Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Καλημερουδια!!πως ειστε?

Καλημέρα!!! Εγω σηκώθηκα ερείπιο σήμερα! Σέρνομαι νομίζω δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα εκτός από καθισιό και ξάπλα! Δεν ξέρω που έχει πάει η ενέργειά μου. Ο μπέμπης κοιμάται μάλλον :???:

Εσείς πως είστε;

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Καλημέρα!!! Εγω σηκώθηκα ερείπιο σήμερα! Σέρνομαι νομίζω δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα εκτός από καθισιό και ξάπλα! Δεν ξέρω που έχει πάει η ενέργειά μου. Ο μπέμπης κοιμάται μάλλον :???:

Εσείς πως είστε;

Κ μενα ησυχος σημερα ειναι!βλεπω κατι παλιοονειρα εντομεταξυ πολυ με ταλαιπωρουν..

Κ μενα ησυχος σημερα ειναι!βλεπω κατι παλιοονειρα εντομεταξυ πολυ με ταλαιπωρουν..

Αχ !!!! πωπω κι εγώ πέρασα μερικές μέρες χάλια με τα όνειρα.. και όλα κακά ρε γαμώτο! Μάλλον είναι από τις ορμόνες και τα άγχη μας

τώρα ευτυχώς κανα δυο βράδια κοιμάμαι του καλού καιρού (και πάλι βέβαια ξυπνάω εξαντλημένη)

H4LBp3.png 

Just now, Smile89 είπε:

Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις καισαρική???

Κοίτα η κουμπάρα μου την επόμενη μέρα κ πετούσε που λένε με καισαρική, φίλη μου με καισαρική με το ζόρι. Είναι θέμα το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας μας τον πόνο. Πάντως αν είχα να διαλέξω θα διάλεγα φυσιολογικά. Το μετά έχει πιο πολλά συν, όμως αν έπρεπε καισαρική θα έκανα έννοειται. Σκοπός είναι να βγεί γερό το παιδί τώρα το πώς? Ότι κληρώσει. 

Μου είπε ότι θα πάμε με πρόκληση στην 38η. Αλλά η πρόκληση έχει πιθανότητες καισαρικής τελικά να είμαι λέει προετοιμασμενη και για αυτο. Οπότε ρωτάω και για τα 2 γιατί δεν θέλω αλλά δεν νομίζω ότι έχω την επιλογή να την αρνηθώ αν η πρόκληση δεν πετύχει η αν πέσουν οι παλμοί. Σίγουρα να είναι καλά το μωρό είναι το πρώτο μου μέλημα. Γι αυτό εύχομαι να μπορώ να τον φροντίσω αμέσως. 

Εσείς πως είστε;

Εγώ ξυπνάω το βράδυ ανά δίωρο για τουαλέτα και το πρωί σίγουρα μέχρι τις 8 και δεν βολεύομαι να κοιμηθώ και νιώθω μόνιμα  κομμάτια. Μάλλον όλες το ίδιο περνάμε ε; Ονειρα δεν βλέπω. Με χαλαρώνει τόσο το μαγνήσιο που είναι σαν να περνώ υπνωτικά 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Μου είπε ότι θα πάμε με πρόκληση στην 38η. Αλλά η πρόκληση έχει πιθανότητες καισαρικής τελικά να είμαι λέει προετοιμασμενη και για αυτο. Οπότε ρωτάω και για τα 2 γιατί δεν θέλω αλλά δεν νομίζω ότι έχω την επιλογή να την αρνηθώ αν η πρόκληση δεν πετύχει η αν πέσουν οι παλμοί. Σίγουρα να είναι καλά το μωρό είναι το πρώτο μου μέλημα. Γι αυτό εύχομαι να μπορώ να τον φροντίσω αμέσως. 

Εγώ ξυπνάω το βράδυ ανά δίωρο για τουαλέτα και το πρωί σίγουρα μέχρι τις 8 και δεν βολεύομαι να κοιμηθώ και νιώθω μόνιμα  κομμάτια. Μάλλον όλες το ίδιο περνάμε ε; Ονειρα δεν βλέπω. Με χαλαρώνει τόσο το μαγνήσιο που είναι σαν να περνώ υπνωτικά 

Άσε λες και έσκαβα όλη νύχτα είμαι. Κι εγώ ξυπνάω σχεδόν κάθε μία-μιάμιση ώρα αλλά αμέσως ξανακοιμάμαι. Λες και υπνοβατώ είμαι πια χαχαχαχαχαχα

Τώρα θέλω να μαγειρέψω και κυκλοφορεί στο μυαλό μου να παραγγείλω(έχω καιρό να το κάνω) μιας και ο άντρας μου γυρνάει βράδυ Πέμπτες :twisted:. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι έτσι αδύναμη είναι ήσυχος και ο μπέμπης, τις προηγούμενες μέρες πχ που γυρνοβολούσα και έκανα και δουλειές όλη μέρα κι αυτός αγκωνιές και κλωτσιές

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Άσε λες και έσκαβα όλη νύχτα είμαι. Κι εγώ ξυπνάω σχεδόν κάθε μία-μιάμιση ώρα αλλά αμέσως ξανακοιμάμαι. Λες και υπνοβατώ είμαι πια χαχαχαχαχαχα

Τώρα θέλω να μαγειρέψω και κυκλοφορεί στο μυαλό μου να παραγγείλω(έχω καιρό να το κάνω) μιας και ο άντρας μου γυρνάει βράδυ Πέμπτες :twisted:. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι έτσι αδύναμη είναι ήσυχος και ο μπέμπης, τις προηγούμενες μέρες πχ που γυρνοβολούσα και έκανα και δουλειές όλη μέρα κι αυτός αγκωνιές και κλωτσιές

Παραγγειλε καμαρι μου σιγα να καθεσαι να μαγειρευεις!

• Χαχα 1

Ναιεεε. Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μάλλον δεν είναι τυχαίο ε;

Να παραγγείλεις τι το σκεφτεσαι. Ειδικά αν είσαι μόνη σου. Απλά πες τους ότι είσαι εγγύος να στα ψήσουν καλά καλά. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Ναιεεε. Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μάλλον δεν είναι τυχαίο ε;

Να παραγγείλεις τι το σκεφτεσαι. Ειδικά αν είσαι μόνη σου. Απλά πες τους ότι είσαι εγγύος να στα ψήσουν καλά καλά. 

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ο μικρός εμένα συνήθως 2-3 περίπου μέρες είναι πιο δραστήριος και μετά το ρίχνει στον ύπνο! Και εγώ το ίδιο. 

Έχει πλάκα γιατί ξέρω ότι κοιμάται και του ζουλάω τα ποδαράκια χιχιχιχιχιχι Να σε ρωτήσω, γιατί θα κάνεις πρόκληση; Ξέρεις γενικά πότε γίνεται;

H4LBp3.png 

Kανήμερα τσούπρες.. Μόλις σηκώθηκα και πίνω το καπουτσινακι μου να ξυπνήσω. Και εγω δεν κοιμάμαι καλα τα βραδυα συν τις επισκεψεις στην τουαλέτα. Το βράδυ κοιμήθηκα στον καναπε και κάπως το ευχαριστηθηκα πιο πολύ.

Να ρωτήσω κάτι; Οπως και να εχει πάντα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο καισαρικης; Απλά στην πρόκληση αυξάνεται; Ή αν υπάρχει κάποιο θέμα αυξάνεται; Γιατί οι περισσότερες εδώ γέννησαν με πρόκληση. Οποτε μιλάμε για την μια περίπτωση που δεν προχωράει ή επειδή υπάρχει και άλλος λόγος; @Anna17 νομίζω είπες για κάποιους λογους υγειας θα προχωρήσετε σε πρόκληση σωστά; Στην περίπτωση αυτη αυξάνεται η πιθανότητα καισαρικης; 

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ο μικρός εμένα συνήθως 2-3 περίπου μέρες είναι πιο δραστήριος και μετά το ρίχνει στον ύπνο! Και εγώ το ίδιο. 

Έχει πλάκα γιατί ξέρω ότι κοιμάται και του ζουλάω τα ποδαράκια χιχιχιχιχιχι Να σε ρωτήσω, γιατί θα κάνεις πρόκληση; Ξέρεις γενικά πότε γίνεται;

Πως του τα ζουλας??εγω δν μπορω να τον ξεχωρισω ακομα!!παει κ κουλουριαζεται στην δεξια μερια εκει βολευεται!!ειχε βγαλει μια διαφειμιση ηησαμσουνγκ σαμσουνγκ με κινητο που χε μια εφαρμογη αυτη κ εβλεπε απτο κινητο στην κοιλια οπως τον υπερηχο!την απεσυραν μετα δν εδειχνε αυτο το στιγμιοτυπο.αλλα θα θελα πολυ να το χα αν δεν υπηρχε η ραδιενεργεια/ακτινοβολια !δν θα κανα αλλη δουλεια!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Πως του τα ζουλας??εγω δν μπορω να τον ξεχωρισω ακομα!!παει κ κουλουριαζεται στην δεξια μερια εκει βολευεται!!ειχε βγαλει μια διαφειμιση ηησαμσουνγκ σαμσουνγκ με κινητο που χε μια εφαρμογη αυτη κ εβλεπε απτο κινητο στην κοιλια οπως τον υπερηχο!την απεσυραν μετα δν εδειχνε αυτο το στιγμιοτυπο.αλλα θα θελα πολυ να το χα αν δεν υπηρχε η ραδιενεργεια/ακτινοβολια !δν θα κανα αλλη δουλεια!

Την τελευταία φορά έβαλα τον γιατρό στην doppler να μου δειξει ακριβώς τη θέση και που βρίσκεται τι, μου είχε πεί ότι δεν θα αλλάξει θέση τώρα.... οπότε κι εγώ ζουλάω!!! Τώρα αν δεν είναι εκεί η πατούσα πια δεν ξέρω... χαχαχαχα

H4LBp3.png 

Την τελευταία φορά έβαλα τον γιατρό στην doppler να μου δειξει ακριβώς τη θέση και που βρίσκεται τι, μου είχε πεί ότι δεν θα αλλάξει θέση τώρα.... οπότε κι εγώ ζουλάω!!! Τώρα αν δεν είναι εκεί η πατούσα πια δεν ξέρω... χαχαχαχα

Αχαχαχαχαχα θεαρα!!!περασμενο ραντεβου 18 απριλη κ τωρα 24/5αιωνας μ μοιαζει...

• Μου αρέσει 1

Αχαχαχαχαχα θεαρα!!!περασμενο ραντεβου 18 απριλη κ τωρα 24/5αιωνας μ μοιαζει...

κι εμένα!!!!! 22/4 έκανα doppler και τώρα θα πάω 20/5..ΑΙΩΝΑΣ όπως το είπες!!!!!! Μου λείπει τόσο πολύ να τον βλέπω... τους πρώτους μήνες(πριν τον ακούσω) ένιωθα λες και τον αφήνω στον γιατρό χαχαχα

• Χαχα 1

H4LBp3.png 

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!εχω ξεμεινει κ εγω απο ενεργεια εντελως...σερνομαι ολη μερα αλλα κοιμάμαι καλυτερα παρ ολο που εχω τις καουρες!!! Επισης βλεπω πιο έντονα όνειρα κ εγω!!!Μαλλον επειδή  κ ο καιρος πλησιάζει για τη μεγαλη μερα!!!!!!!η ψυχολογια παλι σκαμπανεβασματα μια τραλαλα μια μες το αγχος για τον τοκετό!!

• Μου αρέσει 1

κι εμένα!!!!! 22/4 έκανα doppler και τώρα θα πάω 20/5..ΑΙΩΝΑΣ όπως το είπες!!!!!! Μου λείπει τόσο πολύ να τον βλέπω... τους πρώτους μήνες(πριν τον ακούσω) ένιωθα λες και τον αφήνω στον γιατρό χαχαχα

Πωωωω αλλο αγχος τοτε εειχαμε... ρε αγαπη το ντομπλερ τι ειναι αλλος υπερηχος?δεν μου χει πει κατι!στον 7ο ξεκιναει?επισης απτον 8 κ μετα μας βλεπουν καθε 2 βδομαδες?

Κοριτσια να σας πω κ κατι αλλο!νομιζω απτο παχος δεν εχω πια αστραγαλο!!!κ τα μαγαζια μ φαινονται φετος πως εχουν τα πιο ωραια καλοκαιρινα ρουχα!!!κ γω φοραω τα θεοφαρδυα κ ειμαι σαν χιπις η κουδουνα μ λειπει κ μενα!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...