Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Anna17 είπε:

Όλες τις παθήσεις δεν τις ξέρω που δίνουν αυξημένες πιθανότητες. Αλλά δυνητικά όλες μπορεί να το πάθουν. Έχει να κάνει με ανωμαλίες του πλακούντα από την αρχή της εγγύμοσυνης. Αν δεις την Β επιπέδου θα σου γράφει ποσοστό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Πρέπει να έχεις 3 πράγματα για να έχεις προεκλαμψια, πρήξιμο στο πρόσωπο και στα άκρα το οποίο δεν υποχωρεί μετά από την βραδινή ξεκούραση, αυξημένη πίεση και πρωτεΐνη στα ουρά. Σαφώς και αιματολογικα οι γιατροί ελέγχουν τα νεφρά που μπορεί καμία φορά να επειρεαστουν με τον έλεγχο ουριας κρεατινινης. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα σου συμβεί αλλά ακόμη και να γίνει σε κάποια μολις γεννήσει και αφαιρεθεί ο πλακούντας όλα επανέρχονται. Επίσης δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα με σημάδια προεκλαμψιας θα μπει όπωσδηποτε για γέννα. Μπορεί δλδ να κάνει απανωτές εξετάσεις να μην είναι σοβαρού βαθμού και να φτάσει ως το τέλος. Ευτυχώς που υπάρχουν γιατροί και εξετάσεις να λέμε. 

Δεν γράφει στην β επιπεδου. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :x

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχαχαα ένα δίκιο το έχουν τα μικρά. 

Μπορείς να πάς έως 42η αλλά εγώ για κάποιους λόγους δεν ήθελα. 

Προεκλαμψία ναι από όσο ξέρω από πίεση. Από 20η η25η βδομάδα καί μετά αν δεν κάνω λάθος. 

Ναι και δεν εννοώ ένα δάχτυλο. Ουσιαστικά φθάνει ο γιατρός τον τράχηλο. Άλλες πονάνε άλλες όχι. Βοηθάει να έχεις ενωμένες τις πατούσες σου και αν μπορείς να είσαι χαλαρη. Μετά από αυτή την εξέταση μπορει να δείς πολύ λίγο αίμα η καφετιά επειδή ερεθίζεται ο τράχηλος, είναι φυσιολογικό δηλαδή. 

Χαλαρη???????μονο αν πας με υπνοσθεντολ!πωπωπω!

@vaso_mpempis  απτις αρχες της εγκυμοσυνης ελεγα θα παω στο διαιτολογο  για να μην βαλω πολλα κιλα υποτιθεται κ να τρωω σωστα μπουρδες δν πηγα ποτε τελευταια φορα ημουν 74 τωρα μπορει ναχω φτασει τα 80!αλλα πρακτικα με μια καλη διατροφη πιστευω θα φυγουν γρηγορα..

• Μου αρέσει 1

Just now, happysmile είπε:

@vaso_mpempis  απτις αρχες της εγκυμοσυνης ελεγα θα παω στο διαιτολογο  για να μην βαλω πολλα κιλα υποτιθεται κ να τρωω σωστα μπουρδες δν πηγα ποτε τελευταια φορα ημουν 74 τωρα μπορει ναχω φτασει τα 80!αλλα πρακτικα με μια καλη διατροφη πιστευω θα φυγουν γρηγορα..

Κι εγώ έτσι έλεγα σκατουλες όμως χαχαα

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Κι εγώ τα ίδια ελεγααα

Μετά έλεγα μέχρι 75.. Τώρα έχω απελπιστεί λέω όσο πάει και μετα θα δωσω πονο χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Κι εγώ τα ίδια ελεγααα

Μετά έλεγα μέχρι 75.. Τώρα έχω απελπιστεί λέω όσο πάει και μετα θα δωσω πονο χαχαχαχαχ

Κ λενε οι γνωστοι φουσκωσες ε??απτη μια καμαρωνω μεγαλωνει ο γιος μου κ φαινεται!απτην αλλη ομως λεω πως ξεφουσκωνουνε?

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Κ λενε οι γνωστοι φουσκωσες ε??απτη μια καμαρωνω μεγαλωνει ο γιος μου κ φαινεται!απτην αλλη ομως λεω πως ξεφουσκωνουνε?

Εγω είχα πάει βόλτα στα jumbo πριν μερικές μέρες με τον άντρα μου και άκουσα το φοβερό από την υπάλληλο : "δίδυμα;;;"

Είχα διαβασει Πόσο ενοχλητικό είναι αλλά δεν περίμενα να με τσατισει τόσο <_<

• Χαχα 2

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εγω είχα πάει βόλτα στα jumbo πριν μερικές μέρες με τον άντρα μου και άκουσα το φοβερό από την υπάλληλο : "δίδυμα;;;"

Είχα διαβασει Πόσο ενοχλητικό είναι αλλά δεν περίμενα να με τσατισει τόσο <_<

Ωωωω δν καταλαβαινω την ερωτηση αυτη!ειναι σαν να ρχομαι στο ξεμπαρκο κ να ρωταω ποσο χρονων εισαι?,τι νουμερο παπουτσια φορας?βλαμενες!τζαμπο εχω δωσει ενα σωρο λεφτα τους τελευταιους δυο μηνες!ζιπουνακια μονο δν πηρα απο κει παρολο που εχει ωραια!

• Μου αρέσει 1

Η αμέσως επόμενη σπαστική ερώτηση είναι: ΘΗΛΑΖΕΙΣ???

Οτι γουστάρω κάνω!!! 

Κι αν απαντήσεις όχι συνεχίζουν: ΌΧΙ Ε? (με ύφος σαν να λέει κρίμα μωρέ)

ΈΛΕΟΣ ΟΥΣΤ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Οτι γουστάρω κάνω!!! 

ΈΛΕΟΣ ΟΥΣΤ 

Χαχαχαχ, αχ ρε συμπεθερα πολυ συμφωνω

Εγω παντως αν και μου αρεσει ο θηλασμος, αναρωτιεμαι που κ που αν μου κανει πιο ευκολη ή πιο δυσκολη τη ζωη τελικά

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχαχ, αχ ρε συμπεθερα πολυ συμφωνω

Εγω παντως αν και μου αρεσει ο θηλασμος, αναρωτιεμαι που κ που αν μου κανει πιο ευκολη ή πιο δυσκολη τη ζωη τελικά

Πιο εύκολη γιατί δεν έχεις αποστείρωση πιο δυσκολη γιατί δεν μπορεί να τον ταισει άλλος. Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Πιο εύκολη γιατί δεν έχεις αποστείρωση πιο δυσκολη γιατί δεν μπορεί να τον ταισει άλλος. Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα. 

Να σας πω εγώ που έχω εμπειρία και από τα δύο; θηλασμός κορίτσια! Θηλασμός και πάλι θηλασμος! Θηλασμός ρουλς λεμεεεε! Ούτε αποστείρωση, ούτε σήκω από το κρεβάτι κάθε 2 ώρες και φτιάξε γάλα και μέχρι να το κρυώσεις να κλαίει το μωρό και να ξαγρυπναει και μετά να μην κοιμάται... Θες κι άλλα;;;;; 

Just now, Smile89 είπε:

Οτι γουστάρω κάνω!!! 

ΈΛΕΟΣ ΟΥΣΤ 

Ρε δεν τους πιάνεις πουθενά! Δεν θηλάζεις; δεν είσαι σωστή μάνα, θηλάζεις πάνω από 6 μήνες; πάλι δεν είσαι γιατί πόσο θα το θηλάζεις πια; φτάνει τώρα! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Δεν ξυπναει ομως πιο πολλες φορες το μωρο με τον θηλασμο?κ πως ξερεις σε ποιο στηθος πρεπει να το βαλεις?αν πινει γαλα η απλα πιπιλαει?παιρνει βαρος?πως αποφευγεις την μαστιτιδα?

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Να σας πω εγώ που έχω εμπειρία και από τα δύο; θηλασμός κορίτσια! Θηλασμός και πάλι θηλασμος! Θηλασμός ρουλς λεμεεεε! Ούτε αποστείρωση, ούτε σήκω από το κρεβάτι κάθε 2 ώρες και φτιάξε γάλα και μέχρι να το κρυώσεις να κλαίει το μωρό και να ξαγρυπναει και μετά να μην κοιμάται... Θες κι άλλα;;;;; 

Ρε δεν τους πιάνεις πουθενά! Δεν θηλάζεις; δεν είσαι σωστή μάνα, θηλάζεις πάνω από 6 μήνες; πάλι δεν είσαι γιατί πόσο θα το θηλάζεις πια; φτάνει τώρα! 

Κι εγώ θηλασμός πιστεύω.  Αν κ ευτυχώς το δικό μου το παιδί ποτέ δεν έφαγε στο δίωρο. Χεχε. Μέχρι να την αλλάξω είχε ζεσταθεί το μητρικό. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...