Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Anna17 είπε:

Μου είπε ότι θα πάμε με πρόκληση στην 38η. Αλλά η πρόκληση έχει πιθανότητες καισαρικής τελικά να είμαι λέει προετοιμασμενη και για αυτο. Οπότε ρωτάω και για τα 2 γιατί δεν θέλω αλλά δεν νομίζω ότι έχω την επιλογή να την αρνηθώ αν η πρόκληση δεν πετύχει η αν πέσουν οι παλμοί. Σίγουρα να είναι καλά το μωρό είναι το πρώτο μου μέλημα. Γι αυτό εύχομαι να μπορώ να τον φροντίσω αμέσως. 

Εγώ ξυπνάω το βράδυ ανά δίωρο για τουαλέτα και το πρωί σίγουρα μέχρι τις 8 και δεν βολεύομαι να κοιμηθώ και νιώθω μόνιμα  κομμάτια. Μάλλον όλες το ίδιο περνάμε ε; Ονειρα δεν βλέπω. Με χαλαρώνει τόσο το μαγνήσιο που είναι σαν να περνώ υπνωτικά 

Κι εγώ με πρόκληση πήγα μου έβαλε υπόθετο, γενικά ο γιατρός μου πίστευε ότι επειδή είμαι αγχώδεις θα καταλήξουμε στην καισαρική αλλά....τον διέψευσα!!!! Μουχαχαχα. Γιατί να πέσουν οι παλμοί? Γιατί την 38η?

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο με τους παλμους παντως ισχυει. Το επαθε κ φιλη μου που γεννησε νωριτερα απο μενα. Μπηκε με προκληση, εφαγε τους πονους, πεφτανε οι παλμοι του μωρου κ τελικα κανανε καισαρικη. Συμβαινει επειδη στρεσαρεται το μωρο. Οπως κ να εχει η προκληση ειναι κ αυτο μια παρεμβατικη μεθοδος. Οι πονοι δεν ειναι οι φυσιολογικοι πονοι που θα ειχε καποια αν ο τοκετος ξεκινουσε απο μονος του, αλλα ειναι πιο "βιαιοι" και αποτομοι, καθως εξαναγκαζεις ουσιαστικα τον οργανισμο να φερει εις περας κατι για το οποιο μπορει να μην ειναι ετοιμο ακομα τη δεδομενη στιγμη. Φυσικα δεν συμβαινει παντα μην αγχωνω τις εγκυουλες, τρανό παραδειγμα ολες εμεις που γεννησαμε με προκληση φυσιολογικα κ το μπεμπε ηταν μια χαρα!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 12 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Είναι υπέρηχος που γίνεται μεταξύ 30-33 εβδομάδας σε ειδικό εμβρυομητρικό (όπως κάνεις την αυχενική και τη β επιπέδου). Εμένα μια φορά το μήνα με βλέπει. Τώρα που θα πάω θα έχω μπει 9ο, δεν ξέρω αν μετά θα το πάμε κάθε βδομάδα θα μου πει.

Η ζυγαριά είναι χαλασμένη, δεν μπορεί να πήρα ενάμιση κιλό απο χτες!!!!!!!!!!!! ΣΟΚ !  81,5 κιλά (ξεκίνησα  63) !! Νιώθω και φαίνομαι σαν αρκούδα :sad:

Κάθε βδομάδα πάμε τον τελευταίο μήνα. Και νομίζω 39η γίνεται η εξέταση με το χέρι. Ουστ. 

Just now, Anna17 είπε:

Έχω ρευματολογικο νόσημα το οποίο κάνει σοβαρές επιπλοκές στο τέλος της εγγύμοσυνης. Οπότε θα το πάμε αν δεν έχουμε απρόοπτα μέχρι 38 εβδομάδες και θα μπω τότε. Αν δεν γίνει από μόνη της η γέννα θέλει να φτάσω τις 38εβδομαδες μετά μόνο βάρος περνούν μου είπε τα μωρά. Δεν κερδίζει κάτι. Αλλά ως τις 38 αναπτύσσεται ακομη

Όχι δεν αυξάνετε. Το 60-70% καταφέρνει να γεννήσει φυσιολογικά μου είπε ο γιατρός. Αλλά αν ο τράχηλος δεν είναι έτοιμος υπάρχει περίπτωση και με τις ορμόνες της πρόκλησης να μην είναι εντάξει οπότε τελικά θα πας σε καισαρική. Η σε περίπτωση που οι ορμόνες που σου δώσουν για ωδινες ρίξουν τους παλμούς του μωρόυ. Πάντα υπάρχει περίπτωση καισαρικής. Ακόμη και τα νερά να σπάσουν αν το μωρό κατεβαίνει λάθος και δεν μπορεί να γυρίσει ίσως πάει σε χειρουργείο. Αλλά δεν ξέρω ποσοστά σε αυτες τις περιπτωσεις. Δεν ρωτησα

Ακόμη κ να γεννήσεις με καισαρική μη φοβάσαι. Αρκεί να είστε καλά. Αν πέσουν οι παλμοί του παιδιού θα στο πάρει με καισαρική, να λέμε καλά που υπάρχει η καισαρική παλιά που δεν υπήρχε..... Εγώ είχα φθάσει στο αμήν κ έλεγα αν υπάρχει έστω κ μια υπόνοια ότι κάτι συμβαίνει θα του πω πάρτο με καισαρική. Μην φοβάσαι τίποτα εμπιστευσου τον γιατρό σου. 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Τι είναι το ρα; πάντως κι εμένα τις τελευταίες μέρες έχουν πρηστεί τα χέρια μου και πονάνε λίγο οι αρθρώσεις στα δάχτυλα και τα βράδια μουδιαζουν από τον καρπό και κάτω συνέχεια. Δεν το έχω αναφέρει στη γιατρό ακομα

Αν τρως αλάτι κ τυρί απλά κοφτά πίνε νερό κ θα δεις διαφορά. Όταν κάθεσαι απλωμένα πόδια κ όταν ξαπλώνεις ψηλά.

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Αυτο με τους παλμους παντως ισχυει. Το επαθε κ φιλη μου που γεννησε νωριτερα απο μενα. Μπηκε με προκληση, εφαγε τους πονους, πεφτανε οι παλμοι του μωρου κ τελικα κανανε καισαρικη. Συμβαινει επειδη στρεσαρεται το μωρο. Οπως κ να εχει η προκληση ειναι κ αυτο μια παρεμβατικη μεθοδος. Οι πονοι δεν ειναι οι φυσιολογικοι πονοι που θα ειχε καποια αν ο τοκετος ξεκινουσε απο μονος του, αλλα ειναι πιο "βιαιοι" και αποτομοι, καθως εξαναγκαζεις ουσιαστικα τον οργανισμο να φερει εις περας κατι για το οποιο μπορει να μην ειναι ετοιμο ακομα τη δεδομενη στιγμη. Φυσικα δεν συμβαινει παντα μην αγχωνω τις εγκυουλες, τρανό παραδειγμα ολες εμεις που γεννησαμε με προκληση φυσιολογικα κ το μπεμπε ηταν μια χαρα!

Χαχαχα σπέρνεις πανικό συμπεθέρα. 

Εμένα πάντως την ώρα που σπρώχνα είχαμε κ τον καρδιοτοκογραφο. Όταν έσπρωχνα ανέβαιναν οι παλμοί της. Όταν σταματούσε ο πόνος ανεπνεα κανονικά κ ερχόντουσαν στα φυσιολογικά. Μια χαρά η μπουμπού εγώ ξέ.....σκιστηκα!!!

@Smile89 @nanoula90 Εσείς γιατί κάνατε πρόκληση;

Έφθασα οριακά την Πητ!!! Το άτιμο το θηλυκό. 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Τι είναι το ρα; πάντως κι εμένα τις τελευταίες μέρες έχουν πρηστεί τα χέρια μου και πονάνε λίγο οι αρθρώσεις στα δάχτυλα και τα βράδια μουδιαζουν από τον καρπό και κάτω συνέχεια. Δεν το έχω αναφέρει στη γιατρό ακομα

Κοριτσι αυτο που εχεις μοιαζει με συνδρομο καρπιαιου σωληνα. Το ειχα κ γω αλλα στις αρχες. Δεν μπορουσα να κλεισω το χερι, να κρατησω ποτηρι, να κουνησω δαχτυλα τουλαχιστον για κανα 2ωρο αφοτου ξυπνουσα. Μουδιαζαν στον υπνο μου και πονουσα το πρωι. Εννοειται πρηξιμο μαζι. Μη φοβασαι ειναι απο την κατακρατηση υγρων. Φευγει μετα μονο του. Εμενα με βοηθουσαν πολυ περικαρπια, αυτα που εχουν κ το σιδερακι μεσα κ κρατανε σταθερο τον καρπο. Με αυτα κοιμομουν. Σαν ρομποτ ημουν χαχα

Γενικα ολα τα ειχα στην εγκυμοσυνη. Συνδρομο καρπιαιου σωληνα, διαβητη, ωτιτιδα, προωρες συσπασεις, μειωση τραχηλου, δεν θυμαμαι αν ξεχναω και κατι χαχαχα. 

Με προκληση μπηκα γιατι ειχα διαβητη και επειδη εβγαινε μεγαλο το μωρο και φοβοταν ο γιατρος μηπως δεν τα καταφερνα αν εφτανα τις 40+ εβδομαδες λογω του μεγαλου μωρου. Τελικα το μωρο δεν ηταν μεγαλο, απλα ειναι οι αποκλισεις των υπερηχων, που το εδειχναν ετσι.

Just now, Smile89 είπε:

Εμένα πάντως την ώρα που σπρώχνα είχαμε κ τον καρδιοτοκογραφο. Όταν έσπρωχνα ανέβαιναν οι παλμοί της. Όταν σταματούσε ο πόνος ανεπνεα κανονικά κ ερχόντουσαν στα φυσιολογικά. Μια χαρά η μπουμπού εγώ ξέ.....σκιστηκα!!!

Χαχαχα, γιατι εγω τι εκανα??? Κ μενα ο δικος μου παρολο που ειχε μπει στραβα, ηταν στην κοσμαρα του. Ακομα κ με τη βεντουζα, οι παλμοι του μια χαρα. Σου λεει χεστηκα, εσεις θα με βγαλετε εγω μια χαρα ειμαι εδω στα ζεστα χαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Όχι καλέ δεν μας φοβίζει. Εγώ τουλάχιστον το ήξερα. 38 η εβδομάδα θα είναι γιατί όσο περιμένουμε τόσο αυξάνουν οι κίνδυνοι για επιπλοκές. Θα κάνω και ηπαρινη στο τέλος οπότε πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα όσο γίνετε. Αν όλα πάνε καλά δεν θέλει να επέμβει πιο νωρίς όμως. Θέλει να φτάσω τις 38. Τώρα θα είναι δούμε και τις εξετάσεις όσο πλησιάζει ο καιρός. Είναι νωρίς ακόμη. 

@vaso_mpempis πίεση σε βάζει να μετράς γιατί φοβούνται την προεκλαμψια. Απλά είναι πολύ προσεκτικοί οι γιατροί μας γι αυτό τα προσέχουν όλα χρειάζεται εν χρειάζεται . Γι αυτό και εμείς είμαστε ήρεμες που έχουμε αυτούς τους γιατρούς. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Smile89 είπε:

Έφθασα οριακά την Πητ!!! Το άτιμο το θηλυκό. 

Κοριτσι αυτο που εχεις μοιαζει με συνδρομο καρπιαιου σωληνα. Το ειχα κ γω αλλα στις αρχες. Δεν μπορουσα να κλεισω το χερι, να κρατησω ποτηρι, να κουνησω δαχτυλα τουλαχιστον για κανα 2ωρο αφοτου ξυπνουσα. Μουδιαζαν στον υπνο μου και πονουσα το πρωι. Εννοειται πρηξιμο μαζι. Μη φοβασαι ειναι απο την κατακρατηση υγρων. Φευγει μετα μονο του. Εμενα με βοηθουσαν πολυ περικαρπια, αυτα που εχουν κ το σιδερακι μεσα κ κρατανε σταθερο τον καρπο. Με αυτα κοιμομουν. Σαν ρομποτ ημουν χαχα

Γενικα ολα τα ειχα στην εγκυμοσυνη. Συνδρομο καρπιαιου σωληνα, διαβητη, ωτιτιδα, προωρες συσπασεις, μειωση τραχηλου, δεν θυμαμαι αν ξεχναω και κατι χαχαχα. 

Με προκληση μπηκα γιατι ειχα διαβητη και επειδη εβγαινε μεγαλο το μωρο και φοβοταν ο γιατρος μηπως δεν τα καταφερνα αν εφτανα τις 40+ εβδομαδες λογω του μεγαλου μωρου. Τελικα το μωρο δεν ηταν μεγαλο, απλα ειναι οι αποκλισεις των υπερηχων, που το εδειχναν ετσι.

Χαχαχα, γιατι εγω τι εκανα??? Κ μενα ο δικος μου παρολο που ειχε μπει στραβα, ηταν στην κοσμαρα του. Ακομα κ με τη βεντουζα, οι παλμοι του μια χαρα. Σου λεει χεστηκα, εσεις θα με βγαλετε εγω μια χαρα ειμαι εδω στα ζεστα χαχαχαχα

Ααααα δηλαδή αν περάσει η 40 εβδομάδα σου κάνουν πρόκληση; Δεν το ήξερα αυτό 

Just now, Anna17 είπε:

Όχι καλέ δεν μας φοβίζει. Εγώ τουλάχιστον το ήξερα. 38 η εβδομάδα θα είναι γιατί όσο περιμένουμε τόσο αυξάνουν οι κίνδυνοι για επιπλοκές. Θα κάνω και ηπαρινη στο τέλος οπότε πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα όσο γίνετε. Αν όλα πάνε καλά δεν θέλει να επέμβει πιο νωρίς όμως. Θέλει να φτάσω τις 38. Τώρα θα είναι δούμε και τις εξετάσεις όσο πλησιάζει ο καιρός. Είναι νωρίς ακόμη. 

@vaso_mpempis πίεση σε βάζει να μετράς γιατί φοβούνται την προεκλαμψια. Απλά είναι πολύ προσεκτικοί οι γιατροί μας γι αυτό τα προσέχουν όλα χρειάζεται εν χρειάζεται . Γι αυτό και εμείς είμαστε ήρεμες που έχουμε αυτούς τους γιατρούς. 

Προεκλαμψια  πότε υπάρχει κίνδυνος να παθει κάποια; από την πίεση φαίνεται;

H4LBp3.png 

Οχι παντα. Εξαρταται τον γιατρο. Αλλοι γιατροι δινουν περιθωριο και περα απο την πητ, αν η εγκυμοσυνη κυλαει ομαλα, ενω αλλοι προτιμουν την προκληση αν φτασεις την ΠΗΤ κ δεν εχεις σημαδια τοκετου

Κυριως η υψηλη πιεση ειναι ενδειξη προεκλαμψιας. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Όλες τις παθήσεις δεν τις ξέρω που δίνουν αυξημένες πιθανότητες. Αλλά δυνητικά όλες μπορεί να το πάθουν. Έχει να κάνει με ανωμαλίες του πλακούντα από την αρχή της εγγύμοσυνης. Αν δεις την Β επιπέδου θα σου γράφει ποσοστό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Πρέπει να έχεις 3 πράγματα για να έχεις προεκλαμψια, πρήξιμο στο πρόσωπο και στα άκρα το οποίο δεν υποχωρεί μετά από την βραδινή ξεκούραση, αυξημένη πίεση και πρωτεΐνη στα ουρά. Σαφώς και αιματολογικα οι γιατροί ελέγχουν τα νεφρά που μπορεί καμία φορά να επειρεαστουν με τον έλεγχο ουριας κρεατινινης. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα σου συμβεί αλλά ακόμη και να γίνει σε κάποια μολις γεννήσει και αφαιρεθεί ο πλακούντας όλα επανέρχονται. Επίσης δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα με σημάδια προεκλαμψιας θα μπει όπωσδηποτε για γέννα. Μπορεί δλδ να κάνει απανωτές εξετάσεις να μην είναι σοβαρού βαθμού και να φτάσει ως το τέλος. Ευτυχώς που υπάρχουν γιατροί και εξετάσεις να λέμε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

πρίν από 1 λεπτό , vaso_mpempis είπε:

Κατάλαβα κοριτσάκι μου όλα  μια χαρά θα πάνε!!!! Ότι είναι πιο ασφαλές για τα μωράκια μας και για εμάς! :x

Αχ όλες τα ίδια!!!! Υπομονή κοριτσάκι μου ξεκουράσου..  κι εγώ σήμερα όλο ξάπλα είμαι 

Ειμαστε κ κοντα σε εβδομαδες σχεδον ολες ισως γι αυτό...ναι υπομονη θελει κ πολλη ξεκουραση γιατι μετα χλωμο το κοβω χαχα

Χαχαχαχαα ένα δίκιο το έχουν τα μικρά. 

Μπορείς να πάς έως 42η αλλά εγώ για κάποιους λόγους δεν ήθελα. 

Προεκλαμψία ναι από όσο ξέρω από πίεση. Από 20η η25η βδομάδα καί μετά αν δεν κάνω λάθος. 

Just now, happysmile είπε:

@Smile89 κατι μου λεει πως αυτη η εξεταση με το χερι ειναι κυριολεκτικη ε???πω πω πω!

Ναι και δεν εννοώ ένα δάχτυλο. Ουσιαστικά φθάνει ο γιατρός τον τράχηλο. Άλλες πονάνε άλλες όχι. Βοηθάει να έχεις ενωμένες τις πατούσες σου και αν μπορείς να είσαι χαλαρη. Μετά από αυτή την εξέταση μπορει να δείς πολύ λίγο αίμα η καφετιά επειδή ερεθίζεται ο τράχηλος, είναι φυσιολογικό δηλαδή. 

nlmNp2.png

@Smile89 πόσο χέρι δηλαδή; kinky καταστάσεις κτλ; θα μας μείνει κάνα βίτσιο μετά; χαχαχαχα

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι ότι πιο άσχημο σου έμεινε από την εγγυμοσυνη. Ελπίζω να μην γίνετε παντα. 

• Χαχα 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

@Smile89 πόσο χέρι δηλαδή; kinky καταστάσεις κτλ; θα μας μείνει κάνα βίτσιο μετά; χαχαχαχα

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι ότι πιο άσχημο σου έμεινε από την εγγυμοσυνη. Ελπίζω να μην γίνετε παντα. 

Δεν ξέρω πόσα έβαλε. ΧΑ αχαχαχα. Κοίτα μου το χέ πει κι αυτός τους πουνους της γέννας θα τους ξεχάσεις το χέρι του γιατρού ποτέ. ΧΑχαχαχ. Οι πόνοι της γέννας είναι γλυκοι γι'αυτό. Το ποσό θα το βάλει εξαρτάται το ποσό ψηλά είναι ο τράχηλος. Από ότι έχω διαβάσει αν θές μπορείς να αρνηθείς αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ. Το παιδί είχε εμπεδωθεί τέλεια ήταν χαμηλά οπότε έπρεπε ο γιατρός να δει τον τράχηλο. Μου είχε πει βέβαια ότι από την στιγμή που μου βάλε χέρι ίσως σπαζαν τα νερά εκείνο το βράδυ η ίσως είχα πόνους η τα καφετιά. Τελικά μόνο τα νερά δεν έσπασαν. 

Just now, Anna17 είπε:

Όμως ξανά λέω δεν πονάνε όλες. Η κουμπάρα μου είχε τον τράχηλο πιο ψηλά και δεν ένοιωσε τίποτα απορούσε δε τι με πόνεσε ακριβώς. ΧΑχαχα. Σκέψου της έβαλαν υπόθετο για πρόκληση και ούτε που πόνεσε. Χαχαχαχα σαν Άλιεν την κοιτούσαν οι μαίες. Μαζί γεννησαμε με δύο μέρες διάφορα. Ουσιαστικά μία απλά εγώ γέννησα χαράματα. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...