουλα. Την πρώτη βδομάδα δίνεις και από τα δύο στήθη σε κάθε γεύμα μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή. Μετά προσφέρεις τη μία το δεξί και στο επόμενο το αριστερό εκτός και αν δεν του φτάνει από το ένα οπότε προσφέρεις και το άλλο μέχρι να χορτάσει. Όλα τα μωρά κάποια στιγμή απλά πιπιλιζουν είτε γιατί χόρτασα, είτε γιατί κάνουν διάλειμμα επειδή κουράστηκα. Θα το καταλαβαίνεις ποτέ πίνει, μην αγχώνεσαι... Αν βρέχει πάνες σημαίνει ότι τρώει. Όσο για το βάρος θα το βλέπετε κάθε μήνα με την επίσκεψη στον παιδίατρο. Την μαστίτιδα την αποφεύγεις αποσυμφοροντας το στήθος όταν αρχίσει να γεμίζει πολύ βγάζοντας το γάλα είτε με θήλαστρο αν δεν πεινάει το μωρό, είτε με το χέρι αν τα καταφέρεις! 

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι καλα τα λες, αλλα ακομα κ τωρα εμενα ο δικος μου ξυπναει ανα 2ωρο να φαει ακομα κ το βραδυ. Χθες ανα 1 ωρα και ανα 1μιση!! Ειναι πολυ μαμακιας τελικα χαχα

Πωπω εμένα ούτε με τον θηλασμό δεν ξυπνούσε έτσι. Κοίτα να δείς στο δεύτερο θα γονατίσω. Ααααα να σου πω στα δεύτερα κάνε εσύ κόρη κι εγώ γιό να γίνουμε πάλι συμπέθερες. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Πάντως αυτό που αν δε θηλάσεις μπορεί να σηκωθεί και ο μπαμπάς να το ταισει το παιδί το βράδυ πολύ δελεαστικό χαχαχαχαχα :razz:

Εμένα και που δεν θήλασα στον μεγάλο όχι απλά δεν σηκωνόταν, δεν το άκουγε καν που έκλαιγε! Άσε που μπορείς να βγάλεις γάλα άμα θέλει ο μπαμπάς να το ταισει και να το δώσει με το μπουκάλι! 

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Πωπω εμένα ούτε με τον θηλασμό δεν ξυπνούσε έτσι. Κοίτα να δείς στο δεύτερο θα γονατίσω. Ααααα να σου πω στα δεύτερα κάνε εσύ κόρη κι εγώ γιό να γίνουμε πάλι συμπέθερες. 

Χαχαχαχαχ ναιι ρε και θα θελα κορηη! 

Ασε παιδι μου σου λεω. Με εχει ξεκανει. Και να πω οτι δεν χορταινει το βουβαλακι μου?? Σχεδον 8 κιλα ειναι

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Και εμενα μέχρι πριν 20 μέρες ξυπνουσε 2 φορές τουλάχιστον το βράδυ και έτρωγε αλλά 5 λεπτά, ίσα να τον ξαναπάρει ο ύπνος! Εδώ και 20 μέρες κοιμόμαστε σερί! Και γίνεται 8 μηνών σε λίγες μέρες! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, kathyv25 είπε:

Το αν θα ξυπνάει πιο πολλές φορές με το θηλασμο είναι σχετικό. Αλλά και πάλι δεν έχεις να ετοιμάζεις μπιμπερό είναι πιο βολικό πιστεύω! Επίσης αν πίνει γάλα ή απλώς πιπιλαει το καταλαβαίνεις μην ανησυχείς! Εγώ έχω εφαρμογή θηλασμού στο κινητό (τρομάρα μου χαχαχα) και σημειώνω από που θήλασα οπότε δεν μπερδεύομαι. Συνήθως δίνω ένα στήθος τη φορά, αν δείχνει πεινασμένος μετά από κανένα 5λεπτο τότε δίνω και το άλλο. Αν θηλάζει καλά το μωράκι σου και συχνά δεν θα έχεις θέμα με μαστίτιδα! 

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ευχομαι να τα καταφερω!!

• Μου αρέσει 1

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Και εμενα μέχρι πριν 20 μέρες ξυπνουσε 2 φορές τουλάχιστον το βράδυ και έτρωγε αλλά 5 λεπτά, ίσα να τον ξαναπάρει ο ύπνος! Εδώ και 20 μέρες κοιμόμαστε σερί! Και γίνεται 8 μηνών σε λίγες μέρες! 

Αχ αληθεια??? Θεαρα μου με εφτιαξες τωρα!

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχ ναιι ρε και θα θελα κορηη! 

Ασε παιδι μου σου λεω. Με εχει ξεκανει. Και να πω οτι δεν χορταινει το βουβαλακι μου?? Σχεδον 8 κιλα ειναι

Μια χαρά είναι!!! Είναι κ ψηλός?

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Αυτο με τον θηλασμό δεν ισχύει. Μπορεί να είναι παιδάκι που θέλει ανά τρίωρο μπορεί να είναι παιδάκι που θέλει συνέχεια. Ακούς τις γουλιες που κατεβάζει ρούφα ρούφα ρούφα Γκλουκ. Το βάρος θα το τσεκαρεις ο παιδίατρος. Αν βρέχει έξι πάνες την ημέρα όλα καλά. Κάποιες δίνουν στο ένα γεύμα το εν στήθος στο άλλο γεύμα το άλλο. Το στήθος θα παράγει οσο χρειάζεται το παιδί. 

Ευχαριστω πολυ!με αγχωνει λιγο βεβαια εχω πολυ πεισμα επομενως πιστευω θα τα καταφερω!σκεφτομουν να κανω μαθηματα απο πριν απλα αν δεν παρεις το μωρο στα χερια σου να τα δεις στην πραξη!

Αχ αληθεια??? Θεαρα μου με εφτιαξες τωρα!

Έχεις μια μόνιμη νύστα αγάπη ε; εγώ ξυπνάω από τις 5:30για να πάω για δουλειά και κοίτα τι ώρα είναι και ακόμη δεν έχω κοιμηθεί! Και σε λίγο καιρό θα σκάσει μύτη και το 3ο και καταλαβαίνεις! Αχαχαχαχα

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...